16/2/11

KOKKOPOMAXIA ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Εντονοι διαξιφισμοί μεταξύ του Πρωθυπουργου George Papandreou και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντωνη Σαμαρά σχετικά με την αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας.

Ο πρόεδρος της κυβερνήσεως πήρε το λόγο για να εκθεσει τις απόψεις του, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να δοθεί παράταση της περιόδου των εκπτώσεων και ωράριο 24 ώρες x 7 μέρες τη βδομάδα ώστε να μπορέσουν να ψωνίσουν εκείνοι που δεν πρόλαβαν, καθότι τα μαγαζιά είναι κλειστά τις Κυριακές και οι υποψήφιοι μια μέρα ελεύθερη που έχουν - τα Σάββατα - έχουν άλλες υποχρεώσεις.

Πρότεινε μάλιστα να τυπωθεί και διαφημιστικό φυλλάδιο με τον κο Θεόδωρο Παγκαλο μπροστα σε στρωμένο τραπέζι πάνω στο κύμα, στην ταβερνα Greek Islands (να παραπέμπει και στο Αιγαίο) μπουκωμένο και με καρώ τραπεζομάντηλο δεμένο στο λαιμό να απαντάει στην ερώτηση του εκφωνητή "Tα φάγατε όλα;" με το σλόγκαν

-Κοπιάστε!


και υπογραφή

"ΠΑΣΟΚ: Όλοι οι καλοί χωράνε"


Μάλιστα για να εξοικονομηθουν και πόροι θα χρησιμοποιηθεί και φωτογραφία από την συμμετοχή του κου Πάγκαλου στην εκπομπή "Στην Υγειά μας" η οποία - και πάλι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες - θα μετονομασθεί σε "Εις Υγείαν του Κορόϊδου".

Ανταπαντώντας ο Αντωνης Σαμαράς (γνωστός και από τηλεοπτικές εμφανίσεις του την δεκαετία του '90) επιτέθηκε στον πρωθυπουργό αναφέροντας ότι θα ήταν ολέθρια η παράταση των εκπτώσεων διότι αυτό θα έριχνε τις τιμές, ενώ τουναντίον αν παρουσιάζονταν τα ακίνητα ως νέα κολλεξιον θα πιάναμε περισσότερα, ενω μια εναλλακτική πρόταση θα ήταν και η μέθοδος του leasing μεχρι το 2821.

Για να δημιουργηθεί μάλιστα θετικό ρεύμα από μέρους των επενδυτών επροτεινε αντι να μοιραστεί διαφημιστικό έντυπο με τον κο Πάγκαλο σε Ελληνικό νησί, που εγκυμονεί και τον κινδυνο να δημιουργησει την εντύπωση ότι ο επενδυτης δεν θα προκάμει ούτε το κοκκαλάκι της κότας για γιάντες, καλυτερα να μοιρασθεί έντυπο με την κα Ντόρα Μπακογιάννη και την οικογένεια Μητσοτάκη να κανει διακοπες στην Τουρκία οπότε υπό τον φόβο του τσουνάμι οι αγοραστες να έρθουν όλοι εδώ.

Μεταξύ άλλων διατυπώθηκαν ιδέες όπως το να αναλάβει ο κος Αδωνις Γεωργιάδης δεκάλεπτα πανευρωπαϊκά τηλεοπτικα σποτάκια του τύπου telemarketing ώστε να σπευσουν τα ξενα κεφάλαια να αγοράσουν μηπως και αποσυρθεί η διαφήμιση.

Άλλες προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν η δημιουργία τηλεοπτικου σποτ με συμμετοχή και μικρων κομμάτων.

Οι κοι
Τσίπρας, Αλαβανος και Κουβέλης επρότειναν να υποδυθούν τους ανταγωνιστές ομπρελοσεζλογκάδες σε παραλία με Πακιστανους που υπό την μουσική trance θα υποδύονται τους ηλιοκαμένους πελάτες τους σε ένα κλίμα ευφορίας του στυλ "περνάμε καλά μεταξύ μας και αυτό βγαίνει και προς τα έξω" ενώ οι Οικολόγοι θα παριστάνουν τα ντόπια τεκνά τα οποία σχολώντας από το χωράφι με σπασμένα ελληνικά θα προσφέρουν το χρόνο τους σε αχόρταγα στελέχη πολυεθνικών που είναι διψασμένα για τις αντροπαρέες της Μυκόνου και της Πλατείας Βικτωρίας.

H κα Παπαρήγα πρότεινε να υποδύεται την ηλιοκαμενη αγροτισσα η οποία θα πηγαίνει πάνω-κατω, πάνω-κατω με το αλέτρι στην άμμο ντάλα κατακαλόκαιρο για να δίνει στους ικανοποιημένους πελάτες τη αίσθηση του couleur local.

Ο κος Μπουταρης θα υποδύεται τον ρόλο του Γάλλου μπεκρουλιακα που ξεμεινε στην Ελλαδα και ζει με δουλειες του ποδαριού, ο κος Καμίνης θα υποδύεται τον υπαλληλάκο των Βρυξελλων που ήρθε στην Ελλαδα για να τον δεί λίγο ο ήλιος, ενώ ο Στέφανος Μανος θα υποδύεται - άσχετο - το ρόλο του Γερο-Λαδά (από το "ο Χριστός Ξανασταυρώνεται") στα πλαισια του πρoγράμματος του ΟΑΕΔ για την καταπολέμιση της ανεργίας.

Παρακολουθήστε και χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνεδρίαση της Βουλής.

2 σχόλια:

georalex1 είπε...

Και οι λοιποί μη αξιοποιήσιμοι Έλληνες;;;;;;

Theoprovlitos είπε...

Aytoi panta itan komparsoi. Sto perithorio.

Auti i hora den eftase se auto to hali kai katantima epeidi ehei i den ehei orykto plouto tourismo i biomichania.

Den eftase kan se auto to halio epeidi stelehothike apo ton ergasiako katima.

Eftase giati tis dynameis pou EHEI oudepote tis axiopoiise. Tis afise sto perithorio. Kai afise na tin kyvernoun atoma komplexika, me filodoxies kai nevroseis, me alyta yparxiaka provlimata, mw imimatheia kai poniria.

Afti einai i Ellada. Alitheia einai pos teleionei... Alla den prokeitai na xanagenithei apo tis stahtes tis.

(YG Grafo Greeklish giati kolise to pliktrologio)