9/2/11

ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ...


ΟΙ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

Δεν χρειάστηκε να περιμένω να υπάρξει ένας διάλογος σαν αυτόν που γλώττα λανθάνουσα ενοχοποίησε ή στοχοποίησε τον Τατσόπουλο σχετικα με τις δηλώσεις του περί gay Κωλοκοτρώνη. Τα συμπεράσματά μου για το εγχείρημα του "1821" και την δεδομένη χρονική στιγμή που προβλήθηκε τα είχα ήδη εξαγάγει από το διαφημιστικό treiler.

Η αλήθεια είναι οτι προς στιγμην και ΠΡΙΝ δημιουργηθει το ζήτημα πειράσθηκα στο να γίνω "φιλος" του στο facebook για να του γραψω κάποια αντεπιχειρηματά μου και να διαμαρτυρηθώ, αλλά θα ήταν σαν να καταχρώμαι την έστω και διαδικτυακή φιλία του.

Πάντως το σκέφθηκα ότι ήταν αφέλεια από μέρος του να μην δημιουργήσει μια ξεχωριστή σελίδα ή group που να μπορει κανείς να τον βριζει όσο θελει χωρις να ειναι "φιλος" του. Ας όψεται όμως η μεγαλομανία της δημοφιλίας. H ανοησία και αλλαζονία αφου ξεκινάει από μια μονοφθαλμη και κατευθυνόμενη παρουσιαση γεγονότων καταλήγει στο τελος και σε ολοκληρωτική τυφλωση σε βαθμό που να διοργανώνεις στον εαυτό σου θριάμβους κανοντας τον καθε τυχάρπαστο φιλο σου στο facebook.

Εγω παντως εχω παρει ποπ κορν και μπυρες και βλεπω την υπερπαραγωγη τουΣΚΑϊ από τα bloggs:

2011: Ο διαφωτιστής Gladiator και η αντεπίθεση των Νεάντερταλ.

Εννοώ τα μεθεόρτια της προβολής, γιατί την σειρά του ΣΚΑϊ την έχω δεί πριν καν γυριστεί, οπότε την παρακάμπτω ως bon pour l' orient, καθότι είναι γραμμενη με manual.

Θα μου προσάψει κανείς βέβαια ότι γραφω κακοήθειες και εξυπνάδες.

Xαιρεκακίες ναι, (ε να μη ξεσκασουμε κι εμεις απο τα προβληματα;) αλλα κακοηθειες και εξυπναδες γιατι; Διαπιστωση κανω οτι οποιος ανακατευεται με τα πίτουρα (προφανως γιατι από τα πιτουρα τρεφεται) τον τρωνε οι κοτες. Αν δικαιουται ο Τατσοπουλος να κανει χιουμορ ε, αλλο τοσο το δικαιουμαι κι εγω.


Επί της ουσιας τώρα, το "ντυκομαντερ" ειναι αναλογο του βιβλίου της ιστοριας της Ρεπουση η οποία ως καλοβαλμενη δημοσία υπάλληλος μπερδεψε το συνωστισμό κατά το shopping στην Ερμου την εποχή των εκπτώσεων την ωρα που κανει κοπάνα από το γραφειο της, με την εθνοκαθαρση της Σμυρνης. Όπως θα έλεγε και ο Πλευρης: "οι Εβραιοι τα weekends και την αργία της Αγιας Χάννουκας συνωστιζονταν στα chalet του Dahau."

Ή πάλι, για το συστημα Παιδείας επί Τουρκοκρατιας ομολογώ πως οι γνωσεις μου ειναι περιορισμένες όσον αφορα τα εγχειρίδια με την διδακτέα ύλη που μοίραζε πανοθωμανικά το Υπουργείο Παιδειας στα παιδάκια και μαλιστα σε όλες τις εθνικες γλώσσες ΚΑΙ στην Μακεδονικη. (Αλλα αυτοι οι ανόητοι δεν παίρναν από γραμματα γιατι φαίνεται ότι η εξελικτική διαδικασία καθυστερησε για αυτους κατά 2400 χρονια και γι' αυτο μιλαγαν ποτε Ελληνικα και πότε Βουλγάρικα από τα γειτνιαζοντα έθνη του πλανητη των πιθήκων.)
Αν όμως τα βιβλία θρησκευτικών, ιστοριας και γλωσσας τα έγραψε η προγιαγια της κας Ρεπούση τοτε ευχαριστως να τα μοιραζε ο Σουλτανος στους υπηκοους του που ειχαν και τεραστιο ποσοστο αλφαβητισμου εξ άλλου, για να μην τους βλεπουν οι τουριστες και τους λυπούνται.

Οσο για τον κο Τατσοπουλο, οι βαρβαροι ειναι το καλυτερο άλλοθι για να νομιμοποιησει ηθικα τις όποιες ανοησίες του. Αλλα ας αναλαβει και το κοστος τους αδιαμαρτύρητα.

Διαφορετικά θα μπορουσε να γυρισει με μεγαλυτερη δημοφιλία ακομη μια Τουρκικη σαπουνοπερα της φετινης σεζον μέχρι να τα μαθουμε τα Τουρκικα by heart που λενε. Και να κερδισουν οι λαοί μας στην αγάπη και η παρεούλα του Georgakis στα χαρτιά. ΑΝ γινομαι αντιληπτος...

Ή σαν την προηγούμενη Πασοκιαδα, επί Σημιτη, όπου ξαφνικα στην εικονικη πραγματικότητα του Mega ο Μουσουλμανος τα έφτιαχνε με την Χριστιανη και τουμπαλιν. Και μάλιστα χωρις προστατευτικό διχτυ, που είχε ως αποτέλεσμα οι ηθοποιοι να κινδυνεύσουν οταν οι brutal Πομακοι τα εκαναν λίμπα επειδη προσβλήθηκαν. Μα τετοιαν διείσδηση του ΛΑΟΣ και της Χρυσης Αυγης στους Μουσουλμανικους πληθυσμους δεν την περίμενα!

Ας γραψει λοιπον καμμια σαπουνοπερα ο Τατσοπουλος με θεμα π.χ. την δυσκολεμένη σχεση του Muhtar (top) με τον Nikos (bottom) και με κανενα straight θρησκευόμενο στο ρόλο του κακού για να σπάει η μονοτονία, και να δεις αν θα κτυπήσει την τηλεθεαση της Πολυκατοικίας. Θα βγάλει και... καλλλα λεφτα...

Μπραβο πάντως στην ψυχαγωγικη ζωνη του ΣΚΑϊ για το 1821. Αν και ειχει και αρκετα στοιχεία κλεμμένα από τον Άρχοντα των δακτυλιδιών και τους Μυστικούς Αρραβώνες του Γρηγόριου... (Πώς τον λένε μωρέ εκείνον τον Επτανήσιο που μου διαφεύγει το όνομά του;) είναι αρκετά διασκεδαστική.

5 σχόλια:

Theoprovlitos είπε...

ΥΓ Αυτα που γραφει ο κος Τατσοπουλος δεν αφορουν στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ του ζωη, αλλα σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ δραστηριότητα του και μάλιστα ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ. Να εχει λοιπον το θαρρος να υποστεί την κριτικη ή ακομα και την οργη οταν καποια πραγματα λεγονται ως μονομπλοκ και αυτοματως θεωρουνται ως Ευαγγελιο.

Και κατι ακομα. Η τηλεοραση ειναι το κατ εξοχην αντιδημοκρατικο μεσον. Σε ενα διαλογο μπορεις να πεταχτεις, στο facebook να βρισεις, οχι ομως και στην τηλεοραση όπου ο εχων το μαχαιρι εχει και το πεπόνι και μπορει να λεει οτι του κατεβαζει είτε η κουτρα του είτε η κουτρα των κειμενογραφων του και ο τηλεθεατης να μην εχει αλλη επιλογη από το να υποστεί τον καννιβαλισμό των ιδεών του στωϊκα και αδιαμαρτυρητα. Κανενα Αντι-1821 δεν προκειται να προβληθει και ακομα περισσοτερο να χρηματοδοτηθεί. Ο Orwell επιβεβαιωνεται πανηγυρικά.

Οπότε στην φασιστική χειραγώγηση της τηλοψίας μήπως η μόνη άμυνα ειναι η οργη'

e- είπε...

επιτυχής αξιοποίηση της ρύσης
''αδερφές και παλικάρια
γίνανε μαλλιά κουβάρια''
φίλτατε!
BINGO!

e- είπε...

ps
όταν κάποιος μου διαγράφει σχόλιο
εγώ διαγράφω αυτόν,
συνέχισε την καλή δουλειά!
φιλικά!

Theoprovlitos είπε...

Δεν πιστευω να εννοείς εμένα; Σπανιοτατα εχω διαγραψει σχόλιο και αυτό οχι λόγω διαφωνίας.

Αλλα μαλλον κατάλαβα ποιον υπονοείς. Γι αυτο κι εγω τα σχολια που κανω τα σωζω πρωτα.

e- είπε...

Προς Θεού!
τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ εννοώ!
την καλημέρα μου!