4/2/11

ΚΑΡΙΕΡΑ MADE IN AMERICA


Ομολογω οτι τα video clip στην Αμερικη γινονται όλο και πιό πολύ σεξιστικά. Τραγουδίστριες με φωνητικά προσόντα όπως η Shakira υποχρεώνονται σταδιακά να εξευτελιστουν και να μεταμορωθουν σε τσούλες για να ανταποκριθουν στο μοντελο που η show biz επιβάλλει στο κατα κανόνα ανήλικο ακροατήριο της: Πορεύου και ποίει ομοίως.

Η εννοια της χυδαιότητας εχει αμβλυνθει τοσο πολύ που κοντεύει να πάψει να υπάρχει

Και ως γνωστόν, ο εχθρος του χυδαίου ειναι το χυδαιότερο και οι λιγουριασμενοι συμπατριωτες μας και οι ακόμα πιό λιγουριασμένοι έποικοι που εκσπερματώνουν και στην θέα ενός αστράγαλου, διψανε για σαρκα. Ως Μεσογειακοί δε ή Κεντρασιάτες, κατα προτίμηση η σάρκα αυτη ας εχει και το ξίγκι της για νάχει νοστιμιά.

Η λιγουρα στην Ελληνική show biz δίνει ρέστα. Από τους κουλτουριαρηδες των επιδοτούμενων ταινιών του Ελληνικου κινηματογράφου, ή των συγχρονων "κωμωδιών" του τύπου I love Karditsa που απευθύνονται σε κοινό με μεσον όρο IQ στρατοπέδου, μεχρι τους βιντεοκλιπάδες της κάθε σπονσοναριζόμενης αοιδού με βαθύ λαρύγκι (εννοώ φωνάρας) ή τους τηλεσκηνοθέτες - όσων δεν ειναι gay - που απεικονίζουν στο γιαλί σε μια ετεροχρονισμενη εφηβία τις σκηνές που στην πραγματικότητα δεν βιώνουν ποτέ. Αλλά και η κα Φώφη και η κα Φωφώ αν δεν πάνε να δούνε φρεσκοχτενισμένες, φρεσκοσιδερωμένες κανένα πουλί σε κανένα θέατρο με γυμνό, που αλλού να το δούνε; Στο σπίτι τους;


Αυτές βεβαια οι μοντερνιες και οι εκσυγχρονισμοι είναι εισαγώμενα. Απλά στην Ελλαδα γίνονται ΚΑΙ κακόγουστα.

Ειδε και απόειδε η κορη του Πασχάλη-respect-Τερζή ότι στην Ελλάδα οι ΑΛΛΕΣ οι τσούλες - πλην της Βισση - είναι πολλές και δεν υπάρχει χώρος γιά όλους, και αποφάσισε να μεταναστευσει στην Αμερική ώστε να έχει μιά ώθηση παραπάνω στην ταραγουδιστική της καριέρα. Αν ειναι να βγει μια ψυχη πούναι να βγει (μαζί με το φουστάκι) ε, ας βγει ολοκληρωμένα και on camera.

Λέτε η ξενομανία να εχει γινει KAI ερωτικό βιτσιο και να μου διαφεύγει;

(Σε καλό μου και σημερα Παρασκευή και νηστεύω το κρέας)

Η ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΗ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Νέα ζωή στην Αμερική για την κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα. Εδώ και οκτώ μήνες η νεαρή τραγουδίστρια βρίσκεται στις ΗΠΑ και κάνει τη δική της προσπάθεια για διεθνή καριέρα. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει ένα αγγλόφωνο κομμάτι κι έχει άγχος αν θα αρέσει στον κόσμο. Η Γιάννα διανύει μία από τις πλέον δημιουργικές περιόδους της ζωής της.

Η Γιάννα, κάνει μαθήματα χορού και προσπαθεί να συνδυάζει το τραγούδι με σκηνική παρουσία. Καθημερινά μιλάει με τον πατέρα της και τη μητέρα της, που μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, και μολονότι επιθυμούσε πολύ να είναι μαζί τους τα φετινά Χριστούγεννα δεν προβλέπεται να τα καταφέρει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η απόφασή της να αφήσει την Ελλάδα και να ταξιδέψει στην Αμερική ήταν απόφαση ζωής, αλλά θεωρεί ότι έπρεπε να ζήσει αυτή την εμπειρία.

2 σχόλια:

Γιώργος Βλάχος είπε...

Φοβερές οι "εικαστικές παρεμβάσεις" με το γουρουνάκι και την κοτούλα...χα, χα, χα...ακόμα γελάω. Κατά τ' άλλα συμφωνώ και επαυξάνω. Λες και έχει μπεί μπροστά μία τεράστια μηχανή αποκτηνώσεως του ανθρωπίνου γένους σε παγκόσμια κλίμακα.
Υπόψην ότι ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ αμερικανικός λαός είναι το πρώτο ΘΥΜΑ αυτής της μηχανής.

Theoprovlitos είπε...

Για τους Αμερικανους εχεις απολυτο δικιο. Ειναι οντως συμπαθεις και αγαθιάρηδες. Αλλα αυτο γινεται και το ελάττωμα τους. Άγονται και φερονται από λαμογια και απατεώνες και -μη το πεις πουθενα- η ηγεσια του καθε άλλο παρά Αμερικανική είναι...