14/2/11

ΜΕ ΚΑΘΕ 2 ΧΡΩΜΟΒΑΦΕΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ

Εχουν γεμίσει οι δρόμοι με μανταμ με ξανθό μαλλί και γυαλί-ηλιακό πάνελ Pierre Leman. Ή πάλι έτερες, κοπελίτσες που κυλούν στο δρόμο με ταχύτητα ανάλογη της κλίσης του οδοστρώματος προκαλώντας πίσω τους μαζικες αυτοκτονιες οδηγών, που σαν να μην τους έφτανε η οικονομική κριση δέχονται το τελειωτικό πληγμα στις αντοχες τους.

Υπαρχουν βέβαια και οι ανυπόμονες νεαρές καρριερίστες-στελέχη που τρεχουν μεσα στην νευρωση να σου μπουν σφήνα για να μην ξαναγινει το αμάξι κολοκυθα στην μεση του δρόμου όπως τους πέρασε στο υποσυνείδητο και ο μπαμπακας τους που έτσι οδηγούσε όταν ήταν μικρες - αλλα χωρις την υστερία.

Θα μου πεις είναι μονο οι ξανθιες; Όχι βεβαια!

Οταν ξεκινησα να οδηγω μου λεγει ένας σοφός φίλος: Θα προσέχεις τις γυναίκες, τους ταξιτζηδες, τους γέρους και οτιδήποτε φορα καπέλο! Οι γυναικες γιατι είτε ειναι άσχετες ή πανικοβαλλονται, οι ταξιτζηδες γιατί οδηγουν όπως γουστάρουν, οι γεροι γιατι εχουν περιορισμενη αντίληψη και αυτοί που φορουν καπέλο μεσα στο αμαξι είναι φοβικοί και ανασφαλεις στο οδήγημα, επομένως και άσχετοι.

Επιβεβαιωθηκε πληρως!

Θυμαμαι μαλιστα μια φορα - μέχρι και στην Ιταλία παρακαλω - ένα Αγνωστου Ταυτότητας Ιπποκινούμενο Αντικειμενο έδειχνε να περνάει μια middle age crisis σε αυτοκινητόδρομο του Bari μιας και δεν ήξερε από που ερχόμαστε, γιατί ζουμε και που πηγαίνουμε. Και ενω η παρέα έβαζε στοιχήματα για το τι θα συναντησουμε μέσα στο ΑΤΙΑ ύστερα από προσπεραση με ελιγμους που θυμιζε αερομαχια στο Αιγαιο αλλα στα 45 χλμ την ωρα, τελικά κερδίσαμε όλοι! Ξανθια κυρία ετών ήντα και βάλε με διοπτρες και καπέλο κρατουσε σφικτα το τιμόνι να μην της ξεγλυστρισει διοτι και αυτο το καημενο ήθελε να αυτονομηθει και να φυγει μπροστα γρηγορότερα.

Η αληθεια είναι πως κατι η κρισις που εχει κανει τον κοσμο να παραμιλά, κατι και ο Ελληνάρας που -σσσσαχ- ειναι μαγκας και ξερει πως να οδηγει πέρα και άνω του κώδικα κυκλοφορίας που ειναι για τους χαζους, κάτι οι δημοσιοι υπάλληλοι που ειναι εκπαιδευμένοι στις "υψηλές ταχυτητες" αλλά σε slow motion, κατι οι κάγκουροι που εχουν παθει και ενα brainwash (το wash σιγουρα - για το brain έχω μια επιφύλαξη) από το πολύ το... PLAY station και νομιζουν οτι βρισκονται αλλου - πριν βρεθουν στο νοσοκομείο, κατι ο εξυπνακιστικα ηλίθιος (κατά το επιμελως ατιμέλητος) του οποίου η εξυπναδα αρχιζει και τελειωνει στο πως θα κλεψει την σειρα του άλλου - όπως και σε κάθε άλλη δραστηριοτητα της ζωής του από τότε που γράφτηκε στο ΠΑΣΟΚ- και οι δρομοι είναι κόλαση. Ιδιαιτερα με τις απεργίες.

Kαι εκεί που με όλους αυτούς είσαι στα προθυρα της νευρικης κρισης, ε να που το συμπαν θα συνωμοτήσει εναντιον σου για να σε στείλει στα τάρταρα οριστικά όταν βλεπεις ενα καταπράσινο φανάρι να γινεται στην αρχη πορτοκαλί και μετά κόκκινο μέσα απ' τα χέρια σου επειδη η προπορευόμενη ξανθη και αφράτη κυρία με το τζιπ του συζυγου και τα γυαλιά power ranger καταρρίπτει στον χωροχρόνο την θεωρία της σχετικότητας με την θεωρία της ασχετοσύνης.

Δεν ξερω ποιος μοιραζει στον πάσα ένα -που λενε- διπλώματα οδήγησης. Θα πρεπει καποια στιγμη να επέμβει επ αυτου και το Διεθνες Δικαστηριο της Χαγης ή ο Νευρολογος του Πολίτη ή καποιος άλλος οργανισμός για να σταματησει αυτο το εγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Αλλα τόσες ξανθειες πίσω από το τιμόνι, τι διάαααα....

Μαζι με τις προσφορες χρωμοσαμπουαν μοιραζουν και διπλώματα οδήγησης;


3 σχόλια:

e- είπε...

ο,τιδήποτε φορά καπέλο;
you made my day!

Theoprovlitos είπε...

@eklag

Τωρα που το έμαθες προσεξέ το. Επιβεβαιώνεται πανηγυρικά.

(Δεν πιστευω να οδηγεις με το καπελλο)

e- είπε...

χιχιχι!
δεν οδηγώ πια!
οπότε από μένα είσαι ασφαλής!
άλλους να φοβάσαι...