27/4/12

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ"  ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Την εποχή που το Εβραιομασονικό λόμπυ υπέθαλπτε από συμμορίες κακοποιών, μαφίες μεχρι και μουτζαχεντίν εξ Αφγανσταν και αναδεικνυε θρησκευτικές μειονότητες σε εθνικες, υποδαυλιζοντας εθνικισμους, αναμοχλεύοντας πάθη και αιματοκυλώντας την Γιουγκοσλαυία ώστε να την κατακερματισει και να την βαλει στο χερι, την ιδια εποχή ακριβως σκοτεινες οργανωσεις αποδομητων, παρακρατικών και ξενοκίνητων οργανώσεων και οι πρακτορες τους -όπως ο Παναγιωτης Δημητρας του κομματος Φιλελευθερων/Δραση- θυμηθηκε να αναδειξει και στην Ελλαδα ανυπαρκτες εθνικες και θρησκευτικες μειονοτητες, από τις οποιες χαρακτηριστικό ειναι οτι απουσιαζουν οι Πομακοι τους οποίους ο σκοτεινος πρακτορας των συμφεροντων της Αγκυρας κος Αμπτουλχαιμ Ντεντε και οι συν αυτώ προσπαθουν σε ενα όργιο προπαγανδας και τρομοκρατίας (το οποίο γνωριζουμε πολυ καλα) να τους εκτουρκεψουν.

Την ιδια εποχή ενας άλλος πρακτορας, ο George Papandreou, ο "καλυτερος φιλος του Αμερικανοεβραϊκου λομπυ" -ό πως οι ιδιοι ισχυριζονται - προεβαινε σε μια ακομη μισελληνικη κτηνωδία: Κατηγγειλε την ιδια του την χωρα και την κυβερνηση της στην θυγατρική του Soros "Παρατηρητηριο του Ελσινκι" (Οργανωση επιδοτουμενου χαφιεδισμόυ, αλλα στο πιο chic) ως μη αναγνωριζουσα πληρως τα "δικαιωματα" διαφορων μειονοτητων όπως των υπερεθνικιστων Τουρκαλβανων συνεργατων των Τουρκων και ναζιστων σφαγεων Τσαμηδων (ομοψυχων του αρχιμαφιοζου διακινητη γυναικων, ναρκωτικων και ανθρωπινων οργανων Κοσοβαρου Χακιμ Θατσι), των επισης φιλοναζι εθνικιστων Ρουμανοβλαχων (αναφερομαι βεβαιως σε καποιους ελαχιστους πρακτορες γιατι Βλαχος ειμαι κατα ενα μερος κι εγω), Σλαβομακεδονες κλπ.

Προφανως ο σκοτεινος κυκλος του Παρατηρητηριου του Ελσινκι εχει πολλα πλοκαμια. Ο σκληρος πυρηνας του βεβαια ειναι προσκειμενος στον κυκλο του κου Στεφανου Μανου και της κας Μπακογιαννη αλλα επεκτεινεται στο "ανανεωτικο" ΠΑΣΟΚ, στην μεταλλαγμενη ΝΔ, στους Οικολογους-Πρασινους, σαφεστατα στην ΔΗΜοκρατικη "ΑΡιστερα", σε στεκια "αντιεξουσιαστων" όπως το Nosotros ή το υποτιθεμενο αναρχικο στεκι των Ανω-Κατω Πατησιων στην οδο Ναξου το οποιο προαγει επ-α-κρι-βως την ιδια ατζεντα με το Δημητρα και με αγνωστους πόρους (τις προαλλες πέτυχα και τον ινστρουχτορα που εδινε οδηγιες για το μοιρασμα φυλλαδιων και ηταν ο καλος μου σαν να βγηκε από πανελ του ΣΚΑΪ και το ψηφοδελτιο της Δρασης)  με αποχρωσες ενδειξεις και για στελεχη της Χρυσης Αυγης.
Εκτος από τα προφανη συμφεροντα τους που ειναι η παραδοση της χωρας με το κλειδι στο χερι στο Εβραιομασονικο παγανιστικο τραπεζικο λομπυ (όπως πανευκολα συναγεται και από τα ωραιοτατα αγαλματιδια που διακοσμουν την Rockefeller Plaza, το Βατικανο του Καπιταλισμου, επειδη το θρησκευτικο τους υποβαθρο ειναι ο παγανισμος και η Γνωση του Κακου (Γνωστικισμος, Αριθμοσοφία, Καμπαλισμος κλπ) διοτι ειναι ενα συστημα που ευνοει και διευκολυνει τους εγωπαθεις, τους ασυνειδητους και τους πορωμενους (φαγομεν, πιομεν, αυριον γαρ αποθνησκομεν ή επί το λαϊκοτερον, η ζωη ειναι οτι φαμε, οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας - να χαρει κι ο κος Βαλλιανατος) εχουν στραφει με μισος κατα των παραδοσιακων θρησκειων και ιδιαιτερα του χριστιανισμου διοτι η πιστη σε αυτες, πρωτον απαιτει μια στοιχειωδη συνειδηση και δευτερον θετει και καποιους ηθικους αυτοπεριορισμους, άλλοτε ως νομικιστικη τροχοπεδη -όπως στον παραδοσιακο Ιουδαϊσμο, τον Προτεσταντικο πουριτανισμο και το Ισλαμ- και αλλοτε ως μεθοδος αυτογνωσιας και βελτιωσης, με στοχο την Θεωση όπως στην Ορθοδοξια και καποιες εκφανσεις του Ρωμαιοκαθολικισμου ή και του Ισλαμ. Αφηνω εκτος την Εβραικη Καμπαλα οχι από προκαταληψη, αλλα διοτι αν και ανηκει στο χωρο του εσωτερισμου βριθει παγανιστικών δοξασιων, προσλήψεις από τον ελληνιστικό, βαβυλωνιακό, αιγυπτιακό παγανισμο μεχρι και την αραβικη αλχημεια και την μεσαιωνική μαγεια (μετεμψυχωση, αστρολογία, ταρώ, αριθμοσοφία κλπ).

Η Θεοσοφικη Μασονια, η Εβραιομασονια και ο νεοπαγανισμος δεν απαιτουν από τους οπαδούς τους κανενος ειδους περιορισμο ηθικο ή άλλο και θεωρουν τον κανιβαλισμο ως δικαιωμα τους στο ονομα της "ελευθεριας" του ανθρωπου από "σκοταδιστικους" περιορισμους του Θεού. Δηλαδη τον φιλελευθερισμο. Εχουν εφευρει την "φιλανθρωπία" ειτε ως καμουφλαζ για τεραστια εγκληματα (Ιρακ, Λιβυη, Γιουγκοσλαυια) είτε ως πλυντηριο εμπορικων δραστηριοτητων, ειτε ως κατασκοπευτικο ή αποδομητικο μηχανισμο, είτε απλά ως λιβανιστήρι των εγωπαθων και αυταρεσκων προσωπικοτητων τους, τις οποιες εχουν αυτοαναγορευσει σε υπερανθρωπες θεοτητες που ως άλλοι Εωσφόροι ή Προμηθείς διαφωτιζουν και περιθαλπτουν τις κακομοιρες τις μεταλλαγμενες μαϊμουδες: Δηλαδη εμας.

Για να επανελθουμε στο βαθυ κρατος όμως (που συμπτωματικα σχετιζεται και με το Harvard) και στα καμωματα του. Ο σταλινισμος, ο αυταρχισμός, η μισαλλοδοξια ειναι ενα από τα χαρακτηριστικα του. Στο φαινεσθαι ειναι "φιλανθρωποι" ενω στο εισθαι προκειται περι κτηνών. Διαπλεκονται μεταξυ τους και επειδη γνωριζουν οτι στην ψευδεπίγραφη δημοκρατιας μας και για οσο ακομα η πλεμπα ψηφιζει δεν προκειται να εκλεγουν ως ζωωδεις εκπροσωποι των πολυεθνικων, των μονοπωλίων και των μεγαλοκαρχαριων, άλλοτε μεταλλασονται ως χαμαιλεοντες, άλλοτε δε διαμοιραζονται σε διαφορους πολιτικους χώρους, στα ΜΜΕ, στο Δημοσιο Τομεα και συνεργαζονται υπογειως σε σκοτεινες στοες και σε σκοτεινα σαλονια, όπου το Φως το Αληθινον δεν πατησε ποτε. 

Θα ερθει η μερα όμως που τα εργα του καθε ανθρωπου θα φανερωθουν τοις πασι.Και τοτε μαυρο φιδι που τους εφαγε. Αυτο, που λατρεψαν στην επιγεια ζωη τους - διπλα στο ειδωλο τους - με ανθρωποθυσίες και ψεμματα.


Οι θεσεις του θρησκευματος της μασονιας και του θρησκευματος της αθείας (που λαρευτηκε στο ναο της λογικης στο μετεπαναστατικο Παρισι παραλληλα με τις Σταλινικες θηριωδιες, παρουσιασμενες ως δηθενανεξηθρησκεια φιγουραρουν στην επισημη ιστοσελιδα του κου Παπανδρεου δια στοματος του κου Λασκαρατου. Φαινεται οτι τους συνδεουν πολλα  εκτος από το Μνημονιο.


Ο κος Βασιλακης (ΔΡΑΣΗ) φαινεται πως εχει τετοια αριστη συνεργασια με την επιδοτουμενη οργανωση των κου Δημητρα και Βαλλιανατου "Παρατηρητηριο του Ελσινκι" ωστε να του δινεται βημα να υπερασπισθει τις δολοφονικες δρασεις του Αμερικανικου Εβραιομασονικου λομπυ για την Γιουγκοσλαυια (Weisel, Cohen, Albright, Holbrooke, Clark κλπ) σε συνεργασια με ναζιστικες, φασιστικες και φονταμενταλιστικες ομαδες και μαφιοζικες συμμοριες.

Φαινεται πως η κοινη πρωτοβουλια Δρασης-Παρατηρητηριου ειχε ανταποκριση ωστε να τραβηξει την προσοχη πλειστων στελεχων της Δρασης, του ΣΚΑΙ, του Mega (όπως ο προβεβλημενος εκ του μηδενος δημοσιογραφος Σταυρος Θεοδωρακης, εργοδοτης του μαγειρα κου Σκαρμουτσου και υμνητης της καταστροφικης πολιτικης Σημιτη υπο του κου Παπαδημου το 2002) κλπ.


ΥΓ. Τα βαζω κι εγω με τη μοιρα μου που δεν γεννηθηκα ταλαντουχος. Διοτι ειναι προφανες ότι αν διαθετεις ταλεντα και σκυβεις πανω στην δουλεια με μεράκι και γνωστός γίνεσαι και κεφάλαια βρισκεις.



Πληθος κειμενων του κου Βασιλακη -τα οποια αργοτερα εξαφανιστηκαν - στην επισημη
ιστοσελιδα των Φιλελευθερων του Μανου. Η ιδια προσφιλης θεματολογια,
επιχειρηματολογία και ΗΘΟΣ που χαρακτηριζει και το blog Ροιδη Εμμονες, του έτερου
στελεχους της Δρασης, εκ Κρητης.

Εδω ο κος Βασιλακης της Δρασης διετελεσε και υποψηφιος του ΔΗΚΚΙ (μα τετοιες διαρροες, ανεπίτρεπτο)τη χρονια μαλιστα που το ψηφισα κι εγω. Επίσης δηλωνει και εργαζομενος στην Alpha Bank ενω τον ξεραμε ως δημοσιογραφο στην "Απογευματινη". Πολυπραγμων, πολυταλαντος
και πολυθεσίτης. Αλοιμονο από εμας, τα παρασιτα, που κατα τον Βασιλακη επιβαρυνουμε λογω παιδιωντον προυπολογισμό. Θα ειμαστε και  αταλαντοι φαινεται... (εκ του ταλαντον)





Και η Ελευθεροτυπια (επί ημερων του Ιου Τριμη, Ψαρα, Κωστοπουλου) συνεργαζεται με τον κο Βασιλακη της Δρασης όπως προκυπτει και από το email Μαλιστα η ανωνυμος celebrity Βασιλικη Μετα Τρούλλου χαφιεδίζει συναδελφους της στην Ελευθεροτυπία αλλα και σχολιαζει ποτε ποτε και στο blog του κου Βασιλάκη.




Εκλεκτος και γνωριμος κοσμος προσυπογραφει κειμενο του Βασιλακη στο blog Ροιδη Εμμονες κατα του κου Γιανναρα. Μα ολοι αυτοι παρακολουθουν το συγκεκριμενο blog; Μα και ο κος Γιανναρας πια! Τρωει από αυτους που τον φτήνουν!



Ο κος Δημητρας-Φιλελευθεροι εχει συνεχες και εκδηλο ενδιαφερον για την Ισραηλιτικη
κοινοτητα.
Οχι ολόκληρη φυσικα. Περιεργως πως υπαρχουν και θρησκευτικες
μειονοτητες της μη αρεσκειας του, ακομα και εβραϊκες, τις οποιες απεχθανεται και των οποίων εισηγειται την καταπίεση. Ανθρωπινα δικαιωματα a la carte.
..



Ο κος Βερεμης της Δρασης και στελεχος της ΕΛΙΑΜΕΠ συγκαταλεγεται στις οργανωσεις
αγνωστων στοχων που χρηματοδοτουνται από τον Soros όπως και το Παρατηρητηριο
του Ελσινκι του Δημητρα-Φιλελευθεροι και νυν του Βαλλιανατου, επαγγελματια ομοφυλοφιλου.
Ο αντισυστημικός-συστημικος παρατρεχαμενος της Δρασης-ΣΚΑΙ κος Τατσοπουλος και τεως προεδρος του ΕΚΕΒΙ-ΔΡΑΣΗ-ΣΚΑΪ που βραβευσε την παγανιστρια προεδρο του 984 κα Γαλανακη ως συμμετεχων σε παρουσιαση βιβλιου σχετικα με την "χριστιανικη ηθική που... μαστιζει την Ευρωπη". Μη του πεις όμως κουβεντα εναντιον του Ισλαμ των λαθρομεταναστων ή την εβραιοκρατία στην επιχειρηματική και πολιτικη σκηνη της Ευρωπης, σε εφαγε! Ειπαμε, τα... ανθρωπινα δικαιωματα ειναι ε-πι-λε-κτι-κα και αναλογα το τι αποφερει μεγαλυτερα κέρδη.



Ο επιδοτουμενος ανθρωπιστης κος Παναγιωτης Δημητρας των Φιλελευθερων-Δραση, αποφοιτος του Harvard όπως και οι κοι Μανος, Παπανδρεου, Ξαφα, Σαμαρας κλπ, σε κοινο μετωπο με τους Οικολογους-Πρασινους-άλογους για την αναδειξη Μακεδονικης μειονοτητας στην... Μακεδονια (που θα "βοηθησει" στον κατακερματισμό και την αποδομηση της χωρας.
Θυμιζω οτι άλλοι αιμοβοροι Πρασινοι ηταν ο Γερμανοεβραιογαλλος Cohn Bendit και ο
Joschka Fischer που μας εγκαλουν δημοσιως - όπως και ο κος Βασιλακης - γιατι δεν συνταχθηκαμε
με το Αμερικανοεβραικο λομπυ για τη διαλυση της Γιουγκοσλαυιας. Αναλογη αρθρογραφία αναπτυσσεται και στο περιοδικο του Βασιλακη Athens Review of "Books" όπου διφορουμενο αρθρο περι "Μακεδονων" εχει γραψει και το στελεχος του Μανου-Allatini και διαχειριστης του Ταμειου του Δημου Αθηναιων, Τασος Αβραντινης. (Δεν ειναι κακο αυτο, και ο Χριστος ειχε εναν εκ των μαθητων του ως ταμία.)


Ο Στεφανος Μανος εισηγειται  την διαλυση του Ιρακ και το πλιατσικο των πετρελαιων
(με προσχημα την χυδαια σκευωρια περι Χημικων όπλων) λιγες μερες μετα την υπογραφη της συμφωνιας πετρελαιαγωγων Nabucco (ο χορος των Εβραιων του Verdi) ερημην της κυβερνησης της χωρας. Απεφασισαν και διεταξαν!
Τα πετρελαια του Ιρακ βεβαια ειναι παλια ιστορια, από τοτε που οι Γερμανοεβραιοι Ρωτσιλντ μεθοδευσαν την εξοντωση των Ελληνων το 1914 με την επιστρατευση τους και την προωθση τους σε στρατοπεδα συγκεντρωσης-εργασιας ωστε να κατασκευασθει η σιδηροδρομικη γραμμη Κωνσταντινουπολης-Κιρκουκ.

 

Μιλενα Αποστολακη. Ευκολο θυμα εκβιασμου λογω του eshop συμφεροντων Αποστολακη.
Μπήκε ταυτοχρονα στο στοχαστρο τοσο του Παρατηρητηριου του Ελσινκι όσο και του
μισαλλοδοξου φιλομασονικου blog Ροϊδη Εμμονες.


Εθιγη ο κος Δημητρας-Φιλελευθεροι-Δραση που του θιξανε τον παλιο του συνεργατη κο George Papandreou ια το θεμα του Μνημονίου. Και εσπευσαν να τον συμπαρασταθουν ηθικά η αριστερή ΔΗΜΑΡ και η επισης αριστερη Βασιλικη Μετά Τρουλου του Ιου της Ελευθεροτυπίας η οποία χαφιεδίζει και συναδελφο της. Διαθετουν και πλουσιο αρχειο φαινεται με φακελους για καθε δημοσιο προσωπο και δημοσιογραφο δια πσαν νοσον και πσαν μαλακιαν βασει του οποίου μαλιστ ακαταστρωνουν και σχεδια. Ο κος Δημητρας θυμιζω ειναι Χαρβαρντοσπουδαγμενος υιός Χουντικου Υπουργου οποτε εχει και το σχετικό γονιδίωμα και τα ανάλογα βιωματα.
Προφανως ο κος Papandreou φαινεται να μην εχει κανενα προβλημα να συνεργαστει με χουντογενεις εναντιον μαλιστα της χωρας από την οποία παρασιτίζεται.


Ο στοχος της μασονιας συμφωνα με Γαλλικες πηγες:
"Ο στοχος της  Μασονερίας εγκειται στην ανεπαίσθητη δημιουργία μιας Δημοκρατίας παγκοσμιας και δημοκρατικης, της οποίας η Εξουσια θα είναι η Λογική και το Ανωτατο Συμβουλιο, η Συνελευση των Σοφών.
Βλεπε ΕΕ, Bilderberg, Trilateral Commission, G20 και άλλες κλαδικες του ΠΑΣΟΚ (με την ειρωνικη εννοια του όρου) για αξεστα παγκοσμιοποιημενα διαπλεκομενα λαμογια τα οποια επειδη με κλεμμενα ή υφαρπαγμενα χρήματα έμαθαν και 2-3 ξενες γλωσσες υποτιθεται οτι ειναι ανωτερου επιπεδου από τον χωριατη που ετρεχε στις προεκλογικες συγκεντρωσεις για να βρει στο παιδι του καμμια δουλεια για να επιβιωσει.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
Κύριε Ροΐδη,
Το Κράτος κάνει οικονομίες κλείνοντας Δήμους, σχολεία, νοσοκομεία, υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Τα καταστήματα όμως της κρατικής υπηρεσίας “Ορθόδοξη Εκκλησία”, παραμένουν αλώβητα. Κι όμως είναι οι πλέον άχρηστες και αντιπαραγωγικές δημόσιες υπηρεσίες, μάλιστα δε και επιβλαβείς για τους νέους. Ελπίζω πως η Αριστερά [ο Ψαριανος της ΔΗΜΑΡ] θα φιλοτιμηθεί να ζητήσει το κλείσιμο κάποιων ενοριών και τη συνένωσή τους με άλλες. Τα κτίρια μπορεί να κατεδαφιστούν και να γίνουν στη θέση τους πάρκα, ειδικά στις μεγάλες πόλεις. Οι ιερείς τους θα απολυθούν και θα εργασθούν μερικοί από αυτούς, επίσημα πλέον, ως ιερόδουλοι και οι υπόλοιποι ως έκτακτοι οδοκαθαριστές των Δήμων, διδάσκοντας έμπρακτα τις χριστιανικές αρετές της πενίας και της ταπείνωσης. Ελπίζω πως η πρότασή μου δεν θα πεταχθεί στον κάλαθο των αχρήστων (είναι απολύτως βέβαιο) αλλά θα αξιοποιηθεί δεόντως από την ανατρεπτική ριζοσπαστική Αριστερά μας (αποκλείεται).

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.



Η χρηματοδοτηση του κου Μιχαλολιακου της Χρυσης Αυγης από την ΕΥΠ από την κυβερνηση του Γεωργιου Ραλλη, υιου του πρωθυπουργου της ναζιστικης κατοχής. Στην ιδια κυβερνηση μεσουρανουσε ο κος Στεφανος Μανος ενω την ιδια περιοδο εμφανιστηκε στο προσκηνιο και η οργανωση Παρατηρητηριο του Ελσινκι. Οι ιδιοι κύκλοι σχετιζοντια και με την χαφιεδιστικη οργανωση της σαιεντολογιας η οποία επί Ψυχρου Πολεμου ειχε ριξει διπλα στον προεδρο της δημοκρατιας της Φινλανδιας τρεις σωματοφυλακες οι οποίοι κατεγραφαν τα παντα. Ως τι;

Η Χρυση Αυγη μαζι με τον επιδοτουμενο αριστερισμό αποτελει διπολο μανιπουλαρσιματος της κοινωνιας κατα το προτυπο "καλος μπατσος-κακος μπατσος" και χρησιμοποιείται από νεοταξικα φερεφωνα οπως ο Βασιλακης της Δρασης ωστε να στιγματιστει δι αυτης η εννοια του πατριωτισμού  και της ορθοδοξίας.

 

69 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή πλοκάμι του..Δημητρά; Ε..μήπως είναι λίγο τραβηγμένο;

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Θα σε στεναχωρησω, αλλα πολυφοβαμαι πως δεν ειναι τραβηγμενο.

Κατ αρχην βασει του ντοκουμεντου που συμπληρωσα στο τελος ο Μιχαλολιακος εχρηματοδοτείτο από την ΕΥΠ επί μασονου Γεωργιου Ραλλη στον κυκλο οτυ οποίου ανηκει ο Στεφανος Μανος.

Δευτερον το ονομα Χρυση Αυγη, η θεωρια της Αρειας Φυλης αλλα και άλλα ντοκουμεντ απου εχουν δει το φως της; ημερας και που φερουν τον κο Μιχαλολιακο να γραφει υμνους στον Προμηθεα-Εωσφορο τον κατατασουν στο χωρο της μασονιας, εωσφορισμου-διαφωτισμου και εχει και κοινα στοιχεια με τον νεοπαγανισμο που ειναι βασικο στοιχειο της μασονιας.

Τριτον η Χρυση Αυγη ειναι ο αντιποδας των υποτιθεμενων αριστεριστων επειδη μονος καυγας δεν γινεται και για να λειτουργι το συστημα καλος μπατσος - κακος μπατσος αρκει να μανιπουλαρονται οι μαζες. Τοσο οι αριστεριστες φιλοι των αλλοδαπων οσο και οι αντιπαλοι των αλλοδαπων ειναι απολυτως ελεγχομενοι από τον ιδιο πυρηνα.

Οπως για παραδειγμα τη βομβιστικη ενεργεια που σκοτωσε το Αφγανοπουλο και την οποιοι καποιοι αριστεριστες εσπευσαν αμεσα να αποδωσουν στη Χρυση Αυγη. Οι ιδιοι αριστεριστες που σχετιζονται και με του 300 της Υπατιας εκ Χανιων.

Η γνωστη υποθεση της Υπατιας, ο αριθμος των 300 Αφγανων (γιατι 300 και οχι 198;) σχετιζονται με την αρχαιολατρεια και τον σιωνισμό. Αρχαιολατρες εκεινοι που φροντισαν να κατευθυνουν 300 υποχειρια εξ Αλγεριας στην αρχαια Φιλοσοφο Υπατια και Ελληνολατρες επισης εκεινοι που φωναζαν απεξω αναντιον τους.

Νομιζω τοσο οι συνειρμοι οσο και τα στοιχεια δεν ειναι αμελητεα για να τα προσπερασει κανεις...

Εξ αλλου ο κος Δημητρας ανηκει πλεον σε ομιλο Ευρωπαιστων μασονων νεοπαγανιστων ελληνολατρων όπως κι ο συζυγος της κας Ρεας Γαλανακη.

http://delphisociety.org/Program2005.html

η αρχαιολατρικη οργανωση του οποιου ανηκει στον ιδιο φονταμενταλιστικο αντιχριστιανικο μασονικο ομιλο με του κου Δημητρα

http://www.iheu.org/fr/greeks-launch-new-humanist-group

Αναλογες θεσεις ΑΚΡΙΒΩΣ ειχε αναπτυξει και ο κος Μιχαλολιακος την ιδια περιοδο που τον χρηματοδοτουσε η κυβενρηση Ραλλη...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες και τα γράφεις φίλε Θεπρόβλητε . Εκφράζεις τη δίκαιη αγανάκτηση και διαμαρτυρία ημών των θυμάτων (του απλού λαού δηλαδή ) στον ανηλεή πόλεμο που υφιστάμεθα από το κατεστημένα κάθε μορφής .Με τον αγώνα σου απαντάς σε μια ψυχολογική ανάγκη πολλών . Συνέχισε να μάχεσαι για την ελευθερία της συνείδησης . Πολλοί από μας σε διαβάζουμε και αρκετοί δεν σχολιάζουμε διότι δεν έχουμε το χάρισμα της γραφής και γενικοτέρως της έκφρασης . Μακάρι αδερφέ μου κάποια στιγμή να σε γνωρίσω και από κοντά .

e- είπε...

Πες το πάλι!
κρίμα που δεν γεννηθήκαμε ταλαντούχοι!
Παρεμπιπτόντως για αυτόν τον Βασιλάκι
-όχι τον Κα'ί'λα-
που όλο αναφέρεις,εκτός από άρθρα στο athens review,δεν ακούω πολλά!
Μάλλον είναι πολύ διακριτικός και σεμνός άνθρωπος...

Theoprovlitos είπε...

Νασαι καλα ανωνυμε,

το κατα δυναμιν κανω. Αν διαθετω μισο ταλαντο απλα το χρησιμοποιω γιατι αν δε το κανω θα μου ζητηθει λογος. Δεν μπορει μια ζωη να μεινουμε ραγιαδες του συστηματος ή του σκοτεινου ή βολεμενου μας εαυτου.

Ενα ξεχασμενο βιβλίο του οποιου ο τιτλος με κατατρεχει ως ευχη και καταρα ειναι το "Η Επανασταση των Συνειδησεων" του μακαριτη Ειρηναιου Κισσαμου. Ο τιτλος τα λεει όλα.

Ετσι κι αλλιως ολοι αυτοι οι σκοταδιστες που διαχειριζονται της ζωες των ανθρωπων εκ του ασφαλους και βρισκονται σε κατασταση δαιμονισμου το μονο που δεν μπορουν να μας παρουν ειναι η αξιοπρπεια.

Γενικα τα κτηνη της εξουσιας ανα τους αιωνες που ειτε με το χρημα ειτε την δυναμη νομιζαν πως μπορουσαν να εξαγορασουν τα παντα με ενα πραγμα ενοχλουντο: Με την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ των άλλων. Ειναι το μονο πραγμα που ο άλλος δεν μπορει να εξαγορασει σε καποιον (αν εκεινος δεν ενδωσει).

Ανώνυμος είπε...

Eίναι σίγουρα ΔΡΑΣΗίτης ο "Λασκαράτος"; Αν δεις το λίβελλο- επίθεση που ανάρτησε ενάντια στον Κ.Καραμανλή με τίτλο "Εκλεκταί Υποψηφιότηται-3 στην πρώτη παράγραφο υπάρχει αυτούσια η ΠΑΣΟΚική κριτική στον τέως πρωθυπουργό(δραπέτης,λιποκάκτης, δημιουργός του μεγάλου ελλείμματος του 2009 κτλ).Μήπως είναι κρυφοπασόκος; Γράφεις ότι είχε κατεβεί με τον Τσοβόλα το 2004.Πάντως να σου πω την αλήθεια τώρα που επιτίθεται στον Καραμανλή το "roides" αρχίζω και συμπαθώ περισσότερο τον τέως πρωθυπουργό και ανεβαίνει περισσότερο στην συνείδηση μου. Αφού έχει τέτοιους εχθρούς πάει να πει ότι είναι σε καλό δρόμο.

Theoprovlitos είπε...

Τον Καραμανλη τον εριξε το συγκεκριμενο λομπυ για τρεις λογους.

Α. Για το οχι στο σχεδιο Αναν
Β. Για το οχι στα Σκοπια στο ΝΑΤΟ
Γ. Για τις φιλιες με τον Πουτιν και τους Κινεζους.

Απο εκει και περα αρχισε η βιομηχανια αναδειξης σκανδαλων και κατατσροφικων πυρκαγιων και βανδαλισμων.

Δεν υπεραμυνομαι της ΝΔ παρ ολο που υπηρξε σαφως καλυτερη από το Σημιτκο ΠΑΣΟΚ (Για το Παπανδρεικο δεν το συζηταμε) αλλα οταν βλεπεις οτι εχουμε να κανουμε με σκοτεινες επιβουλες και εσχατη προδοσια φυσικα και ο Καραμανλη φανταζει προτιμοτερος από το επερχομενο χαος το οποιο προεβλεψα στο ακεραιο και φωναζα ματαιως σε γιλους και γνωστους να μην ψηφισουν ΠΑΣΟΚ το 2009 και να πανε να ψηφισουν οτιδηποτε αρκει να μην ανεβει στην εξουσια το βδελυγμα της ερημωσεως, ο πρακτορας της εβραιομασονιας Παπανδρεου και ολη η διακομματικη πανουκλα που σερνει μαζι του.

Οπως ειδες πιο πανω ο κος υπηρξε συμβουλος του Ρεππα και τ ακειμενα του φιγουραρουν στην σελιδα του Παπανδρεου. Οχι δεν ειναι ο Βασιλακης ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρεου ειναι... Δραση. (Σχηματικα το λεω). Απλα η πανουκλα εχει απλωθει σε συγγενεις και εφαπτομενους πολτικους χωρους.

Theoprovlitos είπε...

e-

Πολιτευτης, δημοσιογραφος, αρθρογραφος, συγγραφεας, εργαζομενος στην Alphabank, εκδοτης, blogger, λιβελλογραφος, καθηγητης, συμβουλος υπουργου, ακτιβιστης κλπ.

Με τοσα προσοντα, ε κρατας και την ανωνυμια σου για να μην σε παρει η αλλαζονια από κατω...

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε ευλογείτε.
Είσθε χειμαρρώδης, τα μελέτησα όλα αυτά που γράφετε (ξανά και ξανά και ξανά...) αλλά δεν έχω κατορθώσει ακόμα να συνδέσω όλα αυτά που λέτε μεταξύ τους. Εσείς το καταφέρατε, ομολογώ, θαυμασίως.

Συνεχίζω τις προσπάθειες να συνδέσω όλα τα πρόσωπα και τα γεγονότα που αρίστως μπλέκετε εις την παρούσα ανάρτησιν... Προς το παρόν δεν τα έχω καταφέρει.

Νιώθω χαμένος και μετέωρος. Δεν βλέπω ίσως τα προφανέστατα, δεν βλέπω πως συνδέετε Ροιδη με Παπανδρέου και Βασιλάκη και Μάνο και εβραιμασωνίας κλπ. κλπ.....

Θα συνεχίσω τη προσπάθεια διότι νιώθω εντελώς ανίκανος.

Ευγνωμονώ σας, δια την θαυμασίαν όσο και ενδιαφέρουσα ανάγνωσιν.

π.Νεκτάριος

Theoprovlitos είπε...

Τι ακριβως σας φαινεται ασυνδετο πατερ;

Ο κος Παπανδρεου φιλοξενει στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελιδα του μισαλλοδοξα αθειστικα κειμενα του Βασιλακη και παραπεμπει σε ενα χυδαιο σταλινικο και φασιστικο ιστολογιο, του Ροιδη.

Ο κος Βασιλακης συνεργαζεται προφανεστατα με το Παρατηρητηριο του Ελσινκι αφου φιλοξενειται στις σελιδες του και φιλοξενει τις αποψεις και την ατζεντα του στις σελιδες του.

Ο κος Παπανδρεου επισης κατηγγειλε την χωρα του στο Παρατηρητηριο του Ελσινκι και ανεφειξα υπαρκτα και ανυπαρκτα μειονοτικα ζητηματα σε μια περιοδο αποσταθεροποιηση των Βαλκανιων υπερμαχος της οποιας ειναι και ο Βασιλακης τοσο στο κειμενα του όσο και στις εκδοσεις του.

Επισης ο κος Βασιλακης εκδιδει λιβελογραγηματα "Η Μαστιγα του Θεοϋ 666, Στρατιωτης του Χριστου και τα παρουσιαζει παρουσια σεσημασμενων αντιχριστων για τις δημοσιες θεσεις τους.

Παραλληλα κειμενογραφει και για λογαρισμο του Στεφανου Μανου της Δρασης, ενω ειναι αισχρα υπερ του μνημονιου, υπερ των νατοϊκων επεμβασεων, υπερ των κοινωνικων περικοπων θεσεις δηλαδη του μεγαλου κεφαλαιου και του συστηματοτος των Ρωτσιλντ που ελεγχει το Τραπεζικο και επιχειρηματικο συστημα τα συμφεροντα του οποίου υπηρετησε και υπηρετει κατ εξοχην ο κος Στεφανος Μανος, στελεχος του οποιου υπηρξε.

Τι από ολα αυτα δεν σας κολαει; Σας μπερδευει μηπως η πολλαπλη και μεταλασσομενη ιδοτητα του;

Ανθρωπος του βαθεως κρατους του Μνημονιου ειναι το οποίο εφαρμοζεται στην Ελλαδα και διεθνως από την εβραιομασονια.

Αν διαβασετε και την διεθνη εκδοση της φυλαδας που εκδιδει το Review of Books, εβραϊκων συμφεροντων θα καταλαβετε. Η ατζεντα του ειναι πληρως εναρμονισμενη με τα σκοτεινα συμφεροντα.

Οσον αφορα το τι εστι εβραιομασονια εχω κανει πολλες αναφορες και αναλυσεις και υπαρχουν και αλλες. Δεν εχετε παρα να κανετε μια αναδρομικη αναγνωση διαφορων δημοσιευσεων.

Στην Ελλαδα σχετιζεται παντως με την εγκατασταθεισα αστικη εβραικη μασονικη κοινοτητα στην Θεσσαλονικη (Allatni, Carasso, Fernandez, κλπ) οι οποιοι οικειοποιηθηκαν τοτε όλη την Γεωργικη και βιομηχανικη παραγωγη της Μακεδονιας και των Βαλκανιων και ηθελαν ενα εβραικο Μακεδονικο κρατος στα Βαλκανια εκμεταλλευομενοι την παρουσια φτωχων Σεφαραδιτων εβραιων τους οποιους εκμαυλισαν "διαφωτιζοντας" τους.

Το ΙΔΙΟ καριβως επιχειρουν να κανουν τωα και στο Ισραηλ. Το εκαναν παλιοτερα και στην Μασσαλια και αλλου.

Στο τελος τους ξεκαναν με λιστες εκ των εσω για να δημιουργησουν εβραικη αποικια στην Παλαστινη αφου η Μακεδονια δεν τους εκατσε και από τοτε μας ΜΙΣΟΥΝ. Κοιταξτε την σκοτεινη εβραιουργιά (μιλω γι απολυτως συγκεκριμενα προσωπα) που ελεγχει την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ και θα καταλαβετε γιατι οι ΗΠΑ εσπευσαν να αναγνωρισουν τους Σλαυους ως Μακεδονες και γιατι ο Soros επιδοτει το αρατηρητηριο του Ελσινκι και ετερα μορφωματα για να διαστρεβλωσουν την ιστορια και να αποσταθεροποιησουν την χωρα.

Ολοι αυτοι κανονικα θα πρεπει μια ωραια πρωία να πανε σουμπιτοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.greekgeeks.com/

Ενιαφέρουσα εταιρία και με δυνατό πελατολόγιο.

Χρήστος 1972 είπε...

Ο πιο πάνω ανώνυμος είμαι . Θα ήθελα να με διαφωτίσεις για την ΜΚΟ action aid της Μητσοτάκενας διότι με το μάρκετιγκ έχει πείσει πολλούς καλοπροαίρετους ανθρώπους δίχως πληροφόρηση . Καλο σου βράδυ .

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε,
στον Επιτάφιο του Περικλέους, κάπου στην αρχή, όταν αναφέρεται ο χαρακτήρας των πολιτών, λέει ο Περικλής πως, εκείνοι που οι άλλοι πολίτες τους θεωροὐσαν άχρηστους (ήτοι ρεμάλια) την ύστατη στιγμή (του πολέμου) αποδείχτηκαν κλάσεις καλύτεροι από άλλους που 'το έπαιζαν πατριώτες". Δεν αθωώνω τον Μιχαλολιάκο για τις βλακείες που έγραφε παλιά αλλά νομίζω φτάσαμε στην ύστατη ώρα και θα πρέπει να λάβουμε θέση. Εγώ έλαβα. Για να πάνε σούμπιτοι, όπως έγραψες, για εσχάτη προδοσία. Δεν μπορεί απλά να καθόμαστε και να κρίνουμε, πρέπει να δράσουμε.

Και εσύ να προσέχεις. Οι..οπαδοί του Προμηθέα σε έχουν στο μάτι εδώ και καιρό.

Emeritus

Kubi είπε...

Διάβασα με υπομονή (χρειάζεται υπομονή για τέτοια κείμενα) αυτά που έγραψες και κατάλαβα ότι υπάρχουν και άνθρωποι που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα , τίποτα το μεμπτό δεν βρήκα στα .... ντοκουμέντα που παραθέτεις . Τα κείμενα που παραθέτεις δεν είναι αποδείξεις για τίποτα , καμια συνωμοσία δεν αποκαλύπτεται από αυτά , απλά οι γνώμες και οι απόψεις ανθρώπων που αντιπαθείς.
Οι κατηγοριες που εξαπολύεις σε αυτούς δεν πηγάζουν από κανένα .... ντοκουμέντο που παραθέτεις αλλα από :
1.την αχαλίνωτη φαντασία σου
2.από την ιερά εξέταση (η κατηγορια περί κανιβαλισμού) που προφανώς είναι και πηγή σου και μεγάλη έμπνευση για εσένα.
3.από άλλους θεοπάλαβους του διαδικτύου.
Θα ήθελα να μπορώ να αντικρούσω στοιχεια αλλα στοιχεία δεν υπάρχουν , το ότι κάποιος αντέδρασε σε ένα άρθρο του Γιανναρά (με τον οποιο στο συγκεκριμένο θέμα εγώ συμφωνώ παρεπιπτόντως) είναι στοιχείο και απόδειξη για κάτι ?
Το ότι διεθνείς οργανισμοί στέλνουν αναφορές που κατηγορούν την Ελλάδα για θέματα μειονοτήτων το μονο που αποδεικνύουν είναι ότι δεν είμαστε τέλειοι ως κράτος , γιατί είναι συνωμοσία? Οι οργανισμοί αυτοί καταγγέλλουν και έθνη μεγαλύτερα και περισσότερο Political Corect από εμάς , προς τι όλη αυτή η ξενοφοβία?

Τέλος επειδή πολύς λόγος γίνεται για την "δήθεν φιλανθρωπία" της δύσης σε περιπτώσεις εισβολών σε αλλα κράτη θα ήθελα να πω ότι έχοντας δει από κοντά τα εγκλήματα του καθεστώτος Μιλόσεβιτς (τα οποια έχει αναγνωρίσει πλήρως και η Σερβικη κυβέρνηση , μονο εσείς και ο Τσίπρας δεν τα έχετε δει ακόμα) , γνωρίζοντας για τα φορτηγά με πτώματα που βρέθηκαν ριγμένα στον Δούναβη, για την μετατροπή των υψικαμίνων των ορυχείων του Bor σε κρεματόρια και για την ανακάλυψη μαζικών τάφων σε περίχωρα του Βελιγραδίου (υπάρχουν στοιχεία , δικαστικές αποφάσεις και ένορκες καταθέσεις για όλα αυτά που προανέφερα σε αντίθεση με τις αστήρικτες κατηγοριες προς όλους που εσείς χρησιμοποιείτε) , νιώθω ευτυχής που κάποιος σταμάτησε αυτόν τον μανιακό και δυστυχής που δεν τον σταμάτησαν πριν με τις πράξεις του αιματοκυλίσει την χωρα του. Αν για κάτι μπορεί κανεις να κατηγορήσει την δύση είναι που με την συνθήκη του Ντέιτον του έδωσε άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει την εγκληματική του φύση.

Kubi είπε...

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να δεχτώ ως αληθινό ντοκουμέντο ένα χαρτί που αναφέρει ως πράκτορες τον Μιχαλολιάκο και τον Πλεύρη , αλλα ακόμα και εδώ θα αναγκαστώ να υπερασπιστώ την αλήθεια έστω και αν έτσι υπερασπίζομαι τον συγγραφέα του "Εβραίοι όλη η αλήθεια".
1.Ο Μιχαλολιάκος είχε αποφυλακιστεί το 79 αν δεν κάνω λάθος και το 1981 τα 120 χιλιάρικα ήταν πολλά λεφτά , δεν νομίζω να έδινε η ΚΥΠ σε πρώην κατάδικους τόσα λεφτά.
2. Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που το αναφέρει ως πλαστό , όπως επίσης αναφέρει ως ανύπαρκτο το πρόσωπο που το υπογραφει.
3. Η Αυριανή που το πρωτοδημοσίευσε την δεκαετία του 80 ζήτησε συγγνώμη στο δικαστήριο για να γλιτώσει τα πρόστιμα.
4. Κάνει μπαμ για πλαστό , τα γράμματα ... χορεύουν πάνω κάτω στο χαρτί , πράγμα λογικό μια και το 84 που πρωτοπαρουσιάστηκε δεν υπήρχαν οι τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα.
5. Ο Πλευρης που έχει παραδεχτεί με καμάρι ότι ήταν πράκτορας της ΚΥΠ είπε ότι είναι πλαστό.

Τέλος η μανία σου να συνδέεις τα ασύνδετα για να κατηγορήσεις ανθρώπους που παράλογα μισείς σε κάνει για μια ακόμα φορά απρόσεκτο , τον Δεκέμβριο του 81 είχαμε ΠΑΣΟΚ και όχι Ράλλη , το κείμενο επίσης μιλάει για παράταση συνεργασίας μέχρι τα μέσα του 1982 , καμια σχέση με τον .... αγαπημένο σου Μάνο δηλαδή , ο οποιος προς ενημέρωση σου δεν είναι Coca Cola και δεν πάει με όλα.

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροί είναι οι Ροΐδηδες, o Λασκαράτος ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε και ψηφίζει: http://roides.wordpress.com/2012/04/17/17apr12/
Με αυτούς κάνουν τις δουλειές τους κι οι εβραίοι κι οι αμερικάνοι κλπ. γιατί οι αριστεροί είναι πάντα οι πιο πρόθυμοι να προδώσουν τη χώρα τους.
Δεν είναι υπέρ του μνημονίου κατά είναι κι αυτοί και κατά της "ασύδοτης αγοράς", άρα κάτι δεν πάει καλά με τις θεωρίες σου.
Προσπαθείς την προδοσία των αριστερών να τη χρεώνεις στο "φιλελευθερισμό" διότι κι εσύ (εθνικο)σοσιαλιστής είσαι και δεν σε βολεύει να παραδεχτείς ότι αριστεροί = προδότες εξ ορισμού.
Είσαι τόσο "δεξιός" όσο ήταν κι ο Κωστάκης που έγλειφε τον Φλωράκη κι έτρεχε να προσκυνάει στα ξερονήσια των συμμοριτών. Στους οποίους (του "ΔΣΕ") έδωσε και σύνταξη, πράγμα που ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν είχε τολμήσει να κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε ευλογείτε.
Παρά την απάντησή σας προς εμέ.
Και παρά την συνεχιζόμενη κι έντονη προσπάθειάν μου, δεν κατάλαβα ακόμη ΠΩΣ αυτά που γράφετε για Μάνο, Ροίδηδες, εβραιομασώνους και Γεώργιον Παπανδρέους συνδέονται μεταξύ τους, πόσο μάλλον όπως λέτε, ως εσχάτην προδοσίαν.

Σας παρακαλώ, μη με παρεξηγείτε,διότι δεν είμαι συνηθισμένος να διαβάζω μέσω οθόνης. Ίσως αυτό να φταίει.

Συνεχίζω την προσπάθειαν.

π. Νεκτάριος

Theoprovlitos είπε...

Χρηστο

Θελω να πιστευω οτι οι διαφορες ΜΚΟ καποιο εργο παραγουν και οτι τα λεφτα που δινουν οι φιλανθρωπες κυριες οντως φτανουν στα καημενα παιδακια κλπ. Το ζητημα ειναι αν μεσα από τετοιου μεγεθους οργανωσεις διακινουνται ΜΟΝΟΝ οι "δωρεες" ή οι οργανωσεις αυτες αποτελουν πλυντηρια φιλανθρωπων πλουσιων, χαφιεδιστικοι μηχανισμοι και κεντρα κατασκοπειας.

Οσον αφορα την οργανωση της Μητσοτακαινας δεν ξερω τι κανει. Αυτο που ξερω ειναι οτι επι Λοβερδου νομιζω το 2002 ειναι η οργανωση που χρηματοδοτηθηκε από το ΥΠΕΞ περισσοτερο από καθε αλλη ηταν η συγκεκριμενη, η οποια προφανως ως πολυεθνικη δεν προηγαγε τα ελληνικα χρωματα.

Επειδη υπεβαλα εκεινη την εποχη μερικα προγραμματα για διαφορες οργανωσεις γνωριζω οτι εξ αυτων χρηματοδοτηθηκαν οσα ειχαν γνωριμιες με το Λοβερδο, τον παχζτα, τον Ευφημιου και την Margaret Papndreou. Τα υπολοιπα τα οποια θα εξασκουσαν σοβαροτερη εξωτερικη πολιτικη και θα λειτουργουσαν ως ενδιαμεσος κρικος μεταξυ Αφγανισταν, Πακσιταν και Ιραν με τη Δυση αξιοποιωντας τα φιλλεληνικα ασιθηματα του βαθεως Ισλαμ προς τον ελληνισμο αλλα δεν ειχαν τις καταλαλληλες διασυνδεσεις στο ΥΠΕΞ κοπηκαν.
Οπως φυσικα κοπηκε και υποβληθεν προγραμμα συσφιξης σχεσεων Ελληνων και Σλαβομακεδονων με συνδετικο κρικο την Ορθοδοξια.

Απο εκει και περα βγαλε τα συμπερασματα σου για το ΥΠΕΞ. Ενα θα σου πω: Eπί υπουργιας Μπακογιαννη στο ΥΠΕΞ οταν υπηρξε καποιο προβλημα στα Σερβοσκοπιανα συνορα και χρειαστηκε βοηθεια από το ΥΠΕΞ και την Ελληνικη πρεσβεια του Βελιγραδιου αυτοι που βοηθησαν ηταν η ΤΟΥΡΚΙΚΗ πρεσβεια στο Βελιγραδι και το Πατριαρχειο Βελιγραδίου αν και το προβλημα αφορουσε Ελληνες πολιτες.

Σοβαρη εξωτερικη πολιτικη εξασκουν τα λαμογια. Γι αυτο κατωρθωσαν να μας μισουν ολοι. Από τους Αραβες και το Ισλαμ μεχρι και το Ανατολικο μπλοκ και η Δυτικη ευρωπη.

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Θα ηθελα να σε διαβεβαιωσω οτι δεν ειμαι προκατηλλημενος με κανεναν απολυτως, ουτε με τη ΧΑ, ουτε με τους εβραιους κλπ. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να ιδεολογικοποιουμε την αληθεια για να την ενταξουμε σε καποιο ιδεολογημα.

Η ΧΑ φαινεται μαι ρομαντικη ιδεα αναβιωσης του ξεπεσμενου και εξαθλιομενου ελληνισμου από αυτα τα λαμογια τα οποια ειναι σιχαμερα, πιο σιχαμερα και απο την ΧΑ. Ας πουμε στο μεταναστευτικο εχουν μια πουστικη τακτικη, μια ετσι μια γιουβετσι. Από την μια κορωνες κατα των λαθρομεταναστων και από πισω τους εισαγουν οι ιδιοι ως φτηνο εργατικο δυναμικο για εργολαβιες, ως μοχλο υπερπροσφορας εργασιας και κυριως ως τροπο αφελληνισμου και αποχριστιανισμου της χωρας και πολιτισμικου κατακερματισμου της.

Η ΧΑ ειχε μια ξεκαθαρη και αντρικια σταση. Γενικως τα κομματα που ειναι ερμαφροδιτα μου ειναι απεχθη κατα το βιβλικο "καλυτερα να εισαι θερμος ή κρυος".

Αντιλαμβανμομαι τον αγωνα των παιδιων και την αγωνια τους να ενταχθουν σε ενα ΚΑΠΟΙΟ ιδεολογικο σχημα το οποιο θα λειτουργησει ως τροχοπεδη και θα μας απαλλαξει από τα καθικια.

Να σου πω την αληθεια, κατα βαθος χαιρομαι οταν βλεπω τον τρομο και την ενοχληση των λαμογιων για την ανοδο της ΧΑ. Θεωρω οτι η ΧΑ θα ηταν η καλυτερη τιμωρια τους.

Ομως δεν μπορω να παρω θεση υπερ ενος κομματος που υπεραμυνεται της θεωριας της φυλετικης υπεροχης, ακομα και αν αυτη ειναι αντικειμενικο γεγονος ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ μιλωντας. Πρωτον γιατι θεωρω οτι οι ελληνες φυλετικα ειναι μπασταρδοι και δευτερον γιατι ο ρολος τους δεν ειναι να αντιμετωπιζουν τα αλλα εθνη όπως οι εβραιοι: ακαθαρτα και κατωτερα, αλλα εχοντας ως παρακαταθηκη τα πολλα ταλαντα εχουν υποχρεωση να προαγουμε τα ελληνικα ιδεωδη στον κοσμο.

Επισης η ΧΑ ασχετως αν η ταυτιση της με το ναζισμο είναι κακοηθης αποτελειται στον αρχικο της πυρηνα από τραμπουκους που σε τιποτε δεν διαφερουν από αριστερους τραμπουκους ή ποδοσφαιροβιους χουλιγκανους. Το εχω ξαναγραψει πως θυμα προπηλακισμου εχω υπαρξει και εγω στον Αγιο Παντελεημονα όπταν πηγα να φωτογραφισω την αθλια κατασταση της παιδικη χαρας εξ αιτιας των αριστερων τραμπουκων και ξαφνικα δεχτηκα επιθεση από τραμπουκο της ΧΑ ο οποιος περιφρουρουσε την παιδικη χαρα και μου ζητουσε να του παραδωσω την καμερα μου!

Ας μην τα βλεπουμε τα πραγματα εξιδανικευμενα. Δεν μπορει η χωρα να παραθοθει σε γκορυπουσκουλα ενθεν και ενθεν. Διοτι πριν η ΧΑ φτασει στο 10% δεν ηταν τιποτα παραπανω από ακραιο περιθωριο. Και ξερω και ατομα που το 1992 περιπου ειχε ενταχθει στη ΧΑ οταν εφυγε συνειδητοποιουσε σε τι περιπετεια ειχε μπλακει που ειχε αλλοτριωσει την προσωπικοτητα του.

Δεν αφορα αυτο τα κινητρα και τα παιδια που εντασσονται στους κολπους της αλλα με το ιδιο σκεπτικο και οι οπαδοι του Κουβελη (αχ, τι σεμνος κυριος) ή του Μανου (επιτελους και καποιος που θα φερει τον εκσυγχρονισμο στην κοινωνια και θα εξορθολογισει το δημοσιο) γνωριζουν τι σκατα ψηφιζουν πραγματικα;

Το να ψηφισεις ενα συγκεκριμενο κομμα επειδη θεωρεις οτι καπως εκφραζει την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ιδεολογια με το τι ειναι στην πραγματικοτητα το κομμα αυτο εχει μεγαλη διαφορα.

Στην τελικη παντως δεν θα λυπηθω αν ανεβει η ΧΑ. Ειμαι υπερ οτιδηποτε θα αποδομουσε το αθλιο και στημενο συστημα τους και θα εστελνε τα λαμογια στην κρεμαλα.

Σε ευχαριστω για την προειδοποιση. Το γνωριζω οτι ειμαι φακελωμενος και με εχουν στο ματι. Για καποιες ενδειξεις παρενοχλησεων όμως εχουν ενημερωθει τοσο δημοσιογραφικοι κυκλοι όσο και κυκλοι του υπουργειου προστασιας του πολιτη. Μη ξεχναμε οτι ο Παπαθεμελης διετελεσε υπουργος Δημοσιας Ταξεως και και υπαρχουν πολλοι πατριωτες ακομα σε διαφορα κλιμακια. Γνωριζουν τα παντα γι αυτους.

Theoprovlitos είπε...

Κε Kubi

Το οτι δεν καταλαβατε τιποτα από αυτα που δημοσιευω προφανως δεν τιμα εσας και το επιπεδο αντιληψης σας. Απλα ειμαι πεπεισμενος οτι η απορια σας ειναι προσποιητη, οποτε θα απαντησω κι εγω σαν να μην απευθυνομαι σε παιδακι του δημοτικου (εχουν πονηρεψει και αυτα τα άτιμα).

Σε αυτο που γραφετε ομως οτι δεν βρισκετε τιποτα το μεμπτο, δυστυχως, σας πιστευω! Να μη σας πω οτι χαιρομαι κι ολας διοτι - κατ εσας- τα ντοκουμεντα που παρουσιαζω ειναι αναλογης βαρυτυτας με το με ποιον θα κανει ντουετο η Βισση στην παραλιακη το καλοκαιρι και το αν η Ζεττα Μακρυπουλια τα παει καλα με το Χατζηγιαννη στα οποια επισης δεν βλεπω τιποτα το μεπμτο.

Στο δια ταυτα παντως. Αχαλινωτη θα ηταν η φαντασια μου αν περιεγραφα αυτα που περιγραφω χωρις στοιχεια. Προφανως και δεν ειναι. ΑΛλο ενδεχομενο αχαλινωτης φαντασιας θα προεκυπτε από τις ερμηνειες που δινω. Οποτε θα μου συνιστουσατε άλλα ντοκουμεντα να τα παραθεσω ασχολιαστα για να εξαγει ο καθε ευφανταστος τα δικα του συμπερασματα ανηπερεαστος από τη δικη μου φαντασιοπληξια;

Στα σοβαρα τωρα δεν μπορειτε να αντιληφθειτε το αν ο όρος κανιβαλισμος χρησιμοποιειται σχηματικα ή κυριολεκτικα; Ειστε δηλαδη ο μονος που δεν καταλαβε οτι υπονουσα τον παρασιτισμό σε βαρος ανθρωπινων ζωων και του φυσικου περιβαλλοντος;

Δηλαδη τωρα κε Κουμπη, αν εγω δωσω ενα κειμενο μου να ανεβει αυτουσιο στην επισημξη ιστοσελιδα της Χρυσης Αυγης και να συγκεντρωνω υπογραφες κατα των εβραιων δινοντας μαλιστα και το προσωπικο μου email και παραθετοντας από κατω υππογραφες όπως του κου Μιχαλολιακου και ετερων μεγαλοστελεχων της ΧΑ (με το ιδιο ακριβως σκετπικο που συσσωμη η ΔΡΑΣΗ και η παρατρεχαμενοι της υπεγραψαν στο ανθελληνικο παραρτημα του Soros ενα κειμενο κατα του Γιανναρα δεν σημαινει για σας τιποτα;

Ωραια! Γιατι δεν στελνετε και εσεις κειμενα σας στο ΚΚΕ ή τον Καμμενο ή τη ΧΑ όπου να ζητατε ιδεολογικα πογκρομ εναντιον του Α ή του Β;

Theoprovlitos είπε...

Οσον αφορα τα "ανθρωπινα" δικαιωματα και τους επιδοτουμενους πρακτορες που δηθεν τα υπερασπιζονται.

Εξηγειστε μου λοιπον

Α. Γιατι απουσιαζει η Πομακικη κοινοτητα που ειναι και η πλεον πολυπληθης στην ελλαδα.

Β. Υπαρχει ΕΝΤΟΣ Ελλαδας Τσαμικη μειονοτα;

Γ. Οι Αρβανιτες αυτοπροσδιοριζονται συλλογικα και πανελλαδικα ως ξενη μειονοτητα ή ο οποιοσδηποτε μπορει να δηλωσει εκπροσωπος της. Μπορω κι εγω με 20 φιλους μου να δηλωθουμε ως καταπιεσμενη μειονοτητα των Αρειανων που πριν 4000 χρονια προσγειωθηκαμε στην Γη στο ηφαιστειο της Νισύρου;

Δ. Οι Τσαμηδες σε τι διαφοροποιουνται κατ εσας ιδεολογικα από τους Χρυσαυγίτες και με τους νεοναζί. Μπορουν οι ναζι να δηλωθουν ως καταπεισμενη μειονοτητα σε ολη την Eυρωπη;

E. Μπορει σε ενα χωρο να υπαρξει εθνικη μειονοτητα και εθνικη πλειονοτητα με το ίδιο όνομα; Μακεδονες!

ΣΤ. Οι Ορθοδοξοι εβραιοι και οι γηγενεις εβραιοι εχουν δικαιωμα υπαρξης ως μειονοτητα ή τεως πλειονοτητα (όπως και οι ινδιανοι και οι αβοριγινες) ή θα πρεπει να εξοντωθουν;

και τελος

Εκεινοι που ενω διπλα στα συνορα γινεται αλληλοσπαραγμος, καταστροφή και αιματοκύλισμα με την αναδειξη εθνικων και θρησκευτικων μειονοτητων προσπαθουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ να κανουν ακριβως το ιδιο, ειναι αποσταθεροποιητες, πρακτορες και υπολογοι για εσχατη προδοσία που θα πρπει να εντιμετωπίσουν την ηλεκτρικη καρεκλα, ναι ή οχι;
Eκεινοι που παραμonες της Γερμανικης Κατοχης δουλευαν υπερ των Ιταλων και των Γερμανων ναζι θα έπρπεπ να εκτελεστουν δημοσιως ναι ή οχι;

Θυμιζω οτι η μονη περιοδος που η Βοσνια υπήρξε ανεξαρτητη ως "κρατος" ήταν επί ναζιστικης κατοχής. Και να αρχισουμε να μιλαμε περι καταπιεσμενων κοινοτητων ας αρχισουμε καλυτερα από το ΒΕΛΓΙΟ , μετα θα παμε στη Γαλλια, και η Βοσνια επεται κατα πολυ.

Οσον αφορα τα υποτιθεμενα εγκληαμτα του Μιλοσεβιτς, καλυτερα να μην το ανοιξουμε και το αναπτυξουμε το θεμα γιατι ΔΕΝ σας συμφερει. Ακριβως επειδη ειδικα για το συγκεκριμενο θεμα ΕΧΩ ασχοληθει κατα κορον. ΠΡΙΝ ακομα ξεσπασει ο πολεμος. Και ειμαι σε αριστη θεση να γνωριζω της μεθοδευσεις και τις σκοτεινες ραδιουργιες τοσο του Γερμανικου φασισμου και μεγαλοιδεατισμου όσο και της Εβραιομασονιας. Το μεγαλυτερο εγκλημα στην ιστορια φερει την υπογραφη της Γερμανιας και των εβραιοαμερικανων. Περαν καθε αμφιβολιας και αμφισβητησης.

Καποια στιγμη θα μορουσα να παραθεσω ολα τα ντοκουμεντα από το 1989 και μετα. Μεχρι και το BBC ήταν πιο αντικειμενικο από τα ελεγχομενα εβραικα ΜΜΕ όπως το Time του οποίου το αφιερωμα στο millenium με φωτογραφια το Vukovar και ενα οργιο παραπληροφορησης απο καω ηταν αρκετο για να με κανει να διακοψω την συνδρομη μου με την αθλια φυλλαδα. Πολυ απλα γιατι στο Vukovar εχω παει μεσουντος του πολεμου και γνωριζω το τι εγινε.

Σεβαστειτε τουλαχιστον την ιστορια αν θελετε να σεβαστουν οι αλλοοι κι εσας. Θα μου πει κανεις μηπως ζηταω πολλα απο καποιους που ισχυριζονται οτι οι Μακεδονες ήταν Σλάβοι;

Ανώνυμος είπε...

Μαλακίες

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

η επιχειρηματολογια σου χρειαζεται καποιες παραπομπες ή αναφορες. Εγω όπως βλεπεις παραθετω. Στειλε μας λοιπον κι εσυ μια φωτογραφια σου που να τεκμηριωνει το επιχειρημα σου.

Theoprovlitos είπε...

Κε Κουμπη

Το αν ειναι πλαστο ή οχι δεν ειναι μια επιχειρηματολογια που στηριζεται με επαρκεια ακομα και αν υπαρχει αποφαση δικαστηριου την οποια προσωπικα αγνοω και την οποια πιστευω πως ο θιγομενος θα επρεπε να διοχετευσει στο διαδικτυο, στο οποιο η συγκεκριμενη μισθοδοσια εχει αναρτηθει.

Φυσικα και ενας τεως καταδικος θα μπορουσε να εργαστει για την ΕΥΠ! Σας θυμιζω και τον Απσοτολο Βαβυλη υποτιθεται θρησκο Χριστιανο Ορθοδοξο παντρεμενο όμως με Ισραηλινη εβραια και Καμπαλιστη.

Οσον αφορα τον Μιχαλολιακο πληροφοριες φερουν τον αδελφο του ως δικηγορο του Κοσκωτα, του Σαλιαρελη, του Μαρινακη του Τσοαχατζοπουλου και της Αμερικανικης Πρεσβειας ενω ο ετερος αδελφος του υπηρξε προσφατως Α Υπαρχηγος ΓΕΣ.

Δεν ξερω να με αντιλαμβανεστε...

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Οι Ροιδηδες ΔΕΝ ειναι αριστεροι. Ο ενας ανηκε στο χωρο της ΝΔ επί Μητσοτακη και τον ακολουθησε τον ακραιο Φιλελευθερισμο. Ο ετερος ανηκε στην "εκσυγχρονιστικη" ανθελληνικη αριστερα αλλα αυτομολησε για να κονομησει.

Αυτο που μου τι σπαει ειναι οτι εγκαλουν το καθε φουκαρα ως λαμογιο επειδη διεπλακη με το πολιτικο συστημα σε κατωτερο επίπεδο εν ωοι ιδιοι αποτελουν την διαπλοκη με το συστημα προσωποποιημενη. Απορω πως καθε πρωί οταν ξυπνανε αντι να πλενουν τα μουτρα τους δεν τα φτηνουν.

Δεν τους εχει προσεξει καλα μου φαινεται και την πατας και εσυ με τα γραφομενα τους τα οποια καμουφλαρουν ως αριστερα. Αν εχεις παρακολουηησει τα κειμενα τους προσεκτικα όπως και τα σχολια τους θα καταλαβαινες οτι ειναι καταφορα υπερ του μνημονιου. Γι αυτον το λογο τους εχουν κραξει το πραγματικο αριστερο blog Left G700
και επισης τους ξεμπροστιασαν περσι επί Αγανακτισμενων και άλλοι σχολιαστες οταν με σοβαρα επιχειρηματα τους στριμωξαν με ερωτησεις και απεφυγαν να απαντησουν για να μην εκτεθουν.

Εμενα με απεκλεισαν από σχολιαστη - και τοτε τα πηρα - διοτι τους εκανα σκληρη κριτικη για τις μνημονιακες θεσεις τους να περικοπουν ολα τα πολυτεκνικα επιδοματα και προνομια.

Οσοι σχολιαστες τους δεν ειναι αφελεις ειναι εγκαθετοι τους και παρατρεχαμενοι τους. Κατι τυποι ειναι που σχετιζονται με τον νεοπαγανισμο, αρθρογραφοι στην Athens Voice (θυγατρικη της Δρασης) κατι εβραιοπαρατρεχαμενοι, κατι ροζ αριστεροι του Κουβελη κλπ.

Το εγραψα και αλλου ότι τοποθετουν ανδρεικελα τους σε διαφορα κομματα για να ελεγχουν την βουλη διακοματικα. Για παραδειγμα ο "διανοητης" παρατρεχαμενος τους συγγραφεας Θανασης Χειμωνάς εκρινε σκοπιμο να κατεβει με το ΠΑΣΟΚ. Η απόλυτη ξεφτιλα! Ξεφτιλισμενη διανοηση. Καλυτερα αναλφαβητος παρα τετοια καταντια.

Μα τι λες τωρα περι σοσιαλισμου και κουραφεξαλα. Το Σημιτικο και το Γιωργακικό ΠΑΣΟΚ ειναι ενα καθαροαιμο και αθλιο Φιλελυθερο κομμα το οποιο στηριχθηκε στην ηλιθια παλια εκλογικη του πελατεια για να διατηρηθει στην εξουσια προκειμενου να επιδοθει στο φιλελευθερο πλιατσικο. Μας δουλευεις.

Βεβαιως υπαρχουν και αριστεροι πατριωτες. Οι μονοι που δεν ειναι πατριωτες γιατι εχουν πατριδα τις Ελβετικες Τραπεζες ειναι τα φιλελευθερα, σοσιαλφιλελευθρα και ροζ λαμογια. Το ξεπουλημα της εθνικης περιουσιας σε ημετερους διαπλεκομενους επιχειρηματιες ειναι καθαρα φιλελευθερη λογικη. Ξερεις εσυ σε πια ξενη εταιρια-αγοραστη διαθετουν μετοχες οι κτηματομεσιτες φιλελευθεροι πολιτικοι; Θα μαθει ποτε κανεις ποσες μετοχες εχει στις ιδιωτικοποιημενες σε ξενους εταιριες τα λαμογια που τους τις παρεδωσαν;

Μην εισαι προκατηλειμενος. Αν διαβαζες συστηματικα Ροιδη αλλα και τις συστημικες κωλοφυλλαδες θα εβλεπες οτι κατα κορον κατηγορει τον Τσιπρα κυριως αλλα και τον Δημαρα και την Παπαρηγα για "πατριωτισμο" και μη εχθρικες σχεσεις με την Εκκλησια. Δαιμονιζονται με τον Τσιπρα και την Κανελλη τα φιλελευθερα λαμογια. Και αυτο γιατι η ροζ αριστερα και ο φιλελευθερισμος σχετιζονται με την μασονια και την Γαλλικη επανασταση κατα την οποια το ποπολο χρησιμοποιηθηκε σαν στρατος για να κατασχεθει η δημοσια και η εκκλησιαστικη περιουσια και να παραδοθει στα λαμογια.

Theoprovlitos είπε...

Ενα παραδειγμα ειναι η Μονη του St Luis. Κατασχεθηκε από την εκκλησια κατα την Γαλλικη φαυλοκρατια-επανασταση (ΠΑΣΟΚ) και αμεσως μετα ξεπουληθηκε στον ιδιωτη Joseph Bourguet de Guilhem (φιλελευθεροι) ο οποιος γκρεμιζει το αρχιτεκτονικο αριστουργημα του ναού αλλα κρατα τα υπολοιπα κτιρια. Εν συνεχεια η μονη πουλιεται στον Μαρκησιο του Travanet ο οποιος στη θεση του ναου κτιζει φαμπρικα. Εν συνεχεια το κτιρο περναει στην οικογενεια τραπεζιτων Gouïn (αντιπροσωπων των Εβραιων τραπεζιτων Ρωτσιλντ) και καταληγει το 1923 στον φιλελευθερο εβραιο Βαρονο τραπεζιτη Fould η κορη των οποιων παντρευτηκε τον εβραιο Ρωτσιλντ.

Καταλαβες γιατι κοπτεται ο κος Μανος και οι συν αυτω για να κατασχεθει η εκκλησιαστικη και η δημοσια περιουσια της ελλαδας. Για να καταληξουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ συμφωνα με το παλιο συστημα στα χερια των εβραιων τραπεζιτων. Η ιδια διαδικασια καρμπον και με αυτο που ηινετια τωρα στην Ελλαδα. Γι αυτο και τα λαμογια θα τα βρεις μοιρασμενα διακοματικα. Απλα ο Μανος και η Μπακογιαννη εχουν την μπανκα που κανει παιχνιδι.

Που στο διαολο βρεθηκαν μετα την Γαλλικη Σ'οσιαλιστικη" επανασταση τοσοι εβραιοι με τοσα πολλα λεφτα να οικειοποιουνται περιουσια που θα επρεπε να ειναι δημοσια, το αφηνω σε εσαν να το ξανασκεφτεις για αυτην την κατασκευασμενη μπουρδα περι αριστερας-δεξιας που εχει εγκλωβισει τον κοσμο να πιστευει ή να ελπιζει σε αλλαγες χωρις να συνειδητοποιει οτι ειναι εγκλοβισμενος από τα λαμογια στο μετρο Κηφισια-Πειραια και ανεβοκατεβαινει μονο πανω-κατω πληρωνοντας εισητηριο στους ιδιους και τους ιδιους χαμαιλεοντες.

Kubi είπε...

Το ότι δεν βλέπω καμία συνωμοσία να ξεπηδάει από τα υποτιθέμενα στοιχεία σου είναι αλήθεια και φυσικά δεν τιμά το επίπεδο αντίληψης κάποιου , μόνο δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός ο κάποιος είμαι εγώ.
Παραδείγματος χάριν παραθέτεις ως ντοκουμέντο τις υπογραφές κάποιον κάτω από ένα κείμενο για την σφαγή της Srebrenica , τι σημαίνει αυτό εκτος από το ότι οι συγκεκριμένοι πιστεύουν αυτά που λέει το κείμενο? Και μάλιστα δημοσια , έχοντας το θάρρος της γνώμης τους.
Και αυτό που πιστεύουν είναι τόσο τρελό? Θεωρούν ότι η σφαγή της Srebrenica έγινε , όπως θεωρεί και η Σερβικη κυβέρνηση που έχει ζητήσει επίσημα συγγνώμη για την σφαγή αυτή.
Ντοκουμέντο θα ήταν να στηρίξεις τους ισχυρισμούς σου για "δολοφονικες δρασεις του Αμερικανικου Εβραιομασονικου λομπυ για την Γιουγκοσλαυια (Weisel, Cohen, Albright, Holbrooke, Clark κλπ) σε συνεργασια με ναζιστικες, φασιστικες και φονταμενταλιστικες ομαδες και μαφιοζικες συμμοριες." Έχεις κανένα ντοκουμέντο που να το αποδεικνύει αυτό? Γιατί αυτό είναι η κατηγορία άρα αυτό πρέπει να αποδείξεις , το ότι μερικοί Έλληνες δημόσια δηλώνουν ότι θεωρούν την Srebrenica την μεγαλύτερη σφαγή αμάχων από την εποχή του δευτέρου παγκοσμιου πολεμου είναι η γνώμη τους και τίποτα άλλο.
Για αυτό μιλάω για υποτιθέμενα ντοκουμέντα , γιατί συνέχεια κάνεις αυτό το πράγμα , διατυπώνεις μια κατηγορία και παραθέτεις ντοκουμέντο για κάτι που δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κατηγορια.

Αν έχεις στοιχεία που αντικρούουν την επίσημη εκδοχή για το τι έγινε στο Vukovar θα χαρώ να την ακούσω μια και υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρικές καταθέσεις επίσημα καταγεγραμμένες με την επίβλεψη του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης. Μια μαρτυρια κάποιου μεθυσμένου πρώην παραστρατιωτικού του Αρκάν που στην εκμυστηρεύτηκε σε καμια Kafana θα αλλάξει άρδην την εικόνα που έχει σχηματίσει η διεθνής κοινότητα είμαι σίγουρος.
Την επομένη φορά που θα πάτε στο Vukovar να πάτε και στο μέρος Ovčara , να αφήσετε στο μνημείο των 255 θυμάτων (όλοι ασθενείς του νοσοκομείου του Vukovar) των Σέρβων παραστρατιωτικών μερικά λουλούδια.

Theoprovlitos είπε...

Μα κε Kubi

Σε ποιον μιλας? Σε ποιον απευθυνεσαι? Σε κανενα ασχετο παιδακι ή σε κανενα ηλιθιο τηλεθεατη του Mega ή σε Αμερικανακι?

Κατ αρχην το οτι η ναζιστικη Γερμανια και οι Εβραιοαμερικανοι αι Εβραιομασονοι φιλοι του Παπανδρεου βρισκονται πισω από το αιματοκυλισμα της Γιουγκοσλαυιας ειναι εντελως σιγουρο. Ο Elie Weisel διεταξε τον Κλιντον ννα επεμβει στα εγκαινια του Μουσοειο του Ολοκαυτωματος της ΝΥ ΠΡΙΝ γινει η Σρεμπρενιστα.

Η εβραικη κωλοφυλλαδα Review of Books εξ αρχης πηρε θεση κατα των Σερβων, και η σκατοοργανωση Παρατηρητηριο του Ελσινκι του Δημητρα την οποια επιδοτει ο εβραιος Soros επίσης.

Το εβραικο λομπυ υποστηριξε

Τους Σλοβενους Ναζί
Τους Κροατες Ναζί, ιεροεξεταξιτες
Τους Βουλγαρομακεδονες ναζι
Τους Τουρκαλβανους βαρβαρους, μαφιοζους και ναζι
Τους Ισλαμοβοσνιους ναζι και φονταμενταλιστες τους οποους στηριζε εν γνωσει σας όλο το διεθνες φονταμενταλιστικο και τρομοκρατικο Ιραν από μεχρι Σαουδικη Αραβια.

Ενω οι Σερβοι υπηρξαν οπως κι εσεις θυματα του ναζισμου. Δεδομενου οτι ο Αυστριαακος Ραββινος της Θεσσαλονικης, ο Soros και άλλα εβραικα ρεμαλια της ανωτερης ταξης (Στη Ρουμανια, τη Σλοβακια, τη Γαλλια κλπ) κατεδωσαν τους κατωτερους ομοεθνεις τους στους ναζι δεν μπορω να σκεφτω τιποτα άλλο από οτι το διεθνες εβραικο τραπεζικο και παρατραπεζικο (="επιχειρηματικο) λομπυ κρυβεται πισω από τη γενοκτονια των εβραιων.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Ο δε κος Βασιλακης/Λασκαρατος από ΟΛΟ το Γιουγκοσλαυικο το μονο που τον ενοχλησε ηταν η Σρεμπενιστα. Σε τετοιο βαθμο που να αρχισω να πιστευω την θεωρια οτι ηταν και αυτη ενα ακομα αθλιο σιωνιστικο κατασκευασμα όπως και ολα τα άλλα.

Ο κος Βασιλακης, συγγραφεας και αντισερβικου βιβλιου όπως και αντιχριστιανικων βιβλιων (αν μιλαγε ετσι εναντιον των ισραηλινων ή του Ιουδαισμου θα τον ειχατε ξεσκισει αλλα προφανως δεν το κανετε γιατι ως μονοφθαλμος αυτομολημενος δεν θα το εκανε ποτε καθοτι ειναι δικο σας παιδι) αποφασισε κατα την διαεθνη σιωνιστικη ντιρεκτιβα (αν και ο ορος σιωνιστικη δεν μ αρεσει διοτι οπως εχω ξαναγραψει ως εθνιστης ειμαι υπερμαχος της αποψης οτι καποιοι απλοι εβραιοι εχουν δικαιωμα να θεωρουν το Ισραηλ ως πατριδα τους ή ως αγια γη όπως και οι ελληνες την Κωνσταντινουπολη ή οι ποντιοι τον Ποντο) να θυμηθει αποο ολον τον πολεμο της Γιουγκοσλαυιας που τον χαροποιησε και τον στηριξε με καθε μεσον τη Σρεμπρενιστα. Και να εκφρασει την δυσαρεσκεια του αυτη που? Στο αθλιο πρακτοριστικο εβραιοκατασκευασμα του Παρατηρητηριου του ελσινκι. Μονο η Σρεμπρενιτσα τον ενοχλησε! Η οποια συνεβει 4 χροναι αφου ξεσπασε ο πολεμος τον οποιο οι Ρωτσιλντ δημιουργησαν και οι ωτσιλντ φροντισαν να μην επιλυθει διοτι ηθελαν να επιβαλουν παντου τους δικους τους όρους περαν από διεθνεις συνθηκες, συμβασεις και την κοινη λογικη. Δυο μετρα και δυο σταθμα. Η πληρης παραχαραξη της ιστοριας.

"Ψαξτε" να βρειτε και κανενα ντοκυμαντερ το BBC της εποχης ή μια Τσεχικη παραγωγη που δεν μεταδοθηκε από τα διεθνη καναλια γιατι παρουσιαζε την πραγματικοτητα.

Theoprovlitos είπε...

Για τον Χακιμ Θατσι και το κιτρινο σπιτι ουτε κουβεντα τοσο ο "ανθρωπιστης" κος Δημητρας οσο και το μισαλλοδοξο καθαρμα ο Βασιλακης!

Ουτε εμαθε ποτε για τα πογκρομ των Τουρκαλβανων κατα των Σερβων πριν το 1990 που υποχρεωσαν τον Μιλοσεβιτς να προστατεψει την κοινοτητα του επιβαλοντας μετρα?

Ουτε για τα πογκρομ των φασιστοειδων ναζι Κροατων στο Βουκοβαρ κατα των Σερβων το 1989, με νεκρους, ωστε να αναγκαστει η Σερβικη πλειοψηφια να την κανει απο τα σπιτια της για να γινει η περιοχη αμειγως Κρατικη όπως ειχε σχεδιαστει.

Ουτε για την βομβα στο Σεραγιεβο στην αγορα πως όπως εγραψε καιο διεθνης τυποσς στα ψιλα αποδειοχθηκε οτι ηταν Ισλαμικη προβοκατσια ωστε να υπχορεωθει ο Κλιντον να ακολουθθησει τις εντολες των εβραιομασονων.

Ουτε για τις σφαγες αμαχων Σερβων επι βδομαδες στα χωρια γυρω από την Σρεμπρενιτσα υπο τις ευλογιες του ΝΑΤΟ ωστε να γινει η περιοχη καθαρη από Σερβους και να ενωθει η Σρεμπρενιστα με τις υπολοιπες Σιλαμικες περιοχες.

Ουτε αφου μιλαμε για αυτοδιαθεση αναγνωρισε ταυτοχρονα και το δικαιωμα των Σερβων να αποσχιστουν από την Βοσνια (κρατος που βασιστηκε σε μια εθνικη ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ του 40%) και να παραμεινουν ενωμενοι με τη Σερβια ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ οπως ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ με επαναχαραξη συνορων και το θυμαμαι σαν και σημερα από το δελτιο των ειδησεων.

Το ιδιο φυσικα και στο Κοσοβο που αρνηθηκαν ειρηνικη επαναχαραξη συνορων και οι εβραιουργια πηρε το μερος των μαφιοζων, μουτζαχεντιν φασιστοειδων. Των παιδιων, να μην πω και των ιδιων των ναζι που σας παρεδιδαν 50 χρονια πριν στα στρατοπεδα συγκεντρωσης.

Σα δεν ντρεπεστε λεω εγω! Δεν ξερω αν ως εβραιος με αυτα που γραφετε ντροπιαζετε τον σημερινο εβραισμο ή πολυ απλά τον αντιπροσωπευετε απολυτως!

Με τη Σλοβενια και τα Σκοπια γιατι δεν ανοιξε μυτη και η ανεξαρτητοποιησης τους εγινε ειρηνικα?

Ποιο από τα εθνη της Γιουγκοσλαυιας ειχε τον μεγαλυτερο αριθμο εκτοπισμων πληθυσμων και προσφυγων, και το μεγαλυτερο ποσοστο εθνικων εδαφων οπου εθνικες ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ εμειναν απο την αλλη μερια των συνορων ως πολιτες Β κατηγοριας άλλης χωρας?

Δυο μετρα και δυο σταθμα και παραχαραξη της ιστοριας με βαση τα οικονομικα συμφεροντα της απανθρωπης εβραιομασονιας που βαρυνεται με εγκληματα κατα της ανθρωποτητας συμπεριλαμβανομενου του ολοκαυτωματος.

Ντροπη! Αν γνωριζετε (οπως και ο κος Δημητρας και ο κος Βασιλακης) τι σημαινει αυτη η λεξη. Καλα αυτοι ειναι δαιμονισμενοι. Εσεις:

Tην ανατιναγμενη Ορθοδοξη εκκλησια του Vukovar για να αναγκαστουν οι Σερβοι να φυγουν ΠΡΙΝ επεμβουν οι Σερβοι ανταρτες την ειδατε δημοσιευμενη στο Time? Όχι? Ε δεν εκπλησσομαι... Ουτε τα θυματα του νεου Κροατικου φασισμου,εθνικισμου και ναζισμου του 1989, ΠΡΙΝ αρχισει ο πολεμος.

Ξανα ντροπη! Γιατι παψετε να ειστε ανθρωπος και γινεστε υποχειριο που βλεπει τους παντες και τα παντα ως "παραπλευρες απώλειες" αθλιων οικονομικων συμφεροντων και μιας παγκοσμιας δικτατοριας, μην εκφραζετε ανησυχια για την ανοδο καμμιας Χρυσης Αυγης. Διοτι δεν θα αξιζετε τον οικτο και την συμπαρασταση κανενος.

Ανώνυμος είπε...

Μια πιο ολοκληρωμένη λίστα νταβατζήδων του ΕΛΙΑΜΕΠ:

http://web.archive.org/web/20101105082612/http://www.eliamep.gr/old-site/eliame-old/eliamep/www.eliamep.gr/eliamep/content/home/about_eliamep/funding/en/index.html

Και για την Σρεμπρένιτσα, όσοι δεν άκουσαν ότι τα μισά θύματα της γενοκτονίας πήγαν και ψήφισαν ένα απλό ψάξιμο θα τους έβγαζε πως είχε γίνει αναφορά μέχρι και στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης (κάποτε, τώρα προφανώς το έχουν κατεβάσει http://www.sky.com/skynews/video/videoplayer/0,,91134-bosnia_p3705,00.html). Το ψάξιμο μου έβγαλε και αυτό http://vostaniserbie.wordpress.com/2011/05/28/%E2%80%9Csrebrenica-massacre%E2%80%9D-invented-by-bill-clinton-and-alija-izetbegovic/ και αυτό, http://www.srebrenica-project.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=17&Itemid=15, αλλά προφανώς δεν μπορούν να είναι 100% αξιόπιστα λόγω του ποιοι είναι από πίσω τους.

0987654321.

Ανώνυμος είπε...

Ένας φίλος

Σας ξέφυγε αυτό:

http://e-rooster.gr/mastiga/parousiasi

Kubi είπε...

Ψάξε πριν μιλήσεις , στο έχω πει πολλές φορές , εκτίθεσαι παραθέτοντας ανακρίβειες.
1. Το μουσείο για το ολοκαύτωμα στην Νέα Υόρκη άνοιξε δυο χρονια ΜΕΤΑ την Srebrenica και όχι πριν όπως λανθασμένα ανέφερες. Ο Wiesel έχει μιλήσει δημοσια (καμια διαταγή και συνωμοσία) υπέρ της επέμβασης στην Γιουγκοσλαβία για το θέμα του Κοσσόβου και φυσικά δεν διέταξε τον Clinton για τίποτα (εκτος αν εσύ ήσουν δίπλα τους στα εγκαίνια του μουσείου και έπιασε κάτι το αυτί σου , εγώ ήμουν μακριά και δεν άκουγα).
2. Ο Αυστριακός ραβίνος που σύμφωνα με εσένα κατέδωσε τους συμπατριώτες του λεγόταν Zvi Koretz και δεν κατέδωσε κανέναν (δεν χρειάζονταν καταδότες βρε χριστιανέ μου οι Nazi , ξέραν που είναι και ποιοι είναι οι Εβραίοι), ανέλαβε να κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους Nazi , απέτυχε παταγωδώς και κατέληξε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Bergen - Belsen όπου και κατέληξε.
3. Ο Soros την εποχή που υποτίθεται σύμφωνα με τις γελοιότητες που λες κατέδιδε τους εβραίους της Βουδαπέστης ήταν 12 ετών! Έχει γεννηθεί το 1930.
4. Αν πιστεύεις ότι τον πόλεμο τον άρχισαν οι Rothschild είναι πρόβλημα σου , αποδείξεις έχεις για αυτό? Αν δεν έχεις αποδείξεις στάσου στην ουρά με αυτούς που πιστεύουν ότι τον ξεκίνησαν οι εξωγήινοι.
5. Δεν ξέρω αν έχουν μιλήσει οι συγκεκριμένοι για το κίτρινο σπίτι , ξέρω ότι έχει μιλήσει το δικαστήριο της Χάγης , το Ευρωπαϊκό συμβούλιο και όλοι οι οργανισμοί που εσύ αναφέρεις ως σκατοοργανώσεις , δεν σου φτάνει?
6. Στο Vukovar το 1989 δεν σκοτώθηκε ούτε ένας Σέρβος , μάλλον για ακόμη μια φορα κάτι κατάλαβες λάθος . Κατά την διάρκεια του 1991 Σερβικές πηγες αναφέρουν ότι σκοτώθηκαν 150 Σέρβοι άμαχοι , στην πλευρά των Κροατών είχαν περίπου 1500 αμαχους νεκρούς η αγνοούμενους , μόλις δέκα φορές περισσότερούς δηλαδή , τίποτα ....
7. Ο βομβαρδισμός της αγοράς Markale στο Sarajevo δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι ήταν Ισλαμική προπαγάνδα , για το έγκλημα αυτό μάλιστα έχουν καταδικαστεί δυο Σέρβοι στρατιωτικοί . Πολλοί ειδικοί στην βαλλιστική από πολλές χώρες έχουν καταθέσει ενόρκως ότι οι βόμβες πέσαν από την Σερβικη μεριά , μια ομάδα Σέρβων ειδικών κατέθεσε το αντίθετο , προφανώς αυτό θυμάσαι ως "απόδειξη".
8. Οι σφαγές που αναφέρεις έγιναν δυο χρονια πριν την γενοκτονία και ήταν απάντηση σε Σερβικές σφαγές και πάει λέγοντας.... Το πρώτο αίμα το πήραν σίγουρα οι Σέρβοι , η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί η δράση του Βόσνιου Naser Orić(εγκληματία χωρίς αμφιβολία) σαν δικαιολογία για την γενοκτονία άρχισε δέκα χρονια μετά και είναι ηθικά εμετική και απαράδεκτη κατά την γνώμη μου.
9. Στους Σέρβους δόθηκαν δεκάδες εναλλακτικά σχέδια ειρήνης και στην Κροατία , και στην Βοσνία , και στο Κοσσυφοπέδιο , τα απέρριψαν ΟΛΑ χαμένοι σε παραλήρημα ψευδούς αίσθησης μεγαλείου . Παίξαν όλα ή τίποτα και έχασαν , δεν τους λυπάμαι καθόλου.
10. Είναι απαράδεκτο να ανατινάζεις το καμπαναριό μιας εκκλησίας αλλα τα το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για τις σφαγές που ακολούθησαν είναι ακόμα πιο απαράδεκτο.

Kubi είπε...

Νομίζω ότι είμαι και εγώ δαιμονισμένος όπως αυτοί που αναφέρατε , το δαιμόνιο που με έχει καταλάβει το λένε "κοινή λογική".
Να έρθω σε εσάς ή να πάω στην Ελένη Λουκά να με θεραπεύσει? Φωνάζετε και εσείς "αυτά είναι του σαταναααααά" όπως αυτή?
Αν όχι θα την προτιμήσω , έχει περισσότερη πλακα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Kubi !
Xώστα στον μπετόβλακα !
Χαρά στην υπομονή σου !

Ανώνυμος είπε...

Σου το είπα Θεοπρόβλητε,
μη συχρωτίζεσαι με περιούσιους. Η "κοινή λογική τους" είναι όσα λέει το Time και η AJC. Δεν μας εξηγούν μόνο γιατί δεν πηγαίνουν στην (δημιουργημένη με σφαγές και γενοκτονίες) πατρίδα τους και να μας αφήσουν ήσυχους.

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Η λογικη σας ειναι εντελως παρανοικη. Νομιζετε οτι ολος ο κοσμος χρησιμοποιει τον παραλογισμο ως επιχειρημα ή οτι ειναι ηλιθιος.

Τι δουλεια ειχε ενας Εβραιος να καλεσει τον προεδρο των ΗΠΑ να ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ, και οχι κρατωντας σταση δικαιου αλλα μονομερως υπερ των μουτζαχεντιν ναζιστων? Κανετε πως δεν καταλαβαινετε?

Επισης το μουσειο εγκαινιαστηκε στις "dedication on April 22, 1993"

Ενω η Σρεμπρενιτσα "The Srebrenica massacre, also known as the Srebrenica genocide, refers to the July 1995 killing"

δηλαδη 2 χρονια και 2 μηνες αργοτερα.

Ψευδεστε ασυστολως και παριστανετε οτι δεν καταλαβαινετε.

2. βριθει το διαδικτυο από ονοματα εβραιων καταδοτων. Ο Σορος εις εξ αυτων. Και αλλοι πολλοι υπαρχουν παμπολλα βιβλια από εβαικες πηγες τα οποια το σιωνιστικο λομπυ προσπαθει να εξαφανισει για να παρουσιασει όπως θελει το παραμυθακι του. Την προδωσια του Κορετζ δεν την αμφισβυτουν ουτε Ελληνες εβραιοι ισοτρικοι παρα μονο εκεινοι που εχουν υποπτους λογους για να το κανουν.

3. Για τον Soros, δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης. Στην εβραιομασονια ανηκε προφανως και ο πατερας του. Ο βιος και η πολιτεια του εν λογω κυριου και τα εγκληματα που εχει κανει δεν αφηνουν περιθωρια αμφιβολιων. Οι Γερμανοι ΗΞΕΡΑΝ σε ποιους ανεθεταν τη "δουλεια". Θα μοας βγαλετε αγιο και τον Σορος τωρα? ΗΜΑΡΤΟΝ!

4. Η προσποιητη επιχειρηματολογια περι της Αγιας οικογενειας των Ρωτσιλντ ειναι επιεικως γελοια. Αλλα ειναι ενδεικτικο και ποιους υπερασπιζεστε. Τα παρασιτα της παγκοσμιας ιστοριας και τους παρατρεχαμενους τους.

5. Τα κροκοδειλια δακρυα των φαιδρων αυτων οργανωσεων να τα βρασω. Οπως παντα ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ανακαλυπτουν τα εγκληματα. Οταν ο κοσμος φωναζε οτι η διαλυση της Γιουγκοσλαυιας ξεκινησε από φασιστοειδη ναζσιτικα καταλοιπα στην Κροατια, τη Βοσνια και την Αλβανια κανανε τους αδιαφορους και δαιμονοποιουσαν το Μιλοσεβιτς. Τους ξεφυγε προφανως και το γεγονος οτι η πρωτη ντουφεκια στο Σαραγιεβο επεσε οταν Μουσουλμανι ανοιξαν πυρ απροκλητα σε ενα Ορθοδοξο γαμο. Περι αυτου οι διεθνεις οργανισμοι τσιμουδια.. Σημερα ομως όταν πας στρο Σεραγιεβο όλοι σου δειχνουν το σημειο του εγκληματος. Πως και του... Ξξεφυγε αυτο του κου Weisel οταν ουρλιαζε με επιτακτικο τονο (λες και θαβγαζε ποσοστα) να επιυτεθει η Αμερικη στην Σερβια. Ποια Αμερικη δηλαδη. Εκτος απο τον Κλιντον, από την ερωμενη που του εριξαν από διπλα στο Λευκο οικο μεχρι και τον τελευταιο αξιωματουχο ηταν ολοι Εβραιοι. Σε ποσοστο 90%.

Theoprovlitos είπε...

6. Ειστε εσκεμμενα αδιαβαστος. Προμμηθευτειτε και κανενα αλλο βιβλιο και καμμια αλλη πηγη εκτος από αυτα που μοιραζουν στην Στοα και στο συμβουλιο. Αν δεν μπορειτε να βρειτε μπορειτε ισωας να προμηθευτειτε το ετησιο λευκωμα της ελευθεροτυπιας για το 1990 (ή 1989) στο οποιο στα γεγονοτα της χρονιας αναφερονται και τα πογκρομ που εκαναν οι Κροατες νεοναζι φιλοι σας εναντιον αμαχων Σερβων ωστε να τους υποχρεωσουν να φυγουν από τα σπιτα τους. Επιμενεις για ενα θεμα που ΔΕΝ το κατεχεις όπως φανηκε και πιο πανω ή που το κατυεχεις αλλα γραφεις εδω για να παραπληροφορησεις τον κοσμο κατι που φαινεται το εχει συστημα το λομπυ σας για να δικαιολογει τα εγκληματα του αμαυρωνοντας τον εβραισμο στο συνολο του.

Ειλικρινα με αυτα που γραφετε εδω -και μιλω σοβαρα- μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εισαι καποιος ερβαιος ονοματι Κουμπη αλλα καποιος άλλος που ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ τον ερβαιο για να δυσφημισει τον εβραισμο και να προκαλεσει σε βαρος τους την αγανακτηση του κοσμου.

7. Οσονα φορα την αγορα του Σεραγιεβο όποιος εχει το μαχαιρι εχει και το πεπονι. Κανει ωραια ωραια την προβοκατσια του και μετα μπαινει στον πολεμο παρουσιαζοντας τα πραγματα όπως θελει. Υπαρχουν όμως που και που ακομα και στην εκμαυλισμενη δυση και εφημεριδες που λενε την αληθεια. Και στην συγκεριμενη περιπτωση στην Γαλλια.
Τις πιο καλες ειδησεις τις διαβαζεις παντα στα ψιλα.

Theoprovlitos είπε...

8. Για το ποιος υπερεθνικιστης, μουτζαχεντιν νεοναζι ξεησκωσε τον κοσμο να ανεξαρτητοποιηθει αν και αποτελουσε απλα μια ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ (και οχι εθνικη) ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ειναι γνωστο. Για το ποιος αρχισε τα εγκληματα ειναι επισης γνωστο και ναφερθηκα πιο πριν. Εκεινοι που ηθελαν να διωξουν τον κοσμο απο τα σπιτια τους και οχι εκεινοι που ηθελαν να παραμεινουν. Την αποψη αυτη συμμεριζεται και ΑΝΩΤΑΤΟΣ Φιναλνδος αξιωματουχος του ΟΗΕ με τον οποιο ταξιδευα διπλα στην Πτηση Βουαδαπεστη Ελσινκι (που ηταν το πλησιεστερο εν λειτουργια αεροδρομιο) και οταν τον ερωτησα με τροπο μου απαντησε ειλικρινως οτι για τον πολεμο αυτον φταινε οι μουσουλμανοι και μου επιβεβαιωσε αυτα που ηξερα. Ασχετως αν μετα τα εβραιομασονικα ΜΜΕ τα παρουσιασαν όπως ηθελαν. Το ιδιο και τον Ιουλιο του 1993 που επισκεφτηκαμε το νοσοκομειο του Σαραγιεβο και ερωτησαμε ενα μουσουλμανο τραυματια για το ποιος φταιει για το μακελειο και απαντησε "Ο ΙΖεμπεκοβιτς, γιατι ηθελε πασει θυσια να γινει αρχηγος κρατους".

9. Το πιο αισχρο ψεμα ηταν αυτο οτι τους δοθηκαν δεκαδες εναλλακτικα σχεδια. Ολα ηταν το ενα πιο εξευτελιστικο από το άλλο. Εγω ομως ακομα εχω στα αυτια μου τα λογια του Μιλοσεβιτς να λεει οταν αρχισαν οι Μουτζαχεντιν να θελουν ανεξαρτητη Βοσνια. Αν θελουν να ανεξαρτητοποιηθουν όπως και η Σλοβενια μπορουν αλλα θα ρππει να γινει πρωτα ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. Προφανως αυτο καποιοι ΔΕΝ το ηθελαν και εγινε η πρωτη προβοκατσια με την δολοφονια στο Σερβικο γαμο. (ΕΠισης εξακριβωμενο γεγονος από πολλες πηγες).

10. Δεν ανατιναξανε κανενα καμπαναριο. Ανατιναξανε στο Βουκοβαρ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Εκκλησια για να αναγκασουν τους Σερβους να φυγουν από τα σπιτια τους με τι βια, όπως και με τα πογκρομ του 1989. Οι ιδιοι ζητουσαν αυτοδιαθεση και αποκοπή από μια κυριαρχη χωρα αλλα αρνιουντσαν ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ δικαιωμα στην πλειοψηφια μιας δευτερευουσας γεωγραφικης περιοχης.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ και ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. Γιατι?
Πολυ απλο. Για να κανουν οι Εβαιοαμερικανοι τη μεγαλυτερη στρατιωτικη βαση στον κοσμο στο Κοσοβο και την δευτερη μεγαλυτερη πρεσβεια τους στη... Μακεδονια.

Και θυμαμαι επισης πως το καθαρμα της ανθρωποτητας η μασονα η Ωλμπραιτ (με τις μασονικες φιλελυθερες καρφιτσες στο πετο) ελεγε ψεματα στον Μιλοσεβιτς οτι δηθεν το Κοσοβο ΔΕΝ επροκειτο να γινει ανεξαρτητο εκτος Γιουγκοσλαυιας.

Οι Εωσφοριστες το ψεμα το εχουν ψωμοτυρι.

Με την κοινη λογικη δεν εχετε απολυτως καμμια σχεση. Με την περιορισμενη λογικη ίσως.

Οσον για την κα Λουκα. Θυμηθειτε και την γνωστη παροιμια που λεει οτι απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια, με την οποια εετε παρει διαζυγιο. Και αν δεν ειστ εκι εεις διαπλεκομενος δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.

Αν ειστε εβραιος σεβαστειτε τους ομοθρησκους σας Μη του αμαυρωνετε παραπανω. Ειναι που ειναι ο κοσμος εξαλλος με τους τραπεζιτες σας και τους παρατρεχαμενου τους εντος και εκτος Ελλαδος.

Αν παλι δεν ειστε εβραιος και γραφετε εδω αυτα που γραφετε ως προβοκατορας μονο και μονο για να δαιμονοποιησετε ΣΥΝΟΛΙΚΑ τον εβραισμο παρακαλω να μην ξαναγραψετε. Δεν ειναι τιμιο και επισης, δεν μπορω να χανω το χρονο μου για να πρπει να αποδεικνυω το πασιφανες και το αυταποδεικτο.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

σε ευχαριστω, αλλα δεν μου ξεφυγε τιποτα. Σεσημασμενος ο συγκεκριμενος... "αριστερος" αθρογραφος. ¨οπως και η φυλλαδα που εκδιδει επι χρημασιν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=30612

Ανώνυμος είπε...

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=30262

My fave:)

Theoprovlitos είπε...

Προς Κουμπη and the alike

Σας εχω κι άλλα που να καταδεικνυουν το μεγεθος τη κτηνωδιας της εβραιομασονιας σε συνεργασια με το ναζισμό.

Δεν ειδε η "διεθνης" κοινοτητα της προεορτιες σφαγες στο Vukovar,

Δεν προσεξε τα προεορτια προγκρομ κατα των Σερβων στο Κοσσοβο.

Δεν ακουσε το Μιλοσεβιτς που ενω δεχθηκε ειρηνικο διαζυγιο με τη Σλοβενια και με την Ψευδομακεδονια το μονο που ζητησε ο ανθρωπος για τη Βοσνια και τη Κροατια ειναι η επαναχαραξη των συνορων συμφωνα με την αρχη της αυτοδιαθεσης και του αυτοπροσδιορισμου.

Δεν έμαθε για την εναρξη του μακελειου στη Βοσνια εξ αιτιας των Μουσουθλμανων

Δεν προσεξε την προβοκατσια στο παζαρι του Σεραγιεβο.

Δεν παραητρησηε τις σφαγες σε βαρος αμαχων Σερβων από Σρεμπρενιτσιωτες εβδομαδες πριν τη σφαγη της Σρεμπρενιστα και μαλιστα, οχι σε περιοδο εμπολεμης συρραξης αλλα σε περιοδο "ειρηνιστικης" κατοχης από στρατευματα του ΟΗΕ.

Δεν ηξερε οτι ο Κοσοβαρος φοβιας Θατσι ηταν εμπορος ναρκωτικων, όπλων, γυναικων και ανθρωπινων οργανων και τον εβαλε σαν ισοτιμο συζητητη με την κουραδα την ΩΩλμπραιτ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΞΕΡΕ;

Pekka Haavisto υποψηφιος Φινλανδος προεδρος, τεκνόφιλος (ψαρευε αγορακια στις χωρες του τριτου κοσμου) και συστημικος εγκαθετος του ΟΗΕ:

He also coordinated the UN investigation in the effects of depleted uranium in Kosovo, Montenegro, Serbia and Bosnia and Herzegovina.

Οταν ΜΟΝΗ η Ελαδα φωναζε οτι οι Αμερικανοεβραιοι πετουν επι δικαιων και αδικων, Σερβων τε και Κοσοβαρων εμπλουτισμενο ουρανιο ο εβραιος Kohn Bendit και ο "πρασινος" Fischer μας κουνουσαν το δακτυλο.

Τωρα που οι ΙΔΙΟΙ αναγνωριζουν και παλι ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ (οπως και με το κιτρινο σπιτι) οτι εριχναν το θανατο σε αμαχους πως να χαρακτηρισω ολους εκιενους που συνεβαλαν και επικροτησαν ενα ακομηεγκλημα κατα της ανθρωποτητας.

Πως να χαρακτηρισω ενα καθικι που γραφει βιβλια υπερ των παραπανω εγκληματων παριστανωντας τον αριστερο και αρθοργραφοντας στο erooster?

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε καλκαδορε του Kubi

Αυτο που και παλι με εντυπωσιαζει ειναι η επιλεκτικη σας οραση και η επιχειρηματολογια σας που στηριζεται στην αορασια και στο ψεμα. Τετοιο ψεμα δηλαδη που να εμταθετει ακομα και ημερομηνιες...

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Σε ευχαριστω για τις παραπομπες. Ειναι φανταζομαι δεκαδες τα δεδομενα. Την κτηνωδια της εβραιομασονιας για την Γιουγκοσλαυια την εχω παρακολουθησει εξ αρχης. Ειναι τα ιδια καθαρματα που καταστρεφουντωρα τη χωρα μας κι εμας. Τα ιδια κτηνη. Φαινεται αυτο και από το γεγονος οτι εκεινα τα "φιλελευθερα" λαμογια που ηταν τοτε υπερ των νατοικων επιθεσεων ειναι τωρα και υπερ του μνημονιου, και μαλιστα ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ και μετρα.

Ευχομαι καποτε να πληρωθουν με το οδοντα αντι οδοντος ωστε να ταιριαζει και με το υποβαθρο τους.
Αν και προκειται για τετοια καθικια που ακομα και απροκλητα πλεον ενδιαφεροναι για τους χρυσους οδοντας ακομα και εκεινων που δεν τους ενοχλησαν ποτε.

Το χρυσο βοδι του Ααρων θελει πολυ χρυσαφι ακομα για να κτιστει και της πλακες με τις δεκα εντολες ο Μθωυση της εσπασε οταν ειδε το καταντημα τους.

Αλλα υπαρχουν και χειροτεροι από δαυτους. Ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που συμμετεχουν σε αυτη την κτηνωδια σε βαρος του δικου τους λαου. Ποια κολαση θα μπορεσει να τους χωρεσει?

Ανώνυμος είπε...

Kubi είπε...

Ψάξε πριν μιλήσεις , στο έχω πει πολλές φορές , εκτίθεσαι παραθέτοντας ανακρίβειες.
2. Ο Αυστριακός ραβίνος που σύμφωνα με εσένα κατέδωσε τους συμπατριώτες του λεγόταν Zvi Koretz και δεν κατέδωσε κανέναν (δεν χρειάζονταν καταδότες βρε χριστιανέ μου οι Nazi , ξέραν που είναι και ποιοι είναι οι Εβραίοι), ανέλαβε να κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους Nazi , απέτυχε παταγωδώς και κατέληξε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Bergen - Belsen όπου και κατέληξε.


Εσύ να προσέχεις τι γράφεις και να μη μιλάς για θέματα τα οποία δεν ξέρεις.

Στο λινκ από την αμεριακνοεβραϊκή ένωση είναι η μήνυση που υπέβαλλε η ισραηλίτικη κοινότητα Θεσσαλονίκης, ή ότι απέμεινε από αυτή το 1945.

Και φυσικά δεν πέθανε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Salonika Jews Sponsor Trial Of Collaborators

Δες ποιος φιγουράρει για πρώτος καταδότης. Μα φυσικά ο Κόρετζ.

Άντε ρε πηγαινε από εδώ που θα κάνεις και μαθήματα αξιοπιστίας...

Κι αλήθεια καμιά ανακοίνωση όλοι αυτοί οι γνωστοί θα βγάλουν για τη σφαγή των σέρβων από τους κοσσοβάρους που γίνεταιο ακόμη και τώρα;

Theoprovlitos είπε...

Κε Κουμπη,

δικο σας
(και εκεινων τους οποιος αισχρα υπερασπίζεσθε)

«Οι κάτοικοί σου ελάμβαναν δώρα, διά να χύσουν αδίκως αίμα αθώων, έπαιρναν τόκον, ελάμβανον όσον το δυνατόν περισσότερα από τους συμπολίτας των. Έφθασες εις ολοκλήρωσιν της κακίας σου καταδυναστεύουσα τα θύματά σου, εμέ δέ με ελησμόνησες, λέγει ο Κύριος.» (Ιεζεκιήλ ΚΒ΄ 12)

(Ευχαριστω τον Εβραιο φιλο μου που μου το εστειλε).

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο Ιεζεκιήλ δεν είχε σχέση με την "κοινή λογική". Δεν τον κατήγγειλε ως αντισημίτη ακόμη η AJC; Ντροπή!!

Emeritus

Kubi είπε...

Βρε παιδιά τι πάθατε? Υστερία σας έπιασε? Σχόλια κάνουμε και εσείς αντιδράτε λες και σας σφάζουν, ψυχραιμία.
Δεν υποστήριξα ότι ο Zvi Koretz ήταν κανένα σπουδαίο πρόσωπο , με την στάση του δεν βοήθησε την εβραϊκή κοινότητα .
Ο Θεοπρόβλητος ισχυρίστηκε ότι εσκεμμένα κάποιοι εβραίοι δημιούργησαν το ολοκαύτωμα και αυτό είναι αισχρό ψέμα. Ο Zvi Koretz διαπραγματεύτηκε να σωθούν οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης με αντάλλαγμα τις περιουσιες τους. Σίγουρα δεν ήταν αυτό που παρουσίασε ο Θεοπρόβλητος , σε στρατόπεδο συγκέντρωσης κατέληξε.
Άλλο ο οργανωτής της γενοκτονίας και άλλο το θύμα της γενοκτονίας που δεν στάθηκε στο ύψος του , αν δεν καταλαβαίνετε αυτή τη διαφορα λυπάμαι.
Αν είναι να μην δημοσιεύεις τα σχόλια μου μην απαντάς σε αυτά , το να απαντάς χωρίς να δημοσιεύεις τις δικες μου απαντήσεις είναι τουλάχιστον αναξιοπρεπές.

Theoprovlitos είπε...

Kubi
Ποιο σχολιο σου λες οτι δεν δημοσιευσα? Στο inbox δεν υπαρχει καποιο αδημοσιευτο. Για δες μηπως δημοσιευθηκε χρονολογικα πριν από καποιες απαντησεις.

Δευτερον, εξακολουθεις ην ιδια ακριβως τακτικη που εφαρμοζουν τα εβραικα μασονικα μεγαλολαμογια. (Το πως ο αλλος από την καταρρεουσα ΕΣΣΔ βρεθηκε με τεραστια περιουσια βαλε με το νου σου για την ποιοτητα του ανδρος):

Eνω ειναι εγκληματιες της ανθρωποτητας και υπευθυνεοι για χιλιαδες μαστιγες επί της γης κρυβονται πισω από τα θυματα τους παριστανοντας τους αθωους. Το ολοκαυτωμα ειναι η χρυση ευκαιρια γενικευμενης απενοχοποιησης και θυματοποιησης των καθαρματων αυτων. Γι αυτο και το εχουν αναγαγει σε μειζον θεμα ενω δεν ειναι μεγαλυτερο από το Διστομο ή τα Καλαβρυτα για τα οποια ο μεσοες Αμερεικανος ή και Ευρωπαιος δεν εχει ακουσει ποτε. Ειχαμε κι εμεις στην οπιοκογενεια μας θυματα σε στρατοπεδα συγκεντρωσης ή επιβιωσαντες. Και ηταν Χριστιανοι Ορθοδοξοι.

Εν πασει περιπτωσει, εκανες μια αποτυχημενη προσπαθεια να υπαρσιπιστεις τον Κορετζ, τον Σορος και την Ωλμπραιτ (το οποιο υποδηωνει και ποιους επικροτεις και θαυμαζεις από όλον το εβραικο κοσμο ενω θα μπορυσες να θαυμαζεις καποιους αλλους πασιφιστες όπως η Ναομι Κλαιν για παραδειγμα) και τωρα ανασκευαζεις.

Οσον αφορα το ποιοι δημιουργησαν το ολοκαυτωμα μην παραποιεις αυτα που λεω γιατι και ενα και αλλαζει το νοημα.

"Εβραιοπαγανομασονικης" εμπνευσης ήταν το τα απομακρυνθει από την Ευρωπη η θρησκευομενη λαϊκη εβραικη πλεμπα και να μεταφερθει στο Ισραηλ προκειμενου να αποτελεσουν τους ακοντες αποικους. Οι μασονοι, όπως π.χ. ο Νεοτουρκος Τουρκος Πρεσβυς κος Κεντ - στου οποιου τον γιο δωθηκε η Cocacola - εξαπατησε τους Γαλλοεβραιους Σεφαραδιτες του οποίυς "διεδωσε" ως τεως Οθωμανους υπηκοους και αντι να τους επιστρεψει στην Τουρκια τους εστειλε πεσκεσι στη Παλαιστινη.

Τα παγκοσμιοποημενα αυτα καθαρματα το Ισραηλ το εχουν ως αποικια, ως στρατιωτικη βαση και ως couleur local. Οσο αισθηση ελληνισμου εχει ο Βαρδινογιαννης, ο Μπομπολας ή ο Λαμπρακης και ολα αυτα τα διαπλεκομενα με το διεφθαρμενο Ελλαδικο συστημα λαμογια άλλο τοσο εβραιοι -στο θρησκευμα τουλαχιστον- ειναι η εβαικη μασονερία της οποιας το πρωτο εργο ηταν να "διαφωτισει" τον Ιουδαισμο μπασταρδευοντας τον με τις φρικωδεις δοξασιες της οποιες πρωτη η ιδια ειχε υιοθετησει.

Δεν ειναι τυχαιο που η εβραιομασονερια κοπτεται για τα ανθρωπινα δικαιωματα κατασκοπευτικων "θρησκευματων" όπως η Σαιεντολογια και το οτι η Μασονια ευρισκεται πισω από τον νεοπαγανισμο - συμφωνα με δηλωσεις ΚΑΙ του Φουρακη.

Γνωστικες και πυθαγοριες αιρεσεις ειναι από πισω που εχουν σχεση και με μαγεια και με ακολασία και με αριθμοσοφία και με εωσφορισμό κλπ.

Μαλιστα ο Χιτλερ με της θεωρια της Αρειας Φυλης από τον πλανητη Θουλη, οι παγανιστες με τους θεους τιτανες, οι Σαιεντολογοι κλπ και οι εωσφοριστες-προμηθειστες ειναι οπαδοί της θεωριας των υπερανθρωπων που ηρθαν από αλλο πλανητη. Γι αυτο και ο Σορος συνεργαστηκε με το Χιτλερ αντι να αυτοκτονησει καλυτερα να σωθει και η ανθρωποτητα.

Διαφωτισμος - Χασκαλα το ονομαζουν, και το προωθουν ως την νεα New Age θρησκεια του Ισραηλ (και γι αυτο τους ενοχλουν οι ορθδοξοι). Ποιοι; Εκεινοι που οταν οι άλλοι λαοι λατρευαν τα ουρανια σωματα, τα ξοανα και τις πετρες, επιδιδονταν σε ανθρωποθυσίες, παιδεραστιες και καθε ακαθαρσια και προσωποποιουσαν τα ανθρωπινα παθη σε θεοτητες συνελαβαν την ιδεα (ή τους αποκαλυφθηκε) του ΕΝΟΣ Θεου-νοος και του ξεπεσμενου ανθρωπου.

Ποιο ειναι το καταντημα του σημερινου εβραικου λαου? Η μεγαλυτερη αποστασια του όλων των εποχων που τους οδηγει στην λατρεια απανθρωπων παγκοσμιων τυρανων, όπως κανεις κι εσύ.

Τραγικο δεν ειναι να υπεαρσπιζομαι εγω, Ελλην ών, τον ΕΝΑ, Οντα, Θεο και εσυ να υπερα;σπιζεσαι τον Ωλμπραιτ, τον Σαρκοζυ και τον Στρως Καν?

Θα τριζουν τα κοκκαλα του βασιλια Σολωμοντα εκ του οποίου το μονο που σας εμεινε δεν ειναι ουτε η αγαπη του στο Θεό, ουτε η σοφια του αλλα το... θησαυροφυλακιο του.

ΗΜΑΡΤΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε,

Επιβεβαιώνω ότι πρέπει να έχουν χαθεί πράγματα καθώς ούτε εγώ βλέπω κάτι που είχα στείλει, αν και πλέον δεν έχει και πολλή σημασία. Από ό,τι φαίνεται το λάθος δεν πρέπει να είναι δικό σου αφού λες ότι στα εισερχόμενά σου δεν βλέπεις κάτι καινούργιο.

Πάντως υπενθυμίζω αυτό που σου είχα πει πριν μήνες και δεν το είχες παραδεχθεί: Πως πλέον η πλειονότητα των Εβραίων έχει αυτό το σκεπτικό και ιδιοσυγκρασία και τείνει να εξαληφθεί το υγιειώς σκεπτόμενο κομμάτι τους (δεν θυμάμαι τις λέξεις ακριβώς που είχα χρησιμοποιήσει, αλλά ήταν περίπου σε αυτές τις γραμμές). Αν αρχίσεις να αναθεωρείς, πού ξέρεις, μπορεί να συμφωνήσεις και σ' αυτό που είχα πει και για τους «εκκοσμικευμένους» εν καιρώ!

Ανώνυμος είπε...

Kubi είπε...

Βρε παιδιά τι πάθατε? Υστερία σας έπιασε? Σχόλια κάνουμε και εσείς αντιδράτε λες και σας σφάζουν, ψυχραιμία.
Δεν υποστήριξα ότι ο Zvi Koretz ήταν κανένα σπουδαίο πρόσωπο , με την στάση του δεν βοήθησε την εβραϊκή κοινότητα .
...
Ο Zvi Koretz διαπραγματεύτηκε να σωθούν οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης με αντάλλαγμα τις περιουσιες τους. Σίγουρα δεν ήταν αυτό που παρουσίασε ο Θεοπρόβλητος , σε στρατόπεδο συγκέντρωσης κατέληξε.

Ψεύδεσθε ασύστολα. Λυπάμαι αλλά ο Κόρετζ αντάλαξε τη ζωή τη δικιά του και της οικογένειάς του με αυτές των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Είναι ο κύριος και μοναδικός υπεύθυνος για το ολοκαύτωμα - πέρα από τους Γερμανούς - στη Θεσσαλονίκη.

Σε αντίθεση κι αναλογία ο τότε Επίσκοπος Θεσσαλονίκης έχει ανακηρυχθεί σε "Δίκαιο των Εθνών" από το κράτος του Ισραήλ.

Μην μιλάτε για θέματα στα οποία έχετε παντελή άγνοια.

Χρήστος 1972 . είπε...

Ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κανείς με ποιο τρόπο εγνώριζαν οι κατακτητές Γερμανοί σε ξένη χώρα ποιοι είναι Εβραίοι και ποιοι όχι ; Μιλώντας για λογική ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=PPmYvfYzBsw

Why you're stressed so much, let them figure it out...
A few good men!
Just kick back and observe :)

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Η φθορα που εχει υποστει εδω και καμποσα χρονια ο εβραΙσμος με την αλλοτριωση του με διαφορες προσληψεις είτε λογω διασπορας είτε λογω κατοχής ειναι μια μαστιγα που θελει αντιμετωπισει αυτη καθ εαυτη και η οποια εχει αρχισει και αλλοτριωνει και τον ελληνισμο.

Τα διαφορα ψωνια ή μπερδεμενοι μαϊμουδιζοντας ειτε υιοθετουν μεταφυσικες ανοησίες ή αντικοινωνικες δοξασιες εξ ανατολων και εκ δυσμων είτε δηθεν ανατρεχουν στο αρχαιον καλλος και αρχιζουν να λατρευουν την Κατινοκυρατσα Θεα ΗΡΑ ή τραγοποδαρους θεους.

Αυτο τωρα ανταποκρινεται σε καποιου είδους ορθολογισμο ή επιστημοσυνη, αντεχει στην σκληρη κρητικη αναλογη εκεινης που υπομενει ο χριστιανισμος τοσους αιωνες. Προαγει καποια ήθη πλην της κτηνοβασίας; Μη τρελαθουμε κι ολας!

Εν μερει εχεις δικιο αλλα πιστευω πως ο δικος μου ο παραλληλισμος ειναι ορθοτερος. Ο συγχρονος εβραισμος θυμιζει συστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ επί ζενιθ δικομματισμου:

Μια διεφθαρμενη και ψυχικα αρρωστη ηγεσία που χρηζει επειγοντως ψυχιατρο και εξορκιστη (Μεγαλομανια, αρχομανια, απληστία, φαντασιοπληξια, ψευδος και ολα τα παραγωγα που προερχονται από μια πορωμενη και σκοταδισμενη συνειδηση που πασχει ομως από το συνδρομο του Μεσσια) που τραβα σαν μαγνητης τους κατ ομοιωσιν τους, ή τα λαμόγια ή τους αφελεις που παραμυθιαζονται ή τους με ελαστικες ηθικες αντιστασεις που στηριζουν αυτο το συστημα αν μη τι αλλο σιωπωντας για να βολευονται και οι ιδιοι.

Υπαρχουν ομως και οι μη ψηφοφοροι του συστηματος αυτου. Δεν μπορω ελαφρα τη καρδια να τους ενταξω με τα λαμογια ή τους αλλοτριωμενους, ακομα και αν είναι αθρησκοι. Ειναι αδικο.

Τα εβραικα μεγαλολαμογια χρησιμοποιουν το ολοκαυτωμα ως αλλοθι και ως τεκμηριο αθωοτητας για να στηριξουν μεσα από την γενικευση τους την αθωοτητα τους. Οσο ναναι δεν μπορουμε κατα τον ιδιο τροπο να ριξουμε πανω σε όλους τον μανδυα της συλλογικης ενοχής για αυτα που περναει η ανθρωποτητα σημερα εξ αιτιας τους

Το σκεπτικο μου ειναι "γνωριζε τον εχθρο σου" για να προφυλαχθεις από αυτον. Αλλα με το να βγουμε όλοι να βριζουμε ή να επιρριπτουμε συλλογικη ενοχή σε όποιον ετυχε να ειναι εβραιος δεν το αντιλαμβανεσαι οτι ειναι αδικο.

Ειναι που ειναι οι περιστασεις τετοιες. Το ειχα ξεκινησει και το σταματησα να γραφω αρθρα εναντιον της αθλιας φαρας των Ελληνων και του τι εχω τραβηξει προσωπικα από τα λαμογια που λεγονται ελληνες. Το ουδιες προφυτης εν τη αυτου πατριδι ειναι ολοσωστο.

Οι εβραιοι ευθυνονται για το ΔΝΤ, το σκληρο καπιταλισμο και τα παραγωγα του (πολεμοι κλπ) κια για τον κεκαλυμενο αντιχριστιανισμο τους μεσω "ανθρωπιστικων" οργανωσεων και μΜΕ που ελεγχουν.

Για οτι εχω υποστει όμως ως επιχειρηματιας ή ως ανθρωπος προοδευτικος θελω να πιστευω, τοσο σαν πολιτης ενος κρατους αταλαντων κυφηνων όσο και σε ιδιωτικο επίπεδο δεν φταιει κανενας εβραιος.

Να παμε στην Εκκλησια και τους "καλους χριστιανους" με νοοτροπια πιρναχας που ντροπιαζει την ιδιοτητα του χριστιανου? Να παμε σε κατι καλογριες και καλογερους που πανε να βγαλουν από την μυγα ξιγκι (σαφως ξερω και από τους άλλουθς). Να παμε στον γκουρουυισμο πνευματικων πατερων ή την αρχομανια αρχιμανδριτων κλπ. Εν ευθετω χρονω θα επρπε να ασχοληθουμε συστιματικα και με αυτους.

Αλλα δεν το κανω. Γιατι;

Γιατι δεν θελω να συμπλευσω με τα φονταμενταλιστικα και σκοτεινα πολιτικα, εβραικα και αλλα κεντρα που χτυπουν την Ορθοδοξη εκκλησια με μισαλλοδοξια όχι ως καθαρση ή από αγπαη αλλα από μισος και υστεροβουλια προκειμενου να επιβαλλουν τα Τσαουσεσκικα τους και μασονικα τους δογματα.

Αλλο αν βρισκεσαι ακομα και κατ επιγνωσιν ή λογω πορωσης ή παθους σε πτωση και αλλο αυτ απου κανεις να προερχονται από ενα σκοτεινο εγκεφαλο που αντανακλα σκοτεινα εγω και συμφεροντα.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Αν εννοεις το σχολιο για το ΕΛΙΑΜΕΠ, το βρηκα στα spam.

Tου Κουμπη οχι, εκτος αν δημοσιευτηκε ετεροχρονισμενα. Μου εχει τυχει να απαντησω σε καποιο σχολιο και πριν το δημοσειυσω να εχουν εμφανιστει παραπαν άλλα χρονολογικα προγενεστερα.

Ανώνυμος είπε...

Μα ναι, δεν τους καταχωνιάζω όλους στην ίδια συνομοταξία αλλά σου λέω ότι πλέον είναι η ευρεία πλειοψηφία και βλέπω πως αν η κατάσταση συνεχίσει έτσι, η «άλλη» πλευρά θα σταματήσει να υπάρχει ουσιαστικά.

Και όπως συνήθως, ξέχασα να βάλω το ψευδώνυμό μου πριν...

0987654321.

Ανώνυμος είπε...

"Αλλο αν βρισκεσαι ακομα και κατ επιγνωσιν ή λογω πορωσης ή παθους σε πτωση και αλλο αυτ απου κανεις να προερχονται από ενα σκοτεινο εγκεφαλο που αντανακλα σκοτεινα εγω και συμφεροντα."

1 Corinthians 16:13 Be watchful, stand firm in the faith, act like men, be strong.

God bless :)

Kubi είπε...

"And, Mr. President, I cannot not tell you something. I have been in the former Yugoslavia last fall. I cannot sleep since for what I have seen. As a Jew I am saying that we must do something to stop the bloodshed in that country! People fight each other and children die. Why? Something, anything must be done."
Αυτό είναι το απόσπασμα του λόγου του Elie Wiesel στα εγκαίνια του μουσείου του ολοκαυτώματος παρουσία του Clinton που αφορά την Γιουγκοσλαβία. Το μουσείο βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και όχι στην NY όπως λανθασμένα είπατε (εκεί με μπερδέψατε , τα εγκαίνια του μουσείου στην NY γίναν δυο χρονια μετά την Srebrenica). Αν αυτό εσάς σας μοιάζει για διαταγή επίθεσης στους Σέρβους εγώ .... παραδίνομαι.
Εγώ εκείνη την περίοδο ως υπεύθυνος του τομέα Γιουγκοσλαβίας για μια .... κωλοοργάνωση όπως σας αρέσει να τις λέτε , είχα αρθρογραφήσει υπέρ στρατιωτικής επέμβασης σε θέσεις του Σερβικου στρατού (όχι στον Ελληνικό τύπο , ένας εκδότης μάλιστα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είπε "δεν δημοσιεύω τέτοια πράγματα , αυτά τα λένε οι εχθροί του έθνους"!) , με την δικη σας λογική εγώ φταίω για τον πόλεμο? Ήταν αυτονόητο κατά την γνώμη μου , η μια πλευρά είχε κληρονομήσει όλη την υποδομή του Γιουγκοσλαβικου στρατού και οι άλλοι είχαν καραμπίνες , το να πεις να τα βρούν μόνοι τους ήταν σαν να καταδικάζεις την αδύναμη πλευρά σε θάνατο.
Θυμίζω ότι οι Σέρβοι πολιορκούσαν το Osijek για να το .... απελευθερώσουν την στιγμή που το Osijek είχε μόλις 10% Σέρβους , το απελευθέρωναν από τους κατοικους του δηλαδή , βομβάρδιζαν το Zagreb και το Dubrovnik ,ο Seselj μιλούσε για βομβαρδισμό της Βιέννης και της Ρώμης , είχαν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και λογική.
Οι Σέρβοι αξιωματούχοι σε κάθε συνάντηση επαναλάμβαναν ότι δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε επειδή είμαστε δυνατοί , σε επίσημες συναντήσεις αξιωματούχοι σου λέγαν για το δικαίωμα των Σέρβων λόγω του ότι είναι "ουράνιο έθνος" όπως τους είχε υποσχεθεί ο Άγιος Σάββας .... Ήταν σαν να είχε τρελαθεί ένας λαός μαζικά , η πολεμική υστερία που κατέλαβε την Σερβία δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση αλλα και κοινός τόπος στην Σερβία σήμερα , όλοι το παραδέχονται και πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για να την περιγράψουν. Ολόκληρο έθνος βρισκόταν σε παραλήρημα μεγαλείου.
Αυτά οδήγησαν στις σφαγές , στους προσφυγες την δυστυχία , όχι ο λόγος του Wiesel και το δικό μου άρθρο... Φυσικά δεν ήταν άμοιροι ευθυνών και οι Κροάτες και οι μουσουλμάνοι , η τρέλα ήταν μαζική , μόνο που οι Σέρβοι ως στρατιωτικά πολύ πιο δυνατοί από τους υπόλοιπους είχαν και μεγαλύτερες δυνατότητες να την επιδείξουν.
Τα σύνορα του AVNOJ ήταν αδύνατον να αλλάξουν και η πρόταση αυτή των Σέρβων ήταν προσχηματική , ζητούσαν τρελα πράγματα (γραμμή Karlobag - Virovitica), στην περίπτωση του Κοσσυφοπεδίου κάνετε λάθος , η Σερβικη πλευρά ουδέποτε ζήτησε επαναχάραξη συνόρων , ακριβώς το αντίθετο.

Χρήστο ,
σε μια κατεχόμενη χωρα οι Γερμανοί
1. είχαν πρόσβαση σε όλα τα αρχεία , ληξιαρχεία , δημοτολόγια , αστυνομικούς φακέλους .... κτλ .Οι εβραίοι είχαν το κακό συνήθειο να έχουν εβραϊκά ονοματεπώνυμα βλέπεις.
2. είχαν την εξουσία να πάνε από μόνοι τους και να ρωτήσουν . Εσύ αν ερχόταν ένας των S.S στην πόρτα σου και σε ρώταγε πως σε λένε τι θα απαντούσες? Μαντόνα?
3. είχαν καλοθελητές που τους λέγανε χαρτί και καλαμάρι που ήταν οι εβραίοι.
Αυτό λέει η λογική και τα ιστορικά στοιχεια , καμιά άλλη απορία?

Ανώνυμος είπε...

Ψιτ, Κουμπή,
αν οι Γερμανοί είχαν πρόσβαση και τα ήξεραν όλα,προς τι η χρήση καταδοτών; Μήπως επειδή πολλοί εβραίοι παίρνουν πάντα, ως ξενιστές, ντόπια ονόματα για να "χάνονται"; Όσο για το ποιος πρόδωσε τους Εβραίους, ρώτα δικούς σου, όπως η Βαρόν Βασάρ.

Και πριν μιλήσεις για τον ¨Αγιο Σάββα, καλο θα ήταν να μας πεις για ποιο λόγο οι ομοθρησκοι/ομοεθνείς σου (ανάλογα με τα συμφέροντα) διαπράττουν γενοκτονία στην Παλαιστίνη, μήπως επειδή πιστεύουν πως ο Γιαχβέ τους έδωσε την υψηλή κυριότητα; Οι τελευταίοι στη γη που θα είχαν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να εκφέρουν κρίση σε εδαφικές..αδικίες, είσαστε εσείς, οι wannabe περιούσιοι.

Emeritus

Kubi είπε...

Ανώνυμε
Ο Zvi Koretz είπαμε ότι δεν ήταν ήρωας αλλα επαναλαμβάνω ότι άλλο το θύμα και άλλο ο θύτης . Υπεύθυνος για το ολοκαύτωμα δεν θα μπορούσε να είναι γιατί ούτε το οργάνωσε , ούτε το εκτέλεσε .
Επειδή λοιπόν εγώ είμαι εντελώς άσχετος και εσύ σχετικός διαφώτισε μας , πες μας τις πηγές που αναφέρουν έναν ραβίνο ως υπαίτιο του ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη , πες μας τον ιστορικό που μοιράζει την ευθύνη μεταξύ Γερμανικών δυνάμεων κατοχής και ενός ραβίνου! Δηλαδή αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος ολοκαύτωμα στην Θεσσαλονίκη δεν θα γινόταν????
Τραβα σε καμια βιβλιοθήκη και όταν συνέρθεις από το αρχικό σοκ και πεις " oooooυ το Ο Αγών μου του Χίτλερ δεν είναι το μοναδικό βιβλίο στην γη" , πάρε μερικά βιβλία ιστορίας και διάβασε τα μπας και ξεστραβωθείς.
Δεν ξέρω αν πρέπει άτομα σαν εσένα να ξυπνάνε τελικά από τον ύπνο του φανατισμού , μπορεί και να είσαι καλύτερα έτσι . Αν ξυπνήσεις και καταλάβεις ότι δεν φταίνε οι εβραίοι για την μίζερη σου ζωή αλλα ότι φταίς αποκλειστικά εσύ μπορεί να κάνεις και κακό στον εαυτό σου.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Kubi είπε...

Ανώνυμε
Ο Zvi Koretz είπαμε ότι δεν ήταν ήρωας αλλα επαναλαμβάνω ότι άλλο το θύμα και άλλο ο θύτης . Υπεύθυνος για το ολοκαύτωμα δεν θα μπορούσε να είναι γιατί ούτε το οργάνωσε , ούτε το εκτέλεσε .
Επειδή λοιπόν εγώ είμαι εντελώς άσχετος και εσύ σχετικός διαφώτισε μας , πες μας τις πηγές που αναφέρουν έναν ραβίνο ως υπαίτιο του ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη , πες μας τον ιστορικό που μοιράζει την ευθύνη μεταξύ Γερμανικών δυνάμεων κατοχής και ενός ραβίνου! Δηλαδή αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος ολοκαύτωμα στην Θεσσαλονίκη δεν θα γινόταν????
Τραβα σε καμια βιβλιοθήκη και όταν συνέρθεις από το αρχικό σοκ και πεις " oooooυ το Ο Αγών μου του Χίτλερ δεν είναι το μοναδικό βιβλίο στην γη" , πάρε μερικά βιβλία ιστορίας και διάβασε τα μπας και ξεστραβωθείς.

Είσαι χαμηλής νοητικής ικανότητας; Σου παρέθεσα τη μήνυση της ισραηλίτικης κοινότητας Θεσ/νίκης που κατηγορούν τον Κόρετζ σαν τον κύριο υπεύθυνο για το ολοκαύτωμα κι εσύ πετάςε χίτλερ κι ο αγών κι άλλες αρλούμπες;

Αν ήξερες αγγλικά θα διάβαζες ότι ο Κόρετζ κατηγορείται από τους Εβραιους ότι διοργάνωσε με απόλυτη μυστικότητα αλλά κι αποτελεσματικότητα μαζί με τους ναζί το ξεπάστρεμα των ομοεθνών του για να σώσει το τομάρι του και την οικογένειά του.

Αν ο κόρετζ δεν ήταν ο αρχιραβίνος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της μήνυσης το πιο πιθανό είναι ότι θα γλυτώναν οι περισσότεροι εβραίοι. Αν συμπεριφερόταν σαν τον μητροπολίτη της πόλης δηλαδή.

Όπως γράφει κι ο Φλάισερ στο γνωστό έργο του "Στέμμα και Σβάστιγγα":

"Μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 2 Αυγούστου, είχε φύγει μια σχετικά μικρή αποστολή για το Μπέργκεν Μπέλζεν. Ο τόπος προορισμού μαρτυρά ότι αυτή τη φορά επρόκειτο για πραγματικά "προνομιούχους", οι οποίοι μάλιστα δεν χρειάστηκε να υποβληθούν στο τατουάζ ενός αριθμού: 74 έλληνες Εβραίοι - μεταξύ αυτών κι ο Κόρετς με την οικογένειά του, άλλοι αξιωματούχοι και συνεργάτες οπου πρόσφεραν ιδιαίτερες υπηρεσίες στο κλιμάκο τη SD - σ' αυτούς προστεθηκαν και 367 Εβραίοι ισπανικής κατοχής".

ή σε ένα άλλο σημείο που μας περιγράφει ότι:

"Ταυτόχρονα διατάσσεται ο αρχιραβίνος Κόρετς, που έχει επιστρέψει στις αρχές του 1942 στη Θεσσαλονίκη, να ασχοληθεί "όχι μόνο με τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης και των περιχώρων, αλλά επίσης και με τους Εβραίους που ευρίσκονται εις την περιοχήν του διοικητού Θεσσαλονίκης-Αιγαίου με το σκεπτικό ότι "όλα τα εβραϊκά ζητήματα εις την ακτίνα της περιοχής του διοικητού θα πρέπει να λύνονται κατά τρόπον ομοιόμορφον".
Σωστή κίνηση από τη μεριά της SD αποδεικνύεται σε λίγο αυτή η ανάθεση νέων καθηκόντων στον ήδη φορτωμένο αρχιραβίνο - από το τέλος του 1942 είναι επίσης πρόεδρος της Ισραηλίτκης κοινότητας - να αναλάβει δηλαδή την ευθύνη και για το " ισραηλίτκο στοιχείο" της υπόλοιπης Μακεδονίας...Επιμένοντας σε μια απελπισμένη αισιοδοξία ο Κόρετς ζητεί από τα μέλη της κοινότητάς του - και ιδιαίτερα τους νέους - να μην προκαλούν τη γερμανική οργή και να θέτους σε κίνδυνο το ταξίδι στην υποσχόμενη νέα περιοχή εποικισμού στην Κρακοβία".

Αλλά εντάξει θα μου πεις ότι ο Φλάισερ είναι γερμανός άρα χίτλερ άρα ο αγών μου.

Το βιβλίο του φλάισερ προσπαθεί να εξωραίσει την εικόνα του Κορετς αλλά η αλήθεια είναι οπωσδήποτε αποστωμοτική και δεν μπορεί να εξωραισθεί...

Kubi ψεύδεσαι ασύστολα κι εκτός όλων των άλλων είσαι κι αδιάβαστος...

Ανώνυμος είπε...

Από το ίδιο βιβλίο μαθαίνουμε για το τέλος του Κόρετς:

Σύντομα μετά την απελευθέρωση πεθαίνει κι ο αρχιραβίνος Κόρετς, από τύφο, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή - κατά μια άλλη εκδοχή όμως λυντσάρεται από εξαγριωμένους ομόθρησκούς του.

Kubi είπε...

Ανώνυμε
Τα αποσπάσματα που αναφέρεις αποδεικνύουν κατά την γνώμη σου ότι είναι "κύριος και μοναδικός υπεύθυνος για το ολοκαύτωμα" ? Τελικά λεξικό της Ελληνικής γλώσσας πρέπει να σου χαρίσουν στα γενέθλια σου.
Σε κάθε κοινότητα εβραίων στην ευρώπη που βρέθηκαν στην κατάσταση που βρέθηκε η κοινότητα της Θεσσαλονίκης υπήρχαν αυτοί που διαπραγματεύτηκαν με τους Γερμανούς και πολλές φορές για να σώσουν το τομάρι τους συνεργάστηκαν και μαζί τους. Είναι απόλυτα λογικό να συμβεί αυτό , είναι αυτονόητο , εσύ νομίζεις αν έρθουν κατακτητές σήμερα στην Αθηνα και αρχίζουν να εκτοπίζουν τους Έλληνες δεν θα βρεθούν ντόπιοι συνεργάτες?
Εσύ πήρες γεγονότα που συμβαίνουν παντού και πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας όταν ολόκληρες κοινότητες βρίσκονται μπροστά στο φάσμα της εξόντωσης και έβγαλες το εμετικό και γλοιώδες συμπέρασμα ότι το θύμα που δεν στάθηκε στο ύψος του είναι χειρότερο από τον θύτη.

Να μην ξεχάσω , συγχαρητήρια για την είσοδο του κόμματος σας στην βουλή. Καταφέρατε να μας μουτζώνει όλος ο πολιτισμένος κόσμος , άντε και εις ανώτερα.

Theoprovlitos είπε...

Kubi

Λογω ελλειψης χρονου απλα δημοσιευω τα σχολια ασχολίαστα.

Αλλα βρε παιδι, τι να σου πω; Πας κι εσυ φιρι φιρι να τ' ακουσεις από τους άλλους.

Το τελευταιο σου σχολιο ειναι ολοσωστο. Και μαλιστα υπαρχουν και ταπεινοτερα κινητρα από το να σωσει καποιος το τομαρι του. Ο θειος μου εκτελεστηκε αφου εκανε σε στρατοπεδο συγκεντρωσης στο Βολο και ο γιος του επιβιωσε από το Dahau, ενω δεν ηταν ουτε εβραιος ουτε κομμουνιστης (απλα κατεληξε στα ιδια κελια) ως καλος χριστιανος. Τον καρφωσε καταδοτης κουκουλοφορος ο γειτονας του του οποίου μαλιστα το σπιτι ειχε σωσει από φωτια με αυτοθυσία. Συνεπως, συνεργατες των Γερμανων, των ναζι κλπ οντως θα βρεις παντου και απορω για την ΧΑ πως εναι δυνατον να ειναι χιτλερικοι. (Ή μαλλον δεν απορω γιατι το υποβαθρο της ειναι το ιδιο με τον μασονικο φιλελευθερισμο).

Αλλα εδω μαλλον ΕΣΥ κανεις καποιο λαθος. ΕΣΥ μπηκες στην διαδικασια να υπερασπιζεσαι καθικια, ειτε λεγεται Κορετζ, είτε Ωλπραιτ, ειτε Ρωτσιλντ κλπ. Και μετα οταν σου την πεφτουν εξανιστασαι. ΕΣΥ ταυτιζεσαι μαζι τους.

Οσο και να βριζουν καποιοι τους Ελληνες πολιτικους ή τους Ελληνες πασοκους εγω θα πρεπει να θιγω δηλαδη; Ισα ισα θα συνηγορησω αποστασιοποιουμενος οτι με αυτους τους αλητες δεν εχω καμμια σχεση. Εσυ κανεις ακριβως το αντιθετο. Αρκει να ειναι καποιος εβραιος ακομα και το χειριστο ρεμαλι επι της γης και εσυ αμεσως να τον υπερασπιστεις συντεχνιακα. Μα δεν το βλεπεις οτι ειναι λαθος;

Οσον αφορα το σκοτεινο ρολο του Εβραικου-Σιωνιστικου (με την εννοια του φυλετισμου) λομπυ σε διαφορα εγληματα κατα της ανθρωποτητας που καναμε ολοκληρη συζητηση για την Γιουγκοσλαυια κλπ, βρηκα σε καποια αρχεια ενα σκασμό αποδειχτικα στοιχεια που ειναι ενδιεκτικα της φασιστικης νοοτροπιας που διακατεχει το λομπυ αυτο. Και τωρα προβληματιζομαι. Να τα βγαλω ειναι να μην τα βγαλω; Ειναι ικανα να κανουν αντισημιτη μεχρι και Συριζαιο -αν δεν εχει σωας τα φρενας -εκτος αν ειναι κανενα ξεπουλημενο τομαρι όπως ο Τατσοπουλος ή ο Ψαριανος.

Ειναι και η ΧΑ που καραδοκει επι δικαιων και αδικων και κολυομαι. Γιατι ΕΣΥ τους δινεις τροφη να σκεφτονται οτι ολοι η εβραιοι ειναι μια αμετανοητη φαρα με την γενικευση που πρωτος εσυ υιοθετεις. Ολοι αθωα θυματα και τα θαβουμε κατω απο το χαλί.

Αλλα απο την άλλη μη τρελλαθουμε κι ολας, να μην πρεπει να λεμε τον κινδυνο που μας απειλει και να πρεπει να το λεμε περιγραφικα (οπως ο Πανουσης το Νταλαρα). Καποτε ο εχθρος της ανθρωποτητας ηταν οι σταυροφοροι, καποτε ήταν οι Ουννοι βαρβαροι, καποτε οι Σαρακηνοι Πειρατες (ολα τα Κυκλαδονησια εχουν την Χωρα τους στα κατσαβραχα λογω των Αγαρινων -καλη ωρα), καποτε οι Βουλγαροι φασιστες, καποτε οι ρωσσοι κομμουνιστες, καποτε οι Γερμανοι ναζι. Σημερα ο εχθρος της ανθρωποτητας ειναι οι Εβραιοι Τραπεζιτες και επιχειρηματιες. Και δεν μπορουμε να σφυριζουμε αδιαφορα. Καθως και οι παγανομασονοι για τους οποιους θα παρουσιασω και αλλη αναρτηση να δεις ΠΟΙΟΙ απο την σημερινη πολτικη σκηνη αντιγραφουν απανθρωπες χιτλερικες πρακτικες.

ΥΓ Σουχω και αρχειο απο δημοσιευμα του τοτε να δει με τι υποκοσμο συνεργαστηκε το Εβραικο λομπυ στη Γιουγκοσλαυια εναντι του νομιμου και μη στρατου μιας χωρας που καποιοι διελυσαν εκ προμελετης χρησιμοποιώντας τα κατακαθια της κοινωνιας. Διοτι δεν μπορεις να κατηγορεις την Χρυση Αυγη οτι ειναι καπως και λιγα χρονια πριν να συνεργαζοσουν με αναλογες και τρις χειροτερες Χρυσες Αυγες, μαφιες και μουτζαχντιν αναγορευοντας τις σε εκπροσωπο του ανυπαρκτου Βοσνιακου εθνους, των Τουρκλαβανων φονιαδων και των Ναζιστων Ουστασι. Διοτι αν εισαι διατεθειμενος να δικαιολογησεις επιθεσεις σε αθωους πολιτες από ενα υπερεθνικιστικο τσαμπουκοαλβανικο, ισαλμικο και ναζιστικο περιθωριο το οποιο ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ τη Σερβικη αντιδραση η οποια ηταν σε ΑΜΥΝΑ -ασχετως αν μετα παρεκτραπηκε) τοτε συγγνωμη θα πρεπει με τον ιδιο ακριβως σκεπτικο να δικαιολογησεις της επιθεσεις της Χρυσης Αυγης σε μουσουλμανους και εβραιους στην Ελλαδα οι οποιες σαφως και εχουν ενα πιο "δικαιολογημενο" υποβαθρο. Διαλεξε!

Ανώνυμος είπε...

@Kubi

Τα θύματα - οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης - κυνήγησαν και λύντσαραν το υποτιθέμενο θύμα - τον αρχιραβίνο Κόρετς - που τελικά δεν ήταν και τόσο θύμα, αφού την έβγαλε κοτσάνι -όπως κι οι υπόλοιποι συνεργάτες των Ναζί - κι όχι όπως τα πραγματικά θύματα των Ναζί δηλαδή στα κρεματόρια.

Τα θύματα όταν επιστρέψαν στην Θεσσαλονίκη κυνηγήσαν τον αρχιδήμιό τους: τον Κόρετς. Λέγεται ότι τον λυντσάραν και δεν πήγε ποτέ σε δίκη. Η οικογένειά του - που κατά λάθος τη γλύτωσε από τους ναζί - πήγε στο Ισραήλ αν δεν κάνω λάθος.

Αν εσύ τα ξέρεις καλύτερα από τα ίδια τα θύματα και πιστεύεις σε αντίθεση με αυτά ότι ο Κόρετς ήταν άγγελος δικαίωμά σου. Αυτό σημαίνει ότι υπερασπίζεσαι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

Όσο για τα περί ναζί και χρυσής αυγής, περίμενα ότι με το φτωχό σου το μυαλό και με το ζόρισμα που σου κάνει η αλήθεια να φτάσεις εκεί. Έτσι σου έμαθαν να σκέφτεσαι έτσι σκέφτεσαι. Εγώ στο βόθρο σου δεν σε ακολουθώ.

Γιατί κομμουνισμός και φασισμός το ίδιο πράμα είναι, δεν είναι;

Ακού ναζί ο Φλάισερ...

Kubi είπε...

Ανώνυμε
Έχεις στοιχεια ότι ο Koretz γύρισε στην Θεσσαλονίκη και λιντσαρίστηκε ?
Μπορείς να μας αναφέρεις τις ιστορικές πηγες που αναφέρουν τον ισχυρισμό σου αυτό?
Δεν είπα ότι ο Φλάισερ είναι ναζί , αν αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα τότε πρέπει να σταματήσεις να παίρνεις ληγμένα, είπα ότι εσύ είσαι ναζί.

Theoprovlitos
Δεν υπερασπίζομαι καθίκια , υπερασπίζομαι την αλήθεια. Για εμένα έχει διαφορά η διατύπωση "ο ραβίνος Koretz ήταν ένας δειλός που στην προσπάθεια του να σώσει το τομάρι του βοήθησε τους ναζί" από την διατύπωση "ο εβραίος Koretz είναι ο μοναδικός υπαίτιος για το ολοκαύτωμα στην Θεσσαλονίκη".
Το ένα είναι μια γνώμη , το άλλο είναι δαιμονοποίηση των εβραίων , παραποίηση της ιστορίας και προσβολή της μνήμης εκατομμυρίων αθώων θυμάτων από έναν νεοναζί.
Το ξέρω πως δεν με πιστεύεις αλλα ειλικρινά δεν νομίζω ότι έχεις πειστικά στοιχεια ότι ο εχθρός της ανθρωπότητας είναι οι εβραίοι τραπεζίτες , σε προκαλώ για στοιχεία δυο μήνες τώρα. Τα στοιχεία σου είναι επιπεδου ..... διαταγής Elie Wiesel στον Κλίντον , κάνω την τρίχα τριχιά και η φαντασία αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.
Μια ερώτηση : πιστεύεις ότι τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών είναι πλαστά ή όχι?

Theoprovlitos είπε...

Το οτι ο Κορετζ ειναι ο μοναδικος υπευθυνος για το ολοκαυτωμα που το βρηκες; Επισης, σε ευχαριστω που πλεον καθιστας πασιφανες οτι οι βραιοι λειυτουργειτε ως μια συντεχνια που ειναι διατεθειμενη να υπερασπιστει οποιαδηποτε αθλιοτητα αφορα μελη της μονο και μονο επειδη ειναι εβραιοι. Διοτι αυτο ακριβως λες ισχυριζομενος οτι όποιος καταγγελει τον Κορετζ και τον Soros ωως προδοτες της ΔΙΚΗΣ τους κοινοτητας ως "δαιμονοποιηση των εβραιων. Προφανως τους ταυτιζεις όλους με τον Κορετζ. Προσβολη των θυματων ΔΕΝ ειναι η καταγγελια εκεινων που συνεβαλλαν με τον Α ή τον Β τροπο στην εξοντωση τους. Προσβνολη ειναι το κουκουλωμ απου επιχειρεις να κανεις ΕΣΥ. Και αν βεβαια το κανεις αυτο με τετοια ευκολια τοτε δεν απορω που με ακομα μεγαλυτερη ευκολια συνηγορεις υπερ των εξοντωτικων επιθεσεων που εχουν υποστει άλλοι λαοι από το Εβραικο λομπυ το οποίο.... δεν υπαρχει.

Οσο για τον Weisel, δεν ειδα μονο γραμμενο το κειμενο ενος spokesman αθλιων συμφεροντων που θεωρει οτι νομιμοποιείται να χωνει την μυτουλα του παντου. Ειδα και το βιντεο και μπορω να διακρινω πότε καποιος πειθαναγκαστικά και επιτακτικά διαταζει να παρει μετρα υπερ της δηθεν επιλυσης του πολεμου που οι ιδιοι εδημιουργησαν με την βοήθεια μουτζαχεντιν ακι ναζιστων (να μην ξεχνιωνται και οι παλιες συνεργασιες). Και τα πηρε! Αυτα που επεβαλε το εβραϊκο λομπου που ήλεγχε τον Κλιντον και τον ΛΕυκο Οίκο κατα 90%. ΔΙΚΟ τους τερατουργημα ειναι οι διαλυση της Γιουγκοσαλυιας. Απλα ο Wiesel ειναι το αθλιο εκεινο υποκειμενο που εδωσε το δημοσιο προσταγμα για τα ματια του ηλιθιου Αμερικανου που επρεπε να πειστει οτι το εγκλημα εκ προμελετης ηταν επιβεβλημενο.

Σου το ειπα. Εχω στη διαθεση μου πλειστες σχετικες ανακοινωσεις της AJC εκεινης της περιοδου που μπορουν να κανουν να φριξει και τον πλεον καλοπροεραιτο αφου γινεται προδηλο (ακομα και αν δεν ειναι) οτι ο παγκοσμιος φασισμος ειναι εβραιοκινητος.

Οσον αφορα τα Πρωτοκολλα, σαφεστατα και ειναι αληθινα. Δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτο. Υλοποιουνται ολα παραγραφο προς παραγραφο μεχρις κεραίας. Αυτο που μπορω όμως να αμφισβητησω ειναι το κατα ποσον οι συγγραφεις ειναι όντως εβραιοι ή καποιοι σατανικοι τυποι που οχι μονο υλοποιουν το προγραμμα τους αλλα ενοχοποιουν άλλους γι αυτο, πραγμα που κανει την σατανικη τους πλεκτανη ακομα πιο σκοτεινη και νοσηρη.

Εξ αλλου μην ξεχναμε οτι και οι μασονικες στοες εχουν ασππρομαυρο πλακακι για να θυμιζει το δαπεδο του ναου του Σολωμοντα. Εμενα δεν με απασχολει το αν με τον ορο Σιωνισμος υπονούνται Εβραιοι ή μη εβραιοι. Με απασχολει οτι το σατανικο τους σχεδιο ευρισκεται σε πληρη εφαρμογη.

κωστας είπε...

κυριε θεοαποβλητε
ο κυρ Νικος ο Μιχαολιάκος υποστηρίζει ότι η κατασταση πληρωμων της κυπ ειναι πλαστή και ότι έχει καταφύγει και δικαιώθηκε δικαστικώς. Σεις τι λετε;;;;

Theoprovlitos είπε...

Σε ευχαριστω για την πληροφορια. Παραθετει και καποια αποφαση ο Μιχαλολιακος ή απλως το ισχυριζεται;

Για το Μιχαλολιακο αυτο που με κανει καχυποτο ειναι πλειστα άλλα εκτος από την μισθοδοσια του, πλαστη ή πραγματικη.