18/9/09

NATO's - NATO's - O - PRO-THYPOU-RGOS

AMERICAN JEWISH COMMITTEE 3/5/2000:

“There is no better friend in Greece of the Jewish community, of Israel, and of the United States than you, Mr. Papandreou.”

("Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος της Εβραϊκής κοινότητας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ από εσάς κε Παπανδρέου")

PAPANDREOU:

“When I was Minister of Education a few years ago, I formed a committee whose task was to search all Greek school textbooks and remove any references that might be considered anti-Semitic,” said Mr. Papandreou. “I am glad to say that this task was completed under my aegis.”

("Όταν ήμουν Υπουργός Παιδείας πριν λιγα χρόνια, δημιουργησα μία επιτροπή της οποίας ο σκοπός ήταν αν ερευνήσει όλα τα σχολικά βιβλία και να αφαιρέσει οποιαδήποτε αναφορά μπορύσε να εκληφθεί ως Αντισιμιτική" είπε ο κος Παπανδρέου. "Χαίρομαι ότι ο στόχος αυτός ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα μου")

“education of future generations on the Holocaust is essential”

("Η εκπαίδευση των μελλοντικών γενεών για το Ολοκαύτωμα είναι σημαντική")

ΣΗΜ. ενώ η καταστροφή της Σμύρνης ήταν απλά συνωστισμός...


102 σχόλια:

levitis είπε...

Κάποιος ρώτησε το Γέροντα Πορφύριο τι πρέπει να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές κι εκείνος του απάν­τησε παραβολικά:
«Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι σαν την κλώσσα. Κάτω από τα φτερά της σκεπάζει και άσπρα πουλάκια και μαύρα πουλάκια και κίτρινα και κάθε χρώ­ματος πουλάκια».

Και άλλοτε είπε για τους πολιτικούς: «Τι να σου κάνουν και οι πολιτικοί; Είναι μπερδεμένοι με τα ψυχικά τους πάθη. Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του, πώς θα μπορέσει να βοηθήσει τους άλλους; Φταίμε και εμείς για την κατάσταση αυτή.

Αν ήμασταν αληθινοί χριστιανοί, θα μπορούσαμε να στείλουμε στη βουλή, όχι βέβαια χριστιανικό κόμμα, αλ­λά χριστιανούς πολιτικούς και τα πράγματα θα ήταν δια­φορετικά».

Από το βιβλίο

«Διδαχές Γερόντων» του πρεσβυτέρου Διονυσίου Τάτση

Ανώνυμος είπε...

είμαστε σπουδαίος λαός. μας αρεσει να δοκιμάζουμε...
τα πάντα :)

Vater Panajiotis είπε...

Καλά, την μείξη του Γέροντα με το πολιτικό σύστημα δεν την καταλαβαίνω ως ιδέα, αλλά οκ.

Τι ακριβώς είπε ο Γ.Α.Π που δεν σας άρεσε; Θεωρείτε το Ολοκαύτωμα ένα γεγονός το οποίο δεν πρέπει να διδάσκεται; Τόσο άνευ σημασίας ήταν δηλαδή;
Ή μήπως θα έπρεπε να προβάλλουμε το Der ewige Jude σε όλα τα σχολεία;

Ας μην μπερδεύουμε την ισραηλινή πολιτική με γεγονότα που η σημασία τους δεν αλλάζει εις τον αιώνα.

mnk είπε...

@ Vater Panajiotis

Αφού τα γεγονότα δεν αλλάζουν εις τον αιώνα, γιατί εκεί στη Γερμανία απαγορεύεται δια νόμου και με πολύ υψηλές ποινές, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ;


Ενώ ο αναθεωρητισμός της Ελληνικής ιστορίας και οι "συνωστισμοί" όχι απλώς επιτρέπονται αλλά επιδοτούνται κιόλας, απ΄τους ίδιους τους ολοκαυτωμένους. Αυτό στηλιτεύεται εδώ κι αν δεν το καταλαβαίνεις πατέρα Παναγιώτη, μάλλον φταίνε οι κακές συναναστροφές που σου έχουν αλλοιώσει το φρόνημα. Εμείς εδώ θέλουμε πρωθυπουργό που να νοιάζεται για τη Σμύρνη, όχι για το ολοκαύτωμα. Αν έχει τέτοιο πόνο, ας βάλει υποψηφιότητα στο Ισραήλ.

Ανώνυμος είπε...

ε-ε-ερχεται: http://www.christiantoday.com/article/eus.equality.plans.will.silence.christians.warns.legal.group/24215.htm

Vater Panajiotis είπε...

mnk,

1.Νομίζω πως δεν με γνωρίζεις προσωπικά για να έχεις άποψη για τις συναναστροφές μου. Αν είσαι γκετοποιημένος-η που νομίζει πως η γη της Επαγγελίας και το "βεληνηκές" του Ευαγγελίου τελειώνει στον Έβρο και την Κακκαβιά, μάλλον κάνεις λάθος.

2. Το ότι η ιστορική έρευνα απαγορεύεται στη Γερμανία είναι μια μπαρούφα και μισή. Το μόνο που απαγορεύεται με υψηλές ποινές είναι τα ναζιστικά σύμβολα. Αν τα ταυτίζεις με την ιστορική έρευνα μάλλον φταίνε κάποιου άλλου οι συναναστροφές.

3. Οι "ολοκαυτωμένοι" καλά κάνουν και προωθούν αυτό που τους συμφέρει. Δεν φταίνε όμως σε καμιά περίπτωση για τη δική μας αδράνεια και χαλαρή εθνική συνοχή. Αν είμασταν λαός με δυνατή συνείδηση, δεν θα υπήρχαν ρεπουσιάδες, ούτε κανείς θα έγραφε βιβλία παρόμοια.

4. Το φρόνημά μου είναι χριστιανικό Ορθόδοξο. Αν κάποιοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτός ο όρος, δεν φταίω εγώ.

5.Μήπως και ο Χριστός ήταν ψηλός ξανθός Άριος;

Ανώνυμος είπε...

Λιγο αργοπορημένο, όμως πάντα επίκαιρο: http://www.youtube.com/watch?v=h-f4CTSxmVQ

mnk είπε...

@ Vater Panajiotis

1) Κατ' αρχήν Πατέρα Παναγιώτη κάνεις ένα βασικό λάθος. Εδώ δεν συζητούμε για την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμο, αλλά για τις εθνικές εκλογές και τους επίδοξους κυβερνήτες μας. Μπορεί το "βεληνηκές" του Ευαγγελίου να μην τελειώνει στον Έβρο και την Κακκαβιά, αλλά το "βεληνηκές" των βορείων συνόρων της χώρας μας τελειώνει ακριβώς εκεί, κι εμείς οι "γκετοποιημένοι" θέλουμε να παραμείνει εκεί κι όχι να κατέβει στη Λάρισσα. Όσο για την "γη της Επαγγελίας ", ημείς πάροικοι εσμέν, άλλοι διεκδικούν "τη γη που τους υποσχέθηκε ο Θεός"(!), εφαρμόζοντας ολοκαυτώματα και γενοκτονίες.

2) Ώστε λοιπόν επιτρέπεται η ιστορική έρευνα στη Γερμανία. Και για το Ολοκαύτωμα υποθέτω, ε; Ή μήπως όχι; Στην Γερμανία μπορεί κανείς να συγγράψει ελευθέρως ένα βιβλίο που να αμφισβητεί την τρέχουσα ερμηνεία κάποιων ιστορικών γεγονότων, του Β' Παγκοσμίου Πολέμου π.χ... Ή μερικά γεγονότα χαίρουν ιδιαιτέρας νομικής προστασίας κι απαγορεύεται η "συζήτηση" γι' αυτά; (διότι βεβαίως ιστορική έρευνα στα μουγκά, χωρίς συζήτηση, γίνεται; δεν γίνεται.)

Εν τοιαύτη περιπτώσει, εφ όσων επικρατεί τέτοια πλέρια ελευθερία έρευνας κι έκφρασης στην "δημοκρατική" Γερμανία, υποθέτω πως τα εξής βιβλία κυκλοφορούν απρόσκοπτα εκεί:

α) 1) "The Holocaust Industry" (Η βιομηχανία του ολοκαυτώματος) του Norman Finkelstein (αμερικανοεβραίου ιστορικού και πανεπιστημιακού, που έχασε την έδρα του στο πανεπιστήμιο εξ αιτίας αυτού του βιβλίου, έχει όμως την υποστήριξη του Noam Chomsky και του κινήματος των "νέων ιστορικών" του Ισραήλ.)

β) "Οι θεμελιώδεις μύθοι της Ισραηλινής πολιτικής", του Ρωζέ Γκαρωντύ (Γάλλου φιλοσόφου, πανεπιστημιακού, Ακαδημαϊκού, παρασημοφορημένου ήρωα της γαλλικής αντίστασης, Διευθυντή του Κέντρου Μαρξιστικών Σπουδών, Γ.Γ. του κομμουνιστικού κόμματος, βουλευτή, αντιπρόεδρου της βουλής και γερουσιαστή, ο οποίος το 1998 υπέστη απηνή δικαστικό διωγμό επειδή τόλμησε ν' αμφισβητήσει το περίφημο νούμερο των 6.000.000 ολοκαυτωμένων και τελικά αναγκάστηκε, στα γεράματα, ν' αυτοεξοριστεί απ' τη Γαλλία για ν' αποφύγει την φυλάκιση και την οικονομική χρεοκοπία.)

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ;;;;!!

Ώστε μόνο τα τα ναζιστικά σύμβολα απαγορεύονται, τα οποία εγώ η γκετοποιημένη ταυτίζω με την ιστορική έρευνα, ε; Κι ο Αυστραλός Gerald Fredrick Töben, για χρήση ναζιστικών συμβόλων φυλακίστηκε 7 μήνες, μόλις πάτησε το πόδι του στη Γερμανία ή επειδή έγραφε στην ιστοσελίδα του (όταν ήταν στην Αυστραλία) πως αμφισβητεί τα γεγονότα του ολοκαυτώματος;

http://en.wikipedia.org/wiki/Gerald_Fredrick_T%C3%B6ben

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά οι Γερμανοί έβγαλαν διεθνές ένταλμα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο Χίθροου του Λονδίνου, ενώ περνούσε τράνζιτ. Απαίτησαν τότε την έκδοσή του στη Γερμανία (για να τον ξαναδικάσουν), επειδή... δεν έχει σημασία αν όταν παρέβη τον Γερμανικό νόμο ο άνθρωπος ήταν στην Αυστραλία, αλλά αφού τα δημοσίευσε στο ίντερνετ είναι σαν να τα δημοσίευσε ΚΑΙ στη Γερμανία! Αν αυτό δεν είναι Μέγα-Φασισμός, τι είναι;

http://www.crikey.com.au/2008/10/15/on-freedom-of-speech-and-gerald-fredrick-toben/

3) "Οι "ολοκαυτωμένοι" καλά κάνουν και προωθούν αυτό που τους συμφέρει...Αν είμασταν λαός με δυνατή συνείδηση, δεν θα υπήρχαν ρεπουσιάδες..."

Βεβαίως και συμφωνούμε. Γι' αυτό και δεν θέλουμε κυβερνήτες που σκίζονται για τα συμφέροντα και τις συμφορές άλλων λαών, αλλά αδιαφορούν για τα προβλήματα και τις συμφορές του Ελληνικού, επειδή οι εκλογές είναι για το Ελληνικό κοινοβούλιο, την Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ κι όχι για την Κνεσέτ του Ισραήλ.
Θέλουμε ο πρωθυπουργός που θα μας διοικήσει να ενδιαφέρεται για το ολοκαύτωμα της Σμύρνης κι όχι του Μπούνχενβαλ, που δεν μας αφορά καθόλου. Να σκίζεται για την Κυπριακή κατοχή, για την γενοκτονία των Ποντίων, για τα δικαιωμάτα των Βορειοηπειρωτών κι όχι για ξένους λαούς. Αντιλαβού;

4) Αν δεν "αντιλαβού" τα παραπάνω, τότε σίγουρα το φρόνημα σου είναι αλλοιωμένο, το Ελληνικό φρόνημα κι όχι το Ορθόδοξο, που δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που συζητάμε εδώ.

5) Δεν ξέρω, άμα τον συναντήσω θα σου πω. Εσύ τον συνάντησες και δεν ήταν;

Theoprovlitos είπε...

O Papandreou εδωσε συνεντευξη στο Reuters και την Τριτη θα παει στην Νεα Υορκη. (προφανως να παρει το δακτυλιδι και να ευχαριστησει για τις υπηρεσιες που του παρειχαν μεχρι να ριξουν την κυβερνηση Καραμανλη). Τοσο απροκαλυπτο προμοταρισμα νομιζω δεν εχει ξαναδει ο τοπος.

Theoprovlitos είπε...

@Ανωνυμο

Μας αρεσει να δοκιμαζουμε τα παντα μεχρι όμως καποιοι να μας φτασουν στο σημειο που δεν θα μπορουμε πια
γιατι θα ειμαστε σιδηροδεσμιοι των επιλογων που καναμε επειδη θεωρουσαμε την Κασσανδρα και τον Λαοκωοντα πως κινδυνολογει.

Τελικα ομως ειχαν δικιο και η Τροια καταστραφηκε.

Theoprovlitos είπε...

@Vaterpanajiotis

Δεν νομιζω μετα απο τοσες αναρτησεις και τοσα δεδομενα να αμφιβαλετε για την παγκοσμια Εβραιοκρατια.

Οποιος την προπολεμικη περιοδο εβλεπε το φαινομενο Χιτλερ στην Γερμανια και φωναζε οτι κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της Γερμανιας προφανως δεν ηταν αντιγερμανος αλλά αντιναζιστης. Ομως οι ναζι ειχαν ανπτυξει τετοιος μηχανισμους φιμωσης και εξοντωσης οποιων διαμαρτυρονταν ως "εχθρους του λαου, εχθρους της πατριδας κλπ.

Σημερα η νεα παγκοσμια δικτακτορια δεν θα ειναι ουτε Ρωμαϊκη, ουτε Σοβιετική, ουτε Γερμανικη. Θα ειναι Εβραϊκη και αυτο διοτι προσπαθουν να επιβαλουν τον Παγκοσμιο Μεσσια.

Δεν το κανουν βεβαια ολοι οι Εβραιοι όπως δεν ηταν και ολοι οι Γεμρανοι ναζιστες.

Ομως ΕΚΕΙΝΟΙ που την επιβαλλουν εχουν τους τροπους να φιμωνουν και να διωκουν, να παραχαρασσουν την ιστορια, να καπελωνουν και να κυβερνουν, να ελεγχουν τα κεντρα εξουσιας, να συσσωρευουν σιγα σιγα το παγκοσμιο πλουτο στα χερια τους και να ελεγχουν ολα τα κεντρα εξουσιας.

Νομιζω με ΥΠΕΞ εβραιο στην Αμερικη, την Βρεττανια και πρωθυπυργο Εβραιο στην Γαλλια δεν μπορει κανενας νοημων ανθρωπος να με κατηγορησει για φαντασιοπληκτο.

Ε λοιπον ο ανθρωπος των Αμερικανων και των εβραιων στην Ελλαδα ειναι ο George Papandreou. Και δεν το λεω εγω το λενε οι ΙΔΙΟΙ.

Αν και το ΠΑΣΟΚ δεν το παω και δεν το εχω ψηφισει ποτε με εξαιρεση τον Παγκαλο για Δημαρχο δεν πολιτικολογω εναντιων του ΠΑΣΟΚ (αν και εχω απειρα επιχειρηματα). ΜΙλω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τον Papandreou.

Σχετικα δε με την παιδεια, δεν καταλαβαινω. Δηλαδη το γεγονος οτι καποια ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την διδακτεα υλη των σχολικων βιβλιων στη χωρα μας, αφ ενος για να παραποιησει τα ιστορικα γεγονοτα και την Τουρκια ως Δημοκρατικη χωρα αφ ετερου για να μετατρεψει εναν ολοκληρο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πολεμο σε ΕΒΡΑΊΚΟ, το οποιο ειναι βλασημια για τα εκατομμυρια χριστιανων που εχασαν την ζωη τους το περναμε στο ντουκου.

Προσωπικα το σπιτι μου στην Πορταρια το εκαψαν οι Γερμανοι, μια θεια μου σκοτωθηκε στον βομβαρδισμο του χωριου, ενας θειος μου γιατρος μετα από 1 μηνα στα κρατητηρια του Βολου εκτελεστηκε ως συνεργατης των ανταρτων επειδη βοηθησε καποιον τραυματια ο γυιος του μεταφερθηκε σε στρατοπεδο στην Γερμανια αλλα τη γλυτωσε επειδη εληξε ο πολεμος ενω ενας αλλος δε απο την Ανδρουσα Μεσσηνιας επισης υπεστη βασανιστηρια σε αλλο στρατοπεδο συγκεντρωσης, του εσπασαν τα πλευρα στο ξυλο στην Γερμανια και μαλιστα δεν ηταν αριστερος αλλα καραδεξιος. Ε ας μην τους κανουμε ολους εβραιους επειδη ετσι γουσταρουν οι πλανηταρχες.

Αλλα για να τα κανουν αυτα χρειαζονται και οι τεμεναδες, και οι υποταγη καποιων πολυ δε περισσοτερο χρειαζονται τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ανθρωπους σε καθε χωρα.

Στην Ελλαδα, καλος, χρυσος, συμπαθης, ηθικος πλην ομως Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ειναι ο Παπανδρεου, και φοβαμαι οτι εξ αιτιας του θα γινει Ελληνοτουρκικη συρραξη.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τα εκάστοτε κομματικά λαμόγια
είναι και αυτά όργανα των εβραίων??
Οι εβραίοι πάλι ευθύνονται για την
σαβούρα που στελεχώνει την νέα δημοκρατία τους βολεμένους και κάθε
λογής παρατρεχάμενους??
Φταίνε πάλι οι εβραίοι για την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν
την ελληνική κοινωνία το βόλεμα στο
δημόσιο,την παρασιτική διαβίωση εις
βάρος των φορολογουμένων??
Οι εβραίοι ρίξανε την καραμανλική σαπίλα?? Και αν το κάνανε μαγκιά τους αυτή η χώρα απαρτίζεται από
παληανθρώπους που αδίστακτα διαδέχονται ο ένας τον άλλο στην εξουσία, και από έναν να λαό που
δίνει συγχωροχάρτι προκειμένου να
διοριστεί εις βάρος άλλων και της
εθνικής οικονομίας στο δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή δε κατάλαβα, για ότι συμβαίνει
σε αυτήν την ανυπόληπτη χώρα ευθύνονται αποκλειστικά οι κάθε
λογής εβραίοι??

Ανώνυμος είπε...

Και μία ακόμα ερώτηση, από τους εβραίους της θεσσαλονίκης πόσοι επέστρεψαν πίσω στα σπίτια τους??
Εκτός βέβαια και αν πήγανε μετά τα
στρατόπεδα στις Μπαχάμες από όπου
συνομωτούν κατά της νέας δημοκρατίας
και του κώστα καραμανλή.

Ανώνυμος είπε...

Νισάφι πιά με τους εβραίους, για
όλα αυτοί φταίνε, εμείς σαν αθώες
κοπέλες παρασυρθήκαμε.....

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Οπως βλεπεις εκ των πραγματων και με στοιχεια και ντοκουμεντα και οχι με φαντασιοπληξιες εκεινοι που χωνουν ΠΑΝΤΟΥ την μυτουλα τους και κυβερνουν τον κοσμο σημερα ειναι Εβραίοι. Δεν λεω ΟΙ Εβραιοι γιατι συμπεριλαμβανει τους παντες αλλα παντως ΕΒΡΑΙΟΙ, οι οποιοι προφανως για να το κατωρθωσουν αυτο εχουν αναπτυξει υπογειους μηχανισμους οικονομικης και πολιτικης εξουσιας.

Αν ειχαν κανει το ιδιο οι Σλοβακοι θα μιλαγαμε ολοι για τους Σλοβακους, αν το ειχαν κανει Φιναλνδοι θα μιλαγαμε για τους Φινλανδους. ΑΛλα πως να το κανουμε, αφου οι Εβραιοι χωνουν την μυτουλα τους σε ξενες υποθεσεις και αιματοκυλουν την ανθρωποτητα για τα οικονομικα τους συμφεροντα (Ιρακ, Γιουγκολαυια) πως να το κανουμε, να μην το πουμε για να μην τους κακοκαρδισουμε ή να καθισουμε να απολαυσουμε τον βιασμο;

Δηλαδη οποιος μιλουσε καποτε κατα των Ρωσσων σοβιετικων, Γερμανων Ναζι και Ιταλων Φασιστων ηταν Αντιγερμανος, αντι-ιταλος και αντιρωσσος; Η εθνικη τους ή η θρησκευτικη τους ταυτοτητα ηταν εκεινη που εκανε την ανθρωποτητα να διαμαρτυρεται εναντιον τους ή η ιδεολογια τους και η μεθοδευσεις τους για την παγκοσμια επικυριαρχια;

Σημερα ειναι προφανες οτι η επομενη παγκοσμια αιματοβαμενη επικυριαρχια ειναι εβραϊκη. Ε λοιπον θα το λεμε και θα το φωναζουμε όπως θα φωναζαμε και θα αντιδρουσαμε οταν οι ναζι εμπαιναν σε σπιτια έκαιγαν, βασανιζαν και εκτελουσαν εβραιους τε και χριστιανους. Σου συνιστω να διαβασεις το βιβλιο "Μαρτυρες" του Μητροπολιτη Τρικκης Διονυσιου όπου περιγραφει το τι περασαν στα στρατοπεδα συγκεντρωσης ΚΑΙ οι χριστιανοι χωρις να υποβαθμιζει τον διωγμο τον Εβραιων. Αλλα εδω εχουμε μια παγκοσμια αποπειρα εξεβραϊσμου των θυματων του β παγκοσμιου πολεμου και την μετατροπη του σε εβραϊκη υποθεση.

Αυτο βεβαιως γινεται επειδη διαφορα Εβραϊκα κεντρα εχουν ξεσαλωσει προσπαθουν με νυχια και με δοντια οι σημερινοι θυτες να παρουσιασθουν ως ετεροχρονισμενα θυματα.

Επειδη ρωτας για τους Εβραιους της Θεσσαλονικης για το ποσοι γυρισαν πισω θα σου πω. Πολλοι αφησαν τα κοκκλακια τους. ΑΛλα πολλοι ελεγχουν σημερα την οικονομια της Ελλαδας αλλα και αλλων κρατων. Για τις δε περιουσιες τους άστο καλυτερα:

Ειναι σκανδαλο η περιουσια Ελληνων πολιτων που πεθαναν χωρις απογονους να περναει στο Ισραηλιτικο συμβουλιο. Διοτι αυτοματως τιθεται το ερωτημα: Δηλαδη οι Εβραιοι ΔΕΝ ηταν Ελληνες πολιτες για να περασει η περιουσια τους στο Ελληνικο Δημοσιο; Ηταν δηλαδη ξενο σωμα και με την βουλα στην τοπικη κοινωνια;
Αλλα αντε να τους θεωρησουμε Ελληνες πολιτες (παρ ολο που εκ των πραγματων οι ΙΔΙΟΙ θεωρουν εαυτους ως ανηκοντες σε καποια ιδιαιτερη καστα που κυβερναται απο τους δικους της νομους). Ειναι σαν να λεμε ότι η περιουσια όποιου Ελληνα Ορθοδοξου πέθανε άκληρος στην κατοχη να περνα στην Εκκλησια της Ελλαδος και οχι στο Δημοσιο. ΑΝν ειχε γινει αυτο θα γινοταν χαμος! Ενω τωρα που εχει γινει αυτη η σκανδαλωδης ρυθμιση δεν μιλαει κανεις. Το Εβραϊκο χρημα προστιθεται στο Εβραϊκο χρημα ακομα και μετα θανατον!

Για τις δε αποζημιωσεις άστο καλυτερα. Το πατρικο μου σπίτι καηκε από τυς Ναζι στην Πορταριά και δεν πηραμε ουτε δραχμη αποζημιωση ενω η Χριστιανικη Ορθοδοξη οικογενεια μου μετρα 1 θυμα βομβαρδισμων αμαχων, 1 θυμα εκτελεσμενο απο τους ναζι στα κρατητηρια του Βολου και 2 επιβιωσαντες των στρατοπεδων συγκεντρωσης στην Γερμανια.

Γι' αυτους το Hollywood γιατι δεν εχει κανει καμμια ταινια, όπως και για το μακελειο των Αρμενιων απο τους καλυτερους φιλους των Εβραιων τους Τουρκους ή την καταστροφη της Σμυρνης όπου αποτεφρωθηκαν μονο οι Αρμενικη και οι Ελληνικη συνοικιες ενω οι Εβραϊκη έμεινε ανεπαφη (με αποτελεσμα να περασει όλο το εμποριο στα χερια τους) ή για την τραγωδια της Γιουγκοσλαυιας, ξεκαθαρα Εβραϊκου δημιουργηματος το οποιο συνοδευτηκε και από μια πρωτοφανη παραχαραξη της ιστοριας από τα ελεγχομενα από τους ιδιους ΜΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάει μόνον ο Παπανδρέου πάει και
η Ντόρα στο αφεντικό,όπως είχε πάει
και ο Κώστας πριν γίνει πρωθυπουργός.
Ε ρε τι σου κάνουν οι Εβραίοι,κάτι
ακούστηκε και για τον Γιώργο τον Καρατζαφέρη που έκανε βουλευτή του
τον πρώην αρχηγό της ΕΥΠ,ακούσατε την
Γιωργάρα να τα βάζει με τους Εβραίους
όπως άλλοτε??? Τουμπέκα, είναι κι αυτός μία κοπέλα που παρασύρθηκε στα
δίχτυα της Εβραικής συνομωσίας..

Theoprovlitos είπε...

Για δε την στηριξη των Ελληνων στους Εβραιους (εκτος απο τους γνωστους σε καθε τοπικη κοινωνια ρουφιανους καθαρματα τα οποια κατεδιδαν αδιακριτως ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Χριστιανους ή Εβραιους) αν αυτο που εγραψες για την Θεσσαλονικη ειναι υπονοούμενο θα έπρεπε να ντρεπεσαι διοτι εγω ειχα ως συμμαθητες (με τον εναν ειμασταν και κολλητοι) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δυο Εβραιους με Χριστιανη μητερα που παντρευτηκαν τους πατεραδες τους οταν με κινδυνο της ζωης τους οι οικογενεια τους τους ειχε κρυψει στο σπιτι τους στην Κατοχη για να τους σωσει. Και δεν ξερω αν γνωριζεις οτι η συμπεθερα του Αρχιραβινου των ΑΘηνων ειναι μια απο αυτες τις Χριστιανες.

Και για να θεσω και εγω μια ερωτηση: Εμεις οι Ελληνες καλοι κακοι, στραβοι και αναποδοι αλλα παντως αυτοκριτικη κανουμε σε βαθμο αλληλοεξοντωσης. Η Εβραϊκη κοινοτητα και μαλιστα η Ελληνικη ποτε θα κανει επιτελους την αυτοκριτικη της για τα αισχη που κανουν οι ομοδοξοι τους Αμερικανοεβραιοι που μεταφραζουν τα παντα σε αιμα και χρημα; Η Εβραϊκη κοινοτητα κατ' εσενα δεν χρειαζεται καθαρση;

Και κατι για το τελος: Όπως τωρα εχω το θαρρος να λεω τα πραγματα φατσα καρτα και να καταγγελω διαφορους αθλιους τυπους για τις μεθοδευσεις τους σε βαρος της Ελλαδας και της ανθρωποτητας να εισαι σιγουρος πως το ιδιο θαρρος θα βρω να καταγγειλω και να αντισταθω σε οποιονδηποτε επιδοξο δικτατορισκο ή κατασταση θα εβαζε στο ματι ανθρωπους επειδη ειναι Εβραιοι ή οτιδηποτε αλλο.

Απο μενα δεν κινδυνευεις ειτε εισαι εβραιος ειτε οχι. Όχιμονο η πορτα μου θα ειναι ανοικτη σε οποιον βρισκεται σε κινδυνο αλλα δεν θα σταματησω να φωναζω την γλωσσα της αληθειας. Και Ο συνεργατης μου ειναι Μουσουλμανος γιος Ιμαμξη απο την Ξανθη. Χθες ειχαν Ραμαζανι και τον ευχηθηκα. Σεβομαι ακομα και τις αργιες και τις Παρασκευες. Αλλα αυτο δεν θα σταματησει να πιστευω οτι οταν ενας οχλος μανιπουλαρεται από το Ισλαμ γινεται επικινδυνος, ουτε να συμφωνησω με τις ανθρωποβομβες στο Τελ-Αβιβ, ουτε να θεωρησω την απανθρωπια της μπουργκας "ανθρωπινο δικαιωμα". Ετερον εκατερον.

Επομενως ψαξε να βρεις ενοχους ΚΑΙ στον δικο σας το κυκλο. Ξεκινα απο την ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ή εστω την ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ απο τετοια παρακμιακα φαινομενα ωστε να γινει σαφες προς πασα κατευθυνση πως άλλο Ελληνας Εβραιος και αλλο λατρης του Μαμμωνα και της εξουσιας.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως οι παρατρεχάμενοι οι διορισμένοι οι ηλίθιοι της εκάστοτε
κομματικής στάνης κάνουν αυτοκριτική?
Απαρτίζουν το 80 τοις εκατό της ελεινής αυτής χώρας... μας μάρανε
το βιβλίο της Ρεπούση. Άκουσες αυτούς τους βολεμένους να κάνουν αυτοκριτική?? Άλλο τόσο κάνουν και
οι εβραίοι βολεμένοι,είδες κανένα βολεμένο να μέμφεται τον εαυτό του??

Theoprovlitos είπε...

Μου φαινεται πως η αποκαλυψη μου σε εχει βαλει σε πανικο. Εγω δεν εγραψα τι πιστευω ΕΓΩ για το ποιος ειναι ΤΟ αγαπημενο παιδι των Αμερικανοεβραιων αλλα το τι δημοσιευουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στο site τους για το οποιο εχω και την παραπομπη.

Επομενως ΟΛΑ τα λλα που γραφεις ειναι μελανι στα ματια και κινησεις πανικου. Οταν οι ΙΔΙΟΙ οι αμερικανοεβραιοι των εκθειαζουν και ο ιδιος σπευδει να δωσει τα διαπιστευτηρια του εσυ τι ρολο βαρας για να το αμφισβυτησεις;

Οσον αφορα δε τους υπολοιπους εγω δεν λεω ψηφιστε τον Α ή τον Β απλα κρουω τον κωδωνα του κινδυνου για το ποιον να ΜΗΝ ψηφισουν διοτι ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Δεν υπαρχουν πλεον αρχηγοι που να εχουν ΔΥΟ ΟΡΧΕΙΣ οπως ο Κωνσταντινος Καραμανλης που μας εβγαλε απο το ΝΑΤΟ ή ο ΑΝδρεας Παπανδρεου που που ετριξε τα δοντια στους Τουρκους το 1987 κατεβαζοντας στα Τουρκικα συνορα Ελληνκια και ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ στρατευματα.

Των δυο προαναφερθεντων ακολουθησε ο ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ Σιμιτης, ο ΜΟΝΑΡΧΙΔΟΣ Κωστας Καραμανλης και τωρα επεται ο ΕΥΝΟΥΧΟΣ George Papandreou ο οποιος ειναι πιο επικινδυνος ολων διοτι τον λακε και τον ευνουχο τον εχουν φτυμενο ακομα και αυτοι που τον πηδανε.

Και ο George αφου παραδωσει στα Μεγαλα Αφεντικα Αιγαιο, Κυπριακο (ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΑΝΑΝ με την Εβραια συζυγο;) και αφου μας ριξουν χυλοπιτα ΚΑΙ οι Ρωσσοι θα ξεσαλωσουν ολοι Τουρκοι, Αλβανοι, Σκοπιανοι μεχρι και οι κατοικοι της Γης του πυρος και θα διεκδικουν επιθετικα απο την Ελλαδα. Διοτι τα Εβραιοαμερικανικα συμφεροντα ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ απο την Ελλαδα. Το μονο που θελουν απο εμας ειναι η ομηρια μας και η υποταγη μας.

ΑΥΤΟ ακριβως θα τους παραδωσει ο Papandreou. Για αυτο και 8 μηνες τωρα οι βαρωνοι των ΜΜΕ και 29 κατασκευαστες εφημεριδων μας βομβαρδιζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με γκαλοπ προσπαθωντας να παρουσιασουν τον αταλαντοτερο ως καταληλοτερο. Γι αυτο και ΜΜΕ και μυστικες υπηρεσιες παρακολουθουν τηλεφωνα πρωθυπουργου και του στενου του περιβαλλοντος παρακολουθωντας μεχρι και την ιδιωτικη τους ζωη και κανωντας την τριχα τριχιά επι σειρα μηνων με το ηλιθιο σκανδαλο της Βατοπαιδιου η του χοντρου που ξενοπηδηξε.

Τετοια παρεμβαση των Βαρωνων και των μυστικων υπηρεσιων δεν εχει ξαναδει ο τοπος αρκει να φυγει ο Καραμανλης και να παραδωθει η εξουσια στον εκλεκτο τους.

Αυτα δε περι λαμογιων της ΝΔ σε συναρτηση με την σιωπη σου στο βρωμερο και καταστροφικο παρελθον του ΠΑΣΟΚ ή φανατσιμο προδιδει η νεαρον της ηλικιας. ΑΛλη εξηγηση δεν υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

Για να κάνει περίπατο ο Γιώργος περίπατο σε αυτές τις εκλογές κάποιοι
προηγουμένως θα τον έχουν ψηφίσει,
μήπως όλοι αυτοί είναι καταβάθως Εβραίοι, και τζάμπα κατηγορούμε τους
άλλους τους δήθεν κακούς Εβραίους??

Theoprovlitos είπε...

Μα τωρα σοβαρολογεις; Τα λαμογια ασφαλως και δεν προκειται να κανουν αυτοκριτικη ουτε προκειται να αλλαξουν. Λυκοι με στολη προβατων ειναι. ΑΥΤΟ ακριβως λεω ΚΑΙ για το ΠΑΣΟΚ. Οτι ειναι λυκοι με στολη προβατων. Δεν υπεραμυνομαι κανενος πολιτικου κομματος η φορεα. Απλα το ΠΑΣΟΚ με διαφορες μεθοδευσεις προσπαθει να κυβερνησει τον τοπο. ΑΥΤΗ τη δεδομενη στιγμη το ΠΑΣΟΚ ειναι ο κινδυνος.

Οσον αφορα την αυτοκριτικη του ελληνικου λαου με δουλευεις; Μα καλα δεν το πηρες χαμπαρι οτι ο ενας στους δυο δεν πηγε καν να ψηφισει; Δεν εχεις ακουσει τον κοσμο που τους μπινελικωνει καθε μερα στα καφενεια και στα λεοφωρεια ακομα; Ε ΟΧΙ οτι ο Ελληνικος λαος δεν αυτοσαρκαζεται και δεν αυομεμφεται. Εισαι εκτος τοπου και χρονου να το λες αυτο.
Αλλα περιμενω ΜΙΑ, εστω ΜΙΑ θεση της Ελληνικης Εβραϊκης κοινοτητας κατα του φαινομενου της παγκοσμιοποιησης, των πολεμων, της ασυδοσιας του πλουτου κλπ. Η εστω καποιου επωνυμου μελους της. Αλλα μην κουραζεσαι γιατι δεν προκειται να βρεις. Διοτι κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα.

Vater Panajiotis είπε...

mnk,

ειλικρινά με έβαλες σε πειρασμό να μιλήσω και εγώ με το τζάμπα-μάγκας στυλ σου, αλλά δεν θα το κάνω.

Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν πως διαφορετική είναι η ιστορία άλλων χωρών και διαφορετική της Άνω Αετόπετρας. Στη Γερμανία, λόγω ιστορίας (την οποία οι περισσότεροι τη γνώρισαν μέσα από την Υπολοχαγό Νατάσσα),απαγορεύεται κάθε δημοσίευμα το οποίο υποκινεί μίσος. Και όταν λέμε μίσος, εννοούμε μίσος άμεσα συνδεδεμένο με το παρελθόν της χώρας αυτής. Όποιος δεν έζησε εδώ, δεν μπορεί να το κατανοήσει. Αν για κάποιους το Ολοκαύτωμα είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια της Ιστορίας, για τη χώρα-Θύτη είναι σοβαρή υπόθεση. Όπως για κάποιους είναι βλασφημία ο "συνωστισμός" (αυτό δεν είναι ελεύθερη ιστορική έρευνα;)με παρόμοιο τρόπο είναι και τα έργα του Irving και το "Ο Αγών μου". Άλλωστε, επειδή υπάρχουν και ιδεοληψίες, δεν είναι παράνομη η ΚΑΤΟΧΗ των εν λόγω αναθεωρητικών βιβλίων αλλά η ΕΚΔΟΣΗ. Αν θες ΜΝΚ, πάρε όσο στοκ θες και μοίρασέ το στη Γερμανία, δεν θα σε συλλάβουν.

Είναι και λίγο παράξενο γεγονός η "θεοποίηση" του Γκαροντύ, ενός μαοϊστή που έγινε μουσουλμάνος (!!) και προπαγανδίζει ιδέες της Ιρανικής Επανάστασης.

Θεοπρόβλητε,

δεν αμφιβάλλω για την παγκόσμια Εβραιοκρατία. Αντιθέτως. Απλά δεν μπορώ να ανεχτώ την επίκληση του "εβραϊκού κινδύνου" για όλα τα δεινά που μαστίζουν την παγκόσμια ιστορία. Δεν φταίνε οι Εβραίοι που οι ομογενείς μας στις Ην.Πολιτείες, αντί να υποστηρίζουν τα εθνικά μας θέματα, έγιναν απλά πιτσαδόροι και εστιάτορες. Δεν φταίνε οι Εβραίοι που εμείς δεν διεκδικήσαμε αποζημιώσεις μετά τον πόλεμο. Δεν φταίνε οι Εβραίοι που έχουμε χαλαρή εθνική συνείδηση. Και δεν φταίνε οι Εβραίοι που θα ψηφίσει ο κόσμος Παπανδρέου. Μια φορά, ας φταίμε και εμείς βρε αδελφέ.

Theoprovlitos είπε...

Επιδη δεν θελεις να καταλαβεις τι λεω το ΠΑΣΟΚ σημερα το ψηφιζουν οι παρακατω:

1. Κατι ξεπεσμενοι ιδεολογοι αλλων εποχων που κυκλοφορουν ακομα με τις φαβοριτες του Σταματη Κοκκοτα και δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι εχουν περασει και 35 χρονια

2. Τα κομματοσκυλα του κομματος

3. Καποιοι αγαθοι ιδεολογοι που απατωνται απο τον τιτλο "ΣΟσοαλιστικο" (γελια-γελια-γελια)

4. Τα λαμογια που τους τραβηξαν το πιατο απο το τραπεζι και εμειναν με τα χρυσα κουταλοπιρουνα και προσδοκουν να δουν την επιστροφη του ΠΑΣΟΚ νο3 για να συνεχισουν την μασα απο εκει που την αφησαν.

5. Καποιοι χαμαιλεοντες παντος καιρου που γαλαζοπρασινιζουν αναλογα με το μετεωρολογικο δελτιο

6. Ανθελληνικες ομαδες που βλεπουν μειονοτητες, εκφυλοι του τυπου Βαλλιανατου, οι Τουρκοι της Ξανθης κλπ. Εδω θα βαλω και τους Εβραιους

7. Οι Βαρωνοι του τυπου - Κατασκευαστες εφημεριδων (αναρωτησου εσυ το γιατι και πως γινεται οι φορεις του καπιταλισμου στην Ελλαδα να ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ και να στηριζουν George)

8. Απελπισμενοι πολιτες σε κριση και αδιεξοδο που ελπιζουν ΜΗΠΩΣ και η αλλαγη εξουσιας βελτιωσει την θεση τους.

Αυτοι θα ψηφισουν ΠΑΣΟΚ.

Ο ρολος των Εβραιων της ΑΜΕΡΙΚΗΣ (στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν USA, JewSA θα επρεπε να λεγονται) ειναι καταλυτικος διοτι τα συμφεροντα τους περνουν απο ΑΛΒΑΝΙΑ-"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"-ΚΟΣΟΟΒΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ και γι αυτο μας εχουν ετσι κι αλλιως χεσμενους.

Οποιος λοιπον πολιτικος νομιζει οτι θα βοηθησει τον τοπο γινομενος Χατζιαβατης τους ή πανηλιθιος μπορει να ειναι ή προδοτης. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ παντως ειναι ουτως η αλλως.

Εναπομενει σε εσενα λοιπον να αποδειξεις για το κατα ποσο Ελληνας εισαι αν θα παρεις θεση που θα συμφερει τα Εβραιοαμερικανικα συμφεροντα ή τα Ελληνικα.

Ιδου ή Ροδος (και το υπολοιοπο Αιγαιο)

Ανώνυμος είπε...

Πω πω Θεοπρόβλητε με τρομάζεις αυτή
είναι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού
κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τη
νέα δημοκρατία,μετά φταίνε οι εβραίοι
που παρασύρουν αθώες κοπέλες???

Theoprovlitos είπε...

Μα πατερ Παναγιωτη ποσα χροναι προσπαθουν οι 30 καμμενς πολεις να παρουν αποζημιωσεις ανεπιτυχως; Και ποιος άρρωστος Ελληνας κυβρνων συμφωνησε να διδονται οι περιουσιες των Εβραιων θυματων στο Ισραηλιτικο Συμβουλιο αντι στο Ελληνικο Δημοσιο;

Η Παγκοσμια κοινοτητα ειναι σε ομηρια.

Μετα παλι αυτο που λετε για τους Ελληνες και τα άλλα εθνη ως μομφη ειναι ΠΡΟΣΟΝ. Πολυ απλα οι Ελληνες ναι με ειναι ψωροπερηφανοι αλλα δεν εχουν εθνοκεντρικη ρατσιστικη αντιληψη και αρρωστημενη φιλοχρηματια ωστε το Ελληνικο χρημα να κυκλοφορει σε στεγανα μεσα σε ελληνικες κοινοτητες οι οποιες αποροφουν όπου βρισκονται τον τοπικο πλουτο και τον συσωρευουν σε ελληνικα θησαυροφυλακια προωθωντας παντου μονο Ελληνες με ρατστικα και εθνοκεντρικα κριτηρια.

Επομενως ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν το καναμε αυτο ισως και λογω της θρησκειας μας. Οι Εβραιοι αν διωχθηκαν και εκδιωχθηκαν συχνα πυκνα δεν ειναι λογω "θρησκευτικου ρατσισμου" (αν και υπαρχει και αυτος) αλλα λογω της μανιας τους να απορροφουν και να κατακρατουν το χρημα στα δικα τους σεντουκια και να παρεμενουν ξενο σωμα στις κατα τοπους κοινωνιες όπως τους το επιβαλει η θρησκεια τους αιωνες τωρα.

Αλλα δυστυχως γι αυτους δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι ουτε ζει η ανθρωποτητα πλεον στην εποχη της Παλαιας Διαθηκης αλλα ουτε οτι ο Μεσσιας τους/μας ηδη ηρθε και κυρηξε ουρανια βασιλεια σε μια αλλη ζωη και οτι δεν προεκειται να ειναι ενας γηινος αρχοντας με απειρο Σολωμοντειο χρημα, δυναμη και εξουσια που θα καθυποταξει τα αλλα εθνη στο βασιλειο του Ισραηλ σε μια παγκοσμιοποιημενη ανθρωποτητα.

Το προβλημα τελικα ειναι κατα βαθος θεολογικο. Χιλιαδες Εβραιοι ειναι ανθρωποι της διπλανης πορτας με τα ιδια ονερια και προβληματα με εμας. ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που θα ειναι ΚΑΙ αυτος εβραιος διοτι Εβραιος κατα σαρκα ήταν και ο Χριστος και δια του ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ και εθνος Ισραηλ.

Οι μονοι που δεν τους αρεσει αυτο ειναι ο.. Αδωνις Γεωργιαδης και οι Ισραηλιτες. Να που συμφωνουν τελικα. Διοτι και οι δυο πασχουν από εναν αρρωστημενο εθνοκεντρισμο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι θεοπρόβλητε, εμείς ως έλληνες είμαστε παγκοσμιοποιημένοι με τις
επιλογές μας,και όχι εθνοκεντρικοί
και φιλοχρήματοι όπως οι εβραίοι...

Theoprovlitos είπε...

Φιλε μου Ανωνυμε ΞΕΚΟΛΛΑ.

Γιατι αυτομαστιγωνεσαι; Γιατι τοση ανασφαλεια και ελλειψη αυτοπεποιθησης γι αυτο που εισαι; Δεν σου προσαπτει κανεις μομφη επειδη εισαι Εβραιος. Σου ειπα οτι στο γυμνασιο Εβραιος ήταν ο κολλητος μου. Ξημεροβραδυαζομουν στο σπιτι του.

Κατανοω πληρως την αμηχανια που μπορει να αισθανεται ενας Εβραιος και ποσο ευκολα μπορει να στοχοποιειται.

Αλλα προσπαθησε να καταλαβεις τι σου λεω με ΑΓΑΠΗ. Αν εγω ως ελληνας προσπαθησω να δικαιολογησω τους απατεωνες του ΠΑΣΟΚ και τις ΝΔ ΤΟΤΕ ειναι που γινομαι συνενοχος με αυτους.

Το να μην θελω να ταυτιστω με τις απατεωνιες τις κομπινες και την διαφθορα των κομματοσκυλων δεν με κανει ουτε λιγοτερο Ελληνα ουτε λιγοτερο δημοκρατη. Ουτε εχθρο της Δημοκρατιας. Ισα ισα που θεωρω τον ευατο μου καθαροτερο ελληνα οταν ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ αυτης της φαρας που λεγεται "Ελληνας" και η οποια εχει αφθονο Αλβανικο, Βλαχικο, Σλαβικο και Εβραικο αιμα στις φλεβες της (εχεις αναρωτηθει τι απεγιναν ολοι αυτοι οι εκχρισταινισμενοι Εβραιοι που πιστεψαν στο Χριστο τους πρωτους αιωνες). Η Ορθοδοξη κουλτουρα μας ειναι και η λειτουργικη μας ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Εβραϊκης επιρροης.

Εσυ λοιπον δεν καταλαβαινω γιατι αισθανεσαι την αναγκη να ταυτιστεις με το ΠΑΣΟΚ καθως επισης και να ταυτιστεις με τους Εβραιοαμερικανους και να υπεραμυνεσαι και τους δυο. Εχεις κανεναν ιδιαιτερο λογο να το κανεις αυτο;

Εγω αποστασιοποιουμαι απο αυτο που λεγεται "μεσος Ελληνας" και απο το σαπιο πολιτικο κατεστημενο. Αυτην τη χωρα ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την κατεστρεψαν με τον εντονο κομματισμο τους. Αν ειναι κατι που μας σωζει ειναι ο πατριωτισμος μας σε στιγμες κινδυνου.

Δεν καταλαβαινω γιατι να μην αποστασιοποιηθεις. Χρειαζεσαι ΝΤΕ και καλα να ανηκεις σε καποιους; Ο καθε ανθρωπος δεν εχει αξια απο μονος του; Γιατι αυτοτσουβαλιαζεσαι;

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Ως ΕΛΛΗΝ και ΕΒΡΑΙΟΣ εχεις καθε λογο να εισαι υπερηφανος και αυτο διοτι ο ΕΛΛΗΝ Μεγας Αλεξανδρος αθελα του μετεδωσε στην ανθρωποτητα την Ελληνικη φιλοσοφια και γλωσσα οι οποιες ηταν απαραιτητες για να ερθει το πληρωμα του χρονου ωστε ηθελημενα ο Εβραιος κατα σαρκα Μεσσιας να μεταδωσει τα λεπτα για την εποχη μηνυματα του Ευαγγελιου.

ΑΛΛΟ πραγμα η υπερηφανια και ο πατριωτισμος και ΑΛΛΟ πραγμα ο σωβινισμος και ο εθνοκεντρισμος ιδιαιτερα αν γινεται επιθετικος (αποικιοκρατια, δουλεια, ναζισμος κλπ).

Οι Ελληνες με τον τροπο και την ευκολια που γινονται οικιοθελως δουλοι των Ρωσσων, των Γερμανω, ή των Αγγλογαλλων μονο για σωβινισμο δεν μπορουν να κατηγορηθουν.

Δεν ειναι το ιδιο με τους Εβραιους. Οσο και να φαινεται περιεργο υπαρχει η αντιληψη της "Αρειας φυλης", του καθαρου εκλεκτου λαου του Θεου και των ακαθαρτων υπολοιπων εθνων σε λανθανουσα κατασταση μεταξυ μελων της Εβραϊκς κοινοτητας.

Ενταξει υπαρχουν και μεταξυ των ελληνων και τα ψωνια αλλα Γεωργιαδη και Δαυλο που υπερηφανευονται οτι η χεστρες δεν ειναι εφευρεση της ideal standard αλλα ελληνικη εφευρεση απο την Αρχαια Εφεσσο αλλα με εσας υφερπει ενας λανθανων παθητικος ρατσισμος σε βαρος των "ακαθαρτων".

Δεν ειναι το ιδιο με το να εισαι απλα πατριωτης και να σκεφτεσαι την πατριδα σου. Ιδιαιτερα αν αυτο ειναι το μονο που σου εχει απομεινει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί με τσουβαλιάζεις τόσο άγαρμπα
και λαικίστικα,άσε με να τσουβαλιαστώ
και να τσιμπήσω μόνος μου. Ομολογώ ότι προβάλεις επάνω μου όλες τις ιουδαιοχριστιανικές σου φαντασιώσεις
για να προκαταβάλεις τους αναγνώστες
σου και το κοινό που συχνάζει στο μπλογκ σου.Κατά βάθος είσαι λαικιστής θεοπρόβλητε όπως όλοι οι
λαοπρόβλητοι ηγέτες αυτής της ελεινής χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως το λαοπρόβλητος σου ταιριάζει καλύτερα,όπως και ο ανεκδιήγητος λαός μας λέμε ναι
σε όλους έχοντας σαν προμετωπίδα
τις λαμπρές στιγμές της ιστορίας
και της πίστεως μας. Ναι στον Άγιο,
ναι στον διάβολο.......

Vater Panajiotis είπε...

Θεοπρόβλητε,

συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν έγραψα για τους ομογενείς δεν εννοούσα να γίνουν όλοι μεγαλοτραπεζίτες και σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου. Απλά να στεριώσουν λίγο ως εθνική οντότητα και να πουν, "ε, ρε, και εμείς εδώ είμαστε". Αυτό δεν είναι προσόν αλλά ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Οι ελληνικές κοινότητες είναι ανύπαρκτες (το πολύ πολύ να οργανώνουν καμιά χωροεσπερίδα) ενώ κάποιες "άλλες" αγοράζουν ΜΜΕ.

Theoprovlitos είπε...

Ιουδαιοχριστιανικες ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ;

Αστειευεσαι; Γιατι δε ρωτας τοτε ολους αυτους τους Ελληνιστες και ετερα διαφορα ψωνια που προσαπτουν στην Ορθοδοξια τον ξεπεσμο και εξιουδαισμο της Ελληνικης πιστης και φιλοσοφιας ως ΜΟΜΦΗ.

Αλλα να που ολοι ειναι χρησιμοι. Ο Θεος εβαλε αυτους τους πλανεμενους να επιχειρηματολογησουν εκεινοι για να μην χρειαζεται εγω να επιχειρηματολογησω εγω για τις ιουδαικες καταβολες της ορθοδοξιας.

Αλλα και ενας αοματος ερευνητης αν εμπαινε σε εναν Ορθοδοξο ναο και εβλεπε τεμπλα, παραπετασματα, ιερατειο, Αγια τραπεζα με επταφωτη λυχνια, ψαλμους του Δαυιδ κλπ θα πρπει να ηταν ηλιθιος για να μην δει την συνεχιση της Ιουδαϊκης θρησκειας στην Ορθοδοξια εμπλουτιμσενης και διανθισμενης απο την Ελληνικη ορολογια.

Αλλα παρε και τους προτεσταντες που ακουν ορθοδοξια και βγαζουν σπυρακια (ενω υποτιθεται πως λατρευουν το Ισραηλ) που μας κατηγορουν οτι ζουμε ακομα υπο τον μωσαϊκο νομο διοτι εχουμε ιερεις, αμφια, θυμιαμα, θυσιαστηριο κλπ.

Αστειευεσαι οτι η Ορθοδοξια δεν εχει εβραϊκες καταβολες; Οχι απλα εχει εβραΙκες καταβολες αλλα ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ της εβραΊκης θρησκειας. Ειμαστε οι εκ των Εβραιων αλλα και εκ των εθνικων που απλα αποδεχθηκαν τον Χριστο ως Μεσσια ενω αλλοι τον απερριψαν.

Λαίκος τυπος ειμαι, λαϊκιστης καθολου. Στο μπλογκ μου μπορεις να συχναζεις και εσυ. Γραφω γι αυτα που πιστευω ΕΓΩ οχι γι αυτα που πιστευουν οι αλλοι. Και διατηρω και το δικαιωμα στο λαθος.

Λαοπροβλητοι γινονται οι αθλιοι ηγετες αυτης της χωρας οταν βγαινουν διαφοροι οπαδοι και τους υπερασπιζονται όπως μολις κανεις και εσυ υπερασπιζομενος τον Georgakis και τον σουρφετο που ερχεται πισω του.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

αν δεν μπορεις να πιασεις τον σαρκασμο και την ειρωνια προς ολους αυτους τους "Πατριαρχες" με το ονομα "Θεοπροβλητος" τοτε τι συζητηση να κανουμε; Εχεις ταμπουρωθει και πετας πετραδακια.

Εγω σε αγαπαω παντως γιατι αισθανεσαι περιθωριοποιημενος και σε αμυνα. Αλλα ξεκθαρισε εαν εισαι με το μερος ΤΟΥΣ η με το μερος ΜΑΣ. Και δεν εννοω Ελληνας, η ΒΕραιος, η Χριστιανος. Εννοω με το ΣΥΣΤΗΜΑ ή με αυτους που του αντιστεκονται.

Ανώνυμος είπε...

Λοοπρόβλητε μου σου είπα πως θα τσουβαλιστώ οικειοθελώς, οι ετεροπροσδιορισμοί σου δεν με αφορούν,αποκάλεσε με όπως θες,
αρχαιοελληνιστή,οβριό,παπανδρεικό,
παληοημερολογίτη,καραμανλικό,της ντόρας,ότι γουστάρεις...είσαι ελεύθερος.

Theoprovlitos είπε...

Συγγνωμη αλλα αυτο ακριβως κανεις εσυ. Αυτοτσουβαλιαζεσαι ως Εβραίος ΠΑΣΟΚος . Και να βασιζεις την κριτικη σου πανω σε αυτα που λεω, οχι σε αυτα που ΔΕΝ λεω.
Αντε χαμογελασε τωρα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΜΜΜ Εβραίος και Πασόκος πολύ ωραίο,
μπορώ όμως και να σου παίξω νεοδημοκράτης εθνικιστής η παγκοσμιοποιημένος εξ ίσου καλά,
τι λες δοκιμάζουμε????
Εσύ για τον αντίλογο θα είσαι παπανδρεικός πασόκος τι λες δοκιμάζουμε???

Theoprovlitos είπε...

Καλα, ακομα δεν εχεις κατασταλαξει τι εισαι;

Δεν μου αρεσει να κανω υποθετικες συζητησεις οσο και να εχει γουστο το να πρσοσπαθουν να με παγιδεψουν. Και αν καμμια φορα επιχειρηματολογω σε αδιαφανη προσωπα το κανω γιατι μας διαβαζουν και τριτοι και ετσι ξεκαθαριζω τις θεσεις μου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν προσπαθώ να σε παγιδέψω, επιχειρηματολογώ παίρνοντας την
θέση του σιωνιστικού μπλόκ,για
να προάγω τον διάλογο και να υπάρξουν
αντιεπιχειρήματα σε πολύ λογικές
και ευθύβολες προτάσεις σε ήδη σαθρά
στερεότυπα και χιλιοειπωμένα επιχειρήματα. Ο ελληνικός λαός, τα φορτώνει όλα πάντα στους εβραίους
και πράτει πάντα αντίθετα προς το
εθνικό του συμφέρον.. όλα τα άλλα
είναι υπεκφυγές και φτηνές δικαιολογίες.

Theoprovlitos είπε...

Μα καλα βρε ανθρωπε, ειδες ποτε εστω και ΜΙΑ αναρτηση δικη μου που να μην ειναι τεκμηριωμενη; Το "ολα και παντα" εχει μαι δοση υπερβολης. Το χιλιοειπωμενα ειναι ομως και χιλιοειδωμενα. ΔΗλαδη αλλαξε κατι ωστε να αναθεωρησει κανεις τη σταση του απεναντι στο "σιωνιστικο μπλοκ";

Μετα παλι γιατι ταυτιζεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ την Εβραϊκη κοινοτητα με το Σιωνιστικο μπλοκ? Για να επιβεβαιωσεις αυτους που λενε οτι καθε Εβραιος ειναι και επικινδυνος;

ΕΣΥ τους δικαιωνεις με τα γραφομενα σου και απλα επιβεβαιωνεις τα γραφομενα μου. Εξακολουθεις να υπεραμυνεσαι ολα τα αισχη και εγκληματα κατα της ανθρωποτητας που κανει το Εβραϊκο Κεφαλαιο, και τις ανθελληνικες θεσεις των Εβραιοαμερικανων κυριως στο Μακεδονικο και στα Ελληνοτουρκικα.

Δεν μπορω να καταλαβω απο τη στιγμη που η πατριδα σου(?) ευρισκεται σε κινδυνο εσυ γιατι να υπεραμυνθεις των Εβραιοαμερικανικων συμφεροντων στα Βαλκανια? Και εν πασει περιπτωσει ας το κανεις και ψηφισε και Παπανδρεου οπως ο αλλος ειναι ελευθερος να ψηφισει Χρυση Αυγη. Αλλα μετα μη ζητας και τα ρεστα επειδη ο συμπολιτης σου Θεσσαλονικιος βλεπει τον Εβραιο συμπολιτη του ως επικινδυνο και ανθελληνα. ΔΙοτι οι θεσεις σου τον δικαιωνουν.

Απο την στιγμη που τα Εβραιοαμερικανικα συμφεροντα ειναι εναντιον των Ελληνικων εσυ μοιραια θα πρεπει να διαλεξεις με ποιους θα πας και με ποιους θα ταυτιστεις. Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο δεν γινεται.

Ανώνυμος είπε...

Βρε αγόρι μου όλοι αυτοί οι πατριώτες
και μακεδόνες της συμφοράς και του
κακού συναπαντήματος δεν φέρνουν τον
Giorgos ως σωτήρα, και αύριο την Ντόρα ως αρχηγό και πρωθυπουργό??
Φταίει το σιωνιστικό λόμπυ αν οι
συνιστώσες του ελληνικού λαού τα έχουν χαμένα και παραπαίουν μεταξύ
μιάς εθνικής ορθοδοξίας κι ενός
αρχαιοελληνισμού που έχει ως πραγματικό υπόβαθρο την κονόμα και το βόλεμα στο δημόσιο???
Για το όνομα του θεού που πιστεύεις
άνθρωπε μου? Σταμάτα να χαιδεύεις
την αγυρτία και την αλητεία της
νεοελληνικής ιδεολογίας,η ντόρα,ο
κώστας ο γιώργος προσκυνάνε κι εμείς τους προσκυνάμε, δεν θα μιλήσω για τα μικρά κόμματα, αυτά κι αν είναι για τα πανηγύρια...

Ανώνυμος είπε...

Ο ελληνικός λαός μήπως ταυτίζεται
με τα σιωνιστικά συμφέροντα???
Μήπως ντρέπεσαι να το παραδεχτείς??

Theoprovlitos είπε...

Μα συγγνωμη θα με τρελλανεις;

ΕΓΩ δεν καταγγελω αυτους τους γελοιους ως απατριδες στην καλυτερη περιπτωση, με ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τον George Papandreou ΜΠΑΣ και ξυπνησει κανενας ψηφοφορος απο τους καλοπροαιρετους.

ΕΣΥ δεν εισαι που μου τη λες επειδη σου εβρισα τον Γιωργακη και το ΠΑΣΟΚ;

Ποιος λοιπον υπεραμυνεται του πολιτκου συτηματος εγω ή εσύ;

Ειδες πουθενα να λεω ψηφιστε το Α ή το Β κομμα με την ψυχολογια της αγελης τουλαχιστον? ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ψηφιζουμε μεταξυ των διαθεσιμων επιλογων οχι κατ αναγκην με την ψυχολογια του οπαδου αλλα με την λογικη του μη χειροντος συνυπολιγιζοντας τις συνθηκες.

Ας πουμε αν το ΚΚΕ επροκειτο να γινει κυβερνηση μαλλον δεν θα το ψηφιζα ποτε αλλα ως αντιπολιτευση μπορει και να το ψηφιζω. Ή το Β κομμα για τη Δημαρχεία.

Βαβαιως και δενε χω καμμια εμπιστοσυνη στις Ντορες και ετερους δελφινους και κομματαρχες. Πλην ομως θεωρω οτι ο Papandreou ειναι πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ απο ολους διοτι ειναι απροκαλυπτα λακες των Αμερικανων και ΕΥΝΟΥΧΟΣ, ΑΟΡΧΙΣ πως το λενε. Και με την παρουσα αναρτηση το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ διοτι διαφορετικα θα ελεγε καποιος οτι κανω φτηνη πολτικη.

Σχετικα δε με την συγκριση με τον ΜΟΝΟΡΧΙΔΑ Κωστα Καραμανλη ο Καραμανλης ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ προτιμοτερος διοτι

1. Ειπε οχι στο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ σχεδιο Αναν ενω ο Papandreou NAI.

2. Ειπε οχι στις απαιτησεις του Bush για τα Σκοπια και εβαλε ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ (ενω ο Σιμιτης ειχε πει εκεινο το περιβοητο "Ευχαριστουμε την Αμερικη" = Ευχαριστουμε την μαφια που δεν αφησε τους μπραβους της να μας ξυλοφορτωσουν) ενω ο Παπανδρεου μιλαει για Μακεδονικες μειονοτητες

3. ο Καραμανλης φύλαξε τουλαχιστον τα νωτα μας με εμπορικες συμφωνιες με την Ρωσια και την Αμερικη τις οποιες ο Georgakis θελει να καταργησει για να μας αφησει πλεον ΕΝΤΕΛΩΣ μονους και χωρις ΚΑΝΕΝΑ συμμαχο. Διοτι οι φιλιες με τους "Αμερικανους" ειναι λυκοφιλιες.

4. Ετοιμαζεται να δωσει ψηφο στους περαστικους ωστε να αποκτησουμε και εκτος των Αλλων Αλβανικη και τεραστια Μουσουλμανικη μειονοτητα η οποια θα μανιπουλαρει και θα δυναμιτιζει την χωρα.

Ε οχι ισα κι ομοια ο Γιωργακης με τον καρμανλη. Για την ακριβεια ο Γιωργακης ειναι πιο επικινδυνος απο καθε αλλο Έλληνα πολιτικο. Και επειδη παιζει το παιχνιδι του γι αυτο

1. Αρχισαν να ανακαλυπτονται σκανδαλα γυρω απο τον περιγυρο του Καραμανλη και να διαιωνιζουντα ΜΜΕ το ξενοπηδημα ενος χοντρου ενω το σκανδαλο ηταν Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, και με το υποτιθεμενο σκανδαλο της Βατοπαιδιου που ειναι μια μπουρδα και μιση σε σχεση με αλλες ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΕΣ που ειδαν το φως τις ημερας και επει ΝΔ και επι ΠΑΣΟΚ.

2. Αρχισε μια ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ από τα ΜΜΕ επί 8 μηνες τωρα για την καταλληλοτητα του Αταλαντου για πρωθυπουργο και εν χωρω οι Βαρωνοι των ΜΜΕ προβαλουν τον Georgakis

3. Αρχισε μια ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ εκβιασμων για προωρες εκλογες. Και κατα μια φοβερη συμπτωση, καθε φορα που ο Παπανδρεου ζηταει εκλογες καιγεται το Πανελληνιο από περιεργες πυρκαγιες.

Οταν λοιπον εχεις μια προσωπικοτητα οι οποια γινεται πρωθυπουργος ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ αλλα με την μαθοδευμενη απαξιωση του αντιπαλου του και σπονσοραρισμα απο τους Βαρωνους και ταυτοχρονα ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ανθελληνικες θεσεις στην εξωτερικη πολιτικη, στην Παιδεια και το Οικογενειακο δικαιο δηλαδη ΤΙ ΑΛΛΟ μπορει να κανει καποιον ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ επικινδυνο πρωθυπουργο για την χωρα?

Σου εγραψα παραπανω ποιοι ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ και νομιζω εκαλυψα την συντριπτικη πλειοψηφια.

Theoprovlitos είπε...

Οσον αφορα για το Εβραιοαμερικανικο λομπυ τα συμφεροντα του ειναι ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι ΕΒραιοι απο πισω. Πριν 40 χρονια η απειλη ηταν οι ΡΩΣΣΟΙ και απο αυτους επρεπε να προστατευθουμε. Σημεροι ειναι το Εβραικο λομπυ διοτι κινουν τα νηματα της Αμερικης, πως να το κανουμε. Να κανουμε οτι δεν το βλεπουμε; Αν τα συμφεροντα της Ελλαδας ηταν τα ιδια με το Εβραικο λομπυ τοτε ο Papandreou δεν θα ηταν ανθελληνας αλλα πατριωτης. Αλλα αφου αυτη τη στιγμη τα συμφεροντα τους ειναι εναντιον της Ελλαδας τοτε ηο Papandreou ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Τοσο απλα και ξεκαθαρα. ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τον Καρμανλη σε αυτο τον τομεα. Σε ολους τους αλλους τομεις ουνα φατσα ουνα ρατσα και αυτη η χωρα δεν προκειται να αλλαξει ΠΟΤΕ.

Οσον αφορα δε το ποιοι τους ψηφιζουν σου το ανεφερα πριν. Απλα τιθεται και ενα μεγαλο κεφαλιο φιλοσοφικο, για το κατα ποσο... δημοκρατικη ειναι η δημοκρατια και για το κατα ποσο ολοι οι ανθρωποι ειναι ωριμοι, αξιοι και ικανοι να παρουν τις τυχες των συμπολιτων τους στα χερια τους με την δικη τους ψηφο.

Theoprovlitos είπε...

Εννοουσα εμπορικες συμφωνιες με Ρωσσια και Κινα

Ανώνυμος είπε...

Είπε όχι ο Καραμανλής στο σχέδιο Ανάν?
Μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα
πότε μωρέ?
Βέτο είχε βάλει ο Σαρκοζύ στο μπους
μαζί με τους γερμανούς,και ο καραμανλής το παιξε ήρωας με ξένες
πλάτες. Όσον αφορά τον αγωγό ο Καραμανλής σύρθηκε πάλι πίσω από γάλλους και γερμανούς.
Τώρα για όλα τα άλλα ακόμα και για το βιβλίο της ρεπούση (επιλογή γιανάκου κουτσίκου) ο καραμανλής δεν διαφέρει σε τίποτα από το πασόκ
του γιώργου δες τον Πάκη τι παπαριές μέχρι τούδε έλεγε και έκανε.
Μην ξεχνάς πως το χρίσμα το πήρε
στην Αμερική, όπως τώρα ο Γιώργος
και μη ξεχνάς και τη συμμετοχή του
στη λέσχη μπίλντεμπεργκ, μαζί με τη
Ντόρα και άλλους σωτήρες αυτής της
μπανανίας. Επιλέγεις το μη χείριστο
είπες??? Νομίζεις??

Ανώνυμος είπε...

Οι σιωνιστές με κάτι τέτοιες παπαριές
"το μη χείρον βελτιστόν" καλώς κυβερνούν αυτή τη μπανανία και έχουν
βρεί τη συντριπτική πλειοψηφία που
τους βοηθάει και θα τους βοηθά στο
διηνεκές.Μη τα βάζεις με τους σιωνιστές κατά βάθος μαζί τους είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Μπα μωρέ τίποτα κάτι σκανδαλάκια κάνανε ο Τσιτουρίδης και η παρέα του
ο Πάκης με το Χούπη, ο Βουλγαράκης,
ο Αδάμ Ρεγγούζας (τον ξεχάσαμε αυτόν)
ο Παυλίδης, η παρέα του Βατοπαιδίου
το μη χείρον βέλτιστον, οι σιωνιστές
φταίνε που θέλουν τον Γιώργο, αυτοί
βάλανε τις φωτιές μωρέ, για να ρίξουνε τον άμεμπτο πρωθυπουργό βλέπεις ήταν αδιάφθορος και έπρεπε
κάτι να του βρούνε ναι.. ναι
Καλά όσο αναφορά Μπόμπολα, Λαμπράκη
και τους λοιπούς εκεί να δείς αντίσταση και εντιμότητα ο δικός
σου. Είδαν κι αποείδαν οι σιωνιστές
και αποφάσισαν να τον ρίξουν...

Theoprovlitos είπε...

Anvnyme

Οταν ο ανθρωπος ειναι κολλημενος και φανατισμενος δεν εχει νοημα να συζητα κανεις μαζι του. Δηλαδη το οτι ο Καραμανλης που ακομα και εαν συνεπραξε με τους Γαλλογερμανους ειπε οχι στον Αναν ειναι χειροτερος απο τον Παπανδρεου που ειπε ΝΑΙ θα κανει και καθηγητη φιλοσοφικης να σκισει τα πτυχεια του. Το γεγονος να εγινανα διαβουλευσεις του Καραμανλη με τους Γαλλογερμανους ωστε να βγουν εκεινοι μπροστα και να πουν το οχι αντι να βγει η Ελλαδα και να δημοιουργηθει ενταση και θερμο επεισοδιο δεν σου περασε απο το μυαλο;

Το οτι ο Γαλλορωσσικος αγωγος εξυπηρετει τα Γαλλιογερμανικα συμφεροντα και οχι τα Ελληνορωσσικα και οτι γι αυτο δηθεν τον δεχθηκε ο Καρμανλης παλι αποτελει απολυτη πρωτοτυπια συλλογιστικης.

Το οτι οι Αμερικανοεβραιοι εχουν φαει τα λυσακα τους με αυτο τον αγωγο και αυτο ηταν το πρωτο που αμφισβητησε ο Παπανδρεου κατ εσενα δε λεει τιποτα.

Θα ηθελα ομως να σε παρακαλεσω λογω του νεαρου της ηλικιας σου και επειδη εισαι και ασχετος αλλα και φανατισμενος να μην αναφερεεις ετσι επιπολαια περιστατικα διοτι πας γυρευοντας. Μπροστα στο σκανδαλο του Παπουτση που μεσα σε ενα οργιο μαφιοζικων μεθοδευσεων κατασκευασε το τερας των Μιωικων γραμμων και επνιξε τον κσομο με το σαπιοκαραβο του Σαμινα το σκανδαλο του Παυλιδη ΩΧΡΙΑ!

Για τις μιζες δε αστο κλυτερα γιατι θα ερχισω να βγαζω και τα απλυτα του Λαλιωτη στη φορα διοτι πρεπι να ξερεις οτι επιδη συνεργαστικα και με πρασινα λαμογια σε διαγορα προγραμματα γνωριζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το πως και ποιοι ετρωγαν με τα κουταλια και ποιοι υπουργοι τους ταιζαν. ΟΡΓΙΟ ΚΟΜΠΙΝΑΣ απο τα πρασινα αρπακτικα και τους χαμαιλεοντες.

Και δεν κατεστρεψαν την Ελλαδα μονο με τις κομπινες. Υπαρχει και ενα αλλο σκανδαλο ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ που περναει στο ντουκου. Η ΜΗ ΑΠΟΡΡΟΦΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ευρωπαϊκων κονδυλιων απο τα ΚΠΣ στον λαο γιατι τα πρασινα λαμογια ηταν και ΜΟΝΑΧΟΦΑΓΑΔΕΣ και οταν η ΕΕ μοιραζε λεφτα αυτοι κραταγαν ομπρελα και ετρωγαν μονο ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Μετα αστειεσαι πως η ανταλαγη περιουσιακων στοιχειων μιας μονης του Αγιου ορους με ενα ακινητο ηταν "το σκανδαλο του αιωνα" ακομα και εαν ηταν προς οφελος τους ηταν περισσοτερο σοβαρο απο την ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ μικρομεσαιων μεσω χρηματιστηριου και το στεγνωμα της αγορας που εδωσε την οριστικη κατω βολτα στην οικονομια των μικρομεσαιων? Ειμαστε σοβαροι?

Στην κομπινα και την απατη τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ εδωσαν ΡΕΣΙΤΑΛ. Μιλαμε καθηγητες. Και υπαρχουν ακομα ατομα που τους στηριζουν? Τι συζητηση να κανει κανεις?

Το γιατι ομως οι κατασκευαστες εφημεριδων στηριζουν ενα σοσιαλιστικο κομμα μεσω του ελεγχομενου τυπου το οποιο ειναι υποτιθεται αντικαπιταλιστικο δεν μου απαντας, γιατι η απαντηση ειναι προφανης. Το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ειναι ουτε αριστερο ουτε αντικαθεστωτικο ουτε σοσιαλιστικο κομμα. Ειναι μια απατη ακομα και απο τον τιτλο του. Αποδειξη και η συμμετοχη Ανδριανοπουλου και Μανου σε ψηφοδελτια του Georgakis.

Νομιζω πως τελιεωσαμε. Μπορεις να πιστευεις αυτα που πιστευεις. Δεν ειναι κακο να στηριζεις και ενα οργανο ξενων συμφεροντων ή μεγαλοεκδοτικων συμφεροντων. Δεν ειναι αθεμιτο. Αθεμιτο ειναι μονο οταν δε το ομολογεις και προσπαθεις να εφευρεις αστεια επιχειρηματα για να δικαιολογησεις τις επιλογες σου.

Η δικη μου ειναι και ξεκαθαρη και τεκμηριωμενη του γιατι ο Papandreou ειναι επικινδυνος για την χωρα, ο πλεον επικινδυνος και ανθελληνας απο ολους. Διοτι συγκεντρωνει ολα σε ενα ΟΛΑ τα κουσουρια ολων των αλλων αρχηγων κομματων μαζι.

Theoprovlitos είπε...

Σου εχω και ενα δωρο: Εκτος απο τον εκλεκτο και αξιοπρεπεστατο συμβουλο κο Βαλιανατο ο Papandreou εχει και ετερο συμβουλο, ο οποιος εργζεται μαλιστα και ως οργανο των Αμρικανων ως συμβουλος του ανδρικελου προεδρου της Γεωργιας. Μιλω για τον Ροζεμπεργκ. Κατα τα αλλα δεν υπαρχει εβραιοκρατια...

http://www.youtube.com/watch?v=VrjGazxeKNU

mnk είπε...

Χμμμ... Χάλοου ΛΑΟΣ.
Θα διακόψω την ωραία κουβεντούλα σας, για να παρεμβάλλω μήνυμα προς άλλον συνδαιτυμόνα. Με το μπαρδόν, λοιπόν...

@ Vater Panajiotis

Σε κανένα απολύτως πειρασμό δεν σε έβαλα, επειδή το "τζάμπα-μάγκας στυλ" το χρησιμοποιείς ΜΟΝΙΜΩΣ! Σε παρακολουθώ, εδώ και μήνες, να το χρησιμοποιείς αντί για επιχείρημα, όταν σαρκάζεις, ειρωνεύεσαι, υποτιμάς, απαξιείς, κρεμάς ταμπέλες, απονέμεις χαρακτηρισμούς και ρίχνεις υπονοούμενα σε όποιον διατυπώνει απόψεις που δεν είναι του γούστου σου. Συγχρόνως, εμμέσως πλην σαφώς, προβάλεις το λειτούργημά σου επιβάλλοντας με έμμεσο και υπόγειο τρόπο τον "αυτονόητο" σεβασμό στο πρόσωπό σου. Όμως δεν πάει έτσι. Δεν πάει καθόλου έτσι.

Επειδή λοιπόν, εγώ τυχαίνει να είμαι μια "γκετοποιημένη" από την "Άνω Αετόπετρα", που "το "βεληνηκές" της φτάνει απ' τον Έβρο ως την Κακκαβιά" και που "έχω γνωρίσει την Γερμανική ιστορία από την Υπολοχαγό Νατάσσα" κι όχι βέβαια μια πολιτισμένη, μορφωμένη Γερμανίδα, ούτε κοσμογυρισμένο(!) μέλος της Ελληνικής παροικίας στη Γερμανία και κυρίως επειδή είμαι Ορθόδοξη κι όχι παπικιά και το "αλάνθαστο" όπως και τα "πρωτεία" μας ετελείωσαν, τέτοια επίδειξη "λεπτής" ειρωνείας, ντε φάκτο ανωτερότητας και εκ της θέσεως και του αξιώματος αυταπόδεικτης δικαίωσης......
...Δεν θέλεις να μάθεις τι τα κάνω, επειδή είμαι και βλαχάρα, "ταλιμπάν" απ' τη Ρούμελη (και Γαλλομαθής επιπλέον και "κελαηδάω" άσχημα άμα πάρω ανάποδες) κι εδώ στη Ρούμελη τους παπάδες τους έχουμε κορώνα και τιμή μας, στην κεφαλή μας πάνω να τους στρώσουμε να κάτσουν, μα έτσι και πάρουμε χαμπάρι πως προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την θέση και το λειτούργημά τους για ν' αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι της υπόλοιπης κοινωνίας, ενδέχεται και να τους ξυλοφορτώσουμε. Τελείως Νεάντερταλ και απολίτιστοι!

Αυτά περί της "τζάμπα-μάγκας στυλ" συμπεριφοράς μου.
Επί του προκειμένου τώρα.

(συνεχίζεται)

mnk είπε...

ΕΓΡΑΨΕΣ:
1. "Το ότι η ιστορική έρευνα απαγορεύεται στη Γερμανία είναι μια μπαρούφα και μισή. Το μόνο που απαγορεύεται με υψηλές ποινές είναι τα ναζιστικά σύμβολα. Αν τα ταυτίζεις με την ιστορική έρευνα μάλλον φταίνε κάποιου άλλου οι συναναστροφές."

Και μετά ΕΓΡΑΨΕΣ:
2. "Στη Γερμανία, λόγω ιστορίας (παρένθετη αναφορά στην υπολοχαγό Νατάσσα!), απαγορεύεται κάθε δημοσίευμα το οποίο υποκινεί μίσος. Και όταν λέμε μίσος, εννοούμε μίσος άμεσα συνδεδεμένο με το παρελθόν της χώρας αυτής. ... Αν για κάποιους το Ολοκαύτωμα είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια της Ιστορίας, για τη χώρα-Θύτη είναι σοβαρή υπόθεση....δεν είναι παράνομη η ΚΑΤΟΧΗ των εν λόγω αναθεωρητικών βιβλίων αλλά η ΕΚΔΟΣΗ."

Άρα, χωρίς να το παραδέχεσαι και ευθέως αλλά με περιφράσεις, η έκδοση βιβλίων με "αιρετικές" απόψεις για το εβραϊκό ολοκαύτωμα κατά τον Β'ΠΠ, απαγορεύεται στη Γερμανία. Άρα απαγορεύεται και η ιστορική έρευνα πάνω σ' αυτό το γεγονός. (Δεν πιστεύω να φαντάζεται κανείς πως είναι δυνατόν να γίνει ιστορική έρευνα χωρίς την έκδοση των σχετικών βιβλίων. Εκτός αν εννοούμε τη μουγκή έρευνα, κατά το "άκου, βλέπε, σώπα", όπου μπορούμε να ερευνήσουμε μεν, αλλά απαγορεύεται ν' ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα των ερευνών μας!..)

Άρα παραδέχεσαι πως δεν ισχύει και το 1. που ΕΓΡΑΨΕΣ, όπως και το ότι δήθεν εγώ "ταυτίζω τα ναζιστικά σύμβολα με την ιστορική έρευνα". (Όχι, δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη για τα ύπουλα υπονοούμενα πως είμαι Ναζί.)

Παρακάτω ΓΡΑΦΕΙΣ:
3. "Είναι και λίγο παράξενο γεγονός η "θεοποίηση" του Γκαροντύ, ενός μαοϊστή που έγινε μουσουλμάνος (!!) και προπαγανδίζει ιδέες της Ιρανικής Επανάστασης."

Κατ' αρχάς πότε τον "θεοποίησα"; Δεν το πρόσεξα. Μήπως να του ανάψω και κανένα κερί στο μπόι μου;
Και κατά δεύτερον, εκτός απ' τις απόψεις των "γκετοποιημένων", των κατοίκων της "Άνω Αετόπετρας", των θεατών της "υπολοχαγού Νατάσσας", των εχόντων άγνοια της Γερμανικής ιστορίας (και των Ναζί βεβαίως-βεβαίως) και οι απόψεις των "μαοϊκών", των "μουσουλμάνων" και των "προπαγανδιστών της Ιρανικής Επανάστασης" θεωρούνται κι αυτές, αυτοδικαίως και αυταποδείκτως, άνευ αξίας;;; Ενδιαφέρον!
(Καημένε Γκαρωντύ τι σού 'μελε να πάθεις! Από θρύλος στο πνευματικό πάνθεον της Γαλλίας, κατήντησες ένας πφφφ... μαοϊκός, μουσουλμάνος, Ιρανικοεπαναστάτης! Τι τό 'θελες καημένε να παίζεις με τα "ιερά" νούμερα;)

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής δεν είπε όχι στον Ανάν
προτίμησε μία χρυσή ουδετερότητα που
τώρα εντελώς αυθαίρετα βαφτίζεις ως όχι,ο Παπανδρέου είπε ναι, ο Καραμανλής όμως δεν είπε όχι. Α ναι
ξέχασα και τον Μαγγίνα, πω, πω σίγουρα
θα μου χουν ξεφύγει και άλλα ασήμαντα μικροσκάνδαλα. Καλά τώρα
άλλοι έχουν κόλλημα με το πασοκ άλλοι με τη νέα δημοκρατία εσύ μάλλον έχεις βολευτεί στο μη χείρον βέλτιστον νέα δημοκρατία, την ίδια ακριβώς άποψη έχουν και οι πασόκοι εξοραίζουν όλες τις παληανθρωπιές του κομματικού τους
μηχανισμού και στηλιτεύουν αποκειστικά και μόνο τις παληανθρωπιές του αντιπάλου κόμματος. Τους παραδέχομαι τους σιωνιστές, χτίζουν πάνω στην συλλογική βλακεία και προωθούν αποτελεσματικότατα τα σχέδια τους
είναι μανούλες στο παραμύθιασμα.
Όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε πελάτες.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα όσον αφορά τους αγωγούς άλλο μπούς άλλο Ομπάμα,άλλη η στάση της
ευρώπης απέναντι στη πολιτική μπους
άλλη επί ομπάμα καθώς και της ρωσίας.
Ο Καραμανλής έφυγε με τις προτροπές των βαρώνων του κόμματος του και των
διαπλεκομένων, εφημερίδες όπως τα νέα
και το έθνος είχαν προανακοινώσει τις
εκλογές, πράγμα που δείχνει τι επανίδρυση έκανε σε αυτό το άθλιο
κράτος ο Καραμανλής. Κανένας δεν τον έρριξε, ούτε ο Μπους ούτε ο Ομπάμα. Απλώς μπατίρησε, χρεοκόπησε
το άθλιο κράτος του, και έρχονταν και εθνικές ταπεινώσεις που θα αποτέλειωναν το άθλιο κόμμα του.
Γι αυτό λοιπόν οι Ντόρες και οι
Σουφλιάδες τον έσυραν σε εκλογές
που κατά πάσα πιθανότητα θα τους βγουν πολύ ξυνές...

Vater Panajiotis είπε...

mnk,

ποτέ δεν πρόβαλα το λειτούργημά μου ως ασπίδα για βγω από πάνω. Αν κάποιοι άλλοι το νομίζουν, δεν φταίω εγώ. Οι Νεάτερνταλ καταστάσεις σου δεν με αφορούν. Και τα παλαιοημερολογίτικα υποννοούμενα για παπισμούς κλπ, σε κάποιους άλλους παρακαλώ.

Λυπάμαι αν δεν έγινα κατανοητός. Δεν ζεις στη Γερμανία, ζεις στη Ρούμελη, όπως λες. Όπως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του ξύλου σε ιερείς, προφανώς και εσύ δεν καταλαβαίνεις πως επειδή η χώρα καταστράφηκε από παρόμοιες ιδέες για αυτό το λόγο απαγορεύονται παρόμοιες εκδόσεις. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.

Τι ακριβώς είναι "πνευματικό πάνθεο;" Πολλοί άθεοι αριστεριστές πανεπιστημιακοί που αλληλοθεοποιούνται;

Δεν σε θεωρώ ναζί. Απλά οι απόψεις σας ταυτίζονται στο εβραϊκό ζήτημα. Αν δεν έχεις ήδη δει την ταινία Der Ewige Jude, το απόλυτο προπαγανδιστικό φιλμ κατά των Εβραίων, δες την και ειλικρινά θα ήθελα να μου πεις αν διαφωνείς σε κάτι.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

οσο προσπαθεις να υπεραμυνθεις του ΠΑΣΟΚ βαζωντας σε αντιπαραθεση τα σκανδαλα αυτογελοιοποιεισαι. Διοτι ουτε υπηρξε ουτε θα υπαρξει ποτε ξανα στην Ελλαδα τετοια διαφθορα που υπηρξε επι κυβερνησης Σιμιτη. Δηλαδη μακραν! Το Σκαναλο οτυ αυθαιρετου του ΜΑγγινα απλα το βγαζει νοκ αουτ ο αποχαρακτηρισμος τεραστιας δασικης εκτασης απο τον Παχτα στη Χαλκιδικη υπερ του Πορτο Καρρας για να κτιστουν μεζονετες.

Και επειδη πας γυρευοντας και τα θελει ο οργανισμος σου σε ενημερωνω οτι ως συμβουλος πρασινου λαμογιου απο την Ξανθη μπαινοβγαινα στα γραφεια του Ευφημιου ως υπουργου Παιδειας, του ΛΟβερδου ως Υφυπουργου Εξωτερικου και στον ΠΑχτα στο Οικονομικων αν θιυμαμαι στην Πλατεια Συνταγματος και εκει έπεφτε το ζεστο παραδακι στο πρασινο λαμογιο.

Και επειδη δεν φαινεσαι ετοιμος να συνελθεις μαθε λοιπον οτι ο Παπανδρεου στις εκλογες του 2007 ειχε ενοικιασει για το ΠΑΣΟΚ το ακριβοτερο πουλμαν της αγορας που το ενοικιαζουν κατι Αραβες επιχειρηματιες, στην καταπλικτικη τιμη των 2000 ευρω για ενα μηνα (=60.000 ευρω απο την τσεπη των φορολογουμενων) για την προεκλογικη εκστρατεια του Παπανδρεου. Αν θελεις να σου πω και το ονομα του οδηγου του λεωφορειου.

Και το σημαντικοτερο ολων μιλαμε για ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ κομμα και οχι για σοσιαΛΗΣΤΡΙΚΟ.

Προσωπικα οχι μονο δεν εχω βολευτει αλλα δουτε οπαδος ουτε και ψηφοφορος της ΝΔ ειμαι αλλα ψηφιζοω κατα συνειδηση και κατα περιπτωση και κατα δεδομενη χρονικη στιγμη και κατα ειδος εκλογων (Δημαρχεια, βουλη, ευροβουλη) οτι θεωρω ως καταλληλοτερο για την χωρα. Η επιλογη ή ΠΑΣΟΚ Ή ΝΔ ανηκει αποκλειστικα στην δικη σου σφαιρα επιλογων απο την οποια ελπιζω καποτε να απεμπλακεις για το καλο του τοπου.

Απλα αναφερω οτι ο Papandreou και αυτα που πρεσβευει και το κυριωτερο ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ και ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ που συστηματικα προσπαθουν να μας τον φορεσουν γα πρωθυπουργο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. Τιποτα περισσοτερο. Και οτι απο αυτον ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα ηταν προτιμώτερος με εξαιρεση ισως τους "Οικολογους". Ακομα και ενας αναπηρος Καραμανλης. Ακομα και ο Τσιπρας και η Παπαρηγα και ο Καρατζαφερης οσο και αν φαινονται ακραιοι. Ειναι ομως ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ στην θεσεις τους ενω το ΠΑΣΟΚ οπως ειπε και η Παπαρηγα ειναι το κομμα της λαϊκης παραπλανησης. Και με τον Papandreou θα γινει και της εθνικης καταστροφης. Εσενα βεβαια δεν σε πιανει το εθνικης διοτι η πατριδα σου ειναι η Σιων και γι αυτο την υπερερασπιζεσαι τοσο καθως επισης και τους εντολοδοχους της.

mnk είπε...

@ Vater Panajiotis

Πάνω λοιπόν που ήμουν έτοιμη να πω πως ίσως και να το κάνεις από συνήθεια, χωρίς να το συνειδητοποιείς, μου θύμησες πως είμαι και ..."παλαιημερολογίτησσα"!
(κι άλλο τζιζ-κακό πράμα)

Το τι νομίζουν οι Γερμανοί για την πατρίδα τους και το τι κάνουν εκεί, καθόλου δεν με αφορά. Ομοίως δεν με αφορά και το τι κάνουν οι Εβραίοι για την δικιά τους πατρίδα. (Εκτός από γενοκτονίες κι άλλα τέτοια κόλπα, που μας αφορούν όλους νομίζω, όποιος κι αν τα κάνει).
Με αφορά όμως και με κόφτει όταν προσπαθούν να παίξουν παιχνιδάκια στη δική μου πατρίδα ή όταν αυτός που θέλει να με κυβερνήσει είναι εξωνημένος στα δικά τους συμφέροντα.

Και με αφορά επίσης όταν εσύ στρεψοδικείς και με ταυτίζεις με τους Ναζί για να μην παραδεχθείς το λάθος σου. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΝΑΙ Ή ΟΥ; (Και το ναι να είναι ναι και το ου, ου, χωρίς περικοκλάδες.)

Ποιες ακριβώς απόψεις μου ταυτίζονται με τους Ναζί; Ξέρεις, αυτές εδώ ήταν οι απόψεις των αυθεντικών Ναζί, αυτών που κυβέρνησαν την Γερμανία, με τις οποίες και δεν συμφωνώ καθόλου:

http://2mnka.wordpress.com/2009/08/18/nazismos-sionismos/

Και πριν κρεμάσεις την ταμπέλα του Ναζί, αντισημίτη και δε συμμαζεύεται στον συγγραφέα, μάθε πως είναι εβραίος, γυιός επιζησάντων από στρατόπεδο και πως το βιβλίο του έχει την έγκριση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου.

Το Der Ewige Jude δεν το έχω δει. Αν έχεις κάποιο λινκ όπου παίζεται με ελληνικούς υπότιτλους ή έστω μεταγλωττισμένη στ' αγγλικά, πολύ ευχαρίστως να την δω και να σου πω σε τι ενδεχομένως συμφωνώ ή διαφωνώ. (Μαζί με όλα τ' άλλα κουσούρια μου, δεν κατάφερα να μάθω και Γερμανικά... ούτε καν απ' την "υπολοχαγό Νατάσσα"!)

"Τι ακριβώς είναι "πνευματικό πάνθεο;" Πολλοί άθεοι αριστεριστές πανεπιστημιακοί που αλληλοθεοποιούνται;"
Ακριβώς! Το βρήκες! Πάω ν' ανάψω τα καντήλια.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ λαοπρόβλητε δεν έχω αναλάβει
το γραφείο τύπου του Πασοκ, εσύ όμως
σίγουρα έχεις αναλάβει αυτό της νέας
δημοκρατίας. Το κόμμα σου λοιπόν όπως
και το πασοκ βρίθουν από σκάνδαλα και οι εκπτώσεις γίνονται εκατέρωθεν από ανάλογους κομματάρχες του μη χείρον βέλτιστον (το πασοκ κατέστρεψε την ελλάδα, η νέα δημοκρατία κατέστρεψε την χώρα), σου το χω ξαναπεί φαινομενικά τα βάζεις με τους σιωνιστές ουσιαστικά μαζί τους είσαι, ο διπολισμός αυτής της μορφής πάντα ήταν και θα είναι ελεγχόμενος από πολυ ψηλά (η λεσχη μπιλτεμπεργκ είναι η καλύτερη εγγύηση). Βέβαια η πελατεία του μπλογκ σου τέτοια θέλει αστείους
λεονταρισμούς κατά των εβραίων του σιωνισμού, των μασόνων,όμως το αποτέλεσμα μετράει. Εχθές ήταν ο
χοντροκώστας, σήμερα ο giorgos (bravo giorgos) και αύριο με το καλό η ντόρα, κι όλα αυτά με την
δική σας βούληση που από τη μιά βρίζει το σιωνισμό τους εβραίους
τους μασώνους και απότην άλλη τους στηρίζει με νύχια και με δόντια.
Ένα χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της
γραφής είσαι και συ λαοπρόβλητέ μου
γιά όλα φταίει το πασόκ, η νέα δημοκρατία και κώστας καραμανλής είναι το μη χείρον βέλτιστον.
Τώρα μου θύμισες και την νατάσα πως από νηπιαγωγός έγινε διδάκτωρ της χειρουργικής και αυτοί που της έδωσαν το διδακτορικό πήραν τις μίζες τους από τον άθλιο κρατικό κορβανα (λάφυρο της εκάστοτε κομματικής μαφίας). Είναι κι αυτό
ένα χαρακτηριστικό δείγμα αξιοκρατίας, επανίδρυσης του κράτους και μηδενικής ανοχής. Τώρα
στο Θεό σου πες μου, πως ένας βρωμιάρης μπορεί να είναι καλύτερος
από έναν αμερικανόδουλο, τέτοιες
εκπτώσεις μόνον εσύ και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού μπορεί να τις κάνει. Στο θεό σου
τι τα βάζεις με τους εβραίους? Οι
εβραίοι φταίνε αν η πλεοψηφία του
ελληνικού λαού συμπεριλαμβανομένου
και του εαυτού σου συμπεριφέρονται
με πανέξυπνο τρόπο?? Νομίζεις πως
με τους να τους αποκαλούν οι σιωνιστές γκοίμ υπερβάλουν???

Vater Panajiotis είπε...

Αγαπητή mnk,

http://www.archive.org/details.php?identifier=Der_Ewige_Jude

πάρε ποπ κόρν :)

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Επειδη η συλλογιστικη σου οτι

α) Οποιος δεν ειναι με το ΠΑΣΟΚ ειναι υποχρεωτικα με την Νεα Δημοκρατια

β)η μεθοδολογια απαξιωσης του προσωπου του Καραμανλη επειδη δεν καθισε στους Αμερικανοεβραιους πλανηταρχες

γ) Οτο ο Georgakis ειναι ο Μεσσιας του Σιωνισμου που αποδεικνυεται ΠΛΗΡΩΣ και απο την εδω παρουσια και επιχειρηματολογια σου.

δ) Επειδη παραθεση σκανδαλων επι προσωπικου επιπεδου (Νατασες κλπ) μας παει δεκαετιες πισω στην πολιτικη ζωη του τοπου και τελικα μπορει και να εχω αδικο και να μην γραφεις αυτα που γραφεις λογω νεαρου της ηλικιας αλλα τουναντιον λογω προχωρημενης ηλικιας (υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο του μεσηλικα με συνδρομο ανωριμοτητας ή του νέου με γερασμενα μυαλα)

ε) Επειδη εθελοτυφλεις για το οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι το κομμα που κατεστρεψε την Ελλαδα σε τρεις περιοδους

ΠΑΣΟΚ - ΑΤΙΛΛΑΣ 1 Φαυλοκρατια

ΠΑΣΟΚ - ΑΤΤΙΛΑΣ 2 Λαμογιοκρατια

και τωρα

ΠΑΣΟΚ - ΑΤΙΛΛΑΣ 3 Αμερικανοκρατια

και δεν αναφερομαι σε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ περιστατικα του α ή του β πολιτικαντη αλλα την φιλοσοφια και την γραμμη που περασε σαν ΚΟΜΜΑ στον τροπο λειτουργιας του κρατους και όσων εμπλεκοντουσαν γυρω απο αυτο: Καιροσκοποι, χαμαιλεοντες, απατεωνες, λαμογια, κρατικοδιαιτοι, φαταουλες, αρπαχτικα, κομματοσκυλα, ανεπροκοποι, ρουσφετολογοι, ανιδεολογητοι, απατριδες, αταλαντοι και δεκαδες αλλοι με κοινο σημειο το στερητικο Α πριν απο τα "προσοντα τους" στελεχωσαν την κρατικη μηχανη και το δημοσιο βιο της χωρας και την παρακρατικη οικονομια. Και δεν επιρριπτω ηθικες ευθυνες γι αυτο σε ανθρωπους οπως ο Σιμιτης ή ο Papapandreou πολιτικες ομως σαφεστατα ναι, όπως πολιτικες εχει και τωρα ο χοντρος οχι επειδη ο Μαγγινας εκτισε εξοχικο με κομπινα αλλα που δεν τολμησε να κανει ριξη με το κομματικο κατεστημενο και τους αντιστοιχους γαλαζιους χαραμοφαηδες και ανικανους και να εκσυγχρονισει την χωρα.

Αποδειξη για την καταστροφη του ΠΑΣΟΚ η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ του Σιμιτη και η διαφοροποιηση του απο την γραμμη Ανδρεα Παπανδρεου και η "αλλαγη σελιδας" και τωρα η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ απο το παρελθον της περιοδου Σημιτη και η "αλαλγη σελιδας" απο τον Papandreou

Κανεις δεν αλλαζει σελιδα αν ειναι περιφανος για το παρελθον του! Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη για τα λεγομενα μου απο αυτην την αλλαγη πλευσης των ΙΔΙΩΝ των ΠΑΣΟΚΩΝ και η προσπαθεια απεμπλοκης τους απο το παρελθον.

Διοτι οταν η χωρα ειχε αναγκη απο πολιτικη Σημιτη και εκσυγχρονισμου με την εισοδο μας στηνν ΕΕ το 1980ειχε την ατυχια να κυβερνουν οι φαυλοι του ΠΑΣΟΚ 1 που δυναμιτισαν τα θεμελια της χωρας. Και οταν ειχε αναγκη απο φιλολαικη πολιτικη του τυπου Ανδρεα Παπανδρεου μας προεκυψε ο πλεον αναλγητος πολιτικος αρχηγος που περασε απο την χωρα, ο Σιμιτης, διοτι τοτε τα ΠΑΣΟΚΙΑ ξυπνησαν πως η χωρα χρειαζοταν εκσυγχρονισμο 12 χρονια νωριτερα. Τοτε που μας κυβερνουσαν οι τριτοκοσμικοι. Ασε το πλιατσικο που εγινε στα ΚΠΣ απο τα ιδια λαμογια που ειχαν πια στρογγυλοκαθισει και που ο Σιμιτης δεν σταθηκε ικανος να τα εκπαραθυρωσει διοτι το σπαιο συστημα ειναι πιο δυνατο και απο τον πιο καλοπροαιρετο πρωθυπουργο.

στ) Και επειδη εχεις και παρωπιδες και επιλεκτικη οραση στο να βλεπεις μονομερη σκανδαλα και να θαβεις στο υποσυνειδητο σου την βρωμα και την δυσοδεια του ΠΑΣΟΚ που εφερε επι μια εικοσετια την χωρα σε αυτο το χαλι, και το χειροτερο ΟΝΤΑΣ "ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ" κομμα (διοτι τουλαχιστον η ΝΔ ειναι ξεκαθαρα υπερ του Φιλελευθερισμου) η "συζητηση" εληξε εδω διοτι χανω το χρονο μου. Ελπιζω να μας διαβαζει και κανενας αλλος εκτος από τους διεθνεις ρουφιανους για να μην πανε χαμενα τα κοπια μου να απαντω σε εναν τοιχο.

Παντως τους Εβραιους αν μη τι αλλο τους εχω για εξυπνους ανθρωπους. Η παρουσια σου εδω τους υποβιβαζει σε επιπεδο κουτοπονηρου εμπαθους που προσπαθει να υπερασπιστει τον αφεντη του ή τον υπαλληλο του (αναλογως πως το βλεπει κανεις) με εντελως σαθρα και ξεπερασμενα επιχειρηματα με τα οποια δεν ασχολειται πλεον καν ο κοσμος και η κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι μόνον λαικιστής θεοπρόβλητε
έχεις και άλλα χαρίσματα επικοινωνιακής διαχείρισης του λόγου
και της πραγματικότητας, κατά τα το δοκούν,κατά που φυσάει ο άνεμος,
και κατά που κατευθύνουμε τη σκέψη
της πελατείας του μπλογκ.
Όλα αυτά τα χαρίσματα ελπίζω να τα
έχεις αξιοποιήσει ήδη με τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτό το μπλογκ στους εβραίους και τον σιωνισμό γενικότερα. Αυτή ακριβώς η γραμμή πλεύσης δίνει και αυτά τα άριστα και αναμενόμενα αποτελέσματα γι αυτή την χώρα και
για τη διακυβέρνηση της.

mnk είπε...

@ Vater Panajiotis

Είδα την ταινία κι έχω μείνει άφωνη. Το υλικό που παρουσιάζει είναι ανεκτίμητο.
Πέρα απ' την εικόνα όμως, τα γεγονότα είναι όπως τα περιγράφει; Κάποια απ' αυτά τα έχω ξαναδιαβάσει επανειλημμένα από αρκετά φερέγγυες πηγές, άλλα όμως μου είναι τελείως άγνωστα. Δεν έχω τις γνώσεις για να κρίνω σε ποιο βαθμό το φιλμ λέει αλήθεια ή όχι, πραγματικά με υπερβαίνει.
Αυτά που λέει για τις τέχνες και τα ΜΜΕ τα βλέπουμε και σήμερα.
Το ότι διατηρούν ξεχωριστή ταυτότητα και διαβιούν σαν ξένο σώμα, χωρίς να ενσωματώνονται, συμβαίνει και σήμερα. Το ότι σε μεγάλο ποσοστό αποσιωπούν την καταγωγή τους συμβαίνει και σήμερα.
Κι αν υποθέσουμε πως τα γεγονότα που παρουσιάζονται είναι όλα αληθή και πάλι μπαίνει το θέμα της ερμηνείας τους, η οποία μερικές φορές είναι τραβηγμένη απ' τα μαλλιά και τελείως διαστρεβλωμένη, σε άλλα σημεία όμως είναι προφανής και αυτονόητη.

Οι σκηνές με τα ποντίκια είναι απλά γελοίες, για γέλια και για κλάματα.
Η σκηνή με την τελετουργική σφαγή κοσέρ.......... ............................
Είχα ακούσει, δεν φανταζόμουν.
Αυτή η κτηνωδία εξακολουθεί να συμβαίνει;
Όμως, το να χρησιμοποιηθεί σαν η τελευταία σκηνή του φιλμ ήταν πολύ βρώμικο κόλπο χειραγώγησης του θεατή.

Στην περίπτωση που το 50% είναι όπως τα παρουσιάζει το φιλμ, μπορώ να πω πως υπήρξαν αντάξιοι οι μεν των δε. Υπάρχει όμως και ο δρόμος της γκαμήλας.
Εμείς δεν είμαστε ούτε οι μεν ούτε οι δε και δεν βλέπω τον λόγο να γίνουμε.

Theoprovlitos είπε...

Δεν προλαβα να το δω, απλα πηρε το ματι μου την αναφορα της mnk στο Kosher και υπαρχει ακομα ενα μεγαλο σκανδαλο της Εβριαοκρατιας: Σαν νονοι νταβατζηδες υποχρεωνουν αμερικανικες εταιριες να καταβαλουν ενα σημαντικο ποσο καθε χρονο αλλα και εκτακτως σε καθε εφοδο στο ΙΣραηλιτικο συμβουλιο προκειμενου να αποκησουν το σηματακι του Kosher στα προϊοντα τους.

Δηλαδη πλακωνουν οι ραββινοι και λενε δεν θα επρεπε τα προιοντα σας να εχουν πιστοποιηση kosher για να το ξερουμε εμεις οι Εβραιοι. Οποιος εχει ορχεις λεει οχι, οποιος φοβαται τα αντιποινα απο το εβραικο κεφαλειο λεει ναι (ασε που οι μισες επιχειρησεις ειναι εβραικες). Οποτε τα σκαει κανονικα καθε χρονο στους Εβραιους νονους και περναει το κοστος στους καταναλωτες.

Τουτεστιν καθε καφεδακι που πινουμε στα Starbucks, μερικα λεπτα από την τιμη πανε στο Αμερικανικο Εβραικο συμβουλιο. Πηγαινετε στα starbucks και κοιταξτε τις συσκευασιες τους. Δεν ειμαι σιγουρος για τα τους καφεδες στο χαρτινο φλυτζανι αλλα παντως συσκευασμενα προιοντα το εχω τσεκαρει.

Theoprovlitos είπε...

και ετερον:

Γιατι καθιερωθηκε στο internet το www?

Απλα γιατι ο αριθμος 6 στα εβραικα λεγεται Waw. Δειτε και το σχετικο απο την wikipedia.

http://en.wikipedia.org/wiki/Waw_(letter)

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ακόμα ένα θεοκόματε μου που
δεν είπες αλλά σε προλαβαίνω

Ο οβριός καθότανε πάνω σε ένα βραχάκι
και έξυνε το κώλο του με ένα κεραμιδάκι

Η το άλλο αξέχαστο ο οβριός τραβάει
κουπί η τσουτσούνατ να κοπεί.

Ανώνυμος είπε...

Τον κάψατε φέτος τον οβριό έξω από
την εκκλησία???

Ανώνυμος είπε...

Φιλόντας αδελφικά ο ένας τον άλλον λέγοντας Χριστός Ανέστη????

Theoprovlitos είπε...

Με διαφορα ετσι ποιηματακια και τραγουδακια και τα φολκλορ μπορεις να ασχοληθεις εσυ.

Εγω ασχολουμαι και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ μονο με το τι συμβαινει ΣΗΜΕΡΑ και ΑΥΡΙΟ.

Δεν ξερω αν μου αρεσει το εθιμο του καψιματος του Οβριου (του Ιουδα λεγεται συνηθως αλλα το γραφουν παντα ως Οβριου οι Εβραιοι για να παρουσιαζονται ως θυματα). Μια φορα το ειχα δει στο Αστρος Κυνουριας (του Ιουδα όχι του Οβριου) και το θεωρησα βαρβαροτητα ακομα και εαν επροκειτο για το καψιμο του Μουσολινι ή του Τσαουσεσκου.

Παντως ανώνυμέ μου αλλοι επιχαιρουν για το καψιμο του Ιουδα και αλλοι επιχαιρουν για τη σταυρωση του Χριστου.

Το σιγουρο παντως ειναι οτι Εβραιοι ηταν και οι οι δυο.

Και μπορει βεβαια αλλοι να καινε ανημερα το Πασχα εξω απο την εκκλησια ομοιωματα πεθαμενων απο αχυρο αλλα ΑΛΛΟΙ καινε τους ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, όπως εκανε η δικη σας η Albright και ολο το Εβραιοαμερικανικο σιναφι το Πασχα του 1999 στη Σερβια μη σεβομενο καν την ιεροτητα της ημερας.


ΥΓ. Γιατι δεν διοργανωνετε καθε 28η Οκτωβριου το καψιμο του Χιτλερ να χαρειτε και εσεις. Ή βλεπετε τους βομβαρδισμους αμαχων του Βελιγραδιου σε βιντεο και σας φτιαχνει το κεφι;

Vater Panajiotis είπε...

mnk,

συμφωνώ απόλυτα με τα συμπεράσματά σου. Επειδή ο μεν είναι έτσι, δε χρειάζεται να γίνουμε σαν τον δε. Το ότι κάποιο Εβραϊκό συμβούλιο κανονίζει πράγματα πίσω από κλειστές πόρτες δε σημαίνει πως κάθε Εβραίος πρέπει να θεωρείται ...ποντίκι! Το Kosher έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες. Για Ελλάδα δεν ξέρω όμως...

Θεοπρόβλητε,

αυτή η θεωρία είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά κατά την άποψή μου, όπως ακριβώς και τα σύμβολα του αμερικάνικου δολλαρίου, που καμία σχέση δεν έχουν με μασώνους κλπ.

Ανώνυμε,

δεν κάψαμε κανέναν Εβραίο το Πάσχα. Άλλοι καίνε διάφορα...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς θεοκόματε δεν μπορούμε να
κλέψουμε το copyright,αυτό είναι
αποκλειστικότητα του ελληνικού (ευτυχώς,ουφ) φολκλόρ.

Ανώνυμος είπε...

αυτολογοκρίνεσαι βλέπω,αφαιρείς σχόλια σου, καιρός να αρχίσεις να
αφαιρείς δικά μου...

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδί μου μιά σύμπτωση θεοκόματε,
το προηγούμενο σχόλιο σου 12.38 εξαφανίστηκε και ξαναεμφανίστηκε
με αυτό του πατρός παναγιώτου δεν
ξέρω τι να υποθέσω,είναι συνεργάτης??
συνδιαχειριστής του σιωνιστικού αυτού
μπλογκ?? μήπως δεν είναι και καθόλου πάτερ αλλά εμφανίζεται σαν πάτερ για
να κρατάει ας πούμε το ίσο, την αντίθετη θέση???
Συγγνώμη πάτερ ευλόγησον.

Theoprovlitos είπε...

Πατερ Παναγιωτη το kosher εχει επιβληθει στην Αμερικη. Εχω κανει δικη μου ερευνα και υπαρχουν ντοκουμεντα. Απλα δεν τα αναρτω συνεχεια διοτι δεν θελω να θεωρηθει οτι γραφω συνεχως και απο εμπαθεια κατα τον Εβραιων.

Οι αναρτησεις μου αναφερονται αποκλειστικα κατα του ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ και αυτο εντασεται στα πλαισια της ευαισθητοποισης των αναγνωστων εναντια στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ η οποια κατα την γνωμη μου ειναι Σιωνιστικη.

Αλλα και ετσι ακομα για να γραψω μια αναρτηση δεν την κανω επειδη μια ωραια πρωια μου την βαραει αλλα επειδη παντα υπαρχει μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΦΟΡΜΗ, οπως για παραδειγμα οταν εβλεπε ο γυιος μου κινουμενα σχεδια με εξαβραΙσμενες τις εορτες των χριστουγενων ή τα εξεβραΪσμενα ημερολογια τοιχου κλπ.

Παντως φαντασιοπληκτος ΔΕΝ ειμαι.

Σχετικα με www sto internet και το αντιστοιχο στο ελληνικο πληκτορλογιο ςςς (στ.στ.στ) δηλαδη ειναι συμπτωση οτι το επιβεβλημενο προθεμα www μεταφραζεται και σε 666στην Εβραϊκη αλλα και στην ελληνικη αν καποιος πληκτρολογισει κατα λαθος στα Ελληνικα?

Αν ειναι συμπτωση τοτε ειναι οντως σατανικη.

Theoprovlitos είπε...

Μην γινεσαι πιο ανοητος απο οτι ενδεχομενως να εισαι. Το μετεφερα μετα την απαντηση μου διοτι προηγουμενως ειχα σβυσει την δικη μου τοποθετηση και φαινοταν σαν να απαντας σε ενα σχολιο που έπεται του δικου σου.

ΣΥΝΕΛΘΕ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ενδεχομένως πολύ ανόητος θεοκόματε, γι αυτό να με συγχωρείς
εμείς, οι ενδεχομένως πολύ ανόητοι,
θέλουμε που και που λίγη χειραγώγηση,
να με συγχωρείς γιά την ενόχληση δεν
θα σε ξαναενοχλήσω καλά χριστούγεννα
και χαπυ χανουκα ολ τουγκέδερ.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Βρε παιδακι μου, εγω για να θεωρηθω Ελληνας πρέπει να ταυτιστω ντε και καλα με τον Αδωνι Γεωργιαδη και με τους δωδεκαθεϊστες; Εσυ γιατι ΝΤΕ και καλα πρεπει να ταυτιστεις με το Λομπυ για να θεωρηθεις αξιοπρεπης Εβραιος;

Οτι κοινο εχω εγω με τον Κοκκαλη, τον Λαμπρακη ή τον Βαρδινογιαννη ως "Ελληνες" αλλο τοσα κοινα εχεις και εσυ με δαυτους ως Εβραιος.

Γιατι θες ντε και καλα να ταυτιστεις με αυτο το σιναφι; Η Εβραϊκη σου υπερηφανεια και αξιοπρεπεια, στην οποια εχεις ΚΑΘΕ δικαιωμα δηλαδη περναει μεσα απο ΑΥΤΟΥΣ;

Εκτος αν ΑΝΗΚΕΙΣ στο σιναφι αυτο πραγμα που δεν το νομιζω.

Για δες τι δημοσιευει στην ιστοσελιδα του ο Ελληνας Εβραιος ΖΑκ Κοεν απο επιστολη αναγνωστη την οποια και δημοσιευει προς προβληματισμο.

http://cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=743:-lr-&catid=35:jewdaism&Itemid=59

Vater Panajiotis είπε...

Θεοπρόβλητε,

γιατί ασχολείσαι ακόμη;

Theoprovlitos είπε...

Γιατι συμμεριζομαι τον προβληματισμο, την ανασφαλεια, την ΑΠΟΡΡΙΨΗ και την περιθωριοποιηση που μπορει να νοιωθει ενας νέος (?) άνθρωπος που ανηκει σε μια μειονωτικη ομαδα και που τον κανει να νομιζει οτι ολοι τον κυνηγουν , τον εχθρευονται και τον απορριπτουν γι αυτο που ειναι αλλα και το τραγικο αδιεξοδο που μπορει να αισθανεται οταν κατα βαθος αντιλαμβανεται οτι πολλες από τις κατηγοριες που προσαπτουν σε μελη της κοινοτηττας του ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ και οτι ενδεχομενως οι δικαιες κατηγοριες αυτες αντανακλουν και στον ιδιο ενω ειναι ΑΘΩΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μη βιάζεσαι πατέρα Παναγιώτη να κρίνεις,και σε παρακαλώ μη γίνεσαι
απαξιωτικός, ότι φαίνεται πολλές
φορές δεν είναι, αλλά και το αντίστροφο.
Να με συγχωρείς.

Ανώνυμος είπε...

Τα φαινόμενα απατούν....

Ανώνυμος είπε...

Όσο γιά σένα θεοκόματε δε σχολιάζω
το ερωτηματικό ?? περι νεότητος??
αυτά τα χαφιεδορουφιανιλίκια τα κάνουν οι σιωνιστές όπως λες.
Όχι χριστιανοί ορθόδοξοι σαν και
σένα... εεε???

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε θεοπρόβλητος, όχι αθεόφοβος
και θεομπαίχτης.. εεε???

Theoprovlitos είπε...

Τα φαινομενα απατουν ή εσυ μας δουλευεις και υποδυεσαι καποιο ρολο;

Εν πασει περιπτωσει εγω γραφω προς αυτο που υποτιθεται πως εισαι ακομα και εαν αυτο ειναι ψευτικο.

Theoprovlitos είπε...

Κοιτα να δεις στους Ανωνυμους μπορει να κολλησει κανεις οσα ερωτηματικα θελει.

Ασε που υπαρχουν και προσωπα με διαταραγμενο ψυχισμο που παιζουν παιχνιδια στο διαδικτυο υποδυομενοι ρολους, άλλοτε του Εβραιου, άλλοτε του gay και αλλοτε δεν ξερω και εγω τι, απλα για να σκοτωσουν την ωρα τους και την ωρα των αλλων.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για σένα
Θεοπρόβλητε είσαι αυτό που φαίνεσαι
και προσπαθείς να πείσεις και τους
άλλους?? Η είσαι κάτι άλλο???

Άμα ξέρεις την ip isp μου τότε σίγουρα
είσαι κάτι άλλο....

Theoprovlitos είπε...

Δεν ξερω την ip isp σου αλλα ο τροπος σκεψης και γραφης σου ειναι καταφανως ιδιος με ετερον χασομερη που επιχειρηματολογουσε για αλλο ζητημα υποδυομενος αλλο ρολο.

Εν πασει περιπτωσει ακομα και ετσι ξεκαθαρισα απολυτως τις σκεψεις μου προς τριτους.

Ανώνυμος είπε...

Άμα δε την ξέρεις να μη βάζεις ερωτηματικά στα περί νεότητος, τσουβαλιάζεσαι μόνος σου.
Τα επιχειρήματα μου ισχύουν, και
χασομέρης δεν είμαι, μη προσπαθείς
να υποβιβάσεις τους συνομιλητές σου.
Σιωνιστές με την έννοια που λες είναι και ο κόκκαλης, ο Λαμπράκης,
ο Μπόμπολας ξεκόλλα από αυτά τα χαζά εβραικά στερεότυπα,εκτός βέβαια αν
ψαρεύεις και απευθύνεσαι σε κολλημένους.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός κι αν είσαι (δεν θέλω να το
σκέφτομαι) κάτι σαν τον Ριζοσπάστη
που εξέδιδε ο Μεταξάς, γιά να καρφώνονται οι κομμουνιστές, υπό
αυτή την θέαση, ο χριστιανισμός
πάει περίπατο χαπυ χανουκα λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Καλά χριστούγεννα πάτερ Παναγιώτη...

mnk είπε...

@ Vater Panajiotis

Χαίρομαι ιδιαίτερα που επί τέλους υπάρχει και κάτι στο οποίο συμφωνούμε. Ευλογείτε.

@ Θεοπρόβλητε

"Δεν ξερω την ip isp σου αλλα ο τροπος σκεψης και γραφης σου ειναι καταφανως ιδιος με ετερον χασομερη που επιχειρηματολογουσε για αλλο ζητημα υποδυομενος αλλο ρολο."

Κοίτα να δεις που σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο. Κοπυπαστάδα του έτερου χασομέρη.
Και το να ξέρει ο διαχειριστής του μπλογκ την άι-πι και την άι-ες-πι των σχολιαστών είναι "πίις οφ κέικ". Όλοι οι διαχειριστές τα ξέρουν αυτά.

Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για το κείμενο του Κοέν που παραπέμπει το λινκ σου. Άλλωστε δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού εκεί.

Γράφει πως αιτία του αντισημιτισμού είναι ο σημιτισμός των εβραίων. Δηλαδή το ότι νομίζουν πως είναι εκλεκτοί, δεν αναμειγνύονται και εν γένει συμπεριφέρονται σαν κλειστή κάστα κι ότι αυτό προκαλεί τους άλλους και γεννάει μύθους συνωμοσιών. Το παράξενο είναι πως απ' όλο το κείμενο, αποπνέει πάλι μια λεπτή αύρα τέλειας έπαρσης. Δηλαδή, "ούτως ή άλλως είμαστε οι εκλεκτοί του Θεού (άρα κάτι παραπάνω θα έχουμε για να επιλεχθούμε) αλλά πρέπει να μην δείχνουμε την ανωτερότητά μας, επειδή αυτό προκαλεί τους άλλους". Δηλαδή, η τελική εντύπωση που αποκομίζει ο αναγνώστης είναι πως εγείρονται τα αισθήματα ζηλοφθονίας των άλλων λαών, επειδή οι "εκλεκτοί" δεν τους παίζουν και τους έχουν στην απόξω! Συγγνώμη αλλά αυτή η ερμηνεία είναι τελείως αυτιστική.

Οι άλλοι λαοί καθόλου δεν ενδιαφέρονται αν κάποιοι θέλουν να παίζουν μόνοι τους. Ούτε σοκάρονται επειδή κάποιος λαός νομίζει πως είναι "ανώτερος". Λίγο-πολύ όλοι οι λαοί το ίδιο νομίζουν. Ούτε τους κόφτει τόσο δα, αν η θρησκεία κάποιου λαού ισχυρίζεται πως αυτός ο λαός είναι ο αποκλειστικός κληρονόμος της γης ή και του σύμπαντος ολόκληρου. Λίγο-πολύ, όλες οι θρησκείες υπόσχονται κάποιου είδους αποκλειστικά δικαιώματα στους πιστούς τους.

Το πράμα αρχίζει να χοντραίνει όμως, όταν κάποιος πιστεύει πως, επειδή αυτός είναι ανώτερος, όοοοολοι οι άλλοι είναι κατώτεροι. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πως δημιουργήθηκαν και υπάρχουν για να εξυπηρετούν τις δικές του ανάγκες! Κι ότι αυτό του δίνει το δικαίωμα να τους χρησιμοποιεί σαν αντικείμενα, με όποιον τρόπο του γουστάρει και τον βολεύει!

Κι αν απλά τα πίστευαν όλα αυτά, απλά θα τους λέγαμε βαρεμένους.

Το μεγάλο πρόβλημα αρχίζει όταν αυτός ο λαός, την πίστη που έχει πως "ελέω Θεού" δικαιούται να χρησιμοποιεί τους άλλους λαούς, την κάνει ΠΡΑΞΗ!
Κι όταν αυτή η "πράξη" εφαρμόζεται σε μεγάλη κλίμακα και για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι άλλοι λαοί ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΝΤΑΙ! Και τότε συμβαίνουν τα γνωστά κι ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνείς τέλος πάντων Θεοπρόβλητε
με τον Κοέν,πες μας γιατί θα σκάσουμε
είσαι μαζί μας η με τους άλλους???
Κι αν είσαι με τους άλλους πόσα θες
να σου δόσουμε να σε πάρουμε μεταγραφή??

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως σε παραδέχομαι είσαι παίχτουρας,βάζεις γκολ από την σέντρα.

Theoprovlitos είπε...

mnk

ΝΟμιζω οτι το αρθρο στο οποιο αναφερεσαι δεν ειναι του Κοεν αλλα αλλου απλα το φιλοξενει ο Κοεν

Εγω σε γενικες γραμμες συμφωνω με την αναλυση. Να σου πω την αληθεια συμφωνω και με την ιδεα του περιουσιου λαου όπως και των Ελληνων που πηραν τη σκυταλη.

Το προβλημα δεν ειναι αν ειναι περιουσιος η οχι αλλα πως μεταφραζεται αυτο στην ψυχοσυνθεση τους και προς τα που τους κατευθυνει ως λαο.

Anvnyme

Εγω απλα συμφωνω με την αληθεια. Και κοφτο δουλεμα. Σοβαρεψου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένε μου Θεοπρόβλητε,μου ζητάς
να σοβαρευτώ,αυτό προσπαθώ και τώρα
να κάνω και να αυτοσυγκρατηθώ με αυτά που διαβάζω εκατέρωθεν(δικά σου
αλλά και του πατρός Παναγιώτου) Είστε βρε παιδί μου,πως να το πω,η
εγελιανή θέση και αντίθεση στο θέμα
σιωνισμός στην χιουμοριστική της εκδοχή, είπα κι εγώ να κάνω την χιουμοριστική σύνθεση των αντιθέσεων
μη με κακίζεις γι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Και γιά να είμαι συνεπής με την χιουμοριστική εκδοχή των εγελιανών
αντιθέσεων το vater panagiotis καλό
θα ήταν να αντικατασταθεί με το πιό
απόκοσμο αλλά και μυστηριακό darth vader panagiotis το δε θεοπρόβλητος
με το theo skywalker τι λες και σύ??

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου τώρα Darth Vader Panagiotis
με τέμπλα και βυζαντινές εικόνες...

Vater Panajiotis είπε...

You are a mental case.

Ανώνυμος είπε...

Πατέρα Παναγιώτη αυτή ακριβώς είναι
και η έννοια του μπαρόκ.

Ανώνυμος είπε...

Πατέρα Παναγιώτη μη μου προσάψετε
πάλι τη κατηγορία πως εγώ πάλι φταίω
που είστε ελαφρώς έως πολύ μπαρόκ.
Με τα λεγόμενα σας φαντάζετε ως ο σκοτεινός ιερεύς της ορθοδοξίας έχετε
περάσει με λίγα λόγια στην σκοτεινή
πλευρά της δύναμης....

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο καημένος ο theo,που τόσα του
καταμαρτυρόυμε παλεύει στην φωτεινή
πλευρά,αυτά λέεει άλλωστε και ο George Lucas είναι και αυτός μήπως
mental case???

mnk είπε...

@ Vater Panajiotis

Και κάτι ενδιαφέρον για τις "δημοκρατικές ευαισθησίες" της σύγχρονης Γερμανίας, σχετικά με τα γεγονότα του Β'ΠΠ:

http://olympia.gr/2009/09/24/feuersturm/

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως αυτή τη βαρειά σιωπή και
ατμόσφαιρα πρέπει να διαδεχθεί επιτέλους μία νότα ευθυμίας, με το
συμπάθειο βρε παιδιά.....

http://www.youtube.com/watch?v=B1RhEws8m-U#809189D2-7517-4af1-BAF0-1A36C3BB8640%26numResults%201%26command%20%20m_objCurrentDocument.getElementById%20%20veohrecs_fr%20%20.style.height%20%20%20%20107px%20%3B%20m_objCurrentDocument.getElementById%20%20Veoh_SpaceDiv%20%20.style.height%20%20%20%2012px%20%3B%20m_objCurrentDocument.getElementById%20%20VeohCompass.LoadingDiv%20%20.style.height%20%20%20%200px%20%3B%20m_objCurrentDocument.getElementById%20%20VeohCompass.LoadingDiv%20%20.style.display%20%20%20%20none%20%3B