25/2/11

ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ - ENAΣ ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Τι να είναι αυτό...

που κανει ένα βιβλίο το οποίο αμαυρώνει την Ορθοδοξη Εκκλησία στο πρόσωπο του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου, του Μανώλη Βασιλάκη, δημοσιογραφου, συγγραφέα, εκπαιδευτικού, εκδότη, πολιτευτή, τραπεζικου υπαλληλου και blogger, να δεχεται την στηριξη του Στεφανου Μανου και του περιβάλλοντος του, του Μιχάλη Σταθόπουλου (γνωστου και από την υποστηριξη του αίτηματος του Εβραιοαμερικανικού λομπυ για το θεμα των ταυτοτητων καθως και από την θέση του στο πλευρο της Σαϊεντολογίας στη δίκη για παρακολουθηση και φακελωμα πολιτων) ή του Ριχαρδου Σωμερίτη;

Kαι από την άλλη, για ένα άλλο βιβλίο ανάλογου ύφους, του Κωνσταντινου Πλεύρη, που αφορα στο ξεσκέπασμα του Σιωνιστικού λομπυ - από ότι ισχυριζεται ο συγγραφέας του - τα ίδια ακριβως πρόσωπα όχι μονο να διαρρηγνυουν τα ιμάτιά τους, να ευαισθητοποιουν φίλους και συνεργατες, λυτους και δεμένους, δημοσιογραφους και πολυεθνικους οργανισμους που Παρατηρουν και καταγραφουν τα Ανθρωπινα Δικαιώματα και τις πεποιθησεις των δικαστικών λειτουργων αλλά και να καταφευγουν σε "διεθνεις" Οργανισμους που επιβάλλουν μέχρι και αλλαγες νομοθεσιών σε τρίτες χώρες προκειμενου να αποσυρθει αυτο το βιβλίο, το οποιο γραφει ανακριβειες και απορω γιατι τοσος ντορος.

Υπήρξε ποτέ ανάλογο προηγούμενο για να αποσυρθεί π.χ. το βιβλίο Η Εισβολή των Ανθρωπων-Κουκουλια, (αφού ειναι επίσης προφανες ότι όλα όσα αναφερει είναι μυθευματα) με την αιτιολογία ότι μπορει να προκαλεσει τον πανικο σε μερικους φρενοβλαβείς ή πάλι τα βιβλία που αναφέρονται στις υποτιθέμενες σφαγες Ελληνων από τους υπερεθνικιστές Βουλγαρομακεδόνες (ώστε να γινει η Μακεδονια Σλαυική) ή με το συνωστισμό στην Σμυρνη το 1922, και που σκοπό εχουν να αμαυρωσουν την εικονα των Νεότουρκων και των Κομιτατζηδων στηριζόμενα σε... μυθεύματα και υπερβολες;

Και μετα μιλαμε για ελευθεροτυπία και για oργανισμους Ανθρωπινων Δικαιωμάτων των οποίων ο ρόλος τελικά ειναι αντι να τα προασπίζουν, να τα καταργουν;

Η Madeleine Albright - Korbel και ο στρατηγός Wesley Clark - Coen να μας φυλάνε - μεγάλη η χάρη τους! Και που θα πάει, θα απαλλαγούμε και εμείς και οι Σέρβοι, από τους τραγοπαπάδες που δεν θελουν το καλό μας...

16 σχόλια:

e- είπε...

η μονόπολη αποκάτω είναι τυχαία;
ωραία παρουσίαση πάντως!
αν είχε και μικρή περίληψη!
πολύ θα βοηθούσε!
δεν είμαστε και στα πολύ διαβαστερά!
μας αυτόν τον καιρό!

Theoprovlitos είπε...

@eklag

Τυχαία; Αστειεύεσαι;

Θα το πιστευψεις οτι ειχα γραψει ενα ολοκληρο μακρυναρι-ντοκουμεντο το οποιο αφου το τελειωσα την ωρα που πηγαινα να το σωσω σε ενα αρχειο word εξαφανιστηκε! Χαθηκε! Δαιμων του ιντερνετ, καντεμια, δεν ξερω.

Παντως και ετσι ως εχει στον αμεσο αποδεκτη ειναι απολυτως αντιληπτο. Θελει απλα αποκωδικοποιηση.

mnk είπε...

Τα κουκούλια τι είναι, αφεντικό; Για ρίξε λίγη διαφώτιση και σε μας τους αδαείς. Ο γούγλης δεν το ξέρει -λέει- αυτό το βιβλίο.

Theoprovlitos είπε...

Εισβολη των Ανθρωπων-Κουκουλια. Ειναι η αποδοση του Αμερικανικου θριλερ The Invasion of the Body Snachers του 1956 που εχει προβληθει και από την τηλεοραση και εχουν γινει ακομα 1-2 remake.

Ειναι και λιγο... προφητικο αυφου η υποθεση λεει οτι ερχονται εισβολεις από το διαστημα με την μορφη τεραστιων σπόρων-κουκουλιων, φυτρωνουν στα σπιτια των ανθρωπων και μολις ο πραγματικος άνθρωπος πεσει σεβαθυ υπνο τοτε μεσα από τα κουκουλια βγαινουν ανθρωποι-ρεπλικες που παιρνουν την θεση των πραγματικων. Μονο που αυτοι δεν εχουν κανενα απολύτως συναισθημα αλλα ειναι αδιστακτοι, ψυχροι και με καρδια από πετρα.

Αυτό δηλαδη που αλληγορικα συμβαινει σημερα στην ανθρωποτητα και στην Ελλαδα φυσικα, όπου άνθρωποι αδιστακτοι, άκαρδοι και πορωμενοι βρισκονται στην εξουσια ενω και ο αποκοιμισμενος λαουτζικος μετατρεπεται επισης ο ενας μετα τον αλλον σε α΄ψυχο και ακαρδο ανδρεικελο.

Υπηρχε βεβαια και ο ηρωας της ταινιας που καταλαβε τι γινοταν και προσπαθουσε να αφυπνισει τους ανθρωπους γυρω του πριν πεσουν σε ναρκη και γινουν και εκεινοι φυτα αλλα τον ε΄παιρναν για τρελλο.

Το τελος της ταινιας δεν το θυμαμαι αλλα το τελος της ανθρωποτητας μπορω να το φανταστω, δεδομενου οτι οι "ανθρωποι-κουκουλια" μας κυβερνουν είτε από το προσκηνιο είτε από το παρσκήνιο και βρισκοτναι παντου: Στην κυβερνηση, στην αντιπολιτευση, στα μικρα κομματα, στην Εκκλησια, στις Συναγωγες, στην δημοσιογραφια (εκει πια ειναι ΟΛΟΙ), στον επιχειρηματικο κοσμο καλης θελησεως, στους βαρωνους των ΜΜΕ, στην show biz, στα κεντρα αποφασεων, στους συνδικαλιστες, αλλα και στον λαουτζικο που οσο ειναι με γεματο το στομαχι ευρισκεται σε ναρκωση κανοντας όνειρα πως ειναι κι' εκεινος ανθρωπος-κουκουλι.

Και δεν ξερω αν ειμαι ο μονος τρελλος που βλεπει τι συμβαινει.

Στάφανος είπε...

Ο Μάνος πάντως είναι περίεργη περίπτωση. Δεν είναι ο κλασικός τύπος του δεξιού (ασπάζεται απόψεις που υποστηρίζουν οι κάθε είδους εθνομηδενιστές και νεοτάξιτες:εχθρότητα προς την Εκκλησία, γάμοι ομοφυλόφιλων, αποποινικοποίηση ναρκωτικών, ήταν παρών στην παρουσίαση του πανάθλιου βιβλίου η μάστιγα του Θεού, ο συγγραφέας του οποίου είχε την επίσης άθλια έμπνευση να το παρουσίασει στις 6-6-2006, προφανής ο συνειρμός). Είναι θα έλεγα δεξιός μόνο όσον αφορά τα οικονομικά και την υποστήριξη του στο νεοφιλελευθερισμό. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ κοντά στη νεοταξική αριστερά και ακροαριστερά

Theoprovlitos είπε...

Ο Μανος ειναι ενα απότα άλογα στα οποία πονταρουν καποιοι ωστε να μανιπουλαρουν την εξουσια. Τα υπόλοιπα ειναι οι Οικολογοι και ο Κουβελης. Γι αυτο που απο τοτε που τους καθησε ο Κουβελης πολεμανε τον Συριζα για να κατευθυνουν τον κοσμο της συμβιβασμενης Αριστερας προς τον Κουβελη.

Τωρα το τι ειναι ο φιλελευθερισμός θελέι πολυ συζητηση και που εντασσεται. Θα μπορουσα να τον περιγραψω ως την θεωρια του μαυραγοριτισμου και της ασυδοσιας που στην κατοχη απομυζουσε εξ ισου τους παντες. Οποτε δεν εντασσεται στην κλασσικη κλιμακα αριστερας δεξιας. Απλα αντλει ενθεν και ενθεν τα στοιχεια που τον ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ και βρισκει μερικους ανοήτους οι οποίοι άλλοτε αποβλακωμενοι από τον δογματισμό τους (οι αριστεροι) άλλοτε από Σουσουδισμό (οι δεξιοι) τους ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. Ο εξυπνος παντα εχει αναγκη από τον ανοητο για να επιβληθει.

Cacofonix είπε...

Ο νεοφιλελευθερισμός δεν έχει καμία σχέση με τον Μάνο. Άλλωστε κι αυτός κι οι συνοπαδοί του τάσσονται αναφανδόν με τον Ομπάμα, ενώ αναφέρονται με τα πλέον επιτιμητικά κι υποτιμητικά λόγια για την Πέιλιν, αφού την χαρακτηρίζουν κατ΄επανάληψη ως ακραία χριστιανή κι οπισθοδρομική.

Σαφέστατα και δεν είναι υπέρ των ελεύθερων αγορών και των ελεύθερων επιλογών. Αν ήταν θα ζητούσε πρώτα πρώτα να απελευθερωθεί το επάγγελμα του βιομηχάνου. Όμως δεν το κάνει.

Ο φιελευθερισμός έχει να κάνει κυρίως με το αυτόβουλο του ανθρώπου. Αν αποδέχομαι την αμαρτία πρέπει να αποδεχτώ και τη λάθος επιλογή που οδηγεί στην αμαρτία. Όμως έχω συναίσθηση της αμαρτίας γιατί δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία χωρίς ηθική και μάλιστα στην Αμερική οι "υπερσυντηριτικοί" θεωρούν την ηθική αυτή ως τη ζωή που διδάσκει ο χριστιανισμός και τίποτε άλλο.
Γιατί αν λείψει αυτή η ηθική από την ελευθερία τότε τη θέση της καταλαμβάνει η ασυδοσία. (ίσως η λέξη ηθική να μην είναι κατάλληλη εδώ. Απλά είναι μετάφραση της λέξης ethics. Αν γνωρίζεις κάποια καλύτερη μου τη λες).

Theoprovlitos είπε...

Cacofonix, ο Μανος ειναι η Πεμπτη Φαλαγγα της Πολιτικης του Soros στα Βαλκανια. Τα εχει δε με το Σαμαρα γιατι ο Μητσοτακης ειχε αναθεσει σε αυτον το τρελλο ξεπουλημα των παντων που ολοκληρωνεται σημερα και του εκανε χαλαστρα ο Σαμαρας.

Ειναι συγκοινωνουν δοχειο με την Μπακογιαννη αλλα πλεον την εχει υπερφαλαγγισει.

Ολες οι ιστοσελιδες που σχετιζονται με τον Μανο ειναι ακραια Φιλελευθερες. Μη σε ξεγελα η λεξη "φιλ-ελευθερος" ουτε φιλικο ειναι ουτε ελευθερο. Ειναι η λογικη όπου ο μπακαλης και η carrefour ανταγωνιζονται ισότιμα και ο παλαιστης σουμο συναγωνιζεται ισοτιμα τον αθλητη κατηγορίας... φτερου στο ιδιο ριγκ με το συστημα play off.

Ειναι δηλαδη η καταργηση καθε πλαισιου που θα εμποδισει εναν οδοδσρωτηρα να περασει επι πτωματων. Ethics προφανως και δεν υπαρχουν και ενα κρατος πρεπει να παιρνει μετρα για την αποτροπη παρεκτροπων σε οποιοδηποτε επιπεδο. Το ενδεχομενο καποιος μεγαλοκαρχαριας να παραμεινει μεγαλος χωρις να τρωει τα μικροτερα ψαρια το βλεπω μαλλον ουτοπια. Επομενως μια συντεταγμενη πολιτεια πρεπει να αμυνθει σε καταστασεις τυπου ΗΠΑ όπου το 2% εχει στα χερια του το 80% του πλουτου.

Χαρατηριζεται δε από κοινωνικη αναλγησια διοτι το τελευταιο που λαμβανει υπ οψιν του ειναι ο κοσμος. Επίσης στερείται πατριδας και κυριως θρησκειας λογω πόρωσης και ανυπαρξιας συνειδησιακου ελεγχου.

Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι ουτε υπερ ολοκληρωτικων καθεστωτων "δικαιοσυνης" ουτε υιοθετω την άποψη οι καλοι πλουσιοι και οι καλοι φτωχοι (αλά Παπαρηγα) διοτι και οι φτωχοι διψουν για εξουσια και ζηλευουν τον πλουτο. Η αντιπαλοτητα τους δεν δεν οφειλεται στην φιλοσοφικη αρνηση του πλουτου και στην αυτάρκεια αλλά στην ζήλεια. Για αυτο και σημερα η κοινωνιες μαστιζονται από την φρικη του νεοπλουτισμου ενω οι πραγματικοι αριστοκρατες (το κρατος των αρίστων) εχουν παραγκωνισθει από το κρατος της αναξιοκρατιας των λιγουρηδων.

Η Πειλιν δεν ειναι φιλελευθερη νομιζω. Συνηρητικη πατριωτισσα μου φαινεται.

Ο Μανος δηλαδη ως φιλελευθερος χαρακτηριζεται από την ΑΠΟΛΥΤΗ έλλειψη ethics. Για αυτο και τα τσιρακια του γαυγιζαν υπερ της ισοπεδωσης της Γιουγκοσλαυιας ώστε να γινουν Σερβια, Βοσνια, Κοσοβο, ΠΓΔΜ κλπ προτεκτορατα της πεινας ενω πριν η οικονομια τους ανταγωνιζοταν αυτην των μεγαλων κρατων της Ευρωπης - αφου παρηγαγαν τα παντα.

Και ο τροπος που γινεται αυτό ειναι με την μεθοδο της ηλεκτρικης σκουπας. Δημιουργειται ενα κενο (void) εθνικό, γλωσσικό, θρησκευτικο, η κοινωνια θριματιζεται σε ψιχουλακια και εμτα τα "σκουπιδια" δηλαδη εμεις καταληγουμε στο σακκο της σκουπας.

Αλλα ομως πιο επικινδυνος από τον πονηρο είναι ο ηλίθιος. Γιατι τον βαζει ο πονηρος να παιξει το παιχνιδι του ενω ο ηλιθιος ΝΟΜΙΖΕΙ οτι παιζει το δικο του.

Cacofonix είπε...

Η Πέιλιν αυτή τη στιγμή είναι ο πιο αυθεντικός απόγονος του Ρόναλντ Ρέηγκαν και της μη εμπλοκής του κράτους στην καθημερινότητα των πολιτών. Είναι δε ένας εκ των αρχηγών του Tea Party.

Είναι κατά των εκτρώσεων, και γενικά είναι σαφέστατα ΥΠΕΡ της χριστιανικής όψης της ζωής - έστω και μέσα από το διεθλασμένο καθρέφτη του προτεσταντισμού".

Δεν είναι τυχαίο πο η καθημερινή έχει επιτεθεί με σφοδρότητα ενάντια στο Tea Party. (Διάβασε άρθρα του Βερέμη για το θέμα και θα με καταλάβεις).

Είναι δηλαδή αυτό που δεν είναι κανείς Έλληνας πολιτικός. Μάλλον θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Theoprovlitos είπε...

Αυτος ο "Χριστιανισμός" των Αμερικανων με τρομοκρατει, για πολλους λογους. Δηλαδη αν και ειναι το αντιπαλον δεος στον ηθικο και βιολογικο εκφυλισμό των "διαφωτιστων" δεν ξερω αν έτεροι βαρβαροι ειναι μια καποια λυσις.

Οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει ειναι γεγονος. Αλλα προτιμω να βλεπω την Αμερικη να καταρρεει από το θεωρείο παρα από την αρένα.

Τις προαλλες σε ενα forum τολμησα και πηρα καποια αποσταση από την δαιμονοποιηση του Ιραν και την μονιμη επιθετικοτητα της Αμερικανικης πολιτικης εκει που δεν την σπερνουν, αναφερομενος σε Γιουγκοσλαυια, Ιρακ κλπ. Και μου την επεσαν δυο υπερπατριωτες (ενας αντρας και μια γυναικα) οι οποίοι εβγαζαν αφρους οτι οποιος δεν συμφωνει με την Αμερικανικη πολιτικη ειναι ρατσιστης που προάγει το μισος. (Αυτα τα βλαμμενα βλεπουν hate και sexual harassment και στο καλημερα).

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένα ωραίο περιοδικό στην Αμερική με το όνομα Kivounim (Κατευθύνσεις) των ΧΧΧ, το οποίο είναι κάτι σαν το δικό μας "Άμυνα και Διπλωματία" και θέτει στρατηγικούς στόχους για το κράτος του ΧΧΧ. Σε αυτό το περιοδικό το 1982 παρουσιάστηκε το εξής άρθρο:

"As a centralized body, Egypt is already a corpse, especially if one takes account of the ever more violent confrontation between muslims and christians. Its division into distinct geographical provinces must be our political objective for the 90's, on the western front.

Once Egypt has been thus dislocated and deprived of central power, countries like Libya, Sudan and others farther away will experience the same dissolution. The formation of a Coptic state in Upper Egypt, and of small regional entities of little size is the key to a historic development which has been slowed down by the peace agreement, but is inescapable in the long term.

In spite of appearances, the western front presents fewer problems than the one in the east. The partition of Lebanon into five provinces... Will prefigure what will happen all over the Arab world. The disintegration of Syria and Iraq into regions, based on ethnic or religious criteria, must be, in the long term, a primary goal for Israel, the first step being the destruction of the military power of these states.

The ethnic structures of Syria expose it to a dismantling which could lead to the creation of a Shiite state along the coast, a Sunni state in the Aleppo region and another one in Damascus, and a Druze entity which might hope to constitute its own state - perhaps on our Golan - in any case with Houran and the north of Jordan... Such a state would be, in the long term, a guarantee of peace and security in the region. It is an objective which is already within our reach.

Oil-rich, and victim of internal strife, Iraq is in the Israeli firing line. Its dissolution would be, for us, more important than Syria's, because it is Iraq which, in the short term, represents the more serious threat for Israel."

Source: "Kivounim", Jerusalem, No. 14, February 1982, pp. 49 - 59

Μετά φταίνε τα ...πλαστά Λαδόκολλα των Σοφών...

Οι ΧΧΧ θα γνωρίσουν τέτοια καταδίωξη που ο κοντός με το μουστάκι θα φαίνεται Άι Βασίλης! Η απληστία τιμωρείται κάποια στιγμή.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Ομολογω οτι αυτα που γραφεις ειναι παρα πολυ ενδιαφεροντα. Και ποσα δεν ειναι γνωστα ακομα. Η μαλλον καποια στιγμη γινονται γνωστα αλλα δεν ειναι δημοσιευσιμα εκτος αν χρειαστει.

Παντως φαντασου τι ανδτιδρασεις θα υπαρxουν σε Τουρκια, Ελλαδα αν μαθει το ποπολο ποιοι ηταν οι πραγματικοι αιτιοι της διαλυσης της Οθθωμανικης αυτοκρατοριας αλλα και της μικρασιατικης καταστροφης, της σφαγης των Αρμενιων και της καταστροφης της Σμυρνης που τις μισεw συνοικιες τις εκαψε ενω τις αλλες μισες τις αφησε ανεπαφες.

Και ακομα χειροτερα φαντασου τι θα γινει και στο Ισραηλ αν μαθαιναν αυτοι οτι οι συνεργατες του Μουσολινι ηταν... "δικα" τους παιδια.

Σχετικα με τα λαδοκολλα λενε οτι ειναι ρατσιστικες σαχλαμαρες. Ας υποθεσουμε οτι ειναι και να το δεχθω. Η πραγματοποιηση τους τοτε απλα σημαινει οτι υπαρχει μια σκοτεινη ομαδα ανθρωπων οι οποιοι ΚΑΙ κανουν αυτα που κανουν ΚΑΙ μισουν τους Εβραιους τοσο πολυ ωστε να φορτωνουν σε αυτους τα δικα τους εγκληματα προκειμενου να του στοχοποιησουν.

Οποτε αν τα λαδοκολλα εκπληρωνονται (που πρεπει να εισαι ηλιθιος για να μην το βλεπεις) αν οι συγγρφεις τους ΔΕΝ ειναι Εβραιοι τοτε αυτο με τρομαζει σαν ανθρωπο ακομα περισσοτερο. Διοτι εχουμε να κανουμε με την μεγαλυτερη προβοκατσια όλων των εποχων που στοχοποιεί ενα ολοκληρο εθνος.

Παντως πρεπει να πω οτι οσο και αν θεωρηθει αντιφατικο ΔΕΝ ειμαι εχρθικα δαικειμενος με τους Ισραηλίνους και θεωρω οτι αυτη η αντιαραβικη υστρια που εχουν ειναι προιόν του δικου τους ΤΡΟΜΟΥ. Οι ιδιοι δε βραθηκαν εκει χωρις να το θελουν όπως βρεθηκαν και οι μικρασιατες στην Ελλαδα ξεριζωμενοι και κυνηγημενοι.

Τωρα το ποιος στην πραγματικοτητα τους κυνηγησε πολυ φοβαμαι οτι ειναι αλλουνου... Ραββινου Ευαγγελιο. Ο κοσμακης δεν φταιει σε τιποτα. Ενα μονο εχω να τους προσαψω: ότι ενω τους εχουν καπελωσει υπαρχει μια ομερτα στο να καταγγειλουν αυτους που τους καπελωνουν. Ειτε από φοβο ειτε από βολεμα. Μιλαω για τον κοσμακη - και ξερω αρκετους. Για τις ηγεσίες τους όμως, κανουν τον Τσοχατζοπουλο να ομοιαζει με πατερα της Εκκλησιας.

Αλλα αν ειναι αυτοι ΜΙΑ φορα σιχαμενοι οι "Ελληνες" που συνεργαζονται μαζι τους τι ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε, ἐχω βαρεθεί πραγματικά να σε διαβάζω να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τους "εβραίους φίλους σου" και τον "καπελωμένο" εβραϊκό λαό. Ποιος καπελωμένος μίλησε εναντίον του πολέμου στο Ιράκ;Ποιος καπελωμένος μίλησε εναντίον της σφαγής στη Γάζα; Ποιος καπελωμένος έχει τα @@ να υφίσταται κριτική; Οι Εβραίοι φίλοι σου πιστεύουν πως αν περνάνε έξω από "εθνικό" νεκροταφείο πρέπει να καταριούνται τις μάνες μας (όπως λέει το Ταλμούδ). Ποτέ δεν θα σε θεωρούσαν ίσο τους.

Γιατί οι φίλοι σου δεν ξεκουβαλάν από τον τόπο μας ή από όποια άλλη γη μένουν να γυρίσουν στην (μέσω γενοκτονιών φτιαγμένη) χώρα τους;Μήπως διότι πάντοτε ζουν καλύτερα ως "ξενιστές"; Γιατί δεν αποκηρύττουν κάθε σχέση με το Ισραήλ, μιας χώρας της οποίας δεν είναι πολίτες; Μήπως διότι πιστεύουν και αυτοί στο εβραϊκό αξίωμα πως η θρησκευτική πίστη είναι...κληρονομική και πάει πακέτο με την...υπηκοότητα;

Μήπως διότι με την πρώτη ευκαιρία θα φωνάζουν και αυτοί για μας όπως ο σκατιάρης δημοσιογράφος Ilya Ehrenburg φώναζε στον Κόκκινο Στρατό:
"Kill, kill ! There are no innocents among the Germans, either among the living or among those yet to be born! Carry out the instructions of Comrade Stalin by always crushing the Fascist beast in its lair. Break the pride of German women by violence; take them as legitimate booty. Kill, kill, valiant soldiers of the Red Army, in your irresistible assault." ( Admiral Doenitz,"Dix ans et 20 jours", (pp.343-44).

Τι διαφορετικό έκαναν στους γηγενείς Παλαιστίνιους;Και ποιοι;Ούτε καν γηγενείς! Χαζάροι προσήλυτοι.

Οι Έλληνες που συνεργάζονται μαζί τους είναι προδότες. Νομίζω η τιμωρία που τους πρέπει συσχετίζεται με το Γουδί.

Theoprovlitos είπε...

Αυτα που γραφεις εχουν προβληματιζει κι εμενα και τον καθε νοημονα. Αλλα παραλληλιζω το Εβραιοκο παρακρατος με το παρακρατος του ΠΑΣΟΚ στο οποιο εγω δεν συμμετειχα ποτε και το καυτηριαζα από τοτε που δημιουργηθηκε. Και τωρα υποχρεωνομαι να υποστω ΚΑΙ τις συνεπειες του ΚΑΙ την χλευη των Ευρωπαιων οτι οι ΕΛληνες ειναι απατεωνες.

Τι δυνατοτητα αμυνας ειχα εγω σαν πολιτης μπροστα σε αυτο το παρακρατος. Κανενα..

Ομοιως ενω αναγνωριζω οτι αυτα που λες ισχυουν και ακομα περισσοτερα δεν αφορουν στους παντες ωστε να τους στοχοποιησουμε ΟΛΟΥΣ. Το Εβραικο λομπυ ειναι ενα ΠΑΣΟΚ αλλα σε παγκοσμιο επίπεδο, με τα πρασινα παιδια και τις κλαδικες του που διοριζε μεχρι και καθηγητες στην Γερμανια.

Ο εβραικος κοσμος που δεν συμφωνει με αυτο ευρισκεται παγιδευμενος. ΑΠό την μια τρωει την δικαιολογημενη απορριψη και εχθρικοτητα των αλλων απο την άλλη αν εναντιωθει στους Βαρωνους του εχει αποκλεισθει να μην πω και διωχθει από το περιβαλον του.

Οι Βαρωνοι ναι, ειναι οι καταστροφεις του κοσμου, διοτι εχουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ σαν γονιδιακη εσχατολογικη επιδιωξη. Αλλα μην διολισθησουμε σε μια γενικευση που και στοχοποιει αθωους (ας ειναι και μονο το 10%) αφ ετερου δε απαξιωνει και την ΔΙΚΗ ΣΟΥ επιχειρηματολογια ως προκατειλημενη και άρα αναξιοπιστη.

Στην δε αποψη μου οτι συγκεκριμενη εβραικη σεχτα ειναι στην πραγματικοτητα υπευθυνη ακομα και για το λεγομενο ολοκαυτωμα (το οποιο ακομα και εαν εχει υπερτονισθει σαφως και ελαβε χωρα).

Ενα θα σου πω: Οι χρηματοδοτες της επαναστασης των Νεοτουρκων ηταν επίσης χρηματοδοτες του Μουσολινι και ηταν Εβραιοι Μεγαλομασωνοι της Θεσσαλονικης, Ιταλικης καταγωγης που εγκατασταθηκαν στη Θεσσαλονικη τον 18ο αιώνα (σαν αυτους των οποίων τα επώνυμα τελειωνουν σε -ΙΝΙ) σε εκτασεις φιλετα (τα οποια διεκδικει επιχειρηματικος κοσμος φιλικα προσκειμενος στον Μπουταρη και τον Μανο) που τους παραχωρηθηκαν από την Τουρκικη εξουσια.

Και μετα εχουν και το θρασος να αμφισβητουν την κυριοτητα των εκτασεων της Μονης Βατοπαιδιου.

Αλλα να μην βαραμε το σαμαρι αντι για τον γαιδαρο. Ο αθωος πρεπει να προστατευεται σ εοποια φυλη κι αν ανηκει.

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ομως "Ελληνας" συνεργατης τους ΠΟΤΕ! Και εχουν γεμισει απο δαυτους τα ψηφοδελτια των κομματων και τα υπουργεια. Και τα ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δες το εξής link :
press-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_7143.html
EINAI AYTOΣ ο Βασιλάκης στη φωτογραφία;

Theoprovlitos είπε...

Δεν το νομιζω. Μαλλον συνωνυμια. Η ιδεολογια του δεν εχει καμμια σχεση με την φιλελευθερη ιδεολογια του βασιλακη - παρα την αριστερη ρητορικη. Αν και καποτε στα indymedia εγφραψαν οτι ειχε εκδοσει και τη βιογραφια του Σταλιν πραγμα που συμβαδιζει πληρως με την νοοτροπια του.

Επειδη δε γραφει πολλα για πολλους και σχετιζεται με υπηρεσιε διαδικτυου εχει φροντισει να εξαφανησει το προσωπο του από το διαδικτυο.

Βασιλακηδες παντως υπαρχουν πολλοι όπως και ο Βασιλακης της Aegean (την απεκτησε με αγνωστου προελευσεως κεφαλαια) στην οποία μιραζεται δωρεαν και η φυλλαδα του - ο "Ριζοσπαστης" του πλεον αισχρου φιλελευθερισμου όπως τον εκφραζει ο Soros.