4/3/11

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ THEOPROVLITOS MANAGEMENT


ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ COME BACK ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΥΚΑ

Ως γνωστόν, το παρόν blog έχει αναλάβει το management της κας Λουκά, και εδώ και καιρό εργαζοταν για το εντυπωσιακό come back της Ελένης, με απόλυτη μυστικότητα, ωστε να μην χαθει ο αιφνιδιασμός τόσο των θεατών όσο και της δημοσιογραφικής οικογενειας.

Ο τόπος και ο χρόνος δεν ήταν προεπιλεγμενος φυσικά, απλά αποφασίστηκε εν θερμώ, της κας Λουκά ούσης σε πλήρη φόρμα μετά από πολύμηνη εκπαιδευση που την κρατουσε σε τέτοια ετοιμότητα που και εμεις δυσκολευόμαστε να την κουμαντάρουμε.

Ο κος Πανος Σόμπολος η αλήθεια είναι οτι ήταν ένα σχετικά εύκολο θύμα - αν το δει κανεις επιφανειακά - όμως το management στοχευε στον ειρμό των σκέψεων του υποβολέως της κας Όλγας Τρέμη η οποία προς στιγμήν φάνηκε να χάνει τα αυγα και τα πασχάλια, αφού υποχρεώθηκε - για πρωτη φορά σην καριέρα της - να ομιλήσει και εκτός κειμένου, αυτοσχεδιάζοντας.

Η αλήθεια είναι οτι το περιστατικό συγκλόνισε και την Κοινωνια Ωρα Ο του Mega (το διευκρινιζουμε γιατι εκτός από το Mega και άλλα καναλια βριθουν από Ωρες Ο) με αποτέλεσμα οι κ.κ. Οικονομέας - Καμπουράκης - γνωστοι για την μεγάλη ευαισθησία τους στον ανθρωπινο πόνο ώστε να αποφευγουν να ερχονται σε επαφη μαζι του για να μην συγκινηθουν - να καλέσουν τον κο Σομπολο για να περιγράψει την οδυνηρή του περιπετεια που συγκλόνισε το Πανελλήνιο (Σοσιαλιστικο Κινημα).

Νομιζω ότι αυτό το κτυπημα είναι ότι χειρότερο έχει συμβει στην δημοσιογραφική οικογενεια, αφήνοντας πίσω τον βομβαρδισμό αμάχων δημοσιογραφων στο Βελιγραδι από τα στρατευματα της Ωλμπραϊτ το 1999.

Ανακοίνωση που καταδικάζει το περιστατικό ως vulgaire  εξέδωσαν τα κομματα της κας Μπακογιάννη, το κομμα του Στεφανου Μανου, το κομμα του κου Κουβελη (μας διαφευγουν τα ονόματα) και οι Οικολόγοι-Ειμαι Περίεργη Πράσινη, ενώ τον αποτροπιασμό του εξέφρασε και ο κος Γρηγόρης Βαλλιανάτος, γνωστός και για τις μαχες του για τα ανθρωπινα δικαιώματα των τηλεπαρουσιαστών των δελτιων ειδησεων και της πρωϊνης και της μεσημεριανής ζώνης.

ΦΩΤΟ: Από προηγούμενη ανθρωπιστική εξόρμηση της κας Λουκα σε επιδειξη αναζητησης σεξουαλικου προσανατολισμου για αυτους που τον έχουν χάσει μαζι με την αξιοπρέπεια τους.

VIDEO: Οι σκηνες της 3ης Μαρτίου που συγκλόνισαν την δημοσιογραφική οικογένεια...


3 σχόλια:

e- είπε...

το θέμα είναι ότι σήμερα ''ανοίξανε''
ένα διαμέρισμα στον αποκάτω μου όροφο,
δεν έμαθα τι απόγινε,
αν ανοίξουν και τον αποπάνω
και καλέσουμε αστυνομία δε βλέπω να
'ρχονται και δεν θα τους αδικήσω...

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι λέγαμε στο προηγούμενο:
"Γκέι ήρωες σε παιδικά της Disney"

http://tinyurl.com/5unch4p

Ποιος είναι ο επικεφαλής του Hollywood studio, Rich Ross:

http://tinyurl.com/6joujms

Ανώνυμος είπε...

SIK SIK