21/3/11

H... ABOYΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

Το θέμα της Λιβυής, θέμα ξεκάθαρα Σιωνιστικών οικονομικών συμφερόντων δίνει αφορμή για να πέσουν οι μάσκες εντός του "Ελληνικού" ετεροβουλίου. Της Άβουλης των Ελλήνων δηλαδή.

Τα Νετοαξικά Παπαγαλάκια εκτος από τα προφανή, (όπως ο Ανθέλληνας Πρωθυπουργός και καλύτερος φίλος των Σιωνιστών - κατά δική τους δήλωση) καλούνται τώρα να παρουν θέση σε ένα ακόμη έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αυτη τη φορά στην Λιβυή.

Ειναι προφανές ότι οι "φιλανθρωποι" Σιωνιστές, όπου έβαλαν το ποδαράκι τους, το χεράκι τους και την ουρά τους οι λαοί εκείνοι καταστραφηκαν. Αυτοαποκαλούνται ως "διασώστες" τους ενω στην πραγματικότητα προκειται περί βαμπίρ και κανιβάλων. Είτε η επεμβαση εγινε με "ειρηνικο" τρόπο όπως στην Ουγγαρία, την Λεττονία, την Ρουμανία και την Ελλάδα μέσω του ΔΝΤ που ελέγχουν, είτε με στρατιωτικό τρόπο, όπως στην Γιουγκοσλαυία και το Ιρακ οι λαοί των οποίων σήμερα ζουν σε κατα πολύ χειροτερη σκλαβια και φτώχεια από όσο ζούσαν επί Μιλόσεβιτς ή Σανταμ. Και να το δείτε ότι το ίδιο θα γίνει και στην Λιβυή όταν τα πετρέλαια θα έρθουν στα χερια των Εβραίων με Αγγλική, Γαλλική και Αμερικανική υπηκοοότητα. Ενω χρόνια  τωρα η Λιβυή ήταν χώρα υποδοχής μεταναστων ακόμα και Ελληνων προσφεροντας εργασία σε υπηκόους άλλων "ελευθέρων" και... δημοκρατικών κρατών.

Η θεση του πρακτορα-πρωθυπουργού ήταν η αναμενόμενη: Θα έκανε τα πάντα να ικανοποιήσει τα αφεντικά του ακόμα και αν αυτό καταστρεψει οικονομικά ή θεση σε κίνδυνο την χώρα του. Οι Εφιάλτες είναι πάντα ξεκαθαρα με το μέρος των  Περσών.

Δεν ήταν έκπληξη η θεση των αποκομμάτων Του Μανου ή της Ντορας που βαπτίζουν την αχαλίνωτη κτηνωδία ως "Φιλελευθερισμό" προκειμενου τα βαμπίρ να ειναι ελευθερα να πινουν αχόρταγα αίμα αρκει αυτοί να βαζουν στο χερι τα 30 αργυρια (τριάντα από δω, τριάντα από κει, έτσι γινονται οι περιουσίες).

Δεν ήταν έκπληξη και η διφορουμενη στάση της Νέας Δημοκρατίας ή η διπλωματική στάση του ΛΑΟΣ. Όσο και να φαντασιώνεται ο Σαμαρας ότι θα γινει Παπαφλέσσας το παίξιμό του είναι ανάλογο σχολικής εορτής σε ομογενειακό σχολείο και με σπασμένα Ελλήνικος. Ο δε Καρατζαφερης καποια στιγμη θα πρπει να κατανοήσει ότι δεν μπορείς καρδούλα μου να βγαινεις σε παράσταση εθνικής εορτής  ντυμένος καουμπόϋς επειδή σου ξεμεινε η νοικιασμενη στολή από τις Απόκριες.

Το ΚΚΕ και ο Τσιπρας κινηθηκαν μεσα στα αναμενόμενα πλαίσια. Δεν θα τους κατακρινω εδω γιατι έχουν δίκιο τουλαχιστον ως προς την περιγραφή της κατάστασης, Ως προς την επίλυση μια απάντηση έχουν για όλα, πλύνε-βαλε.

Εκει που το χαρηκα αφάνταστα όμως ήταν με την Δηλωση του Κουβέλη, της "Δημοκρατικής" "Αριστερας". Το βαζω σε εισαγωγικά διότι και η εφημερίδα Αυγη τον Vardi Βαρδινογιάννη ως "σύντροφο" τον είχε αποκαλέσει κατα το παρελθον όταν εκεινος ρουφιάνευε την εκκλησια ως συνεργατιδα της Χουντας και συγκεκριμενα τον μετέπειτα Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο (έτσι εξηγείται και η αγάπη που του είχε και το Μega Channel).

Λεει λοιπον η ανακοίνωση της ψευδοαριστεράς, του λύκου που τις εθνικες και θρησκευτικές εορτές κυκλοφορεί με αποκριάτικη στολή του προβάτου:

Η επιμονή του Μουαμάρ Καντάφι να διατηρηθεί με κάθε μέσο στην εξουσία έχει ως αποτέλεσμα το αιματοκύλισμα του λιβυκού λαού. Είναι απολύτως αναγκαία η παρέμβαση του ΟΗΕ στην κατεύθυνση της ειρηνικής επίλυσης της κρίσης, της λήξης του εμφυλίου πολέμου και της μετάβασης σε δημοκρατική ομαλότητα. Η χώρα μας δεν πρέπει να εμπλακεί με τον οποιοδήποτε τρόπο σε πολεμικές διαμάχες, λόγω και της ιδιαιτερότητάς της στην ευρύτερη περιοχή. Ο μόνος ρόλος της πρέπει να είναι η συμμετοχή της σε ειρηνευτικές διαδικασίες».

Δηλαδη αγνοει ο κος Κουβελης ότι ο ΟΗΕ εχει καταστει υποχείριο της ίδιας γιάφκας και δεν βρισκει να πει ουτε μιση κουβεντα εναντια στις ιμπεριαλιστικες επιθέσεις των τυραννων που βομβαρδίζουν επί δικαιων και αδίκων ώστε να προσθεσουν την φτώχεια τους στα δικά τους πλούτη. Αγνοεί ο κος Κουβελης ότι ολες αυτες οι εξεγερσεις ήταν υποβολιμιαίες ακόμα και εαν είχαν δίκαιο έρεισμα.

Ο κος Κουβελης δηλαδη, το συνεταιράκι του Στεφανου Μανου, της Ντόρας και του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ του ΔΝΤ στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης που γίνεται και άθλιο παπαγαλάκι της Νέας Τάξης, του παγκοσμιοποιημένου ιμπεριαλισμού, του απεθνισμού των λαών και του πανεβραϊσμού δεν βρηκε μισή κουβεντα να καταγείλει ένα ακόμα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ευτυχώς! Για να πεφτουν οι μάσκες! Εγώ ήμουν σίγουρος για τον σκοτεινό διασπαστικό του ρόλο ως προς την αριστερά, και για τον ρόλο του τάκου που στηρίζει το ετοιμόροπο οικοδόμημα του "φιλελεύθερου" καπιταλισμού της ζούγκλας, που επιβάλει συγκεκριμένη εθνοφυλετική και οικονομική ολιγαρχία. Καιρός να το δουν και οι επίδοξοι ψηφοφόροι του.

Ο Εφιάλτης όσο και να ντυνεται Πέρσης, κάποιος προδωμένος θα τον αναγνωρίσει.
΄Ισως από το αίμα στο νύχι...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσ'τον να τη διασπάσει τι πρόβλημα έχεις;
Όσο πιο χαμηλά πέσουν όλοι μαζί, τόσο το καλύτερο για τη χώρα.

Theoprovlitos είπε...

Από πιτα που δεν τρωω δεν με νοιαζει κι αν καει, αλλά οι κακοβυκοκυραίοι όταν μεινουν νηστικοι αρχιζουν να βαζουν στο ματι τις πίτες των άλλων.

Theoprovlitos είπε...

Κε Λασκαρατε

Δεν εχω γκουρου κανενός είδους και δεν βριζω με την εννοια που το λετε. Καυστικος και κυνικος γινομαι αλλά επιτηδευμένα και δεχομαι δι αυτό και κριτικη και εκ του οικειου περιβαλλοντος μου, το οποίο παρακολουθει μεν τις τοποθετησεις μου αλλα απαξιωνει να σχολιασει τα γραφομενα μου ισως για να μην ταυτιστεί με καποιον που δεν ειναι αρκετα comme il faut και ευλαβης όσο θά πρεπε ή καποιον που ειναι εξ ίσου κυνικός και επικριτικός και προς τον χωρο τον οποίο συνειδησιακά ανήκει.

Επ αυτου εκτιμω την δυνατοτητα που μου δινετε να ειμαι αυστηρός και μαζί σας, διαισθανόμενος ότι καποτε σας εξοργίζω αλλά και κάποτε τρεφετε και καποιαν εκτιμηση προς το άτομο μου - πραγμα βεβαιως που δεν προκειται να ομολογήσετε ποτέ.

Σας διαβεβαιώ πάντως ότι εξ ίσου ενίοτε διαφωνω επί της ουσίας και με εντονο τρόπο σε επι μερους ζητήματα και με προσωπα με τα οποία έχουμε τον ίδιο προσανατολισμό, διότι η αληθεια ειναι ενα ζητουμενο, τα πραγματα ποτε δεν ειναι μαυρα ή ασπρα (παρ' εκτος δι αυτους που αρεσκονται να τα βλεπουν ετσι) και ο ειλικρινης αναζητητης ψαχνει να βρει τι ειναι το καλυτερο κατά περίπτωση και οχι λογω δογματισμού.

Εσεις για παραδειγμα πως μπορειτε να καταγγείλετε τον κρατισμό της αριστεράς ως αιτία διαπλοκης και διαφθορας όταν ο φιλελευθερισμός ειναι εξ ίσου αναλγητος και διεφθαρμενος, όπως στον τομεα της Υγειας, της διαφημισης και της ναυτιλίας, τομεις για τους οποίους τυγχανει να γνωρίζω μεχρι που φτανει η διαπλοκη και η απανθρωπιά του "φιλελευθερου" ιδωτικου τομέα.

Αν καποιος προταξει την ηθική του πανω από καθε ιδεολογημα και συστημα τότε όλα τα συστηματα μπορουν να αποδωσουν, διοτι υπαρχει καποιος συνειδησιακός έλεγχος. Οταν αυτός χαθει τότε είτε κομμουνισμο εχουμε είτε αναρχοκαπιταλισμό homo homini lupus. Και οι τοποθετησεις των κομματων γινονται μπουρδολογίες.

Για αυτό - για να ερθω και στο προκειμενο - βλεπουμε κομμα της ψευδοαριστερας (την ΔΗΜΑΡ) να μοιραζεται την πολυθρονα με την Δραση του Στεφανου Μανου στους Δημους Αθηνας και Θεσσαλονικης, με την Δημοκρατικη Συμμαχια ως μαϊντανό ή ως υπόβαθρο. Προεκειται για την πορτοκαλί επανασταση στους δήμους, η οποία παραπεμπει και στο think tank ετέρων πορτοκαλί επαναστασεων το οποίο έγινε και αφορμή αποχώρησης στελεχων από την Σπίθα (την οποία δεν παρακολουθω ούτε ακολουθω).

Αν σας ενοχλησαν οι φιλοφρονησεις του κου Δημαρα με τα κομματα της δεξιας τοτε πολυ περισσότερο θα επρεπε να σας ενοχλουν οι συντροφικοι χαιρετισμοι της κας Μπακογιαννη στο συνεδριο της ΔΗΜΑΡ με την οποία θεωρητικα θα επρεπε να τους χωριζει ιδεολογικη αβυσσος.

Αυτο που προσπαθω να αποδειξω - και συνεχως επιβεβαιώνομαι διοτι ο βηχας και ο... παρας δεν κρυβονται) ειναι οτι τα κομματα τα οποια θεωρείτε ως ιδανικο συνδυασμό συγκυβερνησης στην ουσια αποτελουν διαφορετικά νουμερα της ρουλετας, άλλα κοκκινα άλλα μαυρα, στα οποία πονταρει ο ίδιος στρατηγικός επενδυτής.

Theoprovlitos είπε...

Για να μην νομισθει ότι εχω προκαταληψη επανειλημενως εχω γραψει αρνητικοτατα σχόλια για την μαφια των πρασινομπλε συνδικαλιστων, για τους συνδικαλιστικους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν τον δημότη και τον πολίτη σαν μοχλο εκβιασμού προς την κυβερνητική εξουσία, αναγνωριζω ότι οι πιο φιλολαϊκες κυβερνησεις που υπήρξαν ποτε μετα την αθλιοτητα της μεταπολιτευσης ήταν του Καραμανλή και του Μητσοτάκη αλλά και του δημαγωγού και φαυλοκρατη Ανδρεα Παπανδρεου την πρωτη περιοδο εξουσιας του κλπ.

Αλλα από το σημειο αυτό μεχρι του σημειου του να συνεργαζεται ενα κομμα της αριστεράς με το Πατριαρχειο του φιλελευθερισμού και της κοινωνικης αναλγησίας που βλεπει τους ανθρωπους σαν νουμερα εγχειριδίου του Χαρβαρντ, και κανει τεμεναδες σε παγκοσμιους δικτατορες-επενδυτές τους οποίους υποδεχεται στο Μουσειο Κυκλαδικης Τεχνης μετά Βαίων και κλάδων προκειμενου να φορεθεί σε αυτον τον φουκαρά λαουτζίκο ως ξενο ρουχο εισαγόμενος γύψος, απεχει πολυ.

Σε αυτό που εχετε δίκιο ειναι οτι αυτοί που κυβέρνησαν και εκ προμελετης εφεραν την χωρα σε αυτο το σημειο, το να προσπαθουν κατόπιν εορτης να την σωσουν ειναι εμπαιγμος της νοημοσύνης μας. Ο ενδεχόμενος δόλος όμως δεν αφήνει εκτός ουτε την κα Μπακογιαννη ουτε τον κο Μανο ωστε ο κος Κουβελης να μπορει να συνεργαζεται μαζι τους χωρις τύψεις.

Ας αφαιρεσει από τον τίτλο του κομματος του το "Αριστερά" και μετα ειναι ελευθερος να συνεργασθει με όποιον θελει. Διοτι η εποχη του εισαι ότι δηλώσεις περασε ανεπιστρεπτί και κανεις δεν μπορει να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του στην εποχή του internet και των wikileaks.

αποκριατικη στολη είπε...

Καλά αυτό το είδος του blog με όμορφες εικόνες είναι πραγματικά αξίζει να ψάχνουν για, καλές φωτογραφίες για τους επισκέπτες και μια αξία για εσάς, όπως θα δείξει σίγουρα την ποιότητα. Είναι καλό να έχουμε αυτά τα είδη της μόδας γύρω για να κρατήσει τη ροή σταθερή. Κάνοντας αυτούς που πραγματικά μπορούν να κάνουν τα πράγματα στο μέλλον, καλή δουλειά!