5/12/11

ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ


KAΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ COPYRIGHT ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ...

Την ιδια ακριβως περίοδο που το Εβραιοαμερικανικό λομπυ AJC  βραβευε τον Παπανδρεου ως τον καλύτερο φίλο τους, την ίδιο ώρα που επεβαλε εξωθεν και ανωθεν στην ΑΘήνα την διαγραφη του θρησκευματος από τις ταυτότητες (γεγονός που τα ΜΜΕ το εθαψαν επιμελώς την στιγμη που η ίδια η ιστοσελίδα του λομπυ το ανεγραφε ξεκαθαρα πριν την κατεβασει άρον-αρον όταν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος [link] αντεδρασε χωρις να αναφερθει δημοσιως όμως στο παρασκήνιο) εγινε ακομα ενα εγκλημα κατα της ανθρωπότητος:

Η ΗΘΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ που πεθαναν στα ιδια στρατοπεδα συγκεντρωσης με τους Εβραίους. Προφανως για να χαλκευτει η ιστορία και σε βαθος χρονου να παρουσιαστεί το εγκλημα ως μονοπολιτισμικό. Με απύθμενο θρασος λοιπον εκεινοι που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως προωθουν τον πολυπολιτισμό και τον διαθρησκειακό διαλογο και κυριως, την ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ προεβησαν λογοις και εργοις σε μια ανιερη επίθεση και πιεση σε βαρος του Πολωνικού λαού, της Πολωνικής κυβερνησης και της μνημης των εκατομμυριων χριστιανών  θυματων του ναζισμού που επίσης πέρασαν από στρατοπεδα συγκεντρωσης -μεταξυ τους δε και τρεις χριστιανοι ορθοδοξοι εκ των συγγενων μου.



Ο Rudolf Hoess, αρχιβασανιστής στο στρατοπεδο
συγκεντρωσης τουΑουσβιτζ, είχε υπηρετήσει νωρίτερα
στον πλευρό του Τουρκικου στρατού υπό τις διαταγες του
Γερμανοεβραίου στρατηγού Otto Liman Von Sanders.
Η Τουρκία ανέκαθεν υπήρξε το χαϊδεμένο παιδί του
Σιωνιστικού λόμπυ γι' αυτο και αποθρασύνεται. Στην
φωτογραφία με το παρασημο των Τουρκων και των ναζί

Απαιτησαν λοιπον οι νταβατζηδες τής "ανεκτικότητας" την αφαίρεση των σταυρών των χριστιανων θυματων του Αουσβιτζ ώστε να μετατραπει αυτο σε αποκλειστικό μνημειο Εβραϊσμου και εκ των πραγματων, παραπληροφορησης και προπαγναδας από ποιούς;

 Από αυτους που όχι μόνο περιέργως διασώθηκαν αλλά βρεθηκαν και με τεραστιες περιουσίες, ενω οι συμπατριωτες τους είτε εγιναν σταχτη είτε χαλίκι για το κτίσιμο του κρατους του Ισραηλ το οποίοι οι ίδιοι μεθοδευαν -παρα την έλλειψη ενδιαφεροντος της συντριπτικης πλειοψηφίας του Εβραϊκου λαού- την περιοδο που τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ -και οχι μονον- είχαν αναγκη μιας αποικίας στην Μεση Ανατολή.

Δυστυχως, είναι πολλά τα λεφτά... Bronislaw! Οι κυβερνησεις-οπερετες δοσιλόγων ενδίδουν στο Τερας. Ο δοσιλογισμός μπροστα στο χρημα εχει παρει διαστασεις επιδημίας. Και 12 χρονια μετά από αυτο το έγκλημα κατα της ανθρωπότητας, δηλαδη την εμπρακτη ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ώστε να αναδειχθει αποκλειστικα το εβραϊκο, η Πολωνική κυβερνηση βραβεύει τους νταβατζηδες. Τους ανθρωπους του χρηματος και της εξουσιας που εχουν μετατρεψει την Υβρι ως lifestyle και που μας παραμυθιαζουν οτι σκοπος τους ειναι η "ανεκτικοτητα", την ώρα που τα χριστιανικα συμβολα καθαιρουνται από την Αμερικη "για να μην θιχτουν οι αλλοθρησκοι" ενώ την ΙΔΙΑ στιγμη Εβραϊκες Μενορες κανουν την εμφανιση τους παντού, μεχρι και μπροστα στο Λευκό Οικο, ως το συμβολο του ΝΕΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ και της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Το πανταχού παρόν κακό σκυλί του Σιωνισμού, Elie Weisel
με τον Ομπαμα χειροκροτούντα. Υπαρχουν αντιστοιχα
ενσταντανέ και με τον Μπους και τον Κλιντον.
"Remove the crosses" φωναζε το σκυλι του Σιωνισμού Elie Wiesel για την αφαιρεση των σταυρων από το Αουσβιτζ. Ειναι το ιδιο ακριβως σκυλί που μερικά χρονια αργοτερα στα εγκαινια του Μουσειου του Ολοκαυτώματος της Νεας Υορκης θα διαταξει από άμβωνος τον Bill Clinton να επιτεθεί στους Σερβους επειδη αντιδρουν στην καταστροφή της χωρας τους και την μετατροπή της σε Γη Μαδιαμ, για να επελασουν στη συνεχεια οι φιλοι του, τα κορακια, οι γυπες και οι υαινες.

Να επεμβει  δηλαδή υπερ του Ισλαμικου φονταμενταλισμού και του Κροατικου ναζιστικού εθνικισμού -υπευθυνου για την γενοκτονία Εβραίων, Σερβων και Τσιγγανων κατά τον Β' Παγκσομιο Πόλεμο- που μεθοδευσαν την διαλυση μιας πολυπολιτισμικης χωρας, της Γιουγκοσλαβιας (ενω υποτιθεται πως ο πολυπολιτισμος ήταν το... ζητουμενο).

Η Μεγαλη Γερμανια-Αυτροουγγαρία είχε αναγκη από τα παλαια εδαφη των αποικιών της ενω το Εβραϊομασωνικό λομπυ ξαναθετει επί χαρτου το ζητημα της "ανεξαρτητης" -Εβραϊκης στην ουσία- Μακεδονίας και παίρνει ετεροχρονισμένα την εκδίκησή του για την δολοφονία του Αυστριακού δουκα στο Γερμανοκρατούμενο Σεραγιεβο και για την συμμαχία των Σερβων με τους Έλληνες που τους πήραν σην Θεσσαλονίκη το βουτυρο από το ψωμί, μιας και όλα τα μονοπώλια ήταν στην ουσια στα χερια εγκαθετων των Ρωτσιλντ Εβραιομασωνων "διαφωτιστων" επιχειρηματιων τού Γερμανοιταλικου άξονα και των οποίων τα πνευματικοπαίδια δρουν και σημερα παρασκηνικά ως βαθυ κρατος

Ο Elie Weisel υποδεικνυεει στον Κλιντον τι πρεπει να κανει στη Γιουγκοσλαυια.


20 σχόλια:

e- είπε...

Λοιπόν ποτέ δεν πολυκατάλαβα τις διαφορές εβραίων εβραιομασώνων κ.τλ.
αλλά τείνω να πιστέψω με τούτα και με κείνα ότι είναι pardon κωλοφάρα ΌΛΟΙ!

Theoprovlitos είπε...

e

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να διολισθησω στην παραθεση περιστατικών που θα τους δαιμονοποιούσαν συλλογικα -αν και ευκαιριες θα υπηρχαν αφθονες και αγγιζουν μεχρι και την κερκοπορτα της Κωνσταντινουπολης.

Αλλα δυστυχως ειναι γεγονος οτι η ηγεσια τους διαχρονικα και παγκοσμιως ασχολουνται με πορτες θησαυροφυλακίων και κερκοπορτες.

Εν αμεγαλο προβλημα που εχουν ειναι η εσχατολογια τους και ο Μεσσαινισμος τους που ειναι

Α. Υλιστικός
Β. Εθνοφυλετικός

γι αυτο και ο Ιουδας προδωσε τον Χριστό και πολύς κοσμος φωναζε το άρον άρον σταυρωσον αυτων.

Παρ ολα αυτα, τους εβραιους τους γνωριζω καλα, διοτι τοσο εγω όσο και ο πατερας μου μπαινοβγαιναμε σε εβραικα σπίτια και μαλιστα - θα σου φανει παραξενο - κατ απεριοδους οι δυο κολλητοι μου ήταν εβραίοι. Αμφοτερους δε τους αγαπω και προσευχομαι γι αυτους. Και περαν εκεινων ακομα δυο φιλικα προσωπα μου ειναι αγαπητα ειναι εβραίοι επισης.

Εβραικο αιμα υπαρχει σε πολλους εξ ημών. Εξ αλλου πλειστοι εβραίοι που ηταν ΗΔΗ εξελληνισμενοι ελληνοποιηθηκαν πλήρως όταν και εκεινοι και οι ελληνες εγιναν χριστιανοι.

Μπορεις να παρομοιασεις τους Εβραιους σαν κατι σαν το συστημα ΠΑΣΟΚ. Μια διεφθαρμενη ηγεσία που προσποιείται οτι δηθεν εχει ιδανικα και ινδαλματα αλλα εχει καταφερει επιο πτωματων τις μεγαλυτερες κομπινες όλων των εποχων, εν συνεχεία μια ομυγυρις παρατρεχαμενων που τρωει και αυτη σαν τις υαιανες -τα πασοκοσκυλα δηλαδη και τα λαμογια με τις μιζες κλπ- εν συνεχεία η πασοκαρία που κουναει την σημαια για να βολευτει καπου και αυτη ή για να μην υποστει τις συνεπειες ενω πασοκικου κρατους και τελος υπαρχουν και εκεινοι οι αφελεις που απο οικογενειακη παραδοση ή από εναν ανοητο ιδεαλισμο παραμενουν ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ.

Κατ αναλογια στον εβραισμο υπαρχουν τα μεγαλυτερα παγκοσμια λαμογια ολων των εποχων, τα παρατρεχαμενα τους σκυλιά-θυγατρικες εταιριες, εκεινοι που διαπλεκονται ή συναλλασσονται με τους παραπανω είτε για να επιβιωσουν είτε για να μην καταστουν αποβλήτοι και εκεινοι που ακολουθουν τους παραπανω απλα και μονο επειδηετυχε να γεννηθουν εβραίοι.

Theoprovlitos είπε...

Οσον αφορα τον Εβραισμο, τον Σιωνισμό και την εβραιομασωνία ειναι βεβαια συγκοινωνουντα δοχεία εκ των πραγματων π[λην όμως εχουν και τεραστιες διαφορες όπως εχει και ο ορος Ελληνας. Ελληνας λογιζεται ας πούμε και ο Λασκαρατος ή ο Ροίδης (αν και υποψιαζομαι οτι εχουν μεταστραφει στην εβραιομασωνία). Ελληνας ειναι και ο Αδωνις Γεωργιαδης και ο Ψαριανος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παντως ο μεγας κινδυνος για την ανθρωπότητα ειναι η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ η οποία δεν εχει και τοση σχεση με τον πατριωτικο Σιωνισμο, πολυ λιγοτερο δε με τους θρησκευομενους Εβραιους.

Οι ριζες της προεερχονται από ενα μειγμα Εβραϊσμου με παγανιστικες θρησκειες και ελληνικο γνωστικισμό (μαγεια κλπ) όπως εκφραζονται στην Καμπαλά που εχει "γινει" της μοδας και "Διαφωτισμου" που προσβλεπει σε μια light πανθρησκεια, παγκοσμιοποίηση, ενοποίηση, καταργηση των χαρακτηριστικων των εθνων και στην επιβολή μιας παγκοσμιας κυβερνησης της οποιας θα ηγηθει ενας παγκοσμιος προεδρος (βλεπε και πλανηταρχης Ομπαμα ως προεορτια) η οποία εχοντας συγκεντρωσει όλες τις εξουσιες και ολο το χρημα στα χερια της εν συνεχεια θα επιβαλει ενα Μεσσιανικο συστημα δικαιου και ειρηνης. Μια Νεα Ταξη Πραγματων.

Φυσικα ο τρόπος που το μεθοδευουν αυτό, οι πόλεμοι, οι πεινες, οι καταστροφές, ο τρόμος, η δυστυχία κλπ ειναι ενδεικτικά του τι είδους επίγεια βασιλεια θα θελησουν να εφαρμόσουν. Την χειροτερη δικτατορια όλων των εποχών. Οσο για τους ίδιους; Θα εχουν τα αγαθα του Ιακωβ και του... Μπρεζνιεφ.

Εξ αλλου η βασιλεια του βασιζεται στην υποτιθεμενη ΓΝΩΣΗ με την οποία ο Εωσφορος-Προμηθεας-Οφις θελησε να ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ τους ανθρωπους με σκοπο να γινουν θεοί. Και η αποκτηση της Γνωσης του Καλου και τυου Κακου θα γινει όταν το ανθρωπινο γενος βιωσει πρωτα καθε μορφης κακού. Θεολογικα μιλαω, δεν υποννοω Λιακοπουλους και UFO.

H Καμπαλογεννης Εβραιομασωνία και ο Μεσσιανισμός της είναι σην πραγματικότητα ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ. Γι αυτο και θα παρατηρησεις σε πολλες εταιριες του λογοτυπους με ενα ΑΣΤΕΡΙ καθοτι συμβολικα ο Εωφορος ταυτιζεται με την Αφροδίτη, το πρωινο αστρο που θα φερει μια Νεα Εποχη.

e- είπε...

Και μόνο που η Μαντόνα είναι μέλος
''Καμπαλά'' και φορά κόκκινο βραχιολάκι! με κάνουν και ξερνάω!
ωραίοι κυρίαρχοι του Κόσμου!
Θα ήταν ένας ακόμη αστείος τρόπος να νικήσουμε το φόβο του θανάτου που μας κατατρύχει αν δεν ήταν αίτιο τόσου αναίτιου πόνου για πολλούς!
Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Μια που το 'φερε η κουβέντα, μόλις έγινε μέλος της Καμπάλα, έκανε μάλιστα δήλωση πως ήθελε στο εφ' εξής να την λένε Εσθήρ!

Έχω την εντύπωση πως ο Θεοπρόβλητος ξέρει ακριβώς ποια είναι η Εσθήρ αφού έχει σχέση με την δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή των Εβραίων (η πρώτη, η Χάννουκα και η οποία γιορτάζεται περίπου αυτήν την περίοδο, γιορτάζει την πτώση του Ελληνισμού).

Α ναι, και χρόνια πολλά Θεοπρόβλητε!

0987654321

Theoprovlitos είπε...

e

Το ιδελογικο τερατουρημα που εχουν εφευρει ειναι απλο και βολικο

Ενδιδεις στις ηδονες και στις απολαυσεις, στο κακό σε καθε του εκφανσει και το φορτωνεις στα αστρα και στο κισμετ και στην προηγουμενη ζωη σου.

Δεν χρειαζεσαι ηθικους φραγμους και κανεις τον αμοραλισμο τρόπο ζωης πιστευοντας οτι η σε βαθος επιγνωση του κακου σε οδηγει στην θεωση. Χωρις αναστολες και χωρις μετανοιες.

Theoprovlitos είπε...

0987654321

Την Ασταρτη υπονοεις; Ή αλλως Αστρα ή πρωινος Αστηρ ή Αφροδιτη.

Παντως οτι με διαβαζουν με διαβαζουν. Το μεν βιντεακι από το σηριαλ του Mega Τζιβαερι όπου γινοταν κατηχηση σε Λυκειο από την καθηγητρια Κατερινα Λεχου περι Ασταρτης, Αστηρ, Αφροδιτης το κατεβασαν στη δε βιογραφια του Κυρκου εξαφανιστηκε οτι ο παππους του λεγοταν Κυρκος Κυρκος καταγωγης εξ Ανδριανουπολεως Εντιρνε η οποια υπηρξε το μεγαλυτερο κεντρο Εβραιομασωνιας στην Οθωμανικη αυτοκρατορια και κεντρο υποδοχης εβραιων από το Κυρκ-Ερ τρης Κριμαιας.

Theoprovlitos είπε...

Ο κος Richard Morningstar τι σου λεει;

http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Morningstar

United States Ambassador to the European Union

a promoter of the Baku–Tbilisi–Ceyhan pipeline

Special Envoy of the United States Secretary of State for Eurasian Energy

represented the United States at the signing ceremony of the intergovernmental agreement of the Nabucco pipeline

MORNINGSTAR (δηλαδη ο κος Εωσφορος, οχι παιξε γελασε...)

Ανώνυμος είπε...

Χαχα, είσαι απίστευτος! Το πραγματικό της όνομα ήταν Αδάσσα. Μετονομάστηκε σε Εσθήρ και γι' αυτό υπάρχουν πολλές θεωρίες, μία εξ' αυτών είναι πως προέρχεται από μία πρωτοσημιτική ρίζα που σημαίνει τι άλλο, το όνομα το κυρίου Μόρνινγκσταρ!

Η ιστορία της Εσθήρ με λίγα λόγια είναι πως οι Εβραίοι ξεγέλασαν τον Πέρση αυτοκράτορα ώστε να την παντρευτεί και μετά από δολοπλοκίες με έναν ονόματι Μορδεχάι αυτή τον έπεισε να σφάξει ένα τεράστιο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού στην Περσική αυτοκρατορία, ξεκινώντας από τον Μακεδόνα αξιωματούχο Αμμάν.

Αυτές είναι γιορτές, όχι χαζομάρες!

Ανώνυμος είπε...

1. Θα πρέπει να δεις ποιος έκανε κουμάντο στη Γερμανία όταν έδρασε ο Sanders. Ιδίως τους αρχηγούς των μυστικών υπηρεσιών και τους τραπεζίτες.
2. Η ταὐτιση της Γερμανίας με την Αυστροουγγαρία είναι τελείως λανθασμένη. Η δεύτερη ήταν μια τελείως πολυπολιτισμική κοινωνία, έχοντας από Σέρβους μέχρι Γερμανούς και Τσέχους ενώ η Γερμανική Αυτοκρατορία αποκλειστικά και μόνο Γερμανούς. Γεωγραφικά αν το δεις μόνο, αναπτύχθηκαν σε άλλες περιοχές. Όποιος μιλάει γερμανικά δεν είναι αναγκαστικά Γερμανός. Άλλωστε οι Γερμανοί ποτέ δεν ονόμασαν την χώρα τους Γερμανία και τους ευατούς τους Γερμανούς. Εμείς το πρἀττουμε αυτό.
3. Συνεχίζεις να μην τους "τσουβαλιάζεις" όλους τους τσιφούτηδες. Εντάξει, έχεις και εσύ κάποια πολιτικώς ορθά κατάλοιπα. Δεν μπορείς όμως να αρνηθείς πως στην Ελλάδα, συνολικά οι περιούσιοι εργάστηκαν και εργάζονται για την καταστροφή της.
4. Ποια είναι η άποψή σου, μιας και το θέμα το έφερε για τα στρ.συγκέντρωσης, για την έκθεση του Ερυθρού Σταυρού τω καιρώ εκείνω, η οποία αναφέρει πως οι περιούσιοι νεκροί ήταν μόλις 221.000 και κάτι ψιλά;
5.Μπορούμε να μίλάμε με τις ώρες για αυτά. Το ζήτημα είναι να πράξουμε.

Emeritus

Ανώνυμος είπε...

Σχετικό:Το μεγαλύτερο σόι γερμανοτσιφούτηδων ονομάζεται Morgenstern!. Τυχαίο;

Emeritus

Ανώνυμος είπε...

Η διήγηση δεν λέει αν οι σφαγιασθέντες ήταν Έλληνες, ούτε αν ο Αμμάν ήταν Μακεδόνας. Το περιστατικό όμως δείχνει πως δουλεύουν οι τσιφούτηδες, πάντα ως παράσιτα μιας κοινωνίας.

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Emeritus
Στο 1. Γιατι δεν μας λες?

Στο 2. Ασχετως αν οι Αυστραικοι εχουν Γερμανικη συνειδηση ή οχι (μη ξεχνας οτι και η διαφοροποιηση Σερβων και Μαυροβουνιων καθως και Βουλγαρων και Σλαβομακεδονων ειναι τεχνητη) το θεμα ειναι οτι οι Αυστριακες αποικιες ηταν Γερμανοθρεμμενες και δευτερον για τον Μεγαλοιδεατισμό που ηθελε την Γερμανια Μεγαλη Ρωμαικη Αυτοκρατορία ασχετως πως προεκυψε και επεβλήθη δεν παυει να ειναι η Αυστρια στην σφαιρα της Γερμανιας.

3 και 4. Δεν ειναι θεμα πολιτικης ορθοτητας. ΕΙναι θεμα δικαιοσυνης. Οντως σαν λομπυ επαιζε ανεκαθεν ενα σκοτεινο ρολο αλλα το ιδιο ισχυει και για το συστημα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που καποτε εφτανε να παιρνει το 87% των ψηφοφορων.

Οπως αρνουμαι ομως το "μαζι τα φαγαμε" του βουβαλου και τους "αγανακτισμενους πελατες" του Ψαριανου δεν μπορω να επιμερησω την ευθυνη μιας διεφθαρμενης εωσφορικη ηγεσιας επι δικαιων και αδικων.

Εξ αλλου δεν μπορει να μην εχει πεσει στην αντιληψη σου η εντονες διαμαχες μεταξυ παραδοσιακων Εβραίων και των εβραιομασωνων σε βαθμο που να γινονται σχισματα.

Οι Εβραίοι παντως θα γινουν το οχημα της ελευσης του αντιχριστου όπως καποτε εγιαναν το οχημα της ελευσης του Χριστου.

Και τοτε τα πραγματα θα ξεκαθαρισουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ροήδης και ο Λασκαράτος όχι μόνο είναι Εβραιομασώνοι είναι και γκαουλάιτερς της παγκοσμιοποίσης, μασκωφόροι της Νέας Τάξης.
Τα άρθρα είναι κατευθυνόμενα και στοχευμένα. Πολύ δήθεν πολύ ψωροκουλτούρα του κώλου, πολύ κοσμοπολιτισμός, μίσος για την Εκκλησία και την Ελλάδα, πρακτοριλίκι και ιππότες του τεμένους του μεγάλου μάγιστρου βρωμάνε από μίλλια μακριά εωσφορισμό και εβραίλα.
Οι εξομώτες.
Μιχάλης

Theoprovlitos είπε...

Το μαυρο καπελο του Ροϊδη, όντως θυμιζει ραββίνο...

Αλλα μην τους υπετιμας. Λαμογια ειναι που προσπαθουν να επιρρεάσουν το χωρο της διανοησης. Τα αρθρα τους μεταφραζονται παντα σε χρήμα...

SkyWatcher είπε...

Από την ιστορία που δεν την ήξερα πήρα την ιδέά: http://redskywarning.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html

Theoprovlitos είπε...

Skywatcher

καλα κανεις και το αναπαραγεις και το εμπλουτιζεις. Ο κοσμος πρπει να ξερει τι γινεται γιατι το εχουν παραξηλωσει.

Σημειωνω οτι ο Ellie Wiesel ειναι το ιδιο προσωπο που διεταξε τον Κλιντον να επεμβει στη Γιουγκοσλαυια στα θυρανοιξια του Μουσειου ολοκαυτωματος.

Επίσης μια σημαντικη λεπτομερεια πληροφορια. Το περιστατικο αυτο το ειχα ανακαλυψει εν τη γεννεσει του. Δηλαδη το 2000 απλα τωρα το δημοσιευσα. Και το ανακαλυψα οταν πηρε το ματι μου στα ψιλα των εφημεριδων την συναντηση των Αμερικανοεβραιων με το Χριστουδουλο κα το Σημιτη για το θεμα των ταυτοτητων.

Εν συνεχεια μπηα στην ιστοσελιδα του AJC και ειδα μα τα ματια μου στα πεπραγμενα τους να γραφεται πως " η επιτροπη συναντηθηκε με τον Αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο και ζητησε να ασκησει οση επιδραση μπορει στον Πατριαρχη Μοσχας Αλεξιο για να αμβλυνθει το θεμα του "αντισιμητισμου" στη Ρωσια καθως επισης να μην αντιδρασει και στο θεμα των ταυτοτητων. Δηλαδη το εγραφαν οι ΙΔΙΟΙ οι εβραιοι οτι ηταν δικος τους δακτυλος. Μερικες μερες αργοτερα ομως το κατεβασαν.

Τις ιδιες μερες ακριβως με τις ταυτοτητες τεθηκε και το θεμα των σταρων στη Πολωνια. Φυσικα ΕΦΡΙΞΑ με το θρασος τους και τις ραδιουργιες τους.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κρίμα να σπέρνετε το μίσος μεταξύ των λαών με ιστορικές ανακρίβειες γιατί δεν περνάτε την ώρα σας με κάτι δημιουργικό, πηγαίνετε να δουλέψετε και θα δείτε πως θα σας περάσει το φυλετικό σας σύνδρομο...

Theoprovlitos είπε...

Μαλλον κατι δεν καταλαβατε καλα. Ναναι αραγε θεμα περιορισμενης ευφηϊας;

Aυτο που αναδεικνυουμε ειναι το ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ μισος και τον εθνοφυλετισμό ενος και μονο λαου προς όλα τα αλλα τα "ακαθαρτα" και "κατωτερα" εθνη. Οπως φαινεται από τα ΔΙΚΑ τους εργα και ημερες.

Ξερετε η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ειναι δικαιωμα.

Βεβαια για να πουμε και του στραβου το δικιο ο συγκεκριμενος λαος για μια φορα ακομα βρισκεται στην χειροτερη αποστασία του από τον Ιαχβε. ΕΞ ου και όλες αυτες οι μυστικιστικες και αλλες ενασχολησεις με τα δενδτρα της ζωης, τη καμπαλα, την αστρολγια και το φλυτζανι. ΑΥΤΗ ειναι η νεα θρησλεια των εβραιων η οποία επικρατει κατα κρατος επειδη δεν βρισκεται σημερα ουτε ΕΝΑΣ ααμεσα τους που να τους καταγγείλει πριν τον παραδοσιακων ορθοδοξων εναντιων των οποίων η εβραϊκη μασονικη ηγεσια εχει κηρυξει τον πολεμο.

Theoprovlitos είπε...

ΜΙΑ οδος εναπομενει στον Ισραηλητικο λαό. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στον Γιαχβε. Αλλα μαλλον ζηταω πολλα και αυτα ειναι ψιλα γραμματα για ενα λαο του οποιου η ηγεσια και η διεστραμενη εσχατολογια οραματιζεται παγκοσμιες τυραννιες.