24/3/11

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ - AINDS


To AIDS - γνωστό και ως Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσιοποιητικής Ανεπάρκειας - δεν σκοτώνει αυτό καθ' εαυτό (αν και δεν δηλωνω ειδήμων). Αυτό που κάνει είναι να εισέρχεται είτε με μηχανικό είτε με φυσικό τρόπο ως Ιός (π.χ. της Ελευθεροτυπίας) δηλαδή ως ξένο σώμα σε έναν υγειή οργανισμό και καταστρεφει τα αντισώματα που αυτός έχει αναπτύξει προς τρίτους, θανατηφόρους εισβολείς προκειμένου να προστατευθεί από τον κανιβαλισμό του.

Οι διάφοροι μικροοργανισμοί που περιβάλλουν τον ανθρώπινο οργανισμό προσπαθούν να εισβάλλουν σε αυτόν ώστε να αναπτυχθούν παρασιτικά μέχρι του σημείου να επέλθει ο θάνατος. Τα μικροβια δηλαδή ειναι κατι σαν ύαινες σε μικρογραφία. Δεν χρειάζεται δε να προσβληθουν από αυτά όλα τα όργανα. Αν προσβληθουν οι πνευμονες είναι ζήτημα χρόνου για το ποτε θα καταρρεύσει και ολόκληρος ο οργανισμός, ακόμα και τα υγειή όργανα.


Το AIDS λοιπον είναι το σιχαμερό εκείνο κατασκεύασμα που σκοπό έχει να αποδομήσει το ανοσιοποιητικό σύστημα ώστε να καταρρεύσει πρωτα ο αδύναμος κρικος και εν συνεχεία ολόκληρος ο οργανισμός. Εισέρχεται δε στον οργανισμό με δύο τρόπους.Ο ένας είναι όταν  o oργανισμός προτάξει απρόσεκτα τα οπίσθια του σε αναζήτηση εφήμερης ηδονής. Ο άλλος είναι η μηχανική εισβολή π.χ. μέσω σύριγγας. Και στις δύο περιπτώσεις ηθικός αυτουργός είναι η αναζήτηση προσωρινών παραδείσων και η ανοησία. Το αποτέλεσμα πάντως ούτως ή άλλως είναι τό ίδιο. Η αδρανοποίηση του οργανισμού, η ασθένεια και ο θάνατος

Τό ίδιο συμβαινει στους λαούς και με τους αποδομητές τους που με πρόθεση (σαν εκεινον τον κίναιδο καταζητούμενο αεροσυνοδό που για να βγαλει το άχτι του μόλυνε από πρόθεση δεκαδες άντρες και γυναίκες με aids) προσπαθουν να δημιουργησουν σύνδρομο επίκτητης εθνικής ανεπάρκειας ώστε να τους καταστήσουν ευάλωτους σε θανατηφόρες ασθενειες που σαν πανουκλα μαστίζουν την ανθρωπότητα. Κατατρώγουν τις χώρες την μια μετά την άλλη  στον πλανήτη των φιλελεύθερων βαμπίρων που θεώρησαν κάποτε ως "φιλελευθερισμό" το δικαίωμα να τρώνε  στους κήπους της Φουκουσίμα από τον καρπό του δέντρου της γνώσης του καλού και του κακού και να ανοίξουν το κουτί της Πανδώρας και τους ασκούς του Αιόλου ώστε να γίνουν "Θεοί", -όπως τους συνεβούλευσε και το ερπετό που λατρεύουν με ανθρωποθυσίες στήνοντας βωμούς πότε στην Ισλανδία, πότε στο Ιρακ, πότε στην Ελλάδα και πότε στην Λιβυή.

Αλλά ο όφις ο αρχαίος δεν τους τα είπε όλα. Ξεχασε να τους πει κι εκείνο το "το αίμα των αθώων επί των κεφαλών υμών και επί των τέκνων υμών". Διοτι τα θύματα του AIDS είναι πλέον εκατομμύρια.

Ας μπολιαστούμε με την μάχαιρα του πνεύματος. Η ιστορία μας και η ταυτότητά μας ακόμα και  αν είναι παραχαραγμένη ή φτιασιδωμένη είναι το μονο που μπορεί να δημιουργήσει κάποια αντισώματα. Διότι σημερα η διαστροφή εχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι να αρεσκωνται στο να ζουν ως μικρόβια και να ηδονίζονται από την μυρωδιά της σήψης.


____________


Κι εγω για να τους τιμωρήσω την 25η Μαρτίου θα ακούσω δημοτικά στα Αλβανικα έτσι για να τους τη σπάσω αφού πάω στοίχημα πως τον μόνο εθνικό χορό που έχουν δεί  ποτέ είναι στο National Geographic τα μπαλετα για Αυστραλούς  σαπιοκοιλιάδες στο Bali. (Στους γάμους τους άραγε χορεύουν το Money makes the world go round;)


Κύριοι αποδομητές: Σας αναγνωρίζω πάντως ότι ΔΕΝ είστε ρατσιστές: 
Μισείτε όλους τους λαούς το ίδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: