19/3/11

ΛΙΒΥΗ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Και ξαφνικά τα βρήκαν οι Άγγλοι με τους Γάλλους για να επιτεθουν στην Λιβυή ώστε να προστατευθουν τα ανθρωπινα δικαιώματα; Όχι ακριβως. Στην πραγματικότητα τα βρήκαν οι... Σιωνιστές με τους Σιωνιστές να βάλουν στο χερι τα πετρελαια  και το γκάζι της Βόρειας Αφρικής και επειδή ο Berlusconi δεν τους καθόταν και δεν έδινε γη και ύδωρ αφού είχε κάνει ο ίδιος συμφωνία με τον Gaddafi προς όφελος της χώρας του τον τσάκισαν με αρνητικά δημοσιέυματα για την ιδιωτική του ζωή. Μέχρι που ενέδωσε.
Η ιστορία ξεκινά με την Ολλανδικών συμφερόντων (η Ολλανδια ήταν ανέκαθεν μεγάλο Σιωνιστικό κέντρο) εταιρία Suez που μεταξυ άλλων έχει συμφέροντα και στο ομώνυμο κανάλι.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2006 η εταιρία Suez με πρωτοβουλία του Γαλλομαροκινού (συμπατριωτη του Strauss Kahn) Σιωνιστή πρωθυπουργού της Γαλλίας Dominique De Villepin συγχωνεύεται με την Γαλλική Gaz de France και δημιουργείται ενας ενεργειακός κολοσσός: H GDF Suez.

Τον Αύγουστο του 2010 με την εκλογή του Σιωνιστη David Cameron (που φέρεται ως απόγονος του Μωϋσή) στην θεση του πρωθυπουργού της Βρετανίας η GDF Suez συγχωνεύεται και με την Βρετανική International Power και μετατρέπεται στην μεγαλύτερη εταιρία ενέργειας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομενων και τομέων όπως η εκμεταλλευση των υδροφορων οριζοντων (εχουν βαλει και το ΝΕΡΟ στο μάτι) και η διαχείρηση αποβλήτων.

O Σιωνιστής Sarkozy επιθυμούσε και την συμμετοχη της Ιταλικής Enel αλλά ο Berlusconi ειχε κανει τις δικές του συμφωνίες με τον Gaddafi. Προφανως μετά από πολύμηνο ανελέητο πόλεμο λάσπης που δέχτηκε σχετικά με την ιδιωτική του ζωή παρέδωσε στους Σιωνιστές ρουφιάνους γη και ύδωρ.

Αμέσως μετα την συγχωνευση GDF Suez και International Power η πρωτη περνά το 70% του πακέτου της στην δεύτερη ενω το 30% ανηκει σε "ετερους επενδυτες". Ετσι το 2011 δημιουργείται η New International Power που περιλαμβανει στα σχεδια της και την Βόρειο Αφρική ενω συνεργαζεται και με την Σιωνιστικών συμφερόντων Morgan Stanley που για όποιον δεν την γνωριζει εχει σαν αντικείμενο το Global Wealth Management. Δηλαδή την Διαχείριση του Παγκοσμιου Πλούτου.

Τί είπατε για εκδημοκρατισμούς και ανθρώπινα δικαιώματα από την Νεοφιλελεύθερη Νέα Τάξη που τα εμπορεύεται;

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ.


Σημειώνω ότι το ίδιο ακριβως ειχε συμβει και με την επίθεση στο Ιρακ όπως σημειώνω και εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλυπτικός! Σε λίγες γραμμές, τόσα πολλά. Μόνο εσύ και ο Γιανναράς!
Καλημέρα.

Theoprovlitos είπε...

Εμπάθεια να μην υπάρχει και γενικευση που να πιάνει και τα χλωρά. Αλλα ειναι πολλά τα ξερά που να πάρει η ευχή και αν δεν γίνει κάτι θα μας καψουν όλους ζωντανούς μεχρι να κανουν όλη την ανθρωπότητα αναλώσιμους σκλάβους.