14/3/11

AΥΘΟΡΜΗΤΕΣ EΞEΓEPΣEIΣ-YΠEΡΠAPAΓΩΓEΣ


Όταν έγιναν τα πρώτα τρομοκρατικά κτυπήματα κατά των Χριστιανών στην Αίγυπτο αμέσως εξέφρασα την άποψη στον κύκλο μου ότι δεν προκειται στα αλήθεια περί φανατικών Ισλαμιστών αλλά ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κρίση, συνδυάζοντάς το και με την πώληση πετρελαίων από τον Γιαννίτση προς θυγατρική εταιρία πετρελαίων του ομίλου Βαρδινογιάννη και με τα πετρέλαια της Ανατολικής Μεσογείου γενικότερα και το project Leviathan και  τους αγωγούς πετρελαίου ο σχεδιασμός των οποίων συμπεριελάμβανε και την Αίγυπτο. Ομολογω πάντως ότι μέχρι τη Λιβυή δεν έφτανε ο νους μου σ' εκείνη την δεδομένη φάση. Εκεί που πήγε το μυαλό μου είναι η στοχοποίηση του Berlusconi λόγω των συμφωνιών που είχε κάνει με τον Gaddafi.

Φαίνεται πάντως ότι την Τυνησία την γκαντέμιασα διοτι την ανέφερα ως την μοναδική εξαίρεση δυτικόστροφης κυβερνησης στον Ισλαμικό κόσμο μαζί με το Μαρόκο. Μετά από λίγο ξεκίνησαν τα αυθόρμητα επεισόδια τα οποία γενικεύτηκαν υπό την καθοδήγηση επώνυμων και ανώνυμων bloggers.

Από επεισόδια στην Ελλάδα έχουμε χορτάσει. Τι ειναι αυτό όμως που κάνει καποια από αυτά να στρέφονται κατά των διαδηλωτών όπως στη περίπτωση των αγνώστων που έκαψαν την Marffin τον Μάιο του 2010 ώστε αν στιγματισθεί η πορεία ή οδήγησαν την διάλυση της διαδήλωσης μετά και τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Χατζηδάκη το Δεκεμβριο του 2010 ενώ τουναντίον στην περίπτωση Γρηγορόπουλου κάηκε όλη η Αθήνα από ένα ετερόκλητο πλήθος, πραγμα που έκανε και την μητέρα του άτυχου παιδού να ισχυρισθεί ότι "εκείνη την ημέρα κάποιοι έψαχναν για αίμα";

Τα γεγονότα στην Τυνησία βασίστηκαν σε ένα τραγικό γεγονός - ανάλογο του Γρηγορόπουλου - και χρησιμοποιήθηκαν ακαριαία ώστε να η φωτιά να εξαπλωθεί. Με ενορχηστρωτές ανώνυμους ιντερνετάδες. Δηλαδή όχι και τόσο ανώνυμους αφού ανάμεσα στα κέντρα που κατηύθυναν τον όχλο ήταν και ο Slim Amamou, από την μορφωμένη ανώτερη Γαλλόφωνη τάξη, μέλος του διεθνούς κόμματος των Πειρατών (που στην ουσία επιθυμεί την κατάργηση των πνευματικών δικαιωμάτων ώστε να μπορούν οι μεγαλοκαρχαρίες να βγάζουν χρήμα χωρις να πληρώνουν δικαιώματα), και αρθρογραφος στο ReadWriteWeb (παγκοσμιο ιντερνετικό δίκτυο στο οποίο συμμετεχει και η New York Times, ιδοκτησίας των  Εβραϊκής καταγωγής Sulzberger, Golden και Robinson).
Και ξαφνικά αμέσως μετά την πτώση του καθεστώτος της Τυνησίας, αυτός ο ανώνυμος και τυχαίος blogger βρέθηκε τοποθετημένος Υπουργός Αθλητισμού και Νεότητας. Αυτή είναι τύχη! Εγώ γράφω, γράφω κα με τόσα έχω καταπιασθεί αλλά ούτε ένα πόστο στο δημόσιο δεν μου ανέθεσαν. Αυτό που θα μου ανήκε.

Γεγονός είναι πάντως ότι επιχειρείται μια παγκόσμια αποσταθεροποίηση. Τα Wikileaks και η ομάδα Anonymous ενώ φαινομενικά είναι αντικαθεστωτικά συμβάλουν στην αποσάθρωση του υφιστάμενου πολιτικου κόσμου με τον ίδιο τρόπο που τα Ελληνικά κανάλια - και ιδιαίτερα μερικά - συνέβαλαν στην φθορά της κυβέρνησης Καραμανλή λειτουργωντας στην ουσία ως νομιμοφανή wikileaks με την διαπόμπευση Ζαχόπουλου ή την αναγωγή του σκανδάλου της Μονής Βατοπαιδίου σε... σκάνδαλο του Αιώνα (τί γκαντέμης αυτός ο Κρητικός υπουργός του Φιλελεύθερου χώρου). Τα ίδια κανάλια τώρα βαλουν και κατά της κυβέρνησης αλλά και επιλεκτικά κατά της αντιπολίτευσης (π.χ. απαξιώνουν τον Τσίπρα και προβάλουν τον Κουβέλη) ενώ είναι εκείνα που συστηματικά προπαγάνδισαν την απαξίωση του πολιτικου συστηματος τόσο στις βουλευτικες εκλογές του 2009 όσο και τις Δημοτικες του 2010 ώστε να εξωθήσουν τον κόσμο σε αποχή και να εκλεγεί στην κυβέρνηση ο διαθεσιμότερος και στους Δήμους ο επιχειρηματικότερος και ο παρδαλότερος.

Γεγονός είναι ότι εξουσία και παραεξουσία είναι πιο διαπλεκόμενες από ποτέ. Και ότι κάποιοι επιδιώκουν την παγκόσμια αναδιάρθρωση εξουσιών προς ίδιον ώφελος χρησιμοποιώντας τους θεωρητικούς αντιπάλους τους - τις μάζες, τους αντιεξουσιαστές, τους ανθρωπιστες κλπ - ως εργαλείο. Δεν είναι τυχαίο εξ άλλου που όλοι οι παγκοσμιοι καραχαρίες προσδιδουν στον εαυτό τους και την ιδιότητα του ανθρωπιστή ενώ χρηματοδοτουν "ανθρωπιστικές" οργανώσεις που παίζουν τον ρόλο του αποδομητή. Και στην Ελλάδα.

Δεν ειναι να απορείς που και ο πρόεδρος των Illuminati κος Νικόλαος Λάος (ακόμα και αν σφετερίζεται αυθαίρετα τον τίτλο) μιλά για "Αναρχικό Καπιταλισμό" ενώ σε επιστολή του προς το περιοδικό "Τρίτο Μάτι"(τεύχος 188, Μάρτιος 2011) εισηγείται την κυριαρχία του ατόμου έναντι όλων των θεσμών. Και με την έννοια "άτομο" βάλτε εσείς κατά νου τον οποιονδήποτε ταιριάζει στον νόμο της ζούγκλας που χρειάζεται την αποδόμηση εξουσιών, θρησκειών, εθνών και κρατών για να επικρατήσει.



9 σχόλια:

e- είπε...

καλά όσα λες,
εκείνο το πόστο στο δημόσιο με προβλημάτισε...
πόστο από πόστο διαφέρει...
εγώ ανταλλάσσω ένα με σύνταξη κι εφάπαξ που έχω πληρώσει και δεν θα πάρω...
όσοι πιστοί προσέλθετε...

Theoprovlitos είπε...

Το 2004 εστειλα επιστολη στον Υπουργο Υγειας Κακλαμανη για το πότε θα γινουν προσλήψεις στο ΕΣΥ προκειμενου να υποβαλλει δικαιολογητικά η γυναικα μου. Με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε οτι επίκειται προκηρυξη του ΑΣΕΠ, να υποβαλει τα χαρτια της και να τους παρω τηλεφωνο να τους δώσω τον αρθμό πρωτοκολλου.

Πραγματα τρεχει η φουκαριαρα υποβαλει την αιτηση στο ΑΣΕΠ ενω παραλληλα διαβαζει για να δωσει εξετάσεις και πληρωνει εξέταστρα για να αποκτησει πιστοποιητικο Ελληνομαθειας και πιστοποιητυικο Αγγλομαθειας από την Αμερικανικη Ενωση.

Όταν παίρνω το γραφειο του Κακλαμανη μου κανουν τον Κινεζο. Τσαντίστηκα αλλα λεω δεν βαριεσαι. Τι στην ευχη πολυτεκνη, με πτυχειο εξωτερικου, με 15 χρονια προϋπηρεσία, με εντοπιότητα και με 4 ξένες γλώσσες ΠΟΙΟΣ αλλος να βρεθει με περισσοτερα μόρια.

Εν συνεχεια από τον Σπετεμβριο 2004 μέχρι τον Απρίλιο 2005 προσπαθουσαμε να επικοινωνήσουμε με το ΑΣΕΠ για να μαθουμε ποτε ειναι η ημερομηνια υποβολής των δικαιολογητικων. Αλλα ουτε φωνη ουτε ακοραση. ΘΑ δουμε.

Ερχεται το Πάσχα 2005 και όπως όλοι οι Χριστιανοί και οι Αντίχριστοι ασχοληθηκαμε με τα του Πασχα, εκκλησιες, γιορτες, παρεες, εκδρομες κλπ. Και μολις περναει το Πασχα τι ανακαλύτουμε;

Η ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικων είχε ορισθει αιφνιδίως και χωρις προειδοποίηση την Μεγαλη Δευτερα και για την Μεγαλοβδομαδα. Και όποιος ηταν ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ εσπευσε να υποβαλει τα χαρτια. Οι υπόλοιποι έπρεπε να είχαν φανταστει στα Γκραβαρα που βρισκοντουσαν ότι καποιοι ΑΡΡΩΣΤΟΙ κομματικοι νοες μετά από 7 μηνες θα εσπευδαν να ορισουν την Μεγαλοβδομαδα ως ημερομηνια υποβολης δικαιολογητικων.

Αποτελεσμα; Νεαρη συναδελφος της γυναικας μου με ελαχιστα μορια διοριστηκε στο νοσοκομειο της ιδιαιτερης πατριδας της ενω η γυναικα μου έμεινε εκτος νυμφωνος.

Και εκτος των άλλων το καθαρμα ο Προκοπης Παυλοπουλος μας ενέπαιζε οταν πηρα να διαμαρτυρηθω για αυτες τις μεθοδευσεις που δεν θυμιζουν δημοκρατικη χωρα.

Για άλλα προγραμματα που εχω υποβάλλει πος έγκριση επί υοπουργία διαφόρων Λαμόγιων όπως επί Γεωργακόπουλου για προγραμματα προσκυνηματικου τουρισμου όταν ήταν υφυπουργος τουρισμού, το ΥΠΕΞ μσω ΥΔΑΣ επί Λοβερδου,προγραμματα επιχειρηματικοτητας κλπ τα λεμε άλλη φορα.

Δεν ειναι μονο οτι ηταν λαμογια, ήταν και ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Σε καλομεταχειρίστηκε και η ΝΔ αλλά
εσύ ακόμα τα σκάνδαλα που έρριξαν
τον Καραμανλή επικαλείσαι.Δεν έπεσε
ο Καραμανλής από τα σκάνδαλα έφυγε
στο σωστό τάιμινγκ για να κάνει την
ένεση με το ελαφρύ σοσιαλιστικό του
χέρι ο Γιώργος. Ξεχνάς τι έλεγε ο
Πάκης όταν ήταν υπουργός για τους
λαθρομετανάστες,ξεχνάς με πόση υστερία η Κουτσίκου υπεραμύνθηκε
του πονήματος της Ρεπούση,επτέλους
ΝΔ=ΠΑΣΟΚ,μόνον οι πορωμένοι αλλά
και οι μπλόγκερς με συμφέροντα
δεν το βλέπουν. Ολο το πολιτικό
σύστημα είναι ελεγχόμενο από τον
Καρατζαφέρη,μέχρι την Παπαρήγα,τον
Τσίπρα,τον Αλαβάνο και τον Κουβέλη.
Το μόνο που κάνεις αυτήν την στιγμή
είναι φιλόλογία,αυτή η χώρα και
οι πολιτικές της εκφάνσεις είναι
το ίδιο αυθόρμητες όσο και οι
κινητοποιήσεις στις παραπάνω
μουσουλμανικές χώρες.

Theoprovlitos είπε...

Σου είπε κανεις ότιδιαφωνώ για την ύπαρξη συγκοινωνουντων δοχειων; Ή για να μην γενικευω και εντελως υπαρξη συμφεροντων εγωπαθων;

Τα σκανδαλα δεν τα επικαλουμαι γι ανα υπεραμυνθω τοσο τον Καραμανλη όσι για να καταδειξω το ποσο πολυ ήθελαν καποιοι να πέσει και να ανεβει ο Γιωγακης στην κυβερνηση και η Ντορουλα στην εντιπολιτευση.

Δηλαδη από τον άχρηστο υπάρχει και ο σατανικός, και από τον σατανικό ο σατανικότερος.

Οσον αφορα τον Καραμανλή ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ χαρις σε καποιες κινησεις του αποδεσμευσης από τον σφιχτο εναγγαλισμό της κλικας που στηριζει Παπανδρεου-Μπακογιαννη-Μάνο λυπαμαι αλλα δεν μπορω να τον καταταξω στην ιδια κατηγορια με αυτους που είπαν ναι στους Αμερικανους στο Βουκουρέστι και στο σχεδιο Ανναν. Η διαφοροποιηση ειναι προφανης.

Αλλο αν ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΡΗΤΙΚΩΝ φιλελευθερων έκανε τα παντα για να πανε τα πραγματα από το κακό στο χειρότερο.

Οτι υπαρχει παγκοσμιος σχεδιασμος είναι σιγουρο το ζητημα ειναι ποιος κανει τις περισσοτερες "εξυπηρετήσεις" ως πιο διαθεσιμος και συνεργασιμος με το παρακρατος.

e- είπε...

πόσα προγράμματα έχασα
(για τα οποία είχα πλεονάζοντα σε σχέση με τα απαιτούμενα προσόντα)
γιατί μάθαινα την ύπαρξή τους μετά την πλήρωση των θέσεων,
θέλω μέρες να απαριθμώ...
εκπλήσσομαι που εκπλήσσεσαι...

Theoprovlitos είπε...

Το Ιραν σε κλειο με προφαση την εξέγερση στο Μπαχρέιν.

http://www.e-typos.com/content.aspx?catid=6&cid=20231

Theoprovlitos είπε...

Α κι εγω,

αλλα τι να εκανα μπορoυσα να σταματησω να ελπιζω; Ήλπιζα και στην ειξιδικευση που εχω σε ορισμενους επαγγελματικους τομεις για τους οποίους γνωριζω οτι ήθελαν να τους αναπτυξουν αλλα εις ματην.

Θελουν ντουφεκισμό διοτι δεν ειναι οτι εβαζαν λεφτα στην τσεπη, αλλα κατεστρεφαν την οιονομια της χωρας μη κανοντας αυτα που θα μπορουσαν να κανουν καποιοι άλλοι γι αυτους και τη χωρα.

Theoprovlitos είπε...

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=20242&catid=6

ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πού είδες να απαξιώνουν τον Τσίπρα; Το κόμμα του στα ΜΜΕ σχηματίζει κυβέρνηση.
Και μόνο η αβάντα που τρώει από τον Λαζόπουλο φτάνει και περισσεύει.