12/3/12

ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ Ο MANO-ALLATINI


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ + PLUS

Aναδημοσιευω από το Τρωκτικό κατι για το οποίο ειχαμε γραψει εδω και μηνες. Κατι το οποίο και αποδεικτέο ήταν αλλα και προφανές αφού τα μετρα που εισηγειτο το ανεπισημο blog του λομπυ Stefano Mano-Allatini-SaRagoussi-Carasso-Jaffa κλπ ως δηθεν προτασεις αγανακτισμενων... φιλελευθερων μετα από λιγο εφαρμοζονταν στη πραξη. Όπως για παραδειγμα το πογκρομ το οποίο δεχθηκαν οι πολυτεκνοι.

Εξ αλλου όπως ειχαμε δημοσιευσει και ο κος Πρωτοπαπας ειχε μιλησει ανοικτα περί κουκουλοφόρων εισηγητών.

Πολλοί υπουργοί- και εκ του οικονομικού επιτελείου προερχόμενοι, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις διαδοχικές και παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας,αναρωτιούνται εδώ και πολύ καιρό ποιος ή ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτές.
Ως γνωστόν, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.
Και στην Ελλάδα, το ρητό ισχύει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.
Για τον επιχειρηματικό σύνδεσμο, το Μέγαρο Μαξίμου είχε ακούσει πριν ακουστεί δημοσίως. Είχε πληροφορηθεί επίσης ότι στην τρόικα έβαζαν ιδέες και τα στελέχη ενός (εκ των πολλών) ινστιτούτων που υπάρχουν στη χώρα. 
Κάτι όμως πάλι έλειπε και η έρευνα συνεχίστηκε. Βλέπετε, οι απαιτήσεις της τρόικας έκαναν έξω φρενών ακόμα και τον Λουκά Παπαδήμο, όταν τους άκουσε να αναιρούν συμφωνίες που έκαναν με τον ίδιο προσωπικά. Ταυτοχρόνως είχαν και μεγάλη δόση νεοφιλελευθερισμού.
Το… γλυκό έδεσε όταν έγινε γνωστό ότι στελέχη της Τρόικας συνομιλούν πολύ συχνά με τον… Στέφανο Μάνο, τις ιδέες του οποίου σέβονται και υιοθετούν- σα να τον σέβονται σαν μυστικοσύμβουλο ένα πράμα.
Κακόμοιροι μισθωτοί και συνταξιούχοι… 
Τι σας έμελλε να πάθετε…


Βεβαια δεν μας λενε και τιποτα το καινουργιο. Οταν επιβαλλεται άνωθεν στην συγχρονη Ευρωδικατορία της Εβραιομασονίας των Rothschilds ως πρωθυπουργός ο Papademos, στην Ιταλια ο Monti και στην Ιρλανδια ο Coen ειναι δυνατόν να λείπει ο Μαρτης από την Σαρακοστή; Οχι βεβαια!

Διοτι και ο κος Stefano Mano ανηκει στην Trilateral Commission ήδη από το 2001 όπως ενημερωνόμαστε από το εξωτερικό:

WINTER 2001

Βεβαια τι σχεση μπορει να εχει ο κυριος Mano με τις Λιβορνεζικες οικογενειες των Allatini, sa-Ragoussi, Carasso αλλα και τον κο Σηφουνακη, τον κο Richard Shomer-ίτη, τον κο Leon Kyrk εξ Edirne, τον γνωστο και από την συνεργασία του με την Scientology κο Σταθοπουλο αλλα και τους κους Μπιστη και Μπουταρη αυτα είναι αλλουνού Αντευαγγελιο. Αλλα ψαχτε κι εσεις λιγακι που μου θελετε μασημενη τροφή.

Η αναφορα μας στο θεμα, από τον Οκτωβριο 2011

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ

33 σχόλια:

e- είπε...

Δεν ρωτάω πού τη βρήκες αυτή τη photo του Μάνου εκ του φυσικού και με 4 παιδάκια αποπάνω!
διότι έχω χάσει και τον μπούσουλα αποκάτω!
(στην κάτω ανάρτηση δηλαδή)
Παπάδες; Υπουργοί; Διανοούμενοι;
Αμπερδεύτηκα!
που 'λεγε κι ο Ζήκος!
όπως και να 'χει πάντα πίστευα ότι δεν είναι τόσο σημαντικό αν μας δουλεύουν όσο αν τους δουλεύουμε.
Όπερ έδει δείξαι...

Ανώνυμος είπε...

Ο παππούς του Μάνου, Πανούτσος, είχε αγοράσει τους Μύλους Αλλατίνι στη Θεσσαλονίκη. Μετά η επιχείρηση ξέπεσε και η μάνα του Μάνου την πούλησε σε μια εταιρεία. Ο Μάνος συνέχισε να δουλεύει ως σύμβουλος στην εταιρεία αυτήν, της οποίας μεγαλοστέλεχος είναι ο περιούσιος αντιδήμαρχος οικονομικών της πόλης. Η εταιρεία και η κλίκα της ανέβασε τον κρασοπαραγωγό στο δημαρχιακό θώκο και τώρα παίζεται το παιχνίδι για το τι μέλλει γενέσθαι με το οικόπεδο. Για όποιο ξέρει από Θεσσαλονίκη, μόνο να θυμηθεί που βρίσκεται το οικόπεδο, καταλαβαίνει την αξία του.

Emeritus

Ανώνυμος είπε...

Koυίζ για όλους: Πως ονομάζεται ο εικονιζόμενος που είναι τρίτος στη σειρά κοιτώντας από αριστερά προς τα δεξιά;

Theoprovlitos είπε...

Δεν το παίρνει το ποτάμι (μαζι με τους εικονιζομενους) κατα Ψυταλεια μεριά;

Ανώνυμος είπε...

Παντελής από Περιστέρι

Θεοπρόβλήτε, βλέπω ότι με επιβεβαιώνεις!

(δεν έχεις παρά να δεις προσεχτικά τη φωτογραφία για να δεις ποιος "ίδρυσε" το ΡοϊδοΕμμονές)

α τουταλλέ μεσιέ.

Παντελής

Theoprovlitos είπε...

Αν εννοεις το Σηφουνακη ως μελος της γιαφκας δεν εκπλησσομαι. Σαφως και ανηκει στο ιδιο γκρουπουσκουλο. Μονο ο Δημητρας και ο Βαλλιανατος λειπει από τη φωτό (το Μπουταρη τον εxω σε άλλο ενσταντανε). Εκτος και αν εννοεις τον τυπο αναμεσα στον Κυρκο και τον Σομερίτη.

Ολοι αυτοι παρεστησαν στην παρουσιαση του βιβλιου του Βασιλακη. Επομενως που ειμαι out;

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία είναι παρμένη στις 6-6-2006 ή είναι μεταγενέστερη;

Theoprovlitos είπε...

Φερεται ως τραβηγμενη την συγκεκριμενη ημερομηνια με την κατα παραγγελία συγγραφή και παρουσιαση του βιβλιου του Βασιλακη "Μαστιγα του Θεού".

Πισω από αυτους βεβαια ειναι προφανεστατο τα συγκεκριμενα κεντρα που ενοχληθηκαν από την αντιδραση του Χριστοδουλου:

Πρωτη και καλυτερη η ηγεσια της Εβραϊκης κοινοτητας -που επαιξε το ρολο της πεμπτης φαλαγγας, το παρατηρητηριο του Ελσινκι -μια από τα ίδια- και η Σαϊεντολογια.

Να υποθεσω οτι ο εικονιζομενος μαϊντανος εν μεσω των περισσοτερων των 2 ληστων ειναι ο διαφωτισμενος (από τον Χρυσο Μόσχο) Αντιχριστος συγγραφεας;

Theoprovlitos είπε...

Κανετε λαθος κε Φριζη. Το αρθρο, ενα και μονο στοχο εχει: Να δαιμονοποιήσει την Ορθοδοξη εκκλησια παρουσιαζοντας μονομερως χαλκευμενα γεγονότα ή να αποκρυψει άλλα, και να απενοχοποιήσει από καθε ενοχή τον εβραΙσμό ο οποίος καθε άλλο παρα αθώος ειναι αφού συχνα-πυκνα συνεργαστηκε με διαφορους στρατους κατοχής σε βαρος των γηγενων πληθυσμών ενω δεν ειναι λιγες οι φορες που λειτουργησε και ως πεμπτη φάλαγγα.

Η καθολικη ενοχοποίηση των Ορθοδοξων χριστιανων από τον αρθρογραφο καθιστα το αρθρο και κυριως την σκοπιμοτητα του εξ ίσου ή και περισσοτερο χυδαία από την γενικευμένη απαξιωση του εβραϊκου έθνους.

Αν το κειμενο εχει σαν σκοπο να καταδικασει την γενικευση προφανως η εμπαθεια του το προδωσε. Αν παλι εχει σαν στοχο να παρουσιασει ως "αντικειμενικό γεγονός" την κατα τεκμηριο αθωότητα των εβραϊκων κοινοτήτων προφανως στερείται καθε ιστορικης αληθειας. Σε τετοιο βαθμο που αν και ηθελημενα θελει να παρουσιαζεται ως ιστορικό, εσκεμενα να υποκρύπτει τις καταπνιγείσες από την εξουσια και το χρημα στασεις των εβραϊκων κοινοτητων προς την εκκοσμικευμενη οικονομικη αυτοκλητη ηγεσία τους που ηθελε να τους "διαφωτίσει" δια της βιας. Και μιλω για τους Erev Rav και αλλες γνωστικιστικες σέχτες στους οποίους εχετε αναφεθει και εσεις και οι οποίες ανεκαθεν υπήρξαν συνεργατες της εξουσιας.αα

Το γεγονος οτι καποιος Ελλαδιτης Ισραηλινος επελεξε να δημοσιευσει το συγκεκριμενο αρθρο σε μια περιοδο που ο μεσος Ισραηλινός ειναι φιλικα προσκειμενος προς τα μαρτυρια του Ελληνικου λαού (εκ των ελαχιστων λαων που συμπασχουν μαζι μας -αυτο να το ομολογησουμε) προφανως για να επιρεασει αρνητικα την Ισραηλινη κοινη γνωμη και να καταστησει το κατοχικό μνημονιο των Erev Rav ως ζητουμενο και να το μεταφρασει ο υπευθυνος της πολεμαχαρούς Ισραηλινης πρεσβειας κος Κοεν και εν συνεχεια να αναπαραχθει και εδω (οποία εκπληξις) επιβεβαιωνουν αβίαστα του λογου το αληθες, περι του διαχρονικου σκοτεινου ρολου διαφορων εβραιογενων πεμπτοφαλαγγιτων που λειτουργουν υπερ της εβραϊκης ολιγαρχίας η οποία εδω και πολλα χρονια εχει αυτομολήσει από τον Γιαχβέ και λατρεύει το χρυσό ταύρο.

Η δε ανωθεν και εξωθεν παρεμβαση στο να παρουσιαστουν διαφορα γεγονοτα μονοπλευρα σε βαρος της ελευθερης διακινησης ιδεων και υποκειμενικης παρουσιασης ιστορικων δεδομενων εφτασε σε τετοιο βαθμό ωστε δια χειρος Παπανδρεου να αποσυρθει από την βιβλιοθηκη της βουλής των Ελληων όποιο βιβλίο "καποιοι" θεωρουν ως αντισημιτκό ωστε να μπορει προφανώς ο καθε κος Κοεν να παρουσιαζει μονοπλευρα την ιστορια του με ενα και μοναδικο στοxo: Τον μεθοδευμενα ρατσιστικο ανθελληνισμό και αντιχριστιανισμό.

Theoprovlitos είπε...

προς Αntinews

Δεν κανουμε αγιοποιήσεις ουτε τρεφουμε αυταπατες. Αλλα μπροστα στον διαφαινομενο - για οσους ειχαν ματια- κινδυνο, ο Καραμανλης ήταν μια καποια λυσις.

Υπαρχουν πολιτικες επιλογες για καθε γουστο. Αλλα το γεγονος οτι ειδικα για τον Καραμανλη το παρακρατος που μολις περιεγραψες ειχε αρχισει ενα οργιο σε βαρος του -προφανως επειδη δεν ηταν όσο συστημικος έπρεπε- αυτοματως τον κανει αν οχι αρεστο τουλαχιστον λιγοτερο αντιπαθη από τους υπολοιπους.

Παρακολουθησεις τηλεφωνων
Αυτοκτονια Τσαλικιδη
Παρακολουθηση της ιδιωτικης ζωης ενος συμβουλατορα του και εκβιασμός -Ζαχοπουλος.
Καταστροφικες πυρκαγιες στην Αττικη , στην Πελοπονησο, στο Αλιβερι και στη Μεγαλοπολη και το καψιμο της Αθηνας μετα το οχι στο σχεδιο Αναν και την εισοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ νομιζω οτι μιλουν ως γεγονοτα από μονα τους. Αν ηταν ο δωσιλογος που τον διαδεχθηκε τα πραγματα θα ηταν αλλιως.

Θυμιζω δε και την επιδημια καρκινων σε όποιους αντισταθηκαν στο διεθνες συστημα (Χριστοδουλος, Παπαδοπουλος κλπ) καθως και τις φημες που αφορουν στην υγεια της Νατασας αλλα και την ζωη των διδύμων.

Και ο Μεταξας μπορει να μην ηταν η πρωτη επιλογη του καθενα αλλα ομως οταν χρειαστηκε ειπε και μερικα οχι μεχρι που πεθανε ξαφνικα λογω κακης... ιατρικης περιθαλωης όπως και ο διαδοχός του Κορυζης που... αυτοκτονησε με ΔΥΟ σφαιρες στην καρδια. Προφανως ηταν πολυ γρηγορο πιστόλι...

Στέφανος είπε...

Theoprovlite, επέτρεψαν την εμφάνιση των σχολίων σου χθες(για Καραμανλή) στο antinews! Πώς κι έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Οι ροιντ και λασκαρά γράφουν τόσα πολλά που πρέπει να είναι έμμισθοι πράκτορες, ουδείς εργαζόμενος θα μπορούσε, επομένως είναι όργανα ξένων για αποδόμηση Ορθοδοξίας-Ελλάδος. Τα βάζουν δήθεν με τους κομμουνιστάς Τσιπροπαπαρήγες για να απαιτήσουν περισσότερη σημασία και αμοιβή.

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε

Προφανως καταλαβαν οτι εκαναν βλακεια αφ ετερου απο οτι επισης εχω καταλαβει υπαρχουν διαφοροι διαχειριστες στο antinews διαφορετικων αντιληψεων και ο καθενας κανει κατα το δοκουν.

Οι αλλοι παλι, οι Λασκαρατοι φυσικα και λογοκριναν την απαντηση μου στο Μορδεχαι Φριζη την οποια και δημοσιευω πιο πανω

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Τον Τσιπρα τον κτυπανε πραγματικα και οχι δηθεν, γιατι θελουν να ζμπρώξουν ψηφοφορους στους Οικολογους και κυριως στον Κουβελη που ειναι εγκαθετος τους και θυγατρική τους και την ουσια κραταει το μαγαζι του Leon Kyrk στην πραγματικοτητα μασκαρεμενου φιλελευθερου αφου ο πατερας του ηταν πολιτευτης του κομματος Φιλελευθερων στο Ηρακλει οτης Κρητης αν και η καταγωγη του ήταν η Edirne, μεγαλο κεντρο εβραϊκου διαφωτισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανος δεν έχει καμια σχέση με την οικογένεια Αλλατίνη . Ο πατέρας του ήταν από την Βλαχοκερασιά Αρκαδίας. Η μάνα του ήταν κόρη του ιδιοκτητη της εταιρείας Αλλατίνη , η οποια δεν είναι ιδοκτησία της οικογενειας Αλλατίνη από την δεκαετία του 20.
Ο Κύρκος ήταν Έλληνας , ο πατέρας του ήταν πρόσφυγας από την ανατολική Θράκη και το όνομα του έχει Ελληνικότατη ετοιμολογία.
Η οικογένεια Σωμερίτη έχει καταγωγή από την Ζάκυνθο , παππούς του Ριχάρδου Σωμερίτη ήταν ο Διονύσιος Σωμερίτης , γνωστός δικηγόρος του νησιού. Καμια σχέση με Shomer και κουραφέξαλα.
Ότι να ναι ....

Theoprovlitos είπε...

Να τα παρουμε με τη σειρα. Και σε αυτο παιζει ρολο και η ετοιμολογια. Κατ αρχην ενα αλλο ονομα το Αβραντινης-Avrantini-Avraamtini καταγεται από το Αστρος Κυνουριας στην πραγματικοτητα ομως από την Πατρα στην οποια ειχαν εγκατασταθει Εβραιοι. Από την Πατρα ειναι για παραδειγμα και ο Shabetai Zevi o ψευδομεσιας των Εβραιων που εμφανιστηκε το 1666 και ευθυνεται για την σεχτα των ντονμεδων στην οποια ανηκει και ο Κεμαλ Αταουτκ και πολλοι άλλοι.

Οσονα φορα το ονομα Mano υπαρχει μεγαλη εβραικη οικογενεια από την Θεσσαλονικη με αυτο το όνομα. Οντως αυτα που λες αληθευουν για την μητερα του αλλα μην ξεχναμε οτι 4-5 εβραιομασονικα σογια εγκαθετων Λιβορνεζων απορροφησαν παρασιτικα όλην την αγροτικη παραγωγη της Μακεδονιας και της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας γενικοτερα. Αλλατινι, Μοδιανο, Καρασσο, Φερναντεζ κλπ. Ειναι νομιζω περισσοτερο από προφανες οτι δεν επροκειτο να περασει η Αλλατινι σε "ξενα" χερια, άλλων συμφεροντων. εξ αλλου και τωρα εχει περασει στην Coca Cola της οποιας ο παγκοσμιος προεδρος ανηκει στην μασονικη σεχτα των Νεοτουρκων- δεν γνωριζω αν ειναι και ντονμες.

Οσον αφορα τον Κυρκο, ψαχνω να βρω την ελληνικη ετυμολογια του ονοματος του καθοτι ο παππους του ονομαζοταν Κυρκος Κυρκος. Ηταν από την Ανατολικη Θρακη οντως η οποια υπήρξε μεγαλο κεντρο ντονμεδων και εβραιομασωνων αφου από εκει ξεκινησε ο εβραΙκος "διαφωτισμος" γνωστος και ως Χασκαλά ρων από εκει ηταν και το δεξι χερι του Αττατουρκ ο Ταλατ πασας. Μερικες δεκαετιες νωρυτερα ειχαν εγκατασταθει στην περιοχη μαζικα μια σεχτα εβραίων από το Kyrk-Er ή Cifut Kale της Κριμαιας. Το αν δηλωνει ο Κυρκος Ελληνας δεν σημαινει και οτι ειναι, ακομα περσσοτερο δε δεν φαινεται. ¨οπως και η καμουφλαρισμενη του "αριστερωσυνη" αοφυ όπως εγραψα ανηκει σε φιλελευθερη οικογενεια για αυτο και ταιριαξε μια χαρα με το σιναφι του Μανου.
Οσον αφορα τον Σωμεριτη από την Ζακυνθο (μεγα μασονικο κεντρο, εξ ου και οι νεες ακτοπλοικες γραμμες Zante Ferries στις οποιες παραδοθηκαν και οι Δυτικες κυκλαδες ώστε να εχει το ίδιο γκρουπουσκουλο τον πληρη ελεγχο του Αιγαιου και εχει βαψει τα πλοια του πορτοκαλι με ονοματα "διαφωτιστων") από που προκυπτει οτι ειναι Ελληνας με τετοιο μικρο ονομα και επωνυμο το οποίο δεν ανταποκρυνεται σε καποιο Ζακυνθινο τοπονυμιο. Ηατν παγια τακτικη των εβραιων να ελληνοποιουν τα ονοματα τους και εξ αλλου και ο Διονυσιος Σολωμος ήταν μαλλον εβραιος.

Αυτο το τελευταιο δεν το αναφερω σαν μομφη ουτε το να εισαι εβραιος ειναι κακο ιδιατερα αν εισαι ελληνοποιημενος. Την εβραϊκη τους καταγωγη δεν την υπαινισσομαι κατ αναγκη ως μομφη αυτη καθ ευατη και δεν με πειραζει αν ο αλλος ειναι ελληνοποιημενος σλαβος, αρβανιτης ή βλαχος.

Αυτο που θελω να επισημανω ειναι η υπουλη και μασονικη κυριολεκτικα και μεταφορικα πρακτικη τους που τους εχει καταστησει πεμπτοφαλαγγιτες και δωσιλογους. Πρακτικη ευρυτατα διαδεομενη μεταξυ τρων εβραιομασονων και των εξευγενισμενων λαμόγιων που παριστανουν τις παρθενες.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να ψάχνεις μόνος σου ετοιμολογίες και να καταλήγεις με αστείες παρετυμολογίες σε στιλ Gas Πορτοκάλος από την ταινία "Γάμος αλλα Ελληνικά" , άνοιξε κανένα βιβλίο.

Κύρκος- Από το βαφτ. Κύρκος,<μεσν.Κύρικος(κύρ(ιος)+ικός) ή(και) του βαφτ. Κυρ(ιά)κος. Η ίδια αρχή σε πολλές παραλλαγές, φανερώνοντας τη διάδοσή του υποκορ. αυτού τύπου, όπως Κυρκόπουλος, Κυρκίδης, Κυρκάκης,Κύρκου, Κυρκούδης, Κυρκούσης κτλ.


Η Αλλατίνη δεν ανήκει στην coca cola αλλα στον όμιλο Δαυίδ - Λεβέντη , μην βιαστείς να πεις " ααα , Δαυίδ άρα Εβραίος" , είναι Κύπριος και μάλιστα πολύ θρήσκος . Είναι Άρχων Μαΐστωρ του Οικουμενικού Πατριαρχείου και Αντιπρόεδρος της Αδελφότητος των Οφφικιάλων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας “Παναγία η Παμμακάριστος”. Ο ίδιος όμιλος έχει και τα δικαιώματα παραγωγής της coca cola για αρκετές χώρες αλλα δεν είναι η coca cola.

Αφού λοιπόν είχαν οι εβραίοι την πρακτική να ελληνοποιούν τα επίθετα τους τότε οποιανού δεν σου αρέσει η φάτσα του μπορεί να είναι εβραίος συνωμότης.
Τι κώλυμα έχεις αδελφέ με τους εβραίους ?
Σου έχουν κάνει τίποτα η απλά τους έχεις εύκαιρους για να τους καταλογίζεις όλες τις αποτυχίες και απογοητεύσεις της ζωής σου?
Μου θυμίζεις έναν συνεταίρο σε μια δουλειά από το Ισραήλ , κάθε φορά που χάναμε κάποια δουλειά από ανταγωνιστή αυτός με έπρηζε "μήπως την χάσαμε από αντισημίτη?" , αν εγώ του έλεγα ότι δεν ξέρω γιατί την χάσαμε την δουλειά , κάποιες δουλειές απλά χάνονται , αυτός άρχιζε " κάτι ξέρεις και δεν μου το λες".
Εγώ θα σου πω αυτό που έλεγα σε αυτόν , σταματα να φοβάσαι και άρχισε να ζεις , δεν περνιέται η ζωή όταν κοιτάς συνέχεια πίσω από την πλάτη σου και ψάχνεις την συνωμοσία σε κάθε σου βήμα , δεν είναι ζωή αυτό , είναι κόλαση.

Theoprovlitos είπε...

Κατ αρχην επαναλαμβανω οτι η γονιδιακη ταυτοτητα και εθνικο υποβαθρο του οποιουδηποτε δεν με απασχολει αρκει αυτος να μην λειτουργει ως πεπτοφαλαγγιτης. Και ο Κυρκος ΗΤΑΝ πεμπτοφαλαγγιτης.

Τουναντιον διαφορα ρεμαλια της αυτου σιναφιού (Δημητρας, Βαλλιανατος, Ιος κλπ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ -ενω ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι δεν ειναι εθνοφυλετιστες στο να αναδεικνυουν την ΜΗ ελληνικοτητα καποιου με βαση την εθνικη προελευση των παπουδων του.

Οπως για παραδειγμα ο σεσημασμενος δικηγορος που εκανε διαλεξη στο "αναρχικο" στεκι-μαϊμου Nosotros υπερ του Fallemrayer.

Οποια αντιφαση! Να θελουν να κτυπησουν τοπν υποτιθεμενο Ελληνικο εθνοφυλετισμό αναδεικνυοντας τον εθνοφυλετισμο. Προφανως αυτο που τους ενοχλει δεν ειναι η γονιδιακη ταυτοτητα καποιου αλλα η πολιτισμικη. Τα ενοχλει αφανταστα τα ρεμαλια αυτα η ΠΟΛΙΤΣΜΙΚΗ ελληνικη ταυτοτητα και η οικειοποιηση της από μη φυλετικα Ελληνες ξενωντας εσκεμενα βεβαιως βεβαιως οτι η Ελληνικη ταυτοτητα αυτη εχει οικειοθελως ενστερνησθει και την φουστανελα και το κοκορετσι και το τσιφτετελι.

Απλα οι αναφορες στα προσωπα αυτα ειναι μια προσπαθεια να αποδειξω οτι οι ανθελληνες αυτοι, εκτος από σκατοψυχοι ΔΕΝ ειναι καν Ελληνες, ουτε πολιτισμικα, ουτε εθνοφυλετικα χρησιμοποιώντας την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ συλλογιστικη.

Οσον αφορα τον Δαυιδ, θες να πεις οτι ο Λεβεντης που ειχε την εμπνευση να ανοιξει επιχειρησεις στην πετρελαιοπαραγωγο Νιγηρια μερικες δεκαετιες πριν ηταν τοσο αξιοπιστος ώστε μια ολοκληρη πολυεθνικη να του αναθεσει την αντιπροσωπεια σε μια σειρα κρατων ΧΩΡΙΣ να εχει τα... καταλληλα προσοντα;
Την ηγεμονια του Muhtar Kent, νεοτουρκου διαπλεκομενου με το εβραϊκο λομπυ πως την εξηγεις.

Οσον αφορα τον Κυρκο, ειναικια αυτη ια θεωρια, με την διαφορα που ο εισηγητης της ετυμολιγικης προελευσης ξεχνα οτι υπαρχει και ονομα Κυρηκος, πραγμα που καθιστα και την υπολοιπη αναλυση του αν μη τι αλλο αμφισβυτήσιμη.

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, δεν μας τα λες καλά.
Ο Θεοπρόβλητος δεν είναι συνωμοσιολόγος, ξέρει τι γράφει.
Αφού αποκάλυψε και τους ροιδολασκαράτους οι οποίοι με το γεγονός της αποκάλυψης, έχουν πανικοβληθεί.

Ο Θεοπρόβλητος βλέπει πολύ Μπροστά, μακρυά!

Παντελής από Περιστέρι

Theoprovlitos είπε...

Κατ αρχην ρε παιδια τι σημαινει "συνωμοσιολογία" -εφευρημενος όρος όπως και η ξενοφοβία και η ομοφοβία.

Δηλαδη ότι δεν παρουσιαζεται από τις ειδησεις του mega και του cnn ειναι συνωμοσία; Και συνωμοσιολογος όποιος αναδεικνυει τα σκοτεινα παρασκηνια τα οποια επιμελως θαβονται;

Ας μην ξεχναμε οτι και την Κασσανδρα και τον Λαοκώοντα τους κατηγορησαν ως συνωμοσιολογους αλλα τελικά οι Τροια εγινε σταχτες. Προφανως γιατι αυτο ήταν το θελημα των... ανθρωπιστων θεών των παγανιστων που κατηγορουν τον Γιαχβε για βαρβαρότητα.

Ανώνυμος είπε...

Οι απαντήσεις σου Θεοπρόβλητος συνοψίζονται στην φράση :"από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψαρια , πετα μου έναν κεφτέ".
Παραιτούμαι.

Theoprovlitos είπε...

Τελικα τα λαμογι ατην λεξη μπεσα δεν την καταλαβαίνουν

http://www.kontranews.gr/?p=6252

http://theoprovlitos.blogspot.com/2011/11/blog-post_4792.html

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Κακως παραιτεισαι. Μαλλον δεν προσεξες οτι το ζουμι της απαντησης μου ευρισκεται στο "χρησιμοποιώντας την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ συλλογιστικη". Να μην εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα.

Ανώνυμος είπε...

Oi ροιδολασκαράτοι ξεσπάθωσαν υπέρ των Εβραίων. Πέσαν οι μάσκες, ραβίνοι και αρχιραβίνοι στο μαγαζί τους κάνουν ουρά για να σχολιάσουν.

Theoprovlitos είπε...

Αntinews

Συμφωνα με την... κοινη λογικη ουτε ο Αβρααμ ουτ ε ο Μωυσης υπήρξαν ποε αλλα κατι μου λεει ότι δεν προκειται ποτε κανεις να τολμησει το αμφισβητησει.

Οσον αφορα τον Ιησού και μονο το διαχρονικο μισος που του εχουν ειναι αρκετο για να αποτελεσει τεκμηριο της υπαρξης του.

Εν πασει περιπτωσει οποιος θελει βρισκει και τις σχετικες αναφορές.

http://www.oodegr.com/oode/grafi/kd/exwxr.pig1.htm

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=701

Παντως καθε Πασχα και Χριστουγενναπεριεργως πως όλο και καποιο σχετικο "ρεπορταζ" δημοσιευεται στα ελεγχομενα ΜΜΕ. Περσι εβγαλε και η Lady Gaga Μεγαλοβδομαδιατικα το σουξεδακι της Judas (οποια συμπτωσις). Φετος να δουμε τι αλλο θα ετοιμασουν οι πιστοι οπαδοι της ιστορικοτητας του Ισαακ ή του θεού Πανός.

Theoprovlitos είπε...

Ανυνυμε
Ειμαι υπο αποκλεισμο στο blog τους.

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε, μαζί σου. Η συλλογιστική σου, ακόμη και να έχει κάποια λαθάκια, είναι στο σωστο δρόμο. Δεν είναι τυχαίο που ο Μπουτάρ Πασάς ασχολείται όλο με τη διευθέτηση των εβραϊκών περιουσιών. Τη μια ήταν η Αλλατίνι, τώρα είναι ο ¨Αγιος Στυλιανός.

Μια ζωή οι Εβραίοι άλλαζαν τα επώνυμά τους για να κρύβονται: όποιο όνομα στη Γερμανία αρχίζει από Rosen, είναι μετάφραση ενός..περιούσιου!!!

Emeritus

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

Καλά κάνεις και παραιτείσαι γιατί τις παπαριές που λες καλύτερα να τις αμολήσεις σε καμιά ΚΟΒΑ όπου συγκεντρώνονται όλοι οι αμαθείς και προσπαθούν να μαζέψουν και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προς Θεού όμως μην πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και ο Μπεναρόγια ήταν ένας αγνός ιδεαλιστής για παράδειγμα, βέεεβαια.

Το να λες ότι κάποιος Εβραίος ο οποίος εξυπηρετεί Εβραϊκά συμφέροντα και υποστηρίζεται από την Εβραϊκή κοινότητα είναι συνωμοσιολογία και την ίδια στιγμή να παίζεις με τις λέξεις για να τον βαφτίσεις Έλληνα σίγουρα δεν σε κάνει Αέριο Πορτοκάλο (εσύ το έγραψες, όταν με το καλό μάθεις Ελληνικά, μάθε να γράφεις και Αγγλικά σε παρακαλώ), να είσαι σίγουρος. Αυτά στην ΚΟΒΑ σου βέβαια, γιατί στον υπόλοιπο πλανήτη γη μάλλον ισχύει το αντίθετο.

Όσο για τον Δαυίδ, καμία αμφιβολία ότι είναι πιστός. Την ίδια πίστη που ακολουθεί και ο Παπανδρέου βέβαια, όταν κάνει τον σταυρό του και βάζει τις λαμπάδες στα μανουάλια. Τράβα μάθε τι είναι ο Φραγκισμός και έλα να μας μιλήσεις μετά.

0987654321.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνος και η Ντόρα δεν τα βρίσκουνε και θα εκτεθούν χώρια. Και κλάμα οι αναρχο (μη χέσω)φιλελεύθεροι Ροιδολασκαράτοι που τρέχουν με τα τζίπ από Εκάλη -Γλυφάδα να τους τα φτιάξουνε.
Οι γείτονες βλέπουν και μιλάνε.
Ε ρε γλέντια.
Κακιά γειτόνισα

e- είπε...

''γειτόνισσα'' αγαπητέ!
με 2 σ!
ας μην στενοχωρούμε τον Υπουργό μας!
Κον Μπαμπινιώτη με ανορθογραφίες!
έχει και το εξεταστικό!
και μια ηλικία ο άνθρωπος!
μην του 'ρθει κανας κόλπος!

Ανώνυμος είπε...

Στην ιστοσελίδα "Trilateral Commission Members" , με ημ/νία April 10, 2003 , δεν υπάρχει το όνομα του Στέφανου Μάνου , που σύμφωνα με το δημοσίευμά σας , πρέπει να είναι μέλος εδώ καί 10ετίες !!!

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Το ονομα του ηταν εκει και το διαβασαν παμπολλοι ιδιοις ομασιν και εδω και αλλου. Τωρα αν φροντισαν "καποιοι" να εξαφανιστει το link αυτο επιβεβαιωνει περιτρανα την δισυνδεση του κου Μανου με το παρακρατος που θελει να τον προστατεψει στο ρολο του Εφιαλτη που του εχει ανατεθει.

Εξ αλλου σημερα στην ΕΡΑ ΝΕΤ ταχθηκε υπερ της αποπληρωμης του δανειου στους τοκογλυφους, ισχυριστηκε οτι ειναι κατα της φορολογιας οταν ο αντιδημαρχος του ο Αβρανιτνης εχει ταραξει τον κοσμακη σε προστιμα-φορους επειδη ειναι αξυριστοι ενω από πισω μπαινουν τραινα, και προτεινει ως λυση την ιδιωτικοποιηση των παντων στους επιχειρηματιες του διεθνους κεφαλαιου όπως και το ξεπουλημα της δημοσιας και της εκκλησιαστικης περιουσιας στο εβραιοκρατουμενο τραπεζικο συστημα με το οποιο και ο ιδιος διαπλεκεται.

Dealer ξενων συμφεροντων ειναι ο ανθρωπος και Real Esatte broker. Δεν ειναι τυχαιο οτι στο κομμα του ανηκει και η Ξαφα και ετεροι δωσιλογοι, ελληνοποιημενοι και μη.

Και να σας ρωτησω ευθεως όπου τα συμφεροντα της χωρας συγκρουονται με τα συμφεροντα του ΔΝΤ και οπου τα συμφεροντα των Τραπεζιτων συγκρουονται με αυτα του κοσμακη η κα ΞΑφα ΤΙΝΟΣ το μερος θα παρει?

Ρητορικη η ερωτηση...

Στέφανος είπε...

Πάνω από 20% πήρε η "Δράση-Φιλευλεύθερη Συμμαχία" σε δήμους όπως Ψυχικό-Φιλοθέη και Κηφισιά στις χθεσινές εκλογές. Να είναι άραγε τυχαίο; Τι συμβαίνει άραγε με τους έχοντες και κατέχοντες σ' αυτά τα βόρεια προάστια; Ασπάζονται ξαφνικά τη (νεο)φιλευλεύθερη ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, του χωρισμού Εκκλησίας-Κράτους,γάμου ομοφυλοφίλων,κατάργηση του άρθρου του Συντάγματος για εθνική και θρησκευτική κατεύθυνση της Παιδείας,αποποινικοποίησης ναρκωτικών, αναγώριση "Μακεδόνων" στα σύνορα με τα Σκόπια κτλ και αποτάσσονται την παραδοσιακή πατριωτική κεντροδεξιά της Ν.Δημοκρατίας; Και αυτοί του κόμματος "Δημιουργία Ξανά" τι καπνό φουμάρουν; Ομοιδεάτες του Σ.Μάνου είναι; Περίεργα πράγματα Θεοπρόβλητε ή μηπως ΟΧΙ;