7/6/08

GERMANS vs GERMANS & GAYS vs GAYS

Με έχει κουράσει αφάνταστα το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υποχρεώνομαι να ασχολούμαι με τους ομοφυλόφιλους, ή μάλλον πιό συγκεκριμένα με εκείνη την κατηγορία ομοφυλόφιλων που χαρακτηρίζω ευθαρσώς ως ΜΑΦΙΑ.

Δεν έχω καμμιά ψύχωση με καμμία κοινωνική ομάδα, μέχρι την στιγμή που θα ρίξουν κλωτσιά στην πόρτα, θα μπουν στο σπίτι μου και την οικογένειά μου και θα μου ζητήσουν με τσαμπουκά να στήσουν το πάρτυ τους στο δικό μου το σπίτι όπως έγινε με το φεστιβαλ της eurovision.

Έχω ακούσει και αρνητικά σχόλια (και ακόμα περισσότερα ΔΕΝ έχω ακούσει) ότι δήθεν τους στοχοποιώ ή τους απαξιώνω σαν ανθρώπους. Ή ότι είμαι ομοφοβικός.

Ε λοιπόν τίποτα από αυτα δεν συμβαίνει. Απλά εδω και κάποιο διάστημα αυτη η ΜΑΦΙΑ των ομοφυλόφιλων είναι εκτός ελέγχου και εκείνη στοχοποιεί την κοινωνία, η οποία σε ένα μεγάλο βαθμό έχει περάσει πλέον στην ψυχολογία του ομήρου, όπως στις πρόσφατες λεοφορειοπειρατίες που αν θυμάστε οι όμηροι ενώ ήταν σε ομηρία, μιλούσαν από το κινητό τους και έδιναν το δίκαιο στον λεοφωρειοπειρατή! Δεν τα λέω εγώ αυτά, οι ψυχολόγοι τα έλεγαν.

Η συστηματική πλήση εγκεφάλου που υφίσταται ο τηλεθεατής από την τηλεόραση ότι η συγκεκριμένη επιλογή είναι δήθεν απολύτως φυσιολογική και αποκλειστικά εκ γενετής (να συμπεράνω και εγω τότε οτι τα παιδιά δεν κινδυνευουν από τους παιδεραστές και ότι η γνωστή τραβεστί Μπέττυ έγινε ομοφυλόφιλη λόγω DNA και οχι επειδή την βίασε ο αδελφός της) προκαλεί. Επιστρατεύονται μάλιστα και χαλκευμένα "επιστημονικά δεδομένα" και "στατιστικές" για να δώσουν στην νέα (Αρεία) φυλή και γενετικό χαρακτήρα που κατα συνέπεια την καθιστά και γενετικά τρίτο φύλο, όπως ακριβώς γινόταν και στην Γερμανία του Χίτλερ, όπου η υπεροχή των Γερμανών "αποδεινυόταν" και γενετικά.

GERMANS & GOOGLE

Αν στο γνωστό Google αναζητήσετε εικόνες με την λέξη Germans, κατά κύριο λόγο θα σου παρουσιάσει εικόνες ναζιστών, χιτλερικών, στρατόπεδων συγκέντρωσης κλπ. Και σήμερα ακόμη, όλοι μιλάμε για την εισβολή των Γερμανών, για την Κατοχή των Γερμανών, για τις βιαιότητες των Γερμανών. Μη μου πειτε ότι δεν το κανετε!

Να υποθεσω λοιπον και εγώ ότι μεσα σε αυτή την έννοια, των Γερμανών, συμπεριλαμβάνετε και τον Rehhagel; Μήπως και τις Γερμανιδούλες που πίνουν χαρούμενες τις μπύρες τους; Μήπως και τους Γερμανούς φυσιολάτρες; Όταν αναφέρεσθε στους Γερμανούς που σκώτωσαν και έκαψαν ολόκληρα χωριά βάζετε και αυτούς μέσα;

Τότε κι εγω λοιπόν για ποιό από τα δύο να σας κατηγορήσω: Για ανοχή προς τον Ναζισμό ή για ρατσισμό εναντίον των Γερμανών;

GAYS & GOOGLE

Σε ΠΛΗΡΗ αντιστοιχία, αν αντρέξετε στην ίδια μηχανή αναζήτησης τα αποτελέσματα για την έρευνα για την λέξη gays, θα σας παρουσιάσουν εικόνες από άτομα αχαλίνωτα, έκφυλα παραδωμένα στα πάθη τους σε βαθμό αυτογελειοποίησης και αυτοξευτελισμού, αλλά κυρίως, προκλητικά και επιθετικά. Άτομα που έκαναν την σεξουαλικότητά τους ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σημαία, και που επιδεικνύουν τον σεξισμό τους σε κάθε έκφανση της ζωής τους (αν υπάρχουν και άλλες εκτός από την συγκεκριμένη) καλύπτωντας το υπαρξιακό τους πρόβλημα με τον πανηδονισμό.

ΟΛΟΥΣ τους άλλους ομοφυλόφιλους, που γνωρίζω και εγώ και εσείς, και που είναι η συντριπτική πλειοψηφία η οποία ζει την ζωή της με την ίδια σεμνοτητα και ευπρέπεια που την ζει και ένας ετεροφυλόφιλος, ΔΕΝ θα τους βρειτε στην Google στο λήμμα gay αλλά στο λήμα man ή woman. Πολύ απλά γιατί μπορει οι ίδιοι να ΜΗΝ επέλεξαν την ιδιαιτερότητά τους αυτή, ΕΠΕΛΕΞΑΝ όμως να μην την ευτελίζουν.

Κι αν δεν μπορείς
να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.

Μην την εξευτελίζεις πηγαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κι' εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ώς που να γίνει σα μια ξένη φορτική.

Που να φανταστεί ο αείμνηστος Καβάφης πως θα ερχοταν η στιγμή που ένα πάθος από σωτήριον θα έφτανε να γίνει δημόσιο κολαστήριο. Και η απλή συνάφεια, θα μετατραπόταν σε αλλαζονία και ύβρι. Ύβρις προς το Θείο, Ύβρις προς την Φύση, Ύβρις προς την Κοινωνία, 'Υβρις προς την Δημοκρατία, Ύβρις και προς την Αθωότητα του παιδικού βλέμματος.

Και όταν ο άλλος υβρίζεται και είναι και περιορισμένης αντίληψης και λανθασμένης κοσμοθεωρίας, γίνεται και αυτός υβριστής. Ιδιαίτερα εαν είναι Μαροκινός μετανάστης στο Άμστερνταμ. Και την μια σκωτώνει με 21 μαχαιριές αυτόν που εκμεταλλεύεται την ανάγκη του για επιβίωση με αντάλλαγμα το χαμένο του αντρισμό, την άλλη γρονθοκοπεί τον πρώτο ομοφυλόφιλο που περνά από μπροστά του όπως το παιδί στην φωτογραφία κάτω αριστερά. Ο Μαροκινός έδειρε τον φουκαρά, γιατί δεν μπορούσε να εκτωνώσει την οργή του στον Βαλλιανάτο και την εκφυλισμένη παρεϊτσα του (βλέπε δεξιά).

Όταν και άν κάποτε ο Βαλλιανάτος βγάλει το σκασμό και ασχοληθεί αποκλειστικά με την ιδιοτητά του τού επιχειρηματία της gay νύχτας, τού διοργανωτή φεστιβαλ πορνό με live performance, και του στελέχους έξωθεν χρηματοδοτούμενου Μη Κυβενητικού Οργανισμού, τότε ο ομοφυλόφιλος φιλαράκος κάτω αριστερά δεν θα κινδυνεύει από κανένα Μαροκινό.

Τότε ο διαχωρισμός στις φωτογραφίες δεν θα είναι Γερμανοί ΠΑΝΩ -Ομοφυλόφιλοι ΚΑΤΩ, αλλά Γερμανοί ΑΡΙΣΤΕΡΑ-Φασίστες ΔΕΞΙΑ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gia to 8ema toy Valianatou synfwnw kai toy ta xwnw kai egw me ka8e eykairia kai se polla apo osa grafeis gia ta kanalia Diafwnw me to yfos kai to menos Xaneis to opio dikio exeis. Etsi geni8ikame Den epilegeis na eisai gay Den einai lifestyle !!!!

Theoprovlitos είπε...

Αδελφε με τιμα η παρουσία σου εδω.

Δεν ευρισκομαι σε καμμια απέναντι όχθη. Σαν άνθρωποι στην ιδια οχθη βρισκομαστε. Η ζωη ειναι σκληρη, δυσκολη και απανθρωπη εξ ισου προς όλους. Δεν εχουμε το δικαιωμα να βαραμε τους συνδουλους μας (που λεει και το Ευαγγελιο) κανοντας την ζωη τους πιό δυσκολη από οτι ειναι.

Απλα η γλώσσα μου ειναι γενικότερα βαθεια αυτοσαρκαστικη και σαρκαστικη ταυτοχρονα για ολα τα ζητηματα. Πονάει όταν γελάει. Με πνιγει αυτο το δηθεν.

Ο σαρκασμος όμως ελευθερωνει. Φαντάζομαι πως αν εισαι ομοφυλόφιλος, τοτε καποια στιγμη θα εκανες βουτια στον εαυτο σου, και μετα από μακροχρονια πάλη θα είπες τα πραγματα με το όνομα τους: Ναι, είμαι ομοφυλόφιλος.
Αυτο το πικρο χιουμορ μια τετοια εμβαθυνση ειναι.

Αυτην τη πάλη την δική σου την εχω βιώσει από πολύ κοντά, με έναν τέως συνάδελφο, αυτον που ειχαμε την μεγαλύτερη ψυχικη επαφη από ολόκληρη διαφημιστικη εταιρία. Ευασίσθητη και καλλιεργημενη ψυχη. Γυρισαμε μαζι το Αγιον όρος συζητωντας με μοναχους για το προβλημα που τον καίει. Κανεις δεν του πέταξε πέτρες. Τουναντιον τον φησαν να καταθεσει τα σώψυχά του.

Ο άλλος μου φιλος, ή μαλλον σχεδόν γιός, ήταν ενας αλλοδαπος φοιτητής θεολογίας τον οποίο όχι μονο τον αγαπησαμε και τον πήρα βοηθο στην δουλεια μου αλλα για να βγαζει και χαρτζιλίκι του εμπιστεύθηκα να κανει baby sitting τα ανήλικα παιδιά μου. Αφου στο τελος με φώναζε μπαμπα, αφού ο πραγματικός του πατέρας τους εγκατελειψε για κάποιαν άλλη όταν ήταν μικρός και ποιος ξερει μηπως αναζητει στον ομοφυλοφιλικο έρωτα την αντρική παρουσία που στερηθηκε σαν παιδί.

ΓΙ ΑΥΤΟ ειμαι κατα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους. Γιατι βαζω το δικαιωμα του παιδιού για δύο γονεϊκα πρότυπα παραπάνω από την όποια συναισθηματική καλυψη οποιοδηποτε ενηλικα η οποία συχνά ειναι εγωκεντρικη. Και αυτο βεβαιως ισχυει απολύτως και για τα κανονικά ζευγαρια, που απλά κλωνοποιουν τον ευατό τους για να αναβαθμίσουν το κοινωνικό τους status. Όχι παντα βεβαια να μην γενικεύουμε.

Υπαρχει μια αρρωστημενα δυϊστικη ταση στον κοσμο να θεωρουν τα παντα ασπρα ή μαυρα. Οι καλοι ετεροφυλοφιλοι και οι κακοι ομοφυλοφιλοι. Ο Βαλλιανατος κανει το ιδιο από την αναποδη. Ειναι αυτος που δερνει τους συνδουλους του για να ικανοποιησει τον δαιμονικο του εγωϊσμο του "θα σας συγυρισω εγω τώρα"

Γι ΑΥΤΟ ακριβως τον καταγγελω όπως και τους ομοιδεάτες του (και δεν εννοω βεβαιως του ομοφυλοφιλους). Ή μαλλον ΕΚΕΙ ακριβως ειναι το προβλημα. Οτι καθισταται μια σεξουλική ιδιαιτερότητα ιδεολογία. Γιατι ως ερωτική αναγκη την αντιλαμβανομαι πλήρως, ώς ιδεολογία ομως ΚΑΘΟΛΟΥ. Ιδιαιτερως δε όταν ξαμολιουνται μπραβοι που πειθαναγκαζουν τον κοσμο.

Και εμενα αν με δεις ποτε ντυμενο Κρητικο Λεβεντη (θα γελασεις βεβαια) με πέντε φουσκωτους άντρακλες να περιφερομαστε στα κανάλια σαν Εκπρόσωποι των Ετεροφυλόφιλων Ελλαδας, σου δίνω το ελεύθερο να με ΦΤΥΣΕΙΣ.

Να ερχεσαι να τα λεμε.
Όποιος πόνεσε βλεπει τον κοσμο με άλλο ματι.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εγώ συμφωνώ με πολλές απόψεις σου, έστω και αν είναι χιουμοριστικές. Επειδή όμως αυτό που σου έκανε η Google είναι απαράδεκτο και επειδή η όλη υπόθεση με δαύτους εξελίσσεται σε μονοπώλιο πολύ χειρότερο από τη Microsoft, γιατί δεν μετακομίζεις σιγά-σιγά στο Wordpress, που είναι πιο ελεύθερο (GNU γαρ) και τεχνικά ανώτερο;

Theoprovlitos είπε...

Νομιζω ζητανε να κανεις download καποιο προγραμμα και φοβηθηκα μηπως ειναι κοριος.

Εγω θα χαρω παντως όταν καποιος διατυπωνει τον αντιλογο και τις σκεψεις του.

Η προθεση μου ΔΕΝ ειναι να κανω "διαφωτηση" ουτε "κατηχηση" αλλα διάλογο, αρκει να υπαρχουν περιθωρια κοινου τοπου. Γιατι υπαρχουν και "διαλογοι" που ο ενας απλα βριζει τον άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με ενοχλεί αρχικά αισθητικά ο ¨ξεφωνιμένος¨ τύπος είτε είναι σε γυναικειο πακέτο βλέπε 12-ποντο, σπάσιμο μέσης, νιαουριστή τσιριχτή φωνή, προκλητικό βάδισμα μιας κοπέλας είτε είναι ο ματσο φωνακλάς ελληναράς που κάθε 2η λέξη είναι σε άπταιστα ¨γαλλικά¨είτε είναι ένας ομοφυλοφιλος-λη που μου τρίβει στη μούρη την σεξουαλικοτητά του-της λες και τους ρώτησε κανείς και αυτό ισχύει για όλους τους παραπάνω τύπους. Από την μία ναι το έχουν παρατραβήξει από την άλλη και εμείς το έχουμε παρασνομπάρει και χυδαιολογήσει επί αυτού. Πιστεύω ότι εάν τους εμπεριειχαν στο σύμφωνο συμβίωσης χωρίς πολλές ανακοινώσεις και ταρατατζούμ θα μπορούσαν να καλυφθούν σε πολλά πρακτικά θέματα που τους απασχολούν και δεν θα χρειαζόταν να ζητούν πολιτικό γάμο που αν και είναι νομική πράξη η λέξη γάμος αφορά άλλες ομάδες πληθυσμού και έχει σχέση με την τεκνοποίηση παραδοσιακά. Αρνούμεθα προκλητικα και πεισματικά τις ανάγκες μίας μερίδας ανθρώπων είναι λογικό και αυτοι κάποια στιγμή να πεισμώσουν και να περάσουν στην αντιπέρα όχθη των απαιτήσεων πλέον. Όσον αφορά την υιοθεσία πιστευω ότι δεν κάνει απαραίτητα κακό γονιο η προτίμηση στο κρεββάτι άλλωστε όλοι μας παιδια φυσιολογικής οικογένειας είμαστε γιατί έχουμε βγει πολλοί απο εμάς τοοοοσο σκατάδες΄ή με ένα τσουβάλι ψυχολογικά? Υπάρχουν οι άποψεις των επιστημόνων που διαφέρουν και αυτές μεταξύ τους, των κοινωνιολόγων και μιας κοινωνίας ανέτιμης σε τέτοια αλλαγή. Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι όχι άρα καταθέτω μόνο το θέμα της αισθητικής που ανέφερα παραπάνω και που δεν αφορά μόνο τους ομοφυλόφιλους.

Ανώνυμος είπε...

http://anamorfosis.net/blog/?p=732
Διαβάστε εδώ, πιστευω ότι καλύπτει άριστα μία πτυχή της συζήτησης.

Theoprovlitos είπε...

@Aνωνυμε,

Αυτοι που περιγραφεις πιο πάνω και που και εμενα ως ενα βαθμο με ενοχλει ειναι αυτοι που φαινονται ή μαλλον, αυτοι που ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να φαινονται. Γιατι υπαρχουν και εκεινοι που η ομιλια τους ειναι γυναικωτη ΧΩΡΙΣ να φταινε εκεινοι. Δηαλδη εχω ενα παιδικο φιλο που μεγαλωσε μονος με την μαννα του (αλλη μια περιπτωση απουσιας του πατρικου πρότυπου) και μιλαει σαν μανταμ.

Το προτυπο της προκλητικής ωραιοπαθους κοπελιτσας που περπατα συναμενη κουναμενη δεν μου αρεσει ετσι κι αλλιως. Δεν μου αρεσουν γενικοτερα οι ανθρωποι που προβαλλουν το φυλο τους, αλλα μου αρεσουν αυτοι που το φυλο τους προβαλλεται μεσα απο αυτους. Μου αρεσει ο υφερπων ερωτισμος σε εναν ανθρωπο και οχι ο προβεβλημενος.

Αλλα αυτοι οι ενοχλητικοι αισθητικα ομοφυλοφιλοι που αναφερεις ειναι ΜΟΝΟ αυτοι που ειναι εσκεμμενα αναγνωρισιμοι. Και αυτο γιατι πιστευω ότι οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ το ξαναλεω οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ομοφυλοφιλοι εχουν είτε έναν διαταραγμενο ψυχισμό έιτε έναν διεστραμενο εγωισμό. Ας πουμε ειναι σαν τους ηλιθιους που πειραζουν τα αμαξια τους, οδηγουν με σφηνες, και ακουνε μουσικη στη διαπασων για να πεισουν οτι ειναι γκομενοι, ενω είναι απλά καραμαλακες.

Το σιναφι του Βαλλιανατου με ενοχλει διοτι ειναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ. Το ξαναλεω ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ. Ειναι δε ΛΑΜΟΓΙΑ. Διοτι πως θα αποκαλουσες καποιον ο οποιος σε ενα νομο ψαχνει εσκεμμενα ΠΑΡΑΘΥΡΑ και ΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΑ για να κανει αυτο που θελει ΣΕ ΒΑΡΟΣ του κοινωνικού συνόλου. ΛΑΜΟΓΙΟ δεν θα το έλεγες; E λαμογιο ειναι και ο Βαλλιανατος και ο Δημαρχος Τηλου γιατι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ την κοινωνια, και μαλιστα με αλλαζονια και τσαμπουκα βασιζομενοι σε διεστραμενες ερμηνειες των νομων προκειμενου να κανουν την λαμογια τους.

Στην εποχη των λαμογιων, της αυθαιρεσιας και του δαιμονικου εγωισμου των ΑΤΟΜΙΚΩΝ δικαιωματων σε βαρος των συλλογικων που οδηγουν την κοινωνια σε διαλυση, ο Βαλλανατος ειναι μια απο τα ιδια.

Και αυτο γινεται την στιγμη που γινονται διεργασιες και συζητησεις και νομικες ερευνες για το Συμφωνο Συμβιωσης. Δεν καταλαβα, ο κος Βαλλιανατος ειναι υπερανω υπουργείων, νομοθετη και της Κοινωνιας ολοκληρης; Αποφασιζει για μας χωρις εμάς;

Η θεση μου για το συμφωνο ειναι οτι αν διαμορφωθει ωστε να καλυψει την ΚΑΘΕ συμβιωση χωρις να εχει κατ αναγκη γαμικο χαρακτηρα και υπ αυτην την εννοια να καλυπτει την οποιαδηποτε μακροχρονια συμβιωση και φυσικα ΚΑΙ των ομοφυλοφιλων δεν εχω αντιρρηση. Αλλα υπ αυτους τους όρους ομως. Του αλληλοσεβασμου.

Διοτι σε αυτην την υποθεση το πρωτο πραγμα που καταλύθηκε ειναι ο αλληλοσεβασμός και ακολουθει η Δημοκρατια, τα ανθρωππινα δικαιωματα και το κρατος, από έναν ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ των ομοφυλοφίλων.

Cacofonix είπε...

@Theoprovlite
σήμερα είσαι gay! Αν δεν το έχεις πάρει μυρωδιά πήγαινε στο ΣΚΑ-Ε-Ι ράδιο να το μάθεις...
Φαντάζομαι κι ο Στάλιν κάπως έτσι δούλευε για να τους πείσει όλους ότι ήταν κομουνιστές...

Cacofonix είπε...

Και δεν μπορώ να ανεχθώ μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να βάζεις τον πωπό σου σημαία και ν' αναζητείς ίσα εργασιακά δικαιώματα. Μα αν θυμάμαι καλά οι μόνες καταγγελίες που υπήρξαν ήταν από κανονικούς που δεν χώρεσαν σε μέρη που έχουν κάνει κατάληψη οι διάφοροι Βαλιανάτοι...
Ειλικρινά πιστεύω, ότι τους άξιζε κάτι καλύτερο από αυτό...

Ανώνυμος είπε...

http://www.rmdglobal.net/she-stole-my-voice/

Χωρίς σχόλια...

expaganus είπε...

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου Θεοπρόβλητε, δεν μπορώ όμως να δεχτώ αυτούς που γρονθοκοπούν και σφάζουν ομοφυλόφιλους για τον Χ ή Ψ λόγο. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να κάνει σεξ με ομοφυλόφιλους χωρίς να θέλει, για να γεμίζει μετά απωθημένα εναντίον τους. Ας κάθονταν ήσυχα οι δράστες λοιπόν.
Όσο για την ταινία She stole my Voice, είναι πράγματι φοβερή και καταρρίπτει τις κοινοτυπίες περί "ήσυχου" και "γεμάτου σεβασμό και τρυφερότητα" χαρακτήρα της γυναικείας ομοφυλοφιλίας, με την οποία πολλοί και πολλές μας βομβαρδίζουν.

Theoprovlitos είπε...

@expaganus

Αυτους που γρονθοκοπουν τους καταγγελω και εγω. Γι αυτο εβαλα και την φωτογραφια του φουκαρα με το μαυρο ματι.
Αλλα από την αλλη υπαρχουν και οι αλλοι ομοφυλόφιλοι, οι επιθετικοι που ασκουν ηθικη, ψυχολογικη ή και άλλη βια στο κοινωνικο συνολο το οποίο αν και ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν ΤΟΛΜΑ να αρθρωσει αντιλογο και στιγματιζεται ως φασιστικο, οπσιθοδρομικό κλπ. Δηλαδη είτε θα πρεπει ολοι με το ζορι να δεχτουμε οτι η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικη επιλογη και ο γαμος τους (και αυριο η υιοθεσία) δικαίωμα είτε είμαστε φασίστες.

Εγω τα πήρα όταν όταν στο φεστιβαλ της eurovision μια ΑΦΑΝΗΣ εξουσία με μια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ μειοψηφία υποχρεωσε τους παντες να παρακολουθησουν μια ανευ προηγουμενου πανευρωπαϊκη πλυση εγκεφαλου οτι ο λεσβιακος γαμος ειναι φυσιολογικος διοτι είμαστε όλοι ερμαφροδιτοι. Από όσους ρωτησα ΟΛΟΙ ηταν λιγο εως πολύ αγανακτισμένοι. Διοτι παρακολουθουσαμε ενα διαγωνισμο ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ και οχι καμμια παρέλαση gay pride με το ζορι.

Για μενα αυτο ειναι ένδειξη καταλυσης της δημοκρατίας και αποσάθρωσης της πλειοψηφίας μέσω ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ μειοψηφιών. Τοσο πανισχυρων ώστε να βαζουν πια τα πλοκαμια τους και σε ενα διαγωνισμο τραγουδιου.

Αυτο το θεωρώ καθαρό ΒΙΑΣΜΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ κυρίως επειδη αφορα και παιδιά-τηλεθεατές και προπαγανδα ολοκληρωτικου καθεστωτος.

Οπότε την οργη που ένοιωσα όταν ειδα να με ποδοπατουν ΤΟΣΟ χοντροκομμένα φανταζομαι την ένοιωσαν και εκατομμυρια άλλοι. Και άλλος γινεται επιθετικος και δερνει αυτον που τελικα δεν φταίει, άλλος αποκτα ερείσματα για να εκφρασει με πιό ήπιο τρόπο την δυσαρέσκειά του προς τους ομοφυλόφιλους και αλλος απλά εκφραζει την αγανάκτηση του σε ενα blog ακόμα για να δηλώσει πως ΔΕΝ είμαστε και ηλίθιοι.

Το ξαναλέω πως ο επικινδυνος σε αυτην την υπόθεση δεν ειναι ο Χ Μουσουλμανος αλλά αυτος που τον όπλισε. Δηλαδη ο Χ Βαλλιανατος. Το τελικο θυμα ειναι παντως όντως ο ομοφυλόφιλος της διπλανης πόρτας.