6/6/08

ΩΜΜΜΜΜΜ (ΠΩ, ΠΩ, ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ)

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ

Η Έκθεση παλαιών κειμηλίων και πινάκων στο New American City Museum τελειώνει. Παρά την αξία τους, η διοίκηση δεν επιθυμεί πλέον να τα κρατήσει καθότι το Μουσείο περνά σε μια Νέα Εποχή, και ανακαινίζεται πλήρως, συνεργαζομένο με Ευρωπαϊκά και διεθνή Μουσεία Συγχρονης Τέχνης.

Σκοπός της διεύθυνσης είναι τραβήξει νέους επισκέπτες, περαστικούς και τουρίστες και να ανανεώσει την εικόνα του (δεν ενοούμε της Οδηγήτριας, γιατι αυτή θα την κρατήσουμε ώς έχει, για να την τοποθετούμε ΑΚΡΙΒΩΣ πίσω από την πλάτη μας στο γραφείο μας όταν μας παίρνουν συνέντευξη τα κανάλια ώστε να γυαλίζει στην κάμερα και να νομίζουν οι ψηφοφόροι πως είμαστε και φιλότεχνοι). Γι αυτό και το Μουσείο θα προσπαθήσει με τα νέα του αποκτήματα να καλύψει όλες τις ανάγκες και να ικανοποιήσει ΟΛΑ τα γούστα και του πλέον απαιτητικού κοινού. Μάλιστα θα δέχεται ΚΑΙ παραγγελίες καθώς και delivery για το σπίτι με ντελιβερά ασφαλισμένο ΚΑΙ με βαρέα και ανθυγιεινά ώστε να μπορέσει να βγει στη σύνταξη νωρίς, δηλάδη πριν τα 72.



Τα νέα αποκτήματα θα παρουσιασθούν σε ειδική εκδήλωση και πολλοί καθ' ύλην αρμόδιοι δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού και του θεολογικού ρεπορτάζ θα μπορέσουν να τα χαρούν και να τα εκτιμήσουν πρώτοι, όπως η κα Θρασκιά, η κα Δρούζα, η κα Στεφανίδου συνοδευόμενη από τερατογενέσεις που θα τραβήξουν τα φλας επάνω τους, η κα Τένια Μακρή, ο κος Αυτιάς, οι κοι Οικονομέας και Καμπουράκης και οι λοιποί συγγενείς.

Ποδαρικό θα κάνει η γνωστή πιά ανά το Πανελλήνιο (όχι το Σοσιαλιστικό) για τα ξόρκια, τα τραπουλόχαρτα και τα trendy ματζούνια της καθώς και τις πολίτιμες συμβουλές της για το τι είναι οικογενειακή ευτυχία, "μάγισσα" κα Μάρα Μεϊμαρίδη. Ο κος Μητσοτάκης ΔΕΝ προσεκλήθη στα εγκαίνια.

Μετά την έκθεση και αφού ο διευθυντής του Μουσείου κος Ιερώνυμος ΔΕΝ βγάλει λόγο, όλα τα παλιά κειμήλια θα εκποιηθούν στην παλιά τους αξία, επί δραχμών.

Αυτό που αναμένεται να εκποιηθεί πρώτο είναι το γνωστό πιά "Ο Θάνατος της Ελληνικής Οικογένειας" [βλέπε άνω] το οποίο από πληροφορίες μας θα κοσμεί πλέον το Δημαρχείο της Τήλου ενώ για το έργο του Ιακωβίδη "Ορχήστρα" [βλέπε κάτω] μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε το Πανελλήνια γνωστό Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλόφιλων Ελλάδας και ο πρόεδρός του, ο οποίος μάλιστα εδήλωσε πως εκτιμά πολύ τον σημερινό διευθυντή του Μουσείου.

Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει μπουφές με αρτοκλασία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρα δεν είμαι μόνο εγώ που μιλάω για "φινλανδοποίηση" της Εκκλησίας επί Ιερωνύμου...Και να σκεφτείς ότι ήμουν αντιχριστοδουλικός μέχρι το κόκκαλο και στις αρχιεπισκοπικές εκλογές του '98 ήμουν υπέρ Ιερωνύμου. Βέβαια, δεν είχε τότε ακόμα την άμετρη υποστήριξη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, της Ελευθεροτυπίας και της Athens Voice. Διαφορετικά, κάτι θα είχα ψυλλιαστεί. Τώρα, επειδή είδα ποιοί προωθούσαν την εκλογή του, ήμουν αναφανδόν υπέρ Ευσταθίου. Αλλά αρχιεπίσκοπος με ήθος όπως ο Ευστάθιος δεν μας άξιζε. Μας άξιζε;

Theoprovlitos είπε...

Εγω για να είμαι ειλικρινης δεν ειχα την παραμικρη ιδεα για τον Ευσταθιο.

Τωρα για τον Ιερωνυμο είμαι τραγικα απογοητευμενος. Δεν λεω οτιο ανθρωπος ειναι κακος αλλά δεν κάνει για Αρχιεπίσκοπος εκτος και εαν ακριβως γι αυτο το λογο εγινε. Για να μην κανει ωστε να βγαινουν όλες οι δηλωμενα αντι εκκλησιαστκοι κύκλοι να τον εκθειαζουν, μεχρι τον Βαλλιανατο και τον Τραιανταφυλλόπουλο.

Η Εκλογη του μου προκαλεσε ερωτηματικά. Το ξαναεγραψα αλλου. Οι ψηφοι σε ενα σκοτεινο περιβαλλον παρακρατους υφαρπάζονται: Μια στο χωμα (ο Αττικής Παντελεήμων), οι άλλες στον αγώνα. Όταν πολλές γουνες έχουν ράμματα τοτε οι ψηφοι μπορουν και να κατευθυνθουν στον πρωτο κωφάλαλο Αρχιεπίσκοπο που δεν βλεπει και δεν ακουει τίποτα την στιμγη που εχουν ανοιξει διαπλατα όλα τα συρταρια για να βγουν όλα τα αντιχριστιανικα νομοσχεδια.

Ο Αρχιεπισκοπος εχει πρωτιστως ποιμαντικο ρόλο. Εκτος και εαν το απο πιτα που δεν τρως μη σε νοιαζει κι αν καεί έγινε και χριστιανικη αρετή.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι Αρβανίτης και τους ξέρω από την καλή και την ανάποδη τους Αρβανίτες, μπορώ να σου πω γιατί ήθελε να γίνει αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος: Θεωρούσε τον εαυτό του "νόμιμο" διάδοχο του Σεραφείμ, την πάτησε με τα οικονομικά (χωρίς να φταίει ο ίδιος, πάντως τα τελευταία χρόνια του Σεραφείμ πήγαιναν λεφτά από εδώ και από εκεί, όπως έχω μάθει στα σίγουρα), το εκμεταλλεύτηκε ο φιλόδοξος Χριστόδουλος (μακαριστός μεν, αλλά τι να κάνουμε, ήταν ο άνθρωπος πολύ φιλόδοξος) και του πήρε τον θρόνο του Ιερωνύμου μέσα από τα χέρια (αφού και ο αθεόφοβος ο Σεττάκης των Ιωαννίνων με Χριστόδουλο πήγε!).
Όλα αυτά τα χρόνια τον είχε πιάσει τον Ιερώνυμο το αρβανίτικο πείσμα, έκανε αντιπολίτευση, τα έκανε πλακάκια με το ΠΑΣΟΚ και το Πατριαρχείο και φρόντιζε να το παίξει ο συνετός και νηφάλιος "Αντι-Χριστόδουλος". Έτυχε και η αρρώστια του μακαρίτη που τον έστειλε μια ώρα αρχύτερα, ο Ιερώνυμος θεώρησε ότι την εκλογή τού την χρωστούσαν.

Πέντε παράγοντες συντέλεσαν στην εκλογή του Ιερωνύμου, παρά το γεγονός ότι ο άνθρωπος ήταν πια ξεπερασμένος από τα πράγματα και δεν ήταν αρχιεπίσκοπος για το 2008:
1. Οι μητροπολίτες οπαδοί του βαθέος ύπνου (βλ. Νικαίας Αλέξιος, Τρίκκης Αλέξιος, Λήμνου Ιερόθεος κ.λπ.).
2. Οι μητροπολίτες-προστάτες των "αδελφοποιημένων" ή έχοντες σχέση με αυτούς, όπως Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνος, Ζακύνθου Χρυσόστομος, Περιστερίου Χρυσόστομος, αλλά και το "παιδί" του τελευταίου Μεσσηνίας Χρυσόστομος, εκ Περιστερίου, που έκανε τη "βρώμικη δουλειά" της λάσπης κατά Ευσταθίου παραμονές των εκλογών. Επίσης, το λόμπυ των γκέι αρχιμανδριτών σαφώς στήριξε Ιερώνυμο.
3. Οι "κολλημένοι" με το Πατριαρχείο, όπως ο Περιστερίου, ο Μυτιλήνης, ο Ναυπάκτου και μερικοί άλλοι, που τους βαράει ο Βαρθολομαίος το ντέφι και αυτοί χορεύουν.
4. Οι τυχοδιώκτες: Ιωαννίνων Θεόκλητος, Καβάλας Προκόπιος, Σύρου Δωρόθεος, Δημητριάδος Ιγνάτιος, καθώς και ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης με την ομαδούλα του.
5. Εξωεκκλησιαστικοί παράγοντες, κυρίως προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ (με ναυαρχίδα τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη) και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ένας αρχιεπίσκοπος έχει εκλεγεί με τέτοιο συσχετισμό δυνάμεων, όπου κυριαρχούν τα μπάζα και οι αντιχριστιανοί δημοσιογράφοι, τί περιμένεις; Προσωπικά, απολύτως τίποτα...Ο άνθρωπος έχει γραμμάτια και θα πρέπει να τα ξεχρεώσει τώρα που ικανοποιήθηκε το αρβανίτικο πείσμα του.

Theoprovlitos είπε...

Εμενα παντως δεν μου φαινεται για Αρβανίτης. Μάλλον για ΚΙΝΕΖΟ τον κόβω.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι οι Αρβανίτες είναι θαρραλέοι άνθρωποι και τσαμπουκαλήδες. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια.