12/6/08

ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ DVD

Άνθρωποι του Διαβόλου, κάτω τα χέρια από τον manager μου τον Θεοπρόβλητο!

Ο Θεός θα σας τιμωρήσει για αυτά που κάνετε. Προσπαθούν οι γούγληδες και οι γκέηδες να μας κλείσουν το στόμα, αλλά με τη δύναμη του Θεού το καλό θα βασιλεύσει.
Αυτοί που τα κάνουν αυτά και δεν αφήνουν τον άλλον να μιλήσει ελεύθερα και τον φιμώνουν, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ στην άλλη ζωή.

Τους περιμένουν φρικτές τιμωρίες, όπως αναγράφονται και στο Ιερό DVD, αγνώστου συγγραφέως, ο οποίος εν εκστάσει μετεφέρθη και περιηγήθη στην κόλαση και όταν επανήλθε περιέγραψε αυτά που είδε. Το DVD ανεκαλύφθη μυστηριωδώς σε ξεχασμένο συρτάρι του γραφείου της Όλγας Τρέμη η οποία για να μην πέσει το κακό επάνω της, το έκανε 40 αντίγραφα και το έστειλε σε 40 φίλους και γνωστούς ΧΩΡΙΣ να το κοιτάξει η ίδια.

Έτσι σύμφωνα με το DVD οι αμαρτωλοί αυτοί θα ευρίσκονται στο τέταρτο υπόγειο της κόλασης, και θα είναι όλοι ΜΟΥΓΓΟΙ.

Οι λιγότερο κολασμένοι, εκείνοι που φιμώνουν τον συνομιλητή τους διακόπτοντάς τον, θα ευρίσκονται στην πρώτη αίθουσα, θα τους παίρνει συνέντευξη η Βίκυ Φλέσσα μέσα στη βαθειά νύχτα (για να μην μπορούν να κοιμηθούν) και θα απαντούν με μουγκρητά. Όσοι όμως έκαναν και καμμια καλή πράξη και έχουν και ελαφυντικά θα εμφανίζονται στην πρωϊνή ζώνη προσκεκλημένοι του Γιώργου Αυτιά.

Οι αμέσως χειρότεροι, θα εύρισκονται στη δεύτερη αίθουσα που μοιάζει με τηλεοπτικό studio και θα συμμετάσχουν σε live τηλεοπτικό debate με τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου και την Κατερίνα Παπακώστα.

Τέλος οι πιό κολασμένοι από όλους, εκείνοι που υπέπεσαν στα βαρύτατα αμαρτήματα της φίμωσης, της ρουφιανιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση και του μανιπουλαρίσματος της κοινής γνώμης, θα ευρίσκονται στην τρίτη και σκοτεινότερη αίθουσα,
θα είναι δεμένοι σε πολυθρόνα και θα τους πουλάει ο Άδωνις Γεωργιάδης τα άπαντα της Παλαιάς Διαθήκης (για να τιμωρείται έτσι και ο ίδιος). Και επειδή στον Άδη εκτός από μετάνοια δεν υπάρχουν και χρήματα ούτε πιστωτικές κάρτες (εξ ού και το "τα σάβανα δεν έχουν τσέπες" του Τσιφόρου), ΔΕΝ θα μπορούν να τα αγοράσουν για να ησυχάσουν επιτέλους, παρά θα μείνουν καταδικασμένοι στο αιώνιο telemarketing. Στο δε bottom ten των αμαρτωλών, (κάτι εκσυγχρονιστές κλπ) θα πουλά Χριστιανικά βιβλία των εκδόσεων "Σωτήρ" ο αδελφός του Άδωνι, ο Λεωνίδας.

Και όλα αυτά μπροστά σε ένα ακροατήριο κολασμένων που θα αποτελείται από αυτούς που όταν ζούσαν δέχτηκαν να τους βάλουν στις τηλεοράσεις τους τα μηχανάκια της AGB.

Μετανοείτε!
Όλοι στη σιωπηλή (πλην εμού) διαμαρτυρία κατα της φίμωσης των bloggers στις 15/6/2008

Ε.Λ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το DVD σου δεν είναι καλά πληροφορημένο. Πρώτον μιλά για τηλεμάρκετινγκ και δεν αναφέρει το Λιακόπουλο (ασυγχώρητο) και δεύτερον το debate με την Παπακώστα μάλλον θα γίνεται στην τρίτη αίθουσα.

Theoprovlitos είπε...

Για την Παπακωστα εχεις δίκιο αλλα δεν ηθελα να τιμωρησω την ίδια στέλνοντας την στην τριτη αίθουσα. Γιατι ειναι κατα βαθος ΛΑΪΚΗ ΗΡΩΙΔΑ. Λεγεται μαλιστα οτι πίσω της κρυβεται η 17Ν η οποία αντι να παιρνει το ρισκο πολιτικων δολοφονιων προωθει την Παπακωστα στα πανελ και στα παραθυρα ωστε οι συνομιλητες να οδηγουνται στα προθυρα αυτοκτονιας μπροστα στις καμερες. Εχεις σκεφθει εσυ χειροτερη τιμωρια εν ζωη από αυτην για τους πολιτικαντηδες και τους δημοσιογραφους; Για σκεψου ποσες αμαρτιες ξεπλήρωσε η Δαμανάκη για παραδειγμα όταν βγηκε σε εκπομπη απέναντί της.

Τον Λιακοπουλο δεν τον ανεφερα γιατι ειναι ΔΙΚΟΣ μας. Από ΑΥΤΟΝ πηραμε τις περισσοτερες πληροφοριες μας. Μπορει τα κινητρα του να ηταν ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (οσο λιγωτεροι στην πιατσα του τηλεμαρκετιγκ τοσο το καλυτερο) πλην όμως και εμεις δεν είμεθα και αχάριστοι.