11/4/08

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Την λεγαν ANNA. Στα νειάτα της. Τωρα την λένε κυρία-Anna. Είναι πεθερά του φίλου μου του παπά-Γιάννη από το Presov. Ειναι Σλοβάκα. Αδύνατον να συννενοηθείς μαζί της. Αλλα τελος πάντων, είχε καλή καρδιά. Για τους άλλους. Γιατί για την ίδια, η καρδιά της τής φέρθηκε άκαρδα. Χρόνια παλευε με εκείνη. Συνεχεια την έριχνε στο κρεββατι. Μεχρι που η Anna την περασμενη εβδομαδα εγκατέλειψε τον αγωνα.

Τον Λενε ΓΙΑΝΝΗ και ειναι από την Λειβαδειά. Είναι 36 χρονών. Ψηλός, ωραίος, με τετραγωνους ώμους και θεληματικό σαγόνι. Αθλητης. Τούλαχε στην κλήρωση όμως σκληρός αντίπαλος. Πέντε χρονια πάλευε με την λευχαιμία. Πήγε να την βάλει πλάτη πολλές φορές. Την κέρδιζε στα σημεία. Που να τόξερε όμως πως εκείνη ηταν ντοπαρισμένη και το παιχνίδι ήταν στημένο. Ενα πρωί εκείνη τον κέρδισε, και έφυγε να πιάσει τον επόμενο παίκτη.

Τον λένε JACKSON. Jackson; Τί όνομα και αυτό! Είναι γύρω στα 20 και ειναι Αμερικανος από το McComb του Mississippi. Πάνω στη νιότη του. Εκει να δεις ζηλεια ο άλλος. Σου λεει αφού εμείς σκατογεράσαμε, θα στο συγυρίσω εγω το βρωμόπαιδο. Νόμισε ο καημένος ο Jackson πως για να βγεις να παλαιψεις με την ζωή πρεπει να ντοπαριστείς, αλλιώς δεν την βγάζεις. Το πίστεψε το παραμυθι. Μονο που ο αγωνας του δεν κρατησε και πολύ. Πως να παλαιψεις όταν είσαι σε κώμα από υπερβολική δόση;

Τωρα το συνειδητοποιώ πόσους φίλους celebrities έχω. Το έχω αυτο το κουσούρι. Να θελώ να κανω παρέα ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ. Jackson, Anna, Γιαννης. Όνομα να εχουν και ας ειναι και Mohammad.

Δεν τους μπορω αυτους τους χιλιάδες ανωνυμους που έχουν γεμισει το διαδικτυο. Γεμισαν τα blogs με ανώνυμους που βριζουν και φωνάζουν. Αυτη η παγκοσμια πλέμπα με καταθλιβει. Αλλιώς είναι όταν έχεις όνομα, γραμμένο, καταχωρημένο σε καποιο Βιβλίο.

Μη μου πείτε πως δεν γνωρίζετε τους φίλους μου.
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι.
Εξ άλλου όλοι δικαιουνται 5 λεπτα δημοσιότητας. Αν όχι σε αυτη τη ζωή τότε στην άλλη.

Τους την χρωστάγαμε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω να κρυψω τιποτα να γνωριστουμε ομως βαριεμαι τις διαδικασιες με τους λογαριασμους στο google

Ανώνυμος είπε...

αλλα τι καντεμια κι αυτη ολους οσους ανεφερες εγκατελειψαν τον ματαιο τουτο κοσμο

Ανώνυμος είπε...

αμα ειναι ετσι φοβαμαι να γινω φιλος σου

Theoprovlitos είπε...

χα,χα,

Έχω και αλλους που χαίρουν άκρας υγείας. Οπότε δεν εχεις να φοβηθεις. Εξ αλλου ο θαναοτς ειναι μεσα στη ζωη. Αδυνατο να πηγαινουμε μονο επισκεψεις στα μαιευτηρια.

Αλλα ομως εχω κανει μια στατιστική η οποία ειναι σοκαριστική.
Από οσες κηδειες εχω παει ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ήταν από γεραματα. Η πλειοψηφία ηταν από αρρωστιες ή ατυχηματα. Και αρκετοι γεροι από ανίατες αρρωστιες φευγουν.

Θελω να πω πως η ζωη δεν ειναι και τοσο δεδομενη ωστε να προσποιουμαστε οτι θανατος δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

οταν κατι ξεκιναει πρεπει να εχει και
καλους οιωνους εσυ θες να γινω ο εκλιπων φιλος σου
κατι ακομα απεχθανομαι την οποια δημοσιοτητα και ειμαι καλοπιστος
απο βδομαδα τα υπολοιπα

Theoprovlitos είπε...

κοιτα το ανωνυμος πηγαινε περισσοτερο σε αυτους που κρυβουν την εμπαθεια τους πισω από την ανωνυμια.

Ειχε και εναν μεταφυσικο συμβολισμό για αυτους που αρνουνται την βαπτιση, που καθιστα καποιον επώνυμο.

Τωρα αν εισαι και προληπτικος δεν ξερω. Τοσες μερες που εγραφα χωρατά και καλαμπουρια που ήσουνα; Το 4 γαμοι και μια κηδεια το ξερεις; Εγω φταίω που εμφανίστηκες στην κηδεία; Ελπιζω τώρα να μην ξαναεμφανιστείς στο... μνημόσυνο.