1/4/08

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

Υπερπροσπαθεια κανει κυρίως το Mega στο να εισάγουν και να επιβάλουν ΑΝΩΘΕΝ νέα ήθη, που εμεις τόσα χρόνια κακώς αγνοούσαμε.

Αλλες εκπομπές σε άλλα κανάλια παρουσιάζουν το θέμα του γάμου και της υιοθεσίας ομοφυλόφιλων λόγω επικαιρότητος, όπως εξ αλλου και το συγκεκιμένο blog. Θα ήταν δημοσιογραφική ασυνέπεια αν δεν το έκαναν.

Όμως το συγκεκριμενο κανάλι, πάντα πρωτοπόρο στην εισαγωγή νεών ιδεών και ηθών περνάει ΓΡΑΜΜΗ από τις πρωϊνές μέχρι τις απογευματινές εκπομπές μέχρι και τα σηριαλ και τις ειδήσεις. Ο ρόλος του στην κοινωνία είναι ανάλογος με τον ρόλο που διαδραμάτιζαν τα κρατικά ΜΜΕ κατά την Χούντα, τις τέως Σοσιαλιστικές χώρες και τελευταίως την Αμερική του Bush: Να διαμορφώσουν συνειδήσεις και να επιβάλουν γραμμές.

Προσπαθεί να πείσει τη γριά στη Σπάρτη, το γέρο στο Σιδηρόκαστρο και την μάννα στα Ιωάννινα ότι αν ο γιός της παντρευτεί άντρα, δεν τρεχει και τίποτα. Ότι είναι περίπου το ίδιο σαν να παντρευόταν Βουλγάρα. Και μάλιστα προτιμότερο να παντρευτεί το Μήτσο παρά να της κουβαλήσει και καμμιά Σλαβομακεδόνα στο σπίτι.

Για να γίνει βεβαίως αυτό, θα πρέπει να βρεθουν και κάποιοι δημοσιογράφοι που να θέλουν να εξασφαλίσουν το ευ ζήν τους επί χρήμασι. Φερέφωνο και ινστρούχτορας γινεται κανείς είτε από αρρώστεια είτε επί χρήμασι.

Εγω καλά μου παιδιά, που ΚΑΠΟΤΕ σας ειχα σε εκτίμηση, να σας ευχηθώ το πιό ανώδυνο: Να γυρίζει κάποτε ο γιός σας και να σας φωνάξει 'Πατέρα, παρέλαυνες στα κανάλια γυμνός'.

Γιατι το άλλο, το 'Να καμαρώσετε και τον γιό σας νυφούλα', αν και από τα λεγόμενά σας ΔΕΝ θα έπρεπε να σας πειράζει, για μενα τουλάχιστον είναι πολύ βαρύ και τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα, αν ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ φύγαν έξω από τα σχολεία ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

Εξαρτάται από το τι προτιμά ο καθένας και τι του υπαγορεύει η συνείδησή του.
____________________________

ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: Λέγε, λέγε το κοπέλι, κάνει το κοπέλ' και θέλει

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λες, ας τα προσέξουν οι γονείς πιο πολύ που μεγαλώνουν παιδιά.
Ας μάθουν κι αυτοί να κλείνουν τις τηλεοράσεις στο σπίτι για να βοηθήσουν τα παιδιά τους (πιο πολύ τ' αγόρια) να μην επηρεάζονται από τους ανώμαλους ΔΗΘΕΝ πρότυπα που πάνε να μας περάσουν.

Ελπίζω μόνο ο κόσμος να τους γράψει κανονικά...