27/3/08

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ (και με την ευχη του)

Νομιζα τοσον καιρο πως η εννοια της πορνειας, ειναι αυτη που αναφερεται σε διαφορα πατερικα, γεροντικα κλπ αλλα και σε αυτο που ελεγε ο Χρυσοστομος και ο Παυλος "διὰ δὲ τὰς πορνείας ἕκαστος τὴν ἑαυτοῦ γυναῖκα ἐχέτω καὶ ἑκάστη τὸν ἴδιον ἄνδρα ἐχέτω".
Βγηκε ο Ιωαννινων και μου ανετρεψε τα παντα: "Η πορνεια αφορα ΜΟΝΟ το επι χρημασι".

Ο Θεοκλητος ηταν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ. Δεν ξεκαθαρισε βεβαια αν συμπεριλαμβανεται και το ΣΕ ΕΙΔΟΣ και εαν οι Ρουμανες που επί κομμουνισμου πηγαιναν με τους Ελληνες νταλικερηδες για ενα καλσον πορνευαν ή οχι. Επίσης το ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ, όπως για παραδειγμα για να αποκτησει νεαρα άνεργη δικη της εκποπη στην τηλεόραση ή η φοιτητρια που χρειαζεται να αποφοιτησει το γρηγοροτερο δυνατο ή και νέος ηθοποιός για να μπορεσει να παρει ένα ρόλο σε κωμικο σηριαλ όπου ΣΙΓΟΥΡΑ θα του δοθει η μεγαλη ευκαρία. Φανταζομαι πως η Ιερα Μητροπολις θα πρεπει να εκδωσει διευκρινιστικη εγκυκλιο επ αυτου.


Συνεπως και εγω διαβαζοντας με αλλο ματι το ανωτερο εδαφιο συμπερανα τα εξης.

Α. Ο Παυλος αυτο που ηθελε να αποφευχθει είναι η μπουρδελοτσαρκα.

Β. Ήδη από την εποχη του Παυλου υπηρχαν και πορνεία για ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Φανταζομαι δε τους στριπερ της εποχης να πετανε χορευοντας τους χιτωνες τους και τις γυναικες να τους βαζουν ταλαντα στη βρακα. Σημειωνω πως αν ΔΕΝ πανε στο κρεβατι μαζι τους ή πάνε αλλα χωρίς να τους πληρώσουν ΔΕΝ καταλογιζεται ως πορνεια. Θα μπορουσαν μαλιστα να τους εξωφλήσουν πρωτα για το στριπτιζ (που δεν ειναι πορνεια) και εν συνεχεια να πανε μαζι τους αμισθί. (Για ΟΛΑ υπαρχουν παραθυρα. Ειναι το κατ' οικονομιαν που λενε).

Επειδη από εδω απο εκει τελικά ΟΛΟΙ βολευτηκαμε και τα ΜΟΝΑ μαυρα προβατα ειναι οι πόρνες και ενδεχομενως και οι πελατες τους, εχω δυο προτασεις ωστε πλεον να μην θεωρείται ως πορνεια ΟΥΤΕ το επι χρημασι και να μην αποκλεισθουν κοινωνικα και αυτες οι καημενες.

ΠΡΟΤΑΣΗ Α. ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ - ΑΣΤΙΚΕΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Σε αυτην την περίπτωση, ο πελατης θα εξυπηρετειται δωρεαν απο εθελοντριες αλλα και μονιμα στελεχη (διοτι ενας οργανισμος δεν μπορει να βασιζεται αποκλειστικα στον εθελοντισμο) και σε αναγνωριση του κοινωνικου τους εργου θα δινει φευγοντας μια δωρεα. Μετα οι εθελοντριες θα παιρνουν ενα επιμισθιο, οδοιπορικα ή μια αποζημιωση όπως γινεται εξ αλλου και με αλλους διεθνεις ΜΗ Κερδοσκοπικους Οργανισμους. Αρα σε αυτη την περιτωση δεν ισχυει το επι χρημασι αλλα μιλαμε πια για κοινωνικη προσφορα.

ΠΡΟΤΑΣΗ Β. ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ - ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Σε αυτη την περιπτωση οι πορνες θα στεγαζονται σε χωρο ιδρυματικου χαρακτηρα ως αναξιοπαθουσες. Ο επισκεπτης θα συνομιλει και θα συνευρισκεται μαζι τους. Αφου ντυθει θα τις ρωτά από ενδιαφερον:

-Τι κανεις, πως εισαι;
-Ε τι να κανω κλεισμενη εδω μεσα. Ολο τα ιδια και τα ιδια. Ευτυχως που ερχεσαι και με βλεπεις και εσυ καμμια φορα.
-Ατιμο πραγμα η προσφυγια. Χθες στην Μολδαβια, σημερα η μοιρα σε εριξε εδω, στην οδο Φυλης.
-Τι να εκανα. Οικονομικη προσφυγας ειμαι και εγω. Δεν λες που βρεθηκε και αυτη η καλη γυναικα και με σπιτωσε διαφορετικα θα γυρναγα στους δρομους χωρις δουλεια.
-Καημενη μου. Μου καιγεται η καρδια. Να παρε 50 ευρω.
-Α, πα, πα. ΟΥΤΕ να το συζητας.
-Σε παρακαλω να τα δεχτεις ΣΑΝ ΔΩΡΕΑ. Το κανω για την ψυχη της θειας μου. Εισαι εμπεριστατος. Θα το πω και στα παιδια της ενοριας να ερθουμε ολοι να βαλουμε ενα χερακι.

Και μπήκαμε στα χρόνια
που ΟΛΑ εξηγούνται
και όλα συζητιούνται
ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν φταίει

Και μπήκαμε στα χρόνια
που ΟΛΑ έχουν γίνει.
Τι τάχα να ’χει μείνει
που ακόμα να μας καίει;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σε προσεχη δημοσιευση θα αναρτηθει άρθρο σχετικα με τον παιδοφιλικο σεξοτουρισμο στις Φιλιππινες και τις θετικες επιπτωσεις του στην οικονομια της χωρας, στην βελτιωση της ποιοτητας ζωης των κατοικων, στον επαγγλεματικο προσανατολισμο των νεων κλπ.

7 σχόλια:

fvasileiou είπε...

Ειλικρινά, ρε Νίκο, περίμενες κάτι διαφορετικό από αυτόν τον άνθρωπο; Εξάλλου έχει δηλώσει "Την έχω περπατήσει την οδό Αθηνάς".

Από τα μεγάλα, τα μέγιστα, λάθη του μακαριστού Σεραφείμ: Τον φόρεσε καπέλο στην πόλη μου. Στην ενθρόνισή του φώναζαν "ανάξιος" και ΔΕΝ ήταν οι σωματειακοί. Το αντίθετο. Τον ξέρανε όλοι όμως καλά.

Έχει το είδος της πνευματικότητας που θαυμάζει η Μαρία Παπουτσάκη, η Ελευθεροτυπία και τα Νέα, που τον φιλοξενούν πλειστάκις.

Theoprovlitos είπε...

Καποτε πρεπει και εμεις να παρουμε τα πραγματα στα χερια μας. Και δεν χρειαζεται να ειναι 25η μαρτιου.
(Σε διαβασα και στο Μανιταρι)

Να σου πω την αληθεια. Αυτο το blog το ξεκινησα μετα απο προτροπη (δεν θα το πιστεψεις) διαχειριστη του site του Σύριζα! Τους εστειλα το αρθρο περι Ψινακη, Τσιπρα κλπ και μου απαντησε ενθαρρυνοντας με να ξεκινησω blog.

Ggian είπε...

Φίλε μου, μπράβο, άπαιχτος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε . Μπράβο. Προχώρα και καλό βόλι…

fvasileiou είπε...

Ώστε με διαβάζεις παντού... Πρόσεχε!

"Με κούφανες", που λέγαμε παλιά, την δεκαετία του '80: Οι Συριζικοί σου είπαν να κάνεις ΑΥΤΟ το μπλογκ;

Δάκτυλος Παπαγιαννάκη!...

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες κάτι ακόμα: Αμα βρίσκω άτομα στα chat για one night stand, χωρίς λεφτά, δεν είναι πορνεία επίσης (κατά Θεόκλητο).
Του τα έχω σούρει και εγώ του Θεόκλητου (και για εκείνο το "ανεικόνιστο" της Θεοτόκου) και μου τα είπανε, γιατί λέει, έχω εμπάθεια απέναντί του. Ο άνθρωπος παίζει το παιχνίδι των εχθρών της Εκκλησίας, το πιστεύω πέρα για πέρα.
Παλιός μου πανεπιστημιακός καθηγητής που τον ήξερε από αρχιμανδρίτη μου είχε μιλήσει για ένα τελείως εγωκεντρικό άτομο, με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τις γνώσεις του.
Εδώ γράφω (και) για την αυτού θειοτάτη σεβασμιότητα:
http://a-ergodes.blogspot.com
/2008/04/blog-post.html

Υ.Γ. Σε έβαλα στο ιστολόγιό μου.

Ανώνυμος είπε...

Νέα ηχηρή παρέμβαση Θεοκλήτου:
http://a-ergodes.blogspot.com
/2008/04/blog-post_04.html