18/4/11

EASTER SHOPPING


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:

Οι Εβραιοι Lucian Grainge και Zach Horowitz, διευθυνοντες της Universal (Παγκόσμιας) δισκογραφικής εταιρίας, παραμονές Μεγάλης Εβδομάδας κυκλοφορούν και  μας προτείνουν ως Πασχαλινό δωράκι, την Lady Gaga στην νέα της επιτυχία "Ιούδας".

Εναλλακτικά, δημοφιλής στους gay Ισραηλινή εταιρία ανδρικών μαγιω με στοχευμένη χρονικά καμπάνια για την Ελλάδα (ενδεχομένως και για άλλες χώρες αφού το Πασχα τον Ρωμαιοκαθολικών και των Ορθοδόξων φέτος συμπίπτουν) μάς προτείνει τα προϊόντα της στο facebook όπως αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία από τον κατάλογό της.

Τι σου είναι το επιχειρηματικό δαιμόνιο!

Μίλησε κανείς για... "Αντισημιτισμό";

EASTER SHOPPING

UNIVERSAL records' Jewish Chairman Lucian Grainge and President Zach Horowitz introduce Lady Gaga's new hit JUDAS just before holy week.

Another idea that we got from facebook ads targeting to the Greek shoppers on Holy Week are nice Gay swimmwear from ISRAEL.

1 σχόλιο:

Theoprovlitos είπε...

Μη μου συγχυζεστε κε Καργουδη χρονιάρες μέρες,

εγω για τους πρεσβευτες του Σιωνισμού ομίλησα, οι οποίοι για καποιον λόγο θίγονται όπως και εσείς.

Χαιρομαι δε που ερχεστε στα λόγια μου, ότι ο Σιωνισμός ειναι ενα ακομα υπερεθνικισμό και εθνοκεντρισμό τερατούργημα (όπως γραφω παραπάνω) με το οποίο συμφωνα με τα λεγόμενά σας συμφωνείτε.

Το μονο που δεν έγινε σαφες ειναι εαν συμφωνείτε με ΟΛΑ τα υπερεθνικιστικά και εθνοκεντρικά ιδεολογήματα ή μονο με τα Εβραιογενή;

Παντως διακρινω και μιαν αδυναμία να κατανοήσετε τι θέλει να πει ο.. ποιητής Σεραφειμ ώστε να μπορεστε να τον ξεμπροστιάσετε με τα επιχειρήματά σας. Διοτι ο αμαθης Σεραφείμ προσδίδει στον Σιωνισμό μια αρνητική έννοια ενώ εσείς μια θετική, και γι αυτό αισθανθήκατε την ανάγκη να τον υπερασπιστείτε από τα "λυσσασμένα σκυλιά".

Ειναι και αυτη η ανεργία των δημοσιογραφων που κτυπά και τον 9.84...