21/4/11

O MYTHOS ΤΩΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΓΟΡΩΝ"

ΤΗΣ ΤΕΩΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΜΠΥΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΥΡΑΣ

Βγαίνουν κάποιοι και ομιλούν με θράσος περί Φιλελευθερισμού, περί "Ελεύθερων" αγορών, περί πατριωτισμού των τοπικών κεφαλαίων κλπ.

Ψέμματα!

Το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο από την εποχή του  Ιούδα μέχρι και σήμερα, κάνοντας αγοραπωλησίες θεών και ανθρώπων για να αποκτήσει  την παγκόσμια εξουσία και ισχύ, δεν άλλαξε νοοτροπία.

Δυο αντεστραμένα τρίγωνα
που θυμίζουν το γνωστό
Μασωνικό σύμβολο
αλλά και το λεγόμενο
Αστρο του Δαυίδ
Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστός πρώτος "επρόδωσε" το όραμα του Ιούδα που οραματιζόταν μια κοσμική Σολομώντεια βασιλεία επί της γης με το έθνος του να εχει επιβληθεί επί των υπολοίπων μέσα και από έναν υποκριτικό "ανθρωπισμό" που κατέκρινε την σπατάλη του μύρου στα πόδια του Μεσσία ενώ "τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να δαπανηθούν για τους φτωχούς". 
Ο ίδιος ο Ιούδας όμως κατέκλεβε το ταμείο για τον εαυτό του. Άλλοι Ιούδες προκειμενου να διατηρήσουν την εξουσία τους έστηναν δίκες και έστελναν στο απόσπασμα αθώους. Άλλοι φώναζαν "σταύρωσον" τον αθώον και "ελευθέρωσον" τον κατάδικον. Άλλοι επέλεξαν την σιωπή. 'Αλλοι τον ρόλο του "αγανακτημένου πολίτη" που λιθοβολεί.

Βεβαια τέτοιους αντιμετωπίζει και αντιμετώπισε διαχρονικά και το δικό μας το ελληνόφωνον έθνος και χριστεπώνυμον πλήρωμα. Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μονάδες που πρόδωσαν τον Χριστό και όλα όσα αυτός πρεσβεύει επί της γης και εν ουρανοίς. Εδώ έχουμε να κανουμε με μια σκοτεινή Εβραιογενή ομάδα, άθρησκη στην πραγματικότητα, με επιδράσεις από τον Ελληνογενή γνωστικισμό η οποία

α) ελέγχει και καπελώνει τον Εβραϊσμό με το χρήμα και την ισχύ του και
β) δι αυτού ελέγχει την ανθρωπότητα.

Στην πραγματικότητα δεν αφορά στην λατρεία του Γιαχβέ, αφού και ο Χριστός ο ΩΝ, ο ΕΣΤΙ, ο ΕΓΩ ΕΙΜΙ, ειναι Γιαχβέ [σσ. Βλεπε και το σχετικό βιβλίο του Νικόλαου Σωτηρόπουλου] αλλά στην λατρεία του Εωσφόρου, του μεταμορφωμενου εις Αγγελον φωτός, του ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ.

Τρία αστέρια και πολλαπλά
τρία εξάρια ως βινιέτες
σε Μαλτέζικο προϊόν.
Σκότωσαν οι Εβραίοι τον Μεσσία;
Εβραίοι ναι, ΟΙ Εβραίοι σαν σύνολο όχι! 

Πνευματικά και οι Χριστιανοί Τον σκοτώνουν και το ιερατείο τους Τον σκοτώνει, κάθε φορά που ο Χριστός σκοτώνεται στην ψυχή κάποιου άλλου από τα καμώματα εκείνων που ισχυρίζονται ότι Τον πιστεύουν και Τον ακολουθούν, πολύ δε περισσότερο Τον "εκπροσωπούν".

Η αλήθεια είναι ότι Εβραίοι ετοιμασαν την οδό του Χριστού, Εβραίοι Τον γαλούχησαν, Εβραίοι Τον ακολούθησαν, Εβραίοι Τον εκύρηξαν, Εβραίοι Τον ομολόγησαν με το μαρτύριο τους, Εβραίοι τον επίστευσαν. Εβραίοι διαμόρφωσαν και την Λατρεία της Εκκλησίας μας και την σκέψη της σε μεγαλο βαθμό.

Εβραίοι όμως ήταν και είναι και οι λάτρεις του Ιούδα και οι ακόλουθοι της Ιεζαβελ και οι προσκυνητές του Βααλ. Και έκτοτε έχουν επιδοθεί σε έναν εωσφορικό αγώνα επικρατησης τους επί της ανθρωπότητας μέσω ενός "ουμανιστικού διαφωτισμού" ο οποίος στην πραγματικότητα είναι το άλλοθι για να μεγαλώνουν τα κέρδη στο ταμείον Το ταμείον που αυξάνεται μεσω διαφόρων μονοπωλίων ώστε να συγκεντρώνονται σε αυτό συμβολικά οι 666 σίκλοι χρυσού κατ' έτος, όπως και στου Σολομώντα. Ενα από αυτά τα μονοπώλια είναι και αυτό της μπύρας.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ

Τεσσερεις μπύρες, ένα consortium.
Μπορούμε να μιλάμε πλέον
για μονοπώλιο σε μια υποτιθέμενη
"Ελεύθερη" αγορά.
Ας παρουμε την κατάσταση της ζυθοποιίας στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Πόσοι ξερουν ότι πλεον οι  Εβραιογενείς ζυθοποιίες Carlsberg (του Δανού επιχειρηματία Carl Jacob-sen) και  του Ολλανδού Heineken που φερουν στις συσκευασίες τους Σιωνιστικά και Μασωνικά σύμβολα έχουν συγχωνευτεί σε ένα παγκοσμιο consortium το οποίο ελεγχει την παγκοσμια αγορά, προπαγανδιζει τα προϊόντα του με διαφημιστική καμπανια που προωθεί τον παμπολιτισμό με σλόγκαν "Open Your World" και ελεγχει την Ελληνικά αγορά με όρους μονοπωλίου;

Φριττει κανεις αναγνωρίζοντας στις παλαιοτερες αλλά και τις νεώτερες συσκευασίες των προϊόντων τους ξεκάθαρα Μασωνικά, Σιωνιστικά και Ναζιστικά σύμβολα τα οποία επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά το Σιωνιστικό υπόβαθρο του Ναζισμού που "διευκόλυνε" την προώθηση της μεσαίας και κατώτερης Εβραϊκής τάξης στο Ισραηλ. Το συμβολο της Μασωνίας, το άστρο του Δαυίδ (το οποίο επιβλήθηκε ως συμβολο του Εβραϊσμού μόλις τον Μεσαίωνα) με την μορφη τριγώνων ή σχηματισμού λουλουδιών φιγουράρουν μαζι με σβάστιγες στις συσκευασίες του παγκοσμιου μονοπωλίου μπύρας.


Το γνωριμο ερυθρό αστέρι
και το κεφάλι ενός τράγου.
Σύμφωνα με την wikipedia
σύμβολο του διαβόλου ή του
Αντιχρίστο.
Στην Ελλαδα η μπυρα Μυθος, δεν ειναι πλεον Ελληνική αφού ο κος Μπουτάρης (ο οποίος παλαιότερα ήταν καταχρεωμένος στην Τραπεζα Κρητης την οποία εξαγόρασε η Τραπεζα Πειραιώς την οποία διοικεί και ο υιός του Στέφανου Μάνου) την πούλησε στο παγκοσμιο μονοπώλιο.

Γενικότερα οι μπύρες που συνθέτουν το μονοπώλιο στην Ελλάδα και  αποφέρουν κέρδη εκατομμυρίων σε εκείνους οι οποίοι κατοικοεδρεύουν σε εκείνες ακριβως τις χώρες που μας εκβιάζουν με δάνεια πλουτιζοντας σε βαρος μας είναι:


Heineken
Amstel
Carlsberg

Heninger
Kaiser
Mythos
Fischer

Alfa
Kronenbourg
κλπ.

Κάθε αγορά μιας από αυτές τις μπύρες ενισχύει το μονοπώλιο με τα Εβραιομασωνικά σύμβολα. Και δεν κανουν ΚΑΜΜΙΑ επενδυση στην Ελλαδα, διοτι έτσι κι αλλιως αν δεν υπήρχαν αυτές οι μπύρες (για τις οποίες πληρώνουμε φόρο εξαγωγής στους τυράννους μας) θα υπήρχαν κάποιες άλλες, Ελληνικές.  Το μόνο που κάνουν είναι να εξαγουν κέρδη. Οι επιχειρηματικότητα τους ειναι η επιχειρηματικότητα του παράσιτου σε συνθηκες μονοπωλίου που το βαπτισαν και "Ελευθερη" αγορά για να εξαπατήσουν τους αφελείς.


Θελουμε εναλλακτική προταση;


Ολυμπιακή Ζυθοποιία / Fix
Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης  / ΒΕΡΓΙΝΑ
Craft Microbrewery  / CRAFT

Το τί παίζεται δε με το παγκοσμιο μονοπώλιο στην αγορά της μπύρας και στην Ελλαδα, εύκολα συμπεραίνεται εδώ , εδώ κι εδώ.

Όχι Καλό Πάσχα λοιπόν στην υγειά των σταυρωτών μας.

Πίνετε Ελληνικές μπύρες. 
Όσο υπάρχουν ακόμα, ή όσο είναι ακόμα Ελληνικές...

6 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Είμαι εργαζόμενος σε ελληνική ιδιωτική επιχείρηση αλλά οι ανακρίβείες πρέπει να απαντηθούν διότι
όταν η ΑΘΗΝΑΊΙΚΗ ζυθοποιία με εργοστάσια στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα ,Πάτρα ,απασχολώντας 2000 περίπου Έλληνες εργαζόμενους οργανωμένους σε σωματεία με μισθούς πάνω από τα προβλεπόμενα του την απορρόφηση χιλιάδων τόννων ελληνικού κριθαριού για την παραγωγή μπίρας μπορούμε να μιλάμε για την μη ελληνικότητα της αθηναϊκής ζυθοποιίας?

Theoprovlitos είπε...

Αρχιμηδη

δεν κανει Ελληνικη μια ζυθοποιία η απασχοληση 2000 ιθαγενών (και φανταζομαι οχι μονο) με μισθους πεινας αλλα στο που αποδιδονται τα κερδη των ιδιοκτητων της. Αλλα ουτε με ενδιαφερει η Ελληνικοτητα της με την πατριωτικη έννοια.

Το καρτελ που ελεγχει την Αθηναικη Ζυθοποια δεν προσφερει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα στην χωρα. Ουτε εγκαταστασεις, ουτε τιποτα άλλο. Απομυζα την Ελληνικη αγορα για ενα προϊον το οποίο ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ θα καταναλωνοταν στην Ελλαδα από Ελληνες και τουριστες. Αν δεν ηταν η Αθηναϊκη Ζυθοποιια θα ηταν καποια άλλη εγχωρια.

Δεν υπήρχε κανενας λογος να πουλησει ο Μπουταρης την Μυθος στο consortium εκτος από κανα δυο που μπορω να συμπερανω ή να φανταστω.

Οι ιδιοκτητες της αυτο που κανουν ειναι να ΕΞΑΓΟΥΝ νομιμως τα κεδρη τους σε θησαυροφυλακια του εξωτερικού στερωντας την χωρα από πολυτιμο συναλλαγμα το οποίο επειδη το στερούμαστε δανειζόμαστε και το οποίο καταληγει σε μια ομηγυρι ελαχιστων ανθρωπων.

Δεν ειμαι υπερμαχος του κρατισμού ή του απολυτου ελεγχου της αγορας αλλα ειναι προφανες οτι εχουμε να κανουμε με ενα ΚΑΡΤΕΛ στον Ελλαδικό και πανευρωπαικο χώρο.

To status αυτο θα ηταν οριακα αποδεκτο αν η Αθηναϊκη Ζυθοποιία εκανε ΕΞΑΓΩΓΕΣ προϊοντων προς τριτες χωρες για τα προϊοντα που παραγει και επιναν οι Ολλανδοι Heineken made in Greece.

Τετοιο πραγμα δεν γνωριζω να συμβαινει και το καρτελ το μονο που κανει ειναι να εκμεταλλευεται την φτωχεια μας. Επομενως γιατι η Αθηναϊκη Ζυθοποιία ειναι Ελληνικη ή χρησιμη για την χωρα και ας ΜΗΝ ήταν Ελληνικη; Αν δεν την ελεγχε το consortium Heineken -Carlsberg δεν θαπινε ο κοσμος μπύρα;

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

συγγνώμη αλλά νομίζα ότι λάθος κατάλαβες. Το αν μια επιχείρηση ειναι ελληνική, δεν εχει σχέση με το αν ο ιδιοκτήτης της ειναι ελληνας. Υπάρχουν, δυστυχώς, αρκετοί έλληνες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που τις έχουν στήσει πρόχειρα και εχουν κύριο στόχο να βγάλουν όσα πιο πολλά μπορουν από το κόπο των εργαζομένων. Ετσι αυτές οι εταιρίες ζουν λίγα χρόνια και μετα σβήνουν από τα χρέη και τη κακοδιοίκηση.
Ετσι που τα καταφέραμα σα χωρα, αυτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι πώς θα διατηρήσουμε καλά εργοστάστια στην Ελλάδα, που παίρνουν πρώτη ύλη από έλληνες αγρότες. Το αν οι ιδιοκτήτες τους ειναι ευρωπαίοι ή έλληνες που έχουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες, αυτό έχει μικρή διαφορά.
Το πιο σηματικό απόλα είναι πια εργοστάσια τηρούν τα δικαιωματα των εργαζομένων και διατηρούν πολλές θέσεις εργασίας. Ελπίζω να έγινα κατανοητός

Theoprovlitos είπε...

Aρχιμηδη δεν εχω καμμια αλεργια στους ξενους επενδυτες, αρκει να ειναι επενδυτες. Το οτι βρηκε ενας κολοσσος μια υφισταμενη ελληνικη μπυρα σε υφισταμενες εγκαταστασεις δεν προσεφερε απολυτως τιποτα στην Ελληνικη οικονομια. Αν τωρα η Mythos γινοταν εξαγωγημη μπυρα που απεφερε συναλλαγμα τοτε το συζηταμε.

Αλλα το συγκεκριμενο καρτελ δεν πιστευω οτι θα αποφερει κερδος στην χωρα ουτε ευρω. Ασε που θα ελεγχει και τις τιμες για τον καταναλωτη.

Ο μονος που πιθανον να κερισε απο αυτην την αγορα ειναι ο Μπουταρης ή ενδεχομενως η δανειστες του που τον υποχρεωσαν να πουλήσει.

Γι ατους εργαζομενους μακαρι να... ξενοδουλεουν αρκει να εχουν δουλεια αλλα δεν ειναι τραγικο να ξενοδουλευουν σε μια κατηγορια προϊοντος που ετσι κι αλλιως θα καταναλωνωταν στην Ελλαδα.

ANTREAS Μ. είπε...

θα ηήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου σχετικά μια και ειναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Σημειώνω δε ότι εργάζομαι σε μια μικρή ζυθοποιία εκτός Αθηνών. Η Αθηναικη Ζυθοποιία απο ότι έχω αλιέυσει ιντερνετικά, ειναι μια επιχειρηση με τεραστια ευθυνη και εργο. Προμηθευεται το κριθαρι απο Ελληνες παραγωγους, μειωνει καθε χρονο τους ρυπους που εκπεμπει, ανακυκλωνει και γενικα εχει περιβαλλοντικη κουλτουρα.Επίσης ακυρωσε την αναμεταδωση των προγραμματισμενων τηλεοπτικων διαφημιστικων μηνυματων των προιοντων της προσφεροντας τα κονδυλια της αντιστοιχης διαφημιστικης δαπανης στους πυροπαθεις των πληγεισων περιοχων το 2007. Εδωσε νερο, δωρισε πυροσβεστικα οχηματα, εδωσε 500.000 ευρω στον τηλεμαραθωνιο και αλλα πολλα. Κανει συνεχως επνδυσεις και δειχνει μια ιδιαιτερη μεριμνα για την ασφαλεια των εργαζομενων της και δεν επηρεαστηκαν απο το μνημονειο οπως αλλοι σε αλλες εταιριες. Εχει σωματεια απο το 1971 που εχουν ανοιχτη γραμμη με τη διευθυνση.


Μπορει να ειναι μελος ενος πολυεθνικου ομιλου αλλα ειναι μια ξεχωριστη εταιρια προτυπο και δεν ειναι απροσωπη οπως αλλες.

Εχει 1200 εργαζομενους και οι αμεσοι προμηθευτες παρεχουν αλλες 3000 θεσεις και οι εμπορικοι εταιροι χονδικης και λιανικης αλλες 30000. Είναι κρίμα τουλάχιστον να αποκρύπτουμε την αλήθεια.

Theoprovlitos είπε...

start from scratch

Δεν αποκρυπτουμε καμμιαν αληθεια. Και ο οποιοσηποτε αντιλογος ή επι πλεον πληροφορηση ευπροσδεκτη.

Αλλα το αντικειμενο της αναρτησης δεν ειναι οι εργασιακες σχεσεις και οι συνθηκες εργασιας της Χ ζυθοποιίας. Αλλα

Α. Οτι οι Ελληνικες μπυρες (όπως τα παντα) πωλουνται σε ΞΕΝΑ συμφεροντα τα οποία προφανως κονομανε διαφορετικα δεν θα εκαναν την εξαγορα.

Β. Οτι δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα κανενας ανταγωνισμός αλλα 8 μπυρες ειναι 8 αλογα στα οποία πονταρει ο ιδιος αδιαφανης επενδυτης.

Γ. ΕΙναι η δημιουργια καρτελ που ελεγχει τις τιμες

Δ. Ειναι η συσσωρευση πλουτου σε ελαχιστους παγκοσμιως (στην Κροατια ιδιωτικοποιουνται τα δαση και τα νερα ενω στην Βρεττανια τα αντιστοιχα ΕΛΤΑ)

Ε. Και τελος ειναι το σκοτεινο υποβαθρο αυτων των ελαχιστων κουκουλοφορων-επιχειρηματιων οι οποίοι όχι μονο ζουν παρασιτικα σε βαρος των φτωχων χωρων αλλα εχουν και ιδεολογικο υποβαθρο. Σε μερικες περιπτωσεις δε (π.χ πετρελαια, τραπεζικο συστημα) ειναι συγκοινωνουντα δοχεια και δεν δισταζουν να δημιουργησουν πολεμους προκειμενου να βαλουν στο χερι τις τοπικε ςαγορες και τις πλουτοπαραγωγικες πηγες τις χωρας.

Ενδεχομενως να ειναι ενταξει ως προς τους εργαζομενους τους αλλα τι να το κανω εγω αφου τα εξαγομενα κερδη τους επιβαρυνουν τον δικο μου μισθο ή την δικη μου επιχειριση συσσωρευοντας κερδη στην Βρεττανια, την Ολλανδια ή την Δανια;

Το προβλημα της καταρρευσης τις οικονομιας μας που ολοι δεν κατωνομαζουν ειναι οτι ξεπουληθηκαν τα παντα σε ξενους, οι οποίοι ευημερουν σε βαρος μας. Η Γερμανια και η Φινλανδια πανε καλα γιατι εμεις τα κοροιδα πληρωνουμε την NOKIA SIEMENS. Δεν υπηρχε λογος η Αθηναϊκη Ζυθοποιια να ανηκει σε κανενα καρτελ.

Ασσε που δεν ειναι και τιμιος ο πολεμος που γινεται σε βαρος του ανταγωνισμου ωστε να καταστει απολυτο μονοπωλιο. Ξερω από πρωτο χερι οτι γνωστό πολυεθνικο αναψυκτικο εκβιαζει καβες και περιπτερα ότι αν δεν παρουν και την πολυεθνικη πορτοκαλαδα του βγαζοντας εντελως τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ πορτοκαλαδες απο τα ψυγεια και τα ραφια δεν θα τους τροφοδοτουν ουτε με αυτο το δημοφιλες αναψυκτικο. Αν αυτο δεν ειναι νταβατζιλικι και εκβιασμος τι ειναι;

Ειναι η αποδειξη της μεγαλυτερης απατης όλων των εποχων που λεγεται φιλελευθερισμος ο οποιος εξωθει τα πραγματα στον ελεγχο των παντων από μια κλειστη κλικα όπως ακριβως και με τον κομμουνισμο.

Μηπως δεν ειναι και τυχαιο οtι ο Karl Marx με τον βιομηχανο Philips ηταν πρωτα ξαδελφια;