26/3/08

ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΣΟΝ

Βρε Αλεκα μου, βρε καλη μου γυναικα. Σαν μεγαλη μου αδελφη σε εχω. Σε παω και σε ψιλοψηφίζω κιόλας γιατι εισαι σαν την καλη Χριστιανη: Ουκ εκ του κοσμου τουτου, όπως και εγω (το κατα δυναμη).

Αλλα τι μανια ειναι και αυτη ρε κοπελα μου χειμωνα-καλοκαιρι, βρεξει-χιονισει, Κυριακες, εορτες και αργιες ένα πραμα. Οποτε και να βγεις στην τηλεοραση τις γιορτες για πάλη μιλας και αγωνα.
Καθαρη Δευτερα, Πασχα, Χριστουγεννα, Πρωτοχρονια, αντι να πεις και καμμια ευχη όπως όλος ο κόσμος, όλο βγαινεις και λες "Εχω αγώνα αυριο". Αφου αρχιζω να πιστευω πως εχεις παρει και σακκο του μποξ για το σπιτι.

Ασε τα παιδια να ξεκουραστουν και λιγακι. Όλο προπόνηση-προπόνηση. Άστα τα φουκαριαρικα να φάνε κανα Σαρακοστιανό παρα τα βαζεις και παλευουν με την ταραμοσαλατα στο στομα. Αν δεν νηστευουν, ας φανε και σουβλακια. Αν δεν σου παει να πεις Καλη χρονια, Καλα Χριστουγεννα, Χριστος Ανεστη, κανε αυτό που κανει και ο άλλος Ορθόδοξος, ο Άδωνις Γεωργιάδης: Πες ενα Χρονια Πολλά και αστο να πεσει χαμω.

Αφου τρεχεις που τρεχεις στα χωραφια με τα τακουνια μαζι με τους υπόλοιπους καλους χριστιανους της βουλης. Πες και καμμια ευχη μπας και σπασει ο διαολος το ποδαρι του. Εδω τόσπασε ο Ιερωνυμος.

Μετα ειναι και το αλλο που εχω να σου προσαψω με αφορμη τις τελευταιες κινητοποιησεις με τις οποιες κατα βαση συμφωνω: Άλλο παλαιστες Αλεκα μου, και άλλο ΜΠΡΑΒΟΙ. Αντι να τους στειλεις να δείρουν την Πετραλιά τους εστειλες να δειρουν τους φιλάθλους, δηλαδη ΕΜΑΣ;

1 σχόλιο:

fvasileiou είπε...

Τα κολάζ σου είναι όλα τα λεφτά! Μια παρατήρηση μόνο: Ένας από τους δύο παλαιστές θα έπρεπε να είναι ο Γκλέτσος...