9/11/10

ΚΑΜΙΝΗΣ: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ (ΦΥΣΙΚΑ)

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΑΣ ΑΔΕΛΦΗΣ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ.

Για να παρεις τη θεση του Προεδρου του Συνηγορου του Πολιτη φυσικα και δεν εισαι κανενα τυχαιο προσωπο το οποιο επιλεγεται με βαση τα τυπικα του προσοντα και μόνον. Ο προκατοχός του οταν εφυγε από την Ελλαδα κατεληξε στα μασωνικά κυκλωματα των Βρυξελλων με περγαμηνές. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Ο νυν Αμερικανογεννημενος υποψηφιος δημαρχος Καμινης δεν ειναι τιποτα λιγοτερο από εναν Mini Papandrew ο οποίος θα επιβαλλει την Νεοταξικη ατζεντα στους δημοτες και θα παραδώσει το κλειδι της πόλης στο αφεντικό του και στα αφεντικα των αφεντικών του.

Περι μεταναστευτικού ήξεις-αφήξεις, ή μαλλον το τι θα κανει ειναι διαφαινόμενο. Θα κλεισουν τα ΚΑΠΗ ελλειψει χρηματων και σε αγαστη αρμονια με τα δουλεμπορικά κυκλώματα φτηνού εργατικού δυναμικού θα συμβαλλει στην πολιτιστική γενοκτονια της Ελλαδας και στον αφελληνισμό της.

Αλλα η ατζεντα του προβλεπει και συνεργασιες με Βαλιανάτους, ανθελληνικα Παρατηρητήρια του Ελσινκι, τα κεντρα της νεοταξικης εβραιοκρατίας κλπ.

Το σιγουρο ειναι οτι παρ όλες τις εγκλησεις του Κακλαμανη για μια ξεκαθαρη σταση στο μεταναστευτικό ο Καμίνης με ερμαφροδιτη πολιτικη γλωσσα ετοιμαζεται να διευκολύνει την επι χρημασι εγκατασταση χιλιαδων μεταναστων από την Ασία ώστε να πεσει η Πόλη ολοκληρωτικά.

Το τι εχω σουρει του Κακλαμανη δεν λεγεται. Αλλα και η υποψηφιότητα Καμίνη δεν παει πίσω. Ο Καμινης ως ατζεντης του New Age διαφαινεται από τις δηλωσεις του εκτος από αλλαζονας να ειναι και επικινδυνος λογω του σιναφιού που τον στηριζει.

http://www.athenspride.eu/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=224%3Ah-athens-pride&catid=34%3Amea&Itemid=84&lang=el

Θελοντας να βρω τον βιο και την πολιτεία του ανακαλυψα στην wikipedia δηλωσεις προς την ομαδα Helsinki Watch- Βαλιανατου για την ληψη μετρων υπερ της κιναιδοκρατίας που μαστιζει την Ευρωπη και την Αμερικη και η οποια θα μας επιβληθει και εδω δηθεν ως ανθρωπινο δικαιωμα. Ανθρωπινο δικαιωμα του να ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ θεωρωντας οτι ολοι αυτοι οι νεκροι απλά πεθαναν για να μπορεί να κονομαει ο Βαλιανατος ως νταβατζης της gay νυχτας και οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε αυτη τη ζωη περιστρεφονται γυρω από μια κωλοτρυπίδα η οποία υπαγορευει από το τι θα δουμε στην τηλεόραση μεχρι και το τι θα ψηφισουμε.


Την ιδια στιγμη ξεκαθαριζω πως η εντονα φημολογουμενη ομοφυλοφιλία του Κακλαμανη ουδεποτε με απασχολησε, εκτος κι' αν μαθαινα οτι εχει στελεχωσει το Δημο με ζιγκολο και γυναικωτούς σε βαρος αλλων υποψηφιων - όπως γινεται στο Mega Channel, Star και την show biz όπου αν δεν βρεξεις κωλο δεν τρως ψαρι - για να θυμηθουμε και την παροιμια των ψαραδων.

Επίσης να πω οτι αν ψηφιζα στη Φιλαδελφεια και εαν ψηφιζα Νεα Δημοκρατια θα ψηφιζα συνειδητά τον Χαρη Τομπουλογλου τον οποίο φημολογειται οτι ειχε εξοντωσει πολιτικα σε προηγούμενες βουλευτικές εκλογες ο πατηρ Βαρβιτσιωτης για να προωθησει τον γιοκα του στην Β' Αθηνων, τότε που ειδαν το φως της δημοσιοτητας δημοσιευματα κατα τα οποια ο Τομπουλογλου "ως ομοφυλοφιλος την ειχε πεσει σε ενα ταξιτζη" και υποχρεωθηκε σε παραίτηση παραμονες εκλογων.

Εγινα εξαλλος τότε και για τις εσωκομματικες μηχανοραφιες - straight πουστιές, και για την δημοσιοποιηση της ιδιωτικής ζωής ενος πολιτικου αλά Μπερλουσκονι, Ζαχοπουλου (με στοχο τον Καραμανλη) μέχρι και τον βασιλιά της Σουηδίας.

Δηλαδη θα πήγαινα να ψηφισω με τσαμπουκά τον Τομπούλογλου, έτσι για σπάσιμο, γιατι ο ανθρωπακος δεν προκαλεσε δημοσίως κανενα, ούτε εκανε την ομοφυλοφιλία του παντιέρα, ούτε βιοπορίζεται από αυτήν σαν τον Βαλιανάτο, ούτε επιδιωξε να αλλαξει τα ηθη της κοινωνιας αλλά τουναντίον διαπομπεύτηκε. Και η συμπαθεια μου δεν εχει να κανει οτι σημερα Κυριακη τον ειδα να μπαινει στα κλεφτά στην Εκκλησια της Κοιμησης Φιλαδελφειας για να αναψει κερί συνοδευομενος από καποιον που εμοιαζε γκομενος του, ούτε οτι τον ηξερα στο Λυκειο ως ενα καλό και σεμνό παιδί (αλλά σε μεγαλύτερη τάξη).

Αλλα η φαρα αυτη Βαλιανάτου , του Helsinki Watch, του Εβραϊκου Υπερεθνικισμου που διαπλεκεται με ξενα υποπτα κεντρα, του Εβραιοαμερικανου πρακτορα George Papandrew και του υπεραλλαζόνα Καμινη ειναι εμμετική και επικινδυνη για την Ελλαδα και την Ανθρωποτητα.

Καλύτερα λοιπον έναν ομοφυλόφιλο με straight πολιτική, παρά εναν straight που εχει από πισω του πούστηδες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Εκτος αν θελετε να εχετε το δικαιωμα να κατεβαινετε με την άνεση σας στην Πλατεία Βικτωρίας από τα Βορεια και τα Νοτια προαστεια και να ψωνίζετε εύκολα, άνετα και απλά εξαθλιωμενα τεκνά από τον τρίτο κόσμο, υπό την "προστασία¨της Δημοτικης Αστυνομιας.

2 σχόλια:

Πλώρη είπε...

Προς επίρρωση http://www.youtube.com/watch?v=xlt5hdXizoI&feature=player_embedded

Theoprovlitos είπε...

Σε ευχαριστω. Το χρησιμοποιησα.