22/11/10

ΕΠΕΣΕ KAI H IPΛΑΝΔΙΑ ΣΤΑ XEPIA TOYΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

O πρωθυπουργος της Ιρλανδιας, Brian Cowen της γνωστης οικογενειας των COwEN που προωθησαν στην Βρεττανια την ιδεα ενος Σιωνιστικού κρατους παρέδωσε την χώρα ΔΝΤ.


Θυμιζω οτι ο Κοεν ήταν αυτός που υποχρέωσε τον Ιρλανδικο λαό να κανει και δευτερο δημοψηφισμα σε ενα χρονο (σαν να κανουμε κι εμεις καθε χρονο δημοψηφισμα αν θελουμε ή οχι το βασιλιά) προκειμενου να υπερψηφιστεί η Συνθηκη της Λισαβόνας και να χασει η Ιρλανδια (και οι Ευρωπαϊκες χωρες) την ανεξαρτησία και την αυτοκυριαρχία τους.

Συμφωνα με το βιβλίο "The Jewish chronicle and Anglo-Jewry, 1841-1991" (σελ. 105) του David Cesarani η οικογενεια των Cowen (παραφθορά του Κοέν συμφωνα με την γνωστη μεθοδο της παραλλαγης των ονομάτων για να φαίνονται τοπικά) ανήκε σε εκείνες τις που εθάυμασαν και στηριξαν οικονομικά των ιδρυτη του Σιωνισμού και του Εβραϊκου κράτους, του Σερβοεβραίου Benjamin Ze’ev Herzl, παραλαγμενου σε "Θεόδωρο" Herzl ο οποίος προωθησε την ιδεα του παγκοσμιου Σιωνισμού με Γερμανικά, Βρεττανικά και Αμερικανικά κεφάλαια, και της ιδρυσης ενος Σιωνιστικου κρατους. Ηταν η αιτία της πτωσης του τελευταίου Τουρκου Σουλτανου και του ερχομου στην εξουσία του Κεμαλ Ατατούρκ.

Το οτι η συγκεκριμενη οικογενεια των Cowen είναι εβραϊκη φαίνετια και από ενα παρακλάδι της στην Αυστραλία όπου ο εβραίος πολιτικος Λορδος Zelman Cowen ειναι και ιδρυτης του Εβραϊκου μουσείου της Αυστραλίας (θα ήταν φαίνεται και οι aboriginals εβραίοι).

Υπενθυμιζω οτι στην ιδια Σιωνιστική Μεσσιανική ομάδα (και ΔΕΝ εννοω τα εκατομμυρια των εβραιων που εχουν καπελωθει από δαυτους οπως εμεις εχουμε καπελωθει και εγκλωβισθει 30 χρονια από το ΠΑΣΟΚ και ολος ο κοσμος θεωρει οτι Ελληνας = κλεφτης και απατεωνας) ειναι:

O Προεδρος της Γαλλιας Nicolas Sarkozy

O Υπουργος Εξωτερικων της Γαλλιας και ιδρυτης των Γιατρων Χωρις Συνορα ΚΑΙ των Γιατρων του Κοσμου, Bernard Kouchner

Ο Πρωθυπουργος της Βρεττανιας David Cameron

O Αρχηγος της Βρεττανικης αντιπολιτευσης Ed Milliband

Ο Υπουργος Εξωτερικων της Γεωργιας Temur Iakobashvili

Ο Σοσιαλιστης Γαλλος Dominique Staruss Kahn και προεδρος του ΔΝΤ

Ο Προεδρος της Παγκοσμιας Τραπεζας Paul Wolfowitz

O τοκογλυφος Προδεδρος της Deutschebank και αντιπροεδρος της SIEMENS Josef Ackermann

O προεδρος της Κεντρικης Ευρωπαϊκης Τραπεζας Jean-Claude Trichet

κλπ.

Καλα για την Αμερικη που να το πιασεις και που να το αφησεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: