13/11/10

O SOROS ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ

ΚΑΙ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΝΗ


George Soros gives $100 million to

Human Rights Watch

Billionaire's biggest single grant to an American organisation will allow HRW to expand its reach into developing nations


Ο Καμινης ειναι το μακρυ χερι του Papandrew και της Νεας Ταξης στον Δημο Αθηναιων την εποχή μάλιστα που θα πρεπει να συνεργασθει με την κεντρικη εξουσία για την υλοποιηση μετρων όπως Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tί ειναι αυτό τώρα?
Σοβαρή άποψη?
Ε, να πάτε να ψηφίσετε Κακλαμάνη τότε,
να γεμίσουν ναρκωτικά και πόρνες οι δρόμοι σε όλη την Αθήνα - όχι μόνο στο κέντρο. Και να σας τρωει τα εκατομμύρια στις εταιρειες του Δήμου(τις Α.Ε. , τις κρυφές βρωμοδουλειές του). Προφανώς και δεν θα το δημοσιεύσετε το σχόλιο - δεν απαιτώ κατι τετοιο - μου αρκει ότι το διαβάσατε. (Αν εισασταν αρκετα μεγαλόψυχος θα αφηνατε και κανα αλλον να μιλήσει...)

Theoprovlitos είπε...

Ολα τα σχολια δημοσιευονται εκτος απο τις διαδημισεις.
Αν προσεξες 2-3 αναρτησεις πιο κατω θα εβλεπες το τι καταμαρτυρω του Κακλαμανη και τον ξεμπροστιαζω. Επομενως δεν μπορει να ισχυριστει κανεις οτι του κανω πλατες.

Για το κατα ποσο ειναι σοβαρη αποψη μπορεις να δεις τις δηλωσεις του Καμινη με τον Βαλλιανατο ο οποιος βαλιανατος ειναι προεδρος του Ανθελληνικου Παρατηριου του Ελσινκι

http://www.greekhelsinki.gr/bhr/greek/profile.html

το οποιο χρηματοδοτειται από τον Σορος οπως βλεπεις και εδω.

Το τι εστι παρατηρητηριο του Ελσνικι και τι ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ εχει για την Ελλαδα με την αναδειξη μειονοτητων και ανθελληνικες θεσεις φαινεται και σε παλιοτερη αναρτηση από παγιδευμενη συνομιλια στο facebook.

http://theoprovlitos.blogspot.com/2010/01/to-helsinki-watch.html

οπου ο πρακατοχος του της Οργανωσης του Βαλιανατου Δημητρας φακελωνει δημοσιογραφους, δικαστικο συστημα και συνδυαλασσεται με κεντρα του Εβραϊκου φονταμενταλισμου.

Θες κι άλλα;

zoro είπε...

ο Κακλαμάνης μονος του έβγαλε τα ματια του. μου έδωσε την εντύπωση ότι αγωνίστηκε για να μην ξαναβγεί, όπως ο Καραμανλής!
τώρα αν νομίζει ο φίλος ανώνυμος ότι κάτι θα άλλαξη στην Αθηνα, μακάρι μα δεν το βλέπω. και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος :)