5/6/08

THE GODFATHER: Ο ΝΟΝΟΣ


Τελικά,


ό,τι και να συμβεί σε αυτή την χώρα

πάντα θα υπάρχει από πίσω


ένας κουμπάρος,


ή ένας σύντεκνος,


ή ένας ΝΟΝΟΣ.


Και στην περίπτωση των sad γάμων της Τήλου,
κυριολεκτικά από πίσω.

__________________________
Και όπως δήλωσε με θράσος στην τηλεόραση και με τις ευλογίες του Πανελληνίου Αρχιεπισκόπου του και ο ίδιος ο κουμπάρος, ο ανεξέλεγκτος πλέον Βαλλιανάτος: "Ραντεβού στην Κόλαση".
Η ώρα η καλή Γρηγόρη μου, και σε ευχαριστώ γιατί μου δίνεις ακόμα ένα κίνητρο για να αγιάσω.

Δεν ξέρω βέβαια αν ο γάμος σου με το διάβολο θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός.

Είδατε πάντως και ο Πανελλήνιος;
Απο τότε που κατάλαβε πως το Σοσιαλιστικό δεν του βγαίνει, προσανατολίστηκε προς τους φανατικούς του κινήματος της λεκάνης και του σπασίματος της μέσης, μπας και εκλεγεί τοιουτοτρόπως κάποτε πρωθυπουργός.

5 σχόλια:

Cacofonix είπε...

Δες κι αυτό:
http://karsilamas.blogspot.com/2007/10/blog-post_6652.html

Cacofonix είπε...

http://www.gayworld.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=912

Επαγγελματικά με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;

Οι τομείς με τους οποίους ασχολούμαι σήμερα επαγγελματικά είναι τέσσερις. Όπως ανέφερα και πιο πριν, ο ένας είναι η δημοσιογραφία, ο οποίος δεν είναι επαγγελματικός. Ο δεύτερος είναι η πολιτική επιστήμη, που πλέον για μένα, μετά την τηλεόραση και το ραδιόφωνο που έκανα, είναι η προετοιμασία των δημοσίων προσώπων για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, το οποίο το κάνω και με ικανοποιεί. Το τρίτο είναι το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, που είναι γενικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, το οποίο είναι ενδιαφέρον σαν ατζέντα πολύ περισσότερο από αυτό που κάνει μια ομοφυλοφιλική ατζέντα. Θεωρώ πλέον ότι ο ρατσισμός είναι ένα πράγμα, και ή είσαι αντιρατσιστής και ψάχνεις την ελευθερία, ή δεν έχει νόημα να ασχοληθείς μόνο με μια ομάδα. Καταλαβαίνω τα νεότερα παιδιά που ασχολούνται, γιατί είναι ακόμα υπό την επήρεια του ενθουσιασμού του νεοφώτιστου. Το τέταρτο είναι τα πάρτι που θέλω πάντα να κάνω.
...
Ας προχωρήσουμε στο πολιτικό κομμάτι τώρα. Ποια ακριβώς είναι η σχέση σου με το ΠΑΣΟΚ;

Έχω μια πολύ παλιά και πολύ φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο ίδιος μου ζήτησε να δουλέψω κοντά του για πρώτη φορά το 1985, στην πρώτη συνάντηση των Ευρωπαίων υπουργών νέας γενιάς. Πάντα συζητάμε για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στη συνέχεια, εγώ πάντα δραστηριοποιούμενος σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ζήτησα να υπάρχει ένας διάλογος μεταξύ ανεξάρτητων και αντίθετων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με το ΠΑΣΟΚ, γιατί ο ίδιος καταλάβαινε τη σκοπιμότητα και είχε και την δυνατότητα να το αφήσει να γίνεται κατ' αυτό τον τρόπο. Υπήρξαν πάρα πολλές αντιδράσεις. Η εισήγησή μου στο τελευταίο συνέδριο παίζει ακόμα στα blogs των εθνικιστών με όλο το σχετικό υβρεολόγιο. Προφανώς, η κυρίαρχη άποψη στο ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με αυτό το πράγμα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Γιώργο Παπανδρέου να ζητήσει να γίνει αυτή η νομική πρόβλεψη για το Σύμφωνο Συμβίωσης και στη συνέχεια, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, να γίνει μια ομάδα για την σεξουαλική ταυτότητα στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επίσημα στο κόμμα, το οποίο προσπαθώ να ξεκινήσω με όλες τις δυσκολίες που έχει κάτι τέτοιο σε ένα μεγάλο και πολυσυλλεκτικό κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ.

Ο Βαλιανάτος δεν το έκρυψε. Ο Γιωργάκης όμως;

Theoprovlitos είπε...

Εσυ το ήξερες ότι την σεξουαλικη ταυτοτητα την καθορίζουν τα συνέδρια;

Cacofonix είπε...

'Οχι αλλά το έμαθα κι αυτό. Σε ποιά ΜΚΟ να δηλωθώ;

Theoprovlitos είπε...

Εδω υπαρχει αλλο λαυρακι. Της ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ της προωθισης της ομοφιλοφιλιας ακομα και από την ΕΕ. Υποψιαζομαι πως με την Σερβα στη eurovision κατι τετοιο συνεβη.

Εχω στοιχεια αλλα οπως βλεπεις δεν τολμω να τα αναρτησω, τουλαχιστον τωρα αμεσα.

Ποιος ξερει ΤΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ο Βαλιανατος από αυτην την ιστορια. Φεστιβαλ προνογραφικου κινηματογραφου, συνεδρια, ειναι ιδιοκτητης gay bar και club.

Η ενοια του ΝΟΝΟΥ της ομοφυλοφιλίας που εκμεταλευεται το δραμα του καθε φουκαρα δεν απεχει και πολυ από την πραγματικοτητα.

Αυτος ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ την ομοφυλοφιλία.