2/1/12

FREEKADELLA: Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ


ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ

 ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ Α-ΦΙ-ΛΟ-ΚΕΡ-ΔΩΣ

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ
ΑΓΑΜΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία του τμήματος χειμερινών διακοπών τής Βουλής των Ελλήνων να μαγνητοφωνηθούν παραμυθάκια σε απαγγελία βουλευτών, προκειμένου να ενισχυθεί από τα έσοδα το Ταμείον Αποκατάστασης Άγαμων Τέκνων των υπαλλήλων της βουλής.

Η προσέλευση ήταν αθρόα, ιδαίτερα πριν ξεκαθαρίσει οτι ο τονισμός ήταν στο Τέκνων και όχι στο Τεκνών, αλλά παρ όλα αυτά παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα.

Διασημοι βουλευτές μας, δάνεισαν τις φωνές τους εκφραζοντας έτσι τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους και αναδεικνύοντας την κοινωνική τους ευαισθησία. Ο αντιπρόδεδρος της Βουλής φέρεται να δήλωσε ότι:
"Δεν είναι δυνατόν σε μια περίοδο που όλοι μας υφιστάμεθα θυσίες, οι Έλληνες βουλευτες να αδιαφορήσουν και να μην συμβαλουν στην στήριξη κοινωνικά ευπαθων ομάδων όπως οι άγαμες κόρες τους, οι γιοί τους, τα ανήψια τους ή οι πολύ ιδιαίτερες γραμματείς τους, πού όχι μόνο εργαζονται σκληρά κινδυνεύοντες να βρεθουν χωρίς δουλειά κάθε φορά που το κάθε ζωντόβολο ζητάει εκλογές, αλλά ανήκουν και στις ομάδες βαρέων και ανθυγεινών καθότι ο κόσμος σήμερα έχει βαρύ χέρι.


Ποιός δεν προσεξε ότι το γιαούρτι που εκτοξεύτηκε από τους διάσημους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κυριο Πάγκαλο και παρά το εκτόπισμά του, είχε ως θύματα και μεταξύ του παρατρεχάμενου πληθυσμού; Ποιά άλλη κατηγορία εργαζομένων κινδυνεύει τόσο πολύ σήμερα από αυγα και γιαούρτια;"

Το προεδρείο της βουλής μοίρασε μια λίστα με υποψηφια παραμυθάκια και ο κάθε βουλευτής θα δηλώνει το παραμυθάκι της αρεσκείας του. Λέγεται μάλιστα ότι στα πλαίσια της κατάργησης των πολυδάπανων προεκλογικών εκστρατειών (όποτε και άμποτε αυτές προκύψουν) οι υποψήφιοι θα παίζουν προς το ιδεολόγον και ανυστερόβουλον κοινό τους το ηχογραφημένο παραμυθάκι σε CD, στο τέλος θα χειροκροτουν μεταξύ τους και θα τρέχουν γρηγορα σπίτι να δουν τον ημιτελικό του Dancing On Ice ή όποιας ανάλογης σαχλαμάρας θα παίζει εκείνη την περίοδο η επιμορφωτική τηλεόραση. (Γαμώτο, αποσύρθηκε από την ενεργή τηλεόραση και η Πέμη Ζουνη).


Συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αγαπημένου σας blog "Theoprovlitos" και της εξωτερικής συνεργάτιδός του Ελένης Λουκά μερικά από τα ηχογραφούμενα παραμυθάκια είναι:

Dora Bakoyannis: Freekadella, η Μαγισσα που Μισούσε τα Καλαντα, Ευγενίου Τριβιζά

Stephanos Mano: Ο Εγωϊστης Γίγαντας, Oscar Wild

George Papandreou: Ο Ηλίθιος, Fyodor Dostoyevski (για τα πιό μεγάλα παιδιά)

Tony Samaras: Τα Καινούργια Ρούχα Του Αυτοκρατορα, Hans Christian Andersen

Elsa Papadmitriou: To Κοριτσακι Με τα Σπιρτα, Hans Christian Andersen

Photis Kouvelis: Ο Ψευτης Βοσκός, Αισώπου

George Karadjaferis: Οι Περιπέτειες του Βαρώνου Μυνχάουζεν, Rudolf Erich Raspe

Costas Karamanlis Jr: The Nutcracker, Ernst Theodor Wilhelm Hoffmann

George Pangalos: O Γαργαντούας, François Rabelais

George Papadimos: Nosferatu, Abraham Stoker (γιά όλες τις ηλικίες)

Τέλος, κατόπιν ευγενικής χορηγίας δημοσιευουμε εδώ το παραμυθακι "Freekadella, The Witch Who Hated Christmas Carols" για να παρουν οι φανατικοί μας αναγνωστες και οι μικροι μας φίλοι μια ιδέα.




5 σχόλια:

e- είπε...

Η μάγισσα και τα τεκνά!
χαχα!
να τους δω με τη χρεοκοπία που έρχεται!
εμείς παίρνουμε πια συμβολικό μισθό
και τα προνόμιά τους εκεί!
και κάποιοι ηλίθιοι περιμένουν να σωθούν απ'αυτούς με εκλογές!
θα χυθεί αίμα!
δεν έμεινε κάτι άλλο!

Theoprovlitos είπε...

H Free Cadella εχει τους δικους της καλικατζαρους για να λενε τα κάκαντα:


ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ
Η διαχείριση της απόγνωσης
(freudian slip)

Θάνος Λίποβατς
Οι μεταμορφώσεις της Εβραιοφοβίας
(της Εβραιουργίας να δεις...)

Θάνος Βερέμης
Πενία πολιτικής ηγεσίας
(ενώ η δικιά μας...)

Μανωλης Βασιλάκης
Με το editorial «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;» η ARB αντιτίθεται στον κοινωνικό ανορθολογισμό που τροφοδοτούν με μανία το πολιτικό σύστημα και τα συνδεδεμένα με αυτό μέσα μαζικής «ενημέρωσης». Και τονίζει ότι, παρά τα όσα διαδίδει η προπαγάνδα των κροκόδειλων της «απώλειας της εθνικής κυριαρχίας», το δύσκολο δεν είναι να διώξουμε την τρόικα από τη χώρα – το δύσκολο είναι να την κρατήσουμε εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ροιδολασκαρατέοι μισιονάριοι του Διαφωτισμού την λατρεύουν επίσης

Στέφανος είπε...

Έχεις ακουστά για τον ο Brother Nathanael; τι φοβερά πράγματα λέει! Τι μέρος του λόγου είναι; Έχεις δει theoprovlite, βίντεο δικά του στο youtube;Δεν φοβάται που τα λέει έτσι εμφανιζόμενος και στην κάμερα; Περίεργα πράγματα...

Theoprovlitos είπε...

Ναι τον εχω υπ οψιν μου. Τον εχουν για σχισματικο (ποιος τολμαει να τον ενταξει κατω απο το ωμοφοριο του) και ο ιδιος κτιζει για τον ευατό του την εικονα του ανισορροπου ώστε να μην τον παιρνουν σοβαρα παρα μονο οι εχοντες ωτα ακουειν.