16/1/12

ΚΑΜΙΝΗΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΣΚΑΤ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Επιτέλους! Η γνωριμη σε όλους μας κοινωνική ευαισθησία που συνοδεύει τον κο Καμίνη από την εποχή που διετέλεσε πρόδρος του Συνήγορου του... Πολίτη, αλλά και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το άνοιγμα που κάνει προς τα λαϊκότερα στρώματα, που δεν ανήκουν στην κοινωνικά ευπαθή εκείνη ομάδα υψηλού κινδύνου απαγωγής για λύτρα, τελος δε - last but not least, που θα έλεγε και η κα Διαμαντοπούλου - και των χρηματοδοτών και στελεχών του ΣΚΑΤ (αυτα τα διαλυτικά στα κεφαλαία δεν τα βρίσκω ποτέ) που όταν δεν αγορεύουν υπέρ του ΔΝΤ, του Παπαδήμου, της Τρόικας και της εθνικής μας υποθήκευσης τα πιάνει ένα πραμα σαν καταληψία, μια κρίση φιλανθρωπίας  και υιοθετούν εξ αποστάσεως (γιατί βρωμάνε αυτά) ένα μαυράκι στη Νιγηρία και ένα αδέσποτο Κώλι (Collie) στην Εκάλη, οδήγησε τους προαναφερθέντες κοινωνικούς φορείς να συνεργασθουν επι τέλους, για το καλό όλων τους.

Όπως δήλωσε εξ άλλου ο κος Καμίνης στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΤ. «Να μεταβούμε από τη φιλανθρωπία στην κοινωνική αλληλεγγύη»  και αναφερόμενος στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με θέμα «Δράσεις Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» γνωστοποίησε ότι τέθηκαν επί τάπητος - κατά προτίμηση Μπουχάρα - οι προτάσεις και τα προγράμματα των εμπλεκομένων φορέων και σε επικείμενη σύσκεψη θα καθοριστούν και θα αναληφθούν συγκεκριμένες δράσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο ΣΚΑΤ, ο κος Δημαρχος, η Αρχιεπισκοπή και οι ενδιαφερόμενοι φορείς φέρεται πως κατέληξαν στα παρακάτω μέτρα:

1. Συναυλία της κας Nα να! Mouskouri στην Πλατεία Κοτζιά για τους άστεγους συμπολίτες μας - ώστε να μην αποκλεισθουν του δικαιώματος στην διασκέδαση και τον πολιτισμό.

2. Δημιουργία ειδικού τμήματος απλήρωτων συμβασιούχων στον Τομέα Καθαριότητος του Δήμου το οποίο θα ανακυκλώνει και θα αναδιανέμει αποφάγια (και θα παιρνουν και οι εργαζόμενοι και για το σπίτι). Αυτό βέβαια μεχρι να ιδιωτικοποιηθεί και ο τομέας καθαριότητας, οπότε η ιδιοκτησία δεν θα αφήνει ούτε ψίχουλο να πεφτει κάτω - δεν γινονται σήμερα αγάπη μου εύκολα οι περιουσίες.

 3. Να ανοίξουν επι τέλους κρεματόρια ώστε να καίγονται οι νεκροί άστεγοι συμπολίτες μας, στην ανάγκη δε και οι ημιθανείς. (Με τόση μπίχλα πάνω τους ούτε για δωρητές σώματος δεν κάνουν αυτοί καλέ. Να γίνουμε ρεζίλι στο Memorial Haspital και να μάθει ο πελάτης οτι το ακριβοπληρωμένο νεφρό ήταν από humeless;) Άσε που με την καύση θα σκάσει από το κακό του και ο Μεσογαίας Νικόλαος και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας Πακιστανών στην ΕΛΑΚΤΩΡ.

4. Να βγάλει διάγγελμα ο πρωθυπουργός μας, ο κος Παπαδήμος, όπου θα εκφράζει την οδύνη του για το παιχνίδι αυτό της μοίρας που καταδίκασε στην φτώχεια και την πείνα χιλιαδες συμπολιτες μας. (Αυτό ειναι εύκολο, θα παραλλάξουν δυο-τρεις λεξούλες από την αναλογη δήλωση για το τσουνάμι στη Ιαπωνίας και το σεισμό στην Αϊτή).

4. Τέλος δε, η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων θα δίνει συναυλίες σε ιερούς ναούς για τα θυματα της Τοκογλυφίας, και η ομαδική εξοδιος ακολουθία θα γίνεται δω-ρε-άν, ενώ το υπερθέαμα θα καλύπτει τηλεοπτικά και η τηλεόραση του ΣΚΑΤ, με την ελπίδα να καλύψει τα έξοδα από τις διαφημισεις και αν περισσέψει και κάτι, να τα ρίξει ως κεφάλαιο για την νέα τους υπερπαραγωγή - μετά το "1821: Η δημιουργία Ενός Έθνους" - το "1940: H Κατασυκοφάντηση Του Αγώνος Μου".

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Εδω βλέπουμε χαρακτηριστικό απόσπασμα από την δω-ρε-άν εξόδιο ακολουθία των πρώτων αστέγων, την οποία παρακολούθησε με κατάνυξη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, ανώτεροι δημοσιογραφοι και πλήθος εκλεκτού κόσμου.

16 σχόλια:

mnk είπε...

Α, τι καλά! Μόσχα, όπως Άγιο Παντελεήμωνα. Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι Τούρκοι στην Αγιά-Σοφιά!

Σάμπως να έχουν μπλέξει τις βούρτσες με τα πινέλα ΚΑΙ οι Ρώσσοι:
http://www.youtube.com/watch?v=XddLDufkaig&feature=player_embedded

Πάει πρίμα η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ!

Πολύ χαίρομαι. Άντε να ξεμπερδεύουμε, γιατί βα-ρέ-θη-κα!

e- είπε...

Πρέπει να βρεις τα διαλυτικά
αλλιώς διαβάζεται σκατ!
όσο για τη Μουσχουροθίτσα!
πλάκα κάνεις ε;

Theoprovlitos είπε...

e-

Εγω πλάκα; Αστειεύεσαι;

Αντιπληροφόρηση
Σε διαβαζω. Να βαλεις και επιλογη followers

Mnk
Δυστυχως η Αποστασία δεν εχει πατο. Αυτα που γινονται σημερα στον χωρο της εκκλησιας στους εβραιους εγιναν τελη του 1700 και μετα. Και ειδες που κατηντησαν σημερα. Σε λιγο θα νεκραναστησουν την Ιεζαβελ και θα ξαναλατρεψουν το χρυσό μοσχάρι

Ανώνυμος είπε...

Κάντε κάτι αποκαλύψτε τα ονοματα που κρύβονται πίσω από τον Ροιδη, τα ξέρετε, κάνουν διαβολικό κακό.
ΤΟυς πληρώνουν ξένοι που θέλουν την καταστροφή της Ορθοδοξίας και επιστροφή στο Δωδεκαθεισμό ή στην αθεία.
Η Εκκλησία τι κάνει, κοιμάται;

Theoprovlitos είπε...

Ναι τους γνωριζω, με τον Ροϊδη μαλιστα εχω και ξωφαλτσα κανα δυο γνωστους. Με τον Λασκαρατο παλι οχι.

Η πηγη του κακου ειναι ο ιδεολογικοπολιτικος ωρος στον οποίο ανηκουν και ο οποίος εχει σχεση με τον υποτιθεμενο μασονικό διαφωτισμό και τα εβραϊκα κεφαλαια εκκοσμικευμενων secular εβραιων.

Φυσικα τα εργα και οι ημερες τους μαλλον με σκοταδισμο εχουν σχεση.

Ο Ροίδης δεν ειναι ιδια περιπτωση με το Λασκαρατο. Ανηκει σε ευκαταστατη οικογενεια με προσβασεις σε επιχειρηματικους κυκλους και στο τραπεζικο συστημα. Απλα εξαργυρωνει υποχρεωσεις με αυτα που γραφει.

Ο ετερος, ο Λασκαρατος εχει αλλο υποβαθρο. Δημοσιογραφος ειναι που πουλησε την ψυχή του για να επιβιωσει και με την αρωγη διαφορων υπηρεσιων συλλεγει στοιχεια και κτυπα την εκκλησια, αφ ενός από εναν εβραιογενη ρεβανσισμό αφ ετερου διοτι οι Μασονοι θελουν να ξεπαστρεψουν την θρησκεια από προσωπου γης και να την αντικαταστησουν με μια new age πνευματικοτητα που αντλει στοιχεια από την Καμπαλα-Εωσφορισμό και τον γνωστικισμό, τον Πυθαγόρα, Αιγυπτιακες και Βαβυλώνιες δοξασιες κλπ.

Εξαργυρωνουν τις υπηρεσιες τους σε ειδος δηλαδη.

Αν και εχω αναφερθει εδω κι εκει στα ονοματα τους και στις υπογειες διασυνδεσεις τους δεν τους ξεμπορστιαζω ανοικτα σεβνομενος την ανωνυμία τους, παρ εκτος αν προκυψει ζητημα εσχατης προδοσίας - γιατι τους εχω και γι αυτο ικανους.

Μην ανησυχειτε παντως γι αυτα που γραφουν. Σκαβουν το λακκο τους με καθε κακια που γραφουν. Καποια μερα όλος αυτος ο αρνητισμος και η κακία θα γυρισει και θα πεσει επανω τους για να αποκατασταθεί η ισορροπία. Εγω ελπιζω να μετανοήσουν.

Απο την άλλη -αν και γραφουν και πολλα ψεματα και συκοφαντιες και αναμοχλευουν κόπρανα- καλο ειναι και το ιερατείο και οι χριστιανοι να εχουν και λιγο φοβον ξεφτίλας αφου δεν εχουν συχνα ούτε φοβον Θεού.

mnk είπε...

"...να εχουν και λιγο φοβον ξεφτίλας αφου δεν εχουν συχνα ούτε φοβον Θεού."

Σωστός!

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ τους χρειαζόσαντε οι ροιδολασκαράτηδες, πολλοί και πολλές αυτές ειδικότερα, έχουνε μαζευτεί γιατί σκιάζονται το ξεφωνητό. Που θα παει βρε παιδί μου αυτό το κακό με τους επαγγελματίες παπάδες που διώχνουν τον κόσμο απο την εκκκλησία;
Μάνος Κ. Πάτρα

Theoprovlitos είπε...

Μανο

Ἔλεγε δὲ καὶ πρὸς τοὺς μαθητὰς αὐτοῦ· Ἀνένδεκτόν ἐστι τοῦ μὴ ἐλθεῖν τὰ σκάνδαλα· οὐαὶ δὲ δι’ οὗ ἔρχεται.

Δηλαδη αναποφευκτο να ερθει το σκανδαλο αλλα ουαί εις αυτον που το δημιουργει.

Και συμπληρωνω εγω και ακομα χειροτερο εις εκεινον που το κανει βουκινο για να χτυπήσει την εκκλησια.

Η Εκκλησιασιτκη μαφία και τα κολλημενα μυαλα όντως διωχνουν τον κοσμο απο την εκκλησια.

Τον διωχνουν όμως;

Μονον τους αστηρικτους και τους βλεποντας την πιστη επιφανειακα. Η σχεση του κληρου με την Εκκλησια ειναι αναλογη αυτης των πολιτικων με την Ελλαδα. Αλλοιμονο και σε αυτον που αρνειται την Ελλαδα λογω των πολιτικων.

Το κακο ειναι οτι οι ροιδολασκαράτηδες ειναι παπαγαλοι των εβραιομασονων και εωσφοριστες. Νομιζω πως δεν θα υπαρχει στην αλλη ζωη καποιος άλλος σε χειροτερη θεση από αυτους. Η αλλαζονια του ειναι εωφορικη...

Theoprovlitos είπε...

Κε Ροίδη και Λασκαρατε,

αφού αρεσκεστε στο να με διαβαζετε θα μπορουσατε να ισχυριστείτε και οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι όπως παρουσιαζονται εδω.

Προσπαθειτε να πεισετε τους αναγνωστες σας ότι δηθεν δεν εχετε καμμια σχεση με το περιβαλλον του Στεφανου Μανου, της κας Μπακογιαννη, του κου Δημητρα, της Ισραηλινης πρεσβειας και άλλων παρακρατικων;

Πιστυετε δηλαδη οτι οποιος δεν πιστευει πως ο Ροιδης είναι ένας Γυμνασιόπαις από τα Κάτω Πετράλωνα και ο Λασκαρατος ένας ιδιοκτητης σουβλατζιδικου που απλά σκοτωνουν την ώρα τους ειναι και ανισόρροπος;

Aν το πιστευει αυτο το κοινο σας τότε μιλάμε για ΠΟΛΥ χαμηλο επίπεδο (με όλα εκεινα τα ψωνια εξ άλλου που εχετε ως θαμώνες δεν θα μπορουσε να είναι αλλιως).

Τωρα αν ασχολειστε με την... διανοηση και τα βιβλία σας υπενθυμιζω πως και ο αγαπημενος ποιητης της κας Ατζελας Δημητρίου ειναι ο Καζαντζακης.

e- είπε...

Θεοπρόβλητε,
όπως έχω ξαναπεί,επισκέπτομαι διάφορους ιστότοπους,όταν μου το επιτρέπουν φυσικά,για διάφορους λόγους,σχετικούς με την-προσωπική- χαρά της ενημέρωσης και της ανταλλαγής απόψεων πάντα! και δεν επιθυμώ,όπως ίσως διαπίστωσες να συμμετέχω σε επί προσωπικού διαφωνίες μεταξύ σχολιαστών,ανεξάρτητα από το πόσο δικαιολογημένες ή όχι κάποιος τις θεωρεί.
Just for the record!

Theoprovlitos είπε...

Καλά κάνεις

Απλά η κακοήθεια του Λασκαρατου, οι υβρεις του για τον π. Παίσιο και - γλωττα λανθανουσα - οι αποψεις του για την Ορθοδοξια γενικοτερα ξεπερασε καθε όριο και φυσικα κανει φανερο οτι δεν ειναι δηθεν καποια προωπα και θεσεις το προβληματα του αλλα η Ορθοδοξη εκκλησια και μονον αυτη "η χειροτερη χριστιανικη αίρεση".

Απορω εκεινος ο σχολιαστης Περικλης πως καθεται και επιχειρηματολογει με δαυτους. Ειναι σαν να προσπαθησεις να πεισεις Σταλινικο ότι ο Σταλιν ηταν εγκληματιας. Τουλαχιστον εσυ δεν τους παιρνεις στα σοβαρα.

e- είπε...

Yποθέτω
-είμαι μάλλον σίγουρη-
ότι μόνο ''αφελείς'' μπορούν εύκολα
να πειστούν από οποιονδήποτε για
ο,τιδήποτε.
Οι απόλυτα σίγουροι για τις πεποιθήσεις τους όσο και οι σοβαρά ερευνώντες τα ζητήματα,βρίσκονται πέρα από την ανάγκη να πείσουν κάποιον,
(οι εκτελούντες διατεταγμένη υπηρεσία,αν υπάρχουν,δεν ανήκουν στους παραπάνω)
ενδιαφέρονται όμως να προβάλουν τις θέσεις τους,όντας κατά κύριο λόγο
λάτρεις της Διαλεκτικής και των δυνατοτήτων της.
Καλή μας εβδομάδα!

Theoprovlitos είπε...

Δεν τρεφω αυταπατες οτι μπορουν οι συγκεκριμενοι να κανουν διαλογο (δηλαδη να ερωτουν και να ανταποκρινονται με το ενδεχομενο μετακινησης από τις θεσεις τους).

Δογματικοι ειναι και δηλωσίες. Θα ηταν και ειλικρινεις αν διατυπωναν αυτα που γραφουν στις επισημες ιστοσελίδες του χώρου που ανηκουν, διοτι ο ιδεολογικος ερμαφροδιτισμός ειναι και λιγο προστυχος. Από μπρος αριστεροί και από πισω...

Απλά και εσεις κι εγω μαλλον διαθετετε μιαν αγαπη προς την διαλεκτική μεχρις μαζοχισμού. Ακομα καιο αν την φαντασιωνομαστε εκει που δεν υπαρχει.

Κριμα γι αυτους. Μορφωμενοι άνθρωποι - ΘΑ ήταν...

Καλη βδομαδα.

e- είπε...

''μέχρι μαζοχισμού''!
όπως το λες!
to βίτσιο μας λοιπόν !
για την ικανοποίηση του οποίου οι
άλλοι είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ!
Διαλεκτική rulez φίλε μου!
bonjour!

Ανώνυμος είπε...

@theoprovlitos
Ποια κακοήθεια εκτόξευσε εναντίον του μακαριστού Παΐσιου ο παμμίαρος Λασκαράτος;Μήπως έριξε(υποθέτω, δεν διαβάσω το βοθροιστολόγιο του) πάλι τις γνωστές λάσπες περί ομοφυλοφιλίας;Καλά αυτός ο άνθρωπος Θεό δε φοβάται, ανθρώπους δεν ντρέπεται; Τι άλλο θα ακούσουμε...

Theoprovlitos είπε...

Οχι, απο οσο διαβασα κι εγω τον αποκαλει σκοταδιστη απατεωνα, μεντιουμ και μισαλλοδοξο εθνικιστη.

Οχι δεν φοβαται. Ειναι μια γιαφκα αθεων και αφρονων μασονων που συστρατευουν διαφορα ψωνια για να κανουν την δουλειτσα τους.