21/11/11

ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΕΞΙΑ, ΤΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...


ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ...

ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ 
ΓΙΑ GOURMET ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΟΥΣ*

*Γαστριμαργία είναι η υποκριτική συμπεριφορά της κοιλίας, η οποία, ενώ είναι χορτασμένη, φωνάζει πώς είναι ενδεής∙ και ενώ είναι παραφορτωμένη μέχρι διαρρήξεως, ανακράζει ότι πεινά. 

 ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
(Δυστυχώς ο Λεωνίδας Κύρκος δεν πρόκαμνε, ο Χριστιανός...)

ΔΕΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

 




 UNDER CONSTRUCTION


14 σχόλια:

e- είπε...

Για να προλογίζει ο Μίμης θα 'ναι καλό!
ξέρει αυτός από μαγειρέματα!

Theoprovlitos είπε...

Και απο κωλοτουμπες. Και οχι μονο αυτος. Και η Δαμανακη, και ο Ψαριανος, και ο Κουβελης, και ο Καμινης και ο Κυρκος κλπ.

Δεν εκπλησσομαι βεβαια. Αναμενομενο:

VIDAL AND HIS FAMILY

pg.56

David's nephew, Paul Nahum, who was born in 1870 and is the son of his elder brother Joseph, had emigrated from Thessalonica to Paris before the beginning of the (20th) century; he had taken French nationality, and become a FREEMASON and a SOCIALIST.

He obtained a meeting with his friend, Jean Longuet, socialist leader, grandson of KARL MARX and Parisian Representative, who tells them such an affair can only be resolved quickly and satisfactory if the Priem Minister Aristide Briand intervenes personally.

Ο δε πρωτος ξαδελφος του Μαρξ ειναι ο Phillips, ο γνωστος εγκληματιας που επεβαλλε παγκοσμιως τους πλεον επικινδυνους λαμπτηρες που υπαρχουν, τους λαμπτηρες ενεργειας τους οποίους μεχρι και η Greenpeace τους καταπιε αμασητους μεχρι να κανει η Phillips αποσβεση της επενδυσης το 2012 οποτε νεα ντιρεκτιβα θα προωθησει της led.

O Phillips "βοηθησε" και πολλους εβραιους να "διαφυγουν" όπως και ο Wallemberg, Σουηδοεβραιος τραπεζιτης και θειος της συζυγου του Koffi Annan, ο οποίος αφου "τακτοποιησε" μαζι με τον Soros τους Βεριαους της Βουδαπεστης κατεφυγε στην ΕΣΣΔ και εκτοτε αγνοιειται - σε μας - η τυχη του.

Πως λεμε, περναμε καλα μεταξυ μας...

e- είπε...

Με τέτοιους συγγενείς!
τι φώναζε η σύζυγος Μαρξ
ότι είναι τεμπέλης
κι όλο ασχολείται με το Κεφάλαιο
αλλά δεν το φέρνει σπίτι;
Μάλλον για τα μάτια!
το 'χουν αυτό οι Κομμουνισταί!

Ανώνυμος είπε...

Ε, να συνεισφέρουμε και 'μεις κάτι:

Nathan Mayer Rothschild: Family

On 22 October 1806 in London he married Hannah Barent-Cohen (1783–1850), daughter of Levi Barent-Cohen (1747–1808) and wife Lydia Diamantschleifer and paternal granddaughter of Barent Cohen and wife, whose other son Salomon David Barent-Cohen (d. 1807) married Sara Brandes, great-grandparents of Karl Marx.[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild

Ή αλλιώς, «...in short, literary brokers, just as they are financial brokers, with one foot in the bank and the other in the socialist movement, and their arses sitting upon the German press...»

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

Υπαρχει και ο Σαινσιμωνισμος ο ιδεολογικος προδρομος και του Σοσιαλισμου και του Φιλελευθερισμου δια της εκβιομηχανοποιησης.

http://en.wikipedia.org/wiki/Claude_Henri_de_Rouvroy,_comte_de_Saint-Simon

Το μονο που αλλαζει ειναι οτι στη μια περιππτωση η διοικουσα ελιτ διαχειριζεται την κρατικοποιημενη παραγωγη την οποια υποτιθεται οτι διαμοιραζει στο ποπολα δια του σοσιαλισμου ενω στην άλλη η (ίδια) διοικουσα ελιτ επισης διαχειριζεται την ιδιωτικοποιημενη παραγωγη την οποια διαμοιραζει στο ποπολο δια της Φιλανθρωπιας (μη φανταζεσαι βεβαια).

Αν προσεξεις ΟΛΑ τα μεγαλολαμογια στα βιογραφικα τους κολλουν και την ιδιοτητα του Philanthropist

Το μονο που ειναι υπο ερευνα ειναι οι διασυνδεση του Σαινσιμονισμου με τον Φρανκισμο

http://en.wikipedia.org/wiki/Frankism

και φυσικα την ψευδομεσσιανικη αιρεση του Σαμπεται Ζεβι η οποια ζει και βασιλευει

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστός μου ο Λασκαράτος έχει καραδεξιά τσέπη και αριστερό φρόνημα, έτσι ξέρω και γω.

Theoprovlitos είπε...

Ολοι αυτη η παρεα πασχουν από διπολικη διαταραχη για την οποια ευθυνεται αυτο που ειπες. Καποια στιγμη οταν ο ανθρωπος ενδωσει στην κονομα σε βαρος των πεποιθησεων του αρχιζει και δαιμονοποιεί αυτα τα οποία πιστευε ωστε να παψει η συνειδηση του να τον τίπτει.

Σε δευτερη δαση εξιδανικευει ως... νεφοφωτιστος τα νεα του πιστευω και ξεκιναει την ιεραποστολη για να πεισει και τις άλλες αλεπουδες οτι η ουρα στο ζωικο βασιλειο ειναι κατι το περιττον.

Με πγιανγιεις;

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

ο Λασκαρατος ετοιμαζεται να συμμετασχει στο νεο ακραια φιλελευθερο κομμα "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ" το οποιο ειναι μεταλλαξη του κομματος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, θυγατρικη του Στεφανου Μανου, που επεβαλε τον Αβραντινη στο Δημο Αθηναιων.

Του κανει διαφημιση και ο ομοιδεατης του Τακης Μιχας μεσω του protagon του Συστημικου Σταυρου Θεοδωρακη.

Το σχετικο link περι Λασκαρατου και Μιχα το δημοσιευσα και αλλου.

http://www.politikokafeneio.com/tromokratia/17n-aristera.htm

e- είπε...

Στο διαδίκτυο επικοινωνώ με διάφορους
για διαφορετικούς λόγους κι όχι γιατί
μ'ενδιαφέρει να κάνω τον...ενδιάμεσό
τους με κανένα τρόπο.
Θα σε ρωτήσω λοιπόν μια φορά γι'αυτό κι αν θες απαντάς...
Αναφέρεσαι με απόλυτη βεβαιότητα σε
δραστηριότητες κοινών μας ''γνωστών''.
Θεωρείς ότι πράγματι γνωρίζεις τα πραγματικά ονόματα και τις ιδιότητές τους;
Γιατί το ρωτώ;
Γιατί ζούμε περίεργους καιρούς που
εγκυμονούν διάφορα...
κι οι βεβαιότητές μας όπως και των
άλλων δεν είναι άνευ σημασίας...
(και δεν θα επανέλθω σ'αυτό,
χωρίς ιδιαίτερο λόγο τουλάχιστον...)

e- είπε...

Καλέ μου Θεοπρόβλητε,
καθώς δεν είσαι χτεσινός στη διαφήμιση,γνωρίζεις ότι κι η μη απάντηση είναι απάντηση!
καθ'όλα σεβαστή βεβαίως!
Όσο πάντως κι αν διαφωνώ με την άρση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο
-για διάφορους λόγους-
αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως βοηθούσε στο να ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο...
Αν γίνει νόμος θα το κάνω κι εγώ.
Μόνο για λόγους διακριτικότητας δεν το κάνω αυτή τη στιγμή κι όχι γιατί έχω κάτι να κρύψω.
Μακάρι όλοι να το ισχυρίζονταν και να το εννοούσαν φυσικά...
Αλίμονο αν πίσω από ένα avatar
λέμε πράγματα που θα ''ντρεπόμασταν'' να εκφωνήσουμε και να προσυπογράψουμε με το αληθινό μας όνομα. Όλοι μας.
Καλή μας συνέχεια στο διαδικτυακό ταξίδι και όχι μόνο...

Theoprovlitos είπε...

Δεν εχω κανενα λογο να μην σου απαντησω.

Η ταυτοτητα τους και η ταυτοποιηση τους μου πηρε αρκετο διαστημα πριν αποφανθω. Στην συνεχεια απλα το επιβεβαιωνω.

Ο λογος που η ταυτοτητα τους ειναι σημαντικη είναι ο ΡΟΛΟΣ που παιζουν, δηλαδη του δηθεν ευαισθητοποιημενου αριστερου, και η μισαλλοδοξια τους, η ταυτιση των αποψεων τους με σκοτεινα εξωθεσμικα κεντρα, ο περιγυρος τους ο οποίος σχετιζεται και με την αλωση των ΜΜΕ, κυριως αυτων που μοιραζονται δωρεαν την ωρα που η Ελευθεροτυπια κλεινει, το δικτυο πληροφοριοδοτων τους, οι δηθεν υπερπολιτικες θεσεις τους που στην πραγματικοτητα ειναι κομματικες και περιλαμβανονται στην ατζεντα συγκεκριμενων κομματων, μεχρι και η φυλλαδα που διαφημιζουν, η οποια προφανεστατα και δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το χωρο του βιβλίου και της οποιας ο ρολος και στο εξωτερικο (στην Βρετανια εκδιδεται στη Σκωτια) και εδω, ειναι να περασει ακραια φιλελευθερες θεσεις χωρις μαλιστα αντιλογο (κατι σαν μεταγκεμπελιστικο εγχειριδιο) στον χωρο των συγγραφεων, της διανοησης, των μεταφραστων, των εκδοτων και των βιβλιοφαγων.

Αλλα επειδη ντρεπονται να γραψουν απο κατω "Επισημο οργανο της Κεντρικης Επιτροπης του Βαθεως Φιλελευθερισμου" το πλασαρουν ταχα μου δηθε μου ως φυλλαδα σχετικα με το... βιβλιο, η οποια μαλιστα διατιθεται και στην Aegean Airlines του ομιλου Βασιλακη.

Τον δε περιγυρο τους, θα τον βρεις και στην Athens Voice χοροστατουντος του Βαλλιανατου, αναμεσα σε διαφημισεις για gay και straight porno που μοιραζονται και σε δωδεκαχρονα που πανε να φανε ενα τοστ στα Everest. Αλλα ο εισαγγελεας πανταχου απων.

Αν οι ανθρωποι αυτοι ηταν ΚΑΘΑΡΟΙ εστω και στις ιδεολογικες τους πεποιθησεις τοτε θα μπορουσε να γινει ενας πραγματικα ιδεολογικος διαλογος ή αντιλογος επί ισοις οροις. Σου φαινονται εσενα καθαροι; To blog τους και οι θεσεις τους ΟΖΟΥΝ.

Όπως αυτη που τα συγκεκριμενα διαπλεκομενα κρυφοκομματοσκυλα (δεν ειναι το μεγεθος του κομματος στο οποιο ανηκει που καθιστα καποιον κομματοσκυλο) εισγηθηκαν χωρις ντροπη το κοψιμο καθε "προνομιου" στις πολυτεκνες οικογενειες, προταση την οποια για να την δικαιολογησουν ηθικα δεν διστασαν να αποκαλεσουν τους πολυτεκνους εμεμσως πλην σαφως "παρασιτα της κοινωνιας". Και εμενα "αλητη" που τους το επισημανα.

e- είπε...

έγραψα το 2ο πριν δω ότι απάντησες!
μια ζωή προτρέχω!
όλοι κρινόμαστε αργά ή γρήγορα...
καλύτερα: ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο
για πολύ...
καλή μας μέρα!

Theoprovlitos είπε...

Η αρση της ανωνυμιας ειναι δικοπο μαχαιρι. Σε μια κοινωνια δημοκρατικη δεν θα πειραζε να ηταν ολοι επωνυμοι. Εξ αλλου και τωρα οποιος θελει βρισκει ποιος ειναι ποιος.

Αλλα δεν συνηγορω σε αυτο για τον εξης λογο: Στην Φινλανδια ο απολυταρχισμος δινει ρεστα σε βαθμο που το αντιστοιχο περιβαλλον του ομιλου Ροϊδη-Βαλλιανατου, το οποίον σχετιζεται με διαφορους επιδοξους Γκεμπελς της παγκοσμιας πολιτικης ορθοτητας οι οποίοι χρηματοδοτουνται και από την ΕΕ απειλει και εκβιαζει οποιονδηποτε φορεα ή προσωπο τολμησει να πει μιση κουβεντα που δεν ανηκει στην ανωθεν επιβεβλημενη πολιτικη ορθοτητα. Ετσι πχ μια σκυλα (ζητω συγγνωμη απο τους φιλοζωους) που παριστανει την προστατιδα (επι το λαικοτερον νταβατζου) των μειονοτητων στελνει τους μπατσους σε οποιονδηποτε γραψει κατι που προεξεχει από το κρεββατι του προκουστη στο οποιο χωρανε ισα ισα μονο τα ζομπι και οι κοιμωμενες σε χειμερια ναρκη βασιλοπουλες της Φινλανδιας.

Θες και το χειροτερο; Η εν λογω κυρια ειναι και σημερα υποψηφια για προεδρος της Δημοκρατιας στις επερχομενες εκλογες!

Η φασιστορουφιανια ΟΡΓΙΑΖΕΙ στις δημοκρατικες Εσπεριες. Αλλα γινεται με καποιο επιπεδο της μπουρζουαζιας. Οχι με λαικισμους - που δεν ειναι και καθολου chic.

e- είπε...

αυτό εννοούσα με το:
διαφωνώ για διάφορους λόγους...
πιάσ' τ' αβγό και κούρευ'το κοινώς!