17/11/11

ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ;

 
ΤΗΝ ΠΡΟΣHΛYΤΙΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 11/2008
Της συνεργατιδος μας Ελένης Λουκά
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μας η Μαρία Δαμανάκη ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Βουλή, την πολιτική και τα εγκόσμια γενικότερα.

Η κα Δαμανάκη φέρεται να έχει πλέον κουραστεί από την πολιτική κατάσταση και ειδικότερα στο τελευταίο κόμμα της (μεχρι την ωρα που γραφονται αυτες οι γραμμες - καθότι η πολιτικη ζωή ειναι ρουλετα), κυρίως από το γεγονός ότι αναγκάζεται να περιφέρεται στα κανάλια και να προσπαθεί να πείσει τους τηλεθεατές πως το ΠΑΣΟΚ έχει ρεύμα και πως ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι θάναι στην κυβέρνηση.

Μάλιστα εκτιμώντας ιδιαίτερα την προσπάθειά της αυτή, ο γνωστός συγγραφέας Δημοσθένης Λιακόπουλος της πρότεινε τηλεοπτική συνεργασία, καθότι τόσο η επιχειρηματολογία της κας Δαμανάκη όσο και του ιδίου κινούνται στην ίδια σφαίρα θεματολογίας και μεταφυσικής.


Παρ' όλα αυτά η κα Δαμανάκη αρνήθηκε καθότι διανύει μια περίοδο αυτοκάθαρσης και προσωπικής συντριβής από το πολιτικό παρελθόν της. Πάντα σύμφωνα με τις πηγές μας, αφορμή στάθηκε εμφάνισή της σε εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όπου κατόπιν πίεσης γυναίκας συναδέλφου της τελικά κατέρρευσε και εκζήτησε για πρώτη φορά το Θεό. Από εκεί και πέρα η πορεία της πήρε άλλον δρόμο, και η Μαρία πλέον άφησε τις λαϊκές αγορές και τα τηλεοπτικά παράθυρα και ανάβει incognito κεριά υπέρ του σύμπαντος κόσμου και υπέρ των τέως συντρόφων αλλά και των αντιπάλων της.


ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ!


Στο video βλέπουμε την ιστορική στιγμή που έκανε την Μαρία Δαμανάκη να αλλάξει ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: