10/11/11

WAW! PAPADEMOS. ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ PAPAHELAS

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ.

ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΑ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ"

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Ζούμε μέρες απόλυτης παράνοιας, με μια κυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στα ξένα συμφέροντα, ετοιμάζεται να φέρει ως πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερη Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης. Και αυτό, με την νέα μορφή της.."κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" χέρι - χέρι με τον Αντώνη Σαμαρά.

Μιλάμε για την απόλυτη ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Τα στοιχεία που πριν λάβαμε πριν λίγο από ανώνυμο αναγνώστη μας, τον οποίον και ευχαριστούμε δημόσια κι ας μην τον γνωρίζουμε, είναι συγκλόνιστικά. Δείτε τα ονόματα... και βγάλτε τα δικά σας νοήματα.

Υ.Γ. Τώρα γίνεται αντιληπτό, γιατί ο τηλεοπτικός σταθμός SKY, προέβαλε με τόσο σθένος τον Λουκά Παπαδήμο... 

_____________

Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (TRILATERAL COMMISION) ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

Η ύπαρξη της ελιτίστικης αυτής οργάνωσης, της οποίας ηγούνται οι David και Laurance Rockefeller, είναι αναμφισβήτητη και δεν είναι αποκύημα κάποιας συνωμοσιολογικής θεωρίας. 

Πρωτοεμφανίστηκε το 1973 και από τότε μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο, τα μέλη της, μια δράκα από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους χρηματιστές, βιομηχάνους, βαρόνους των media και πολιτικούς από τη Βόρεια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και την Ιαπωνία, συνέρχονται σ' ένα μυστικό κονκλάβιο και αποφασίζουν για τις τύχες του κόσμου. Ορισμένοι τους αποκαλούν "η μυστική κυβέρνηση", "το κατεστημένο", "η παγκόσμια ελίτ" .

Η ιδέα του Ροκφέλερ για τη δημιουργία της ... επιτροπής, του προέκυψε αφότου διάβασε ένα βιβλίο του Μπρεζίνσκι (Zbignew Brzezinski) με τον τίτλο Βetween Two Ages (Ανάμεσα σε δύο εποχές), όπου πρότεινε μια πολύ μεγάλου εύρους συμμαχία μεταξύ της Βόρειας Αμερικής, της Δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας - εξ ου και ο όρος "Τριμερής"..

Στην κυβέρνηση Κάρτερ συμμετείχε ο Zbignew Brzezinski ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, ο άνθρωπος που θεωρείται πνευματικός πατέρας της Τριμερούς. Και επίσης οι «Walter Mondale, Cyrus Vance, Harold Brown W.Michael Blumenthal, Andrew Young κ.ά.

Σύμφωνα με τις φήμες οι τραπεζίτες και το ΙΜF (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) ενθαρρύνουν την καλλιέργεια και τη διάδοση των ναρκωτικών. Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που η κουλτούρα των ναρκωτικών διαδόθηκε ευρύτατα μετά την απόκτηση του ελέγχου της αμερικανικής κυβέρνησης από την Τριμερή, επί Τζιμι Κάρτερ.

Πολλοί συνωμοσιολόγοι επίσης πιστεύουν πως τα μέλη της Τριμερούς, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του CFR αποτελούν ένα και μοναδικό δίκτυο της ελίτ που προωθεί την παγκοσμιοποίηση και αυτό είναι αλήθεια αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την ομιλία του David Rockefeller στην συνάντηση της τριμερούς Επιτροπής τον Ιούνιο του 1991:

"Ευχαριστούμε το “Washington Post” το “New York Time”το “Time Magazine”και άλλες μεγάλες εκδόσεις, των οποίων οι διευθυντές είχαν παρευρεθεί στις συγκεντρώσεις μας και τήρησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για σχεδόν 40 χρόνια. Αλλά τώρα, το έργο έχει γίνει πιο εξεζητημένο και είναι έτοιμο να προχωρήσει προς μία παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική ηγεμονία μιάς διανοητικής ελίτ σε συνεργασία με τους διεθνείς τραπεζίτες είναι, σίγουρα, προτιμότερη από την αυτοδιάθεση που εφαρμόστηκε στους περασμένους αιώνες. "

2 σχόλια:

Στέφανος είπε...

Κακώς, theoprovlite, ο Αντ.Σαμαράς αποδέχθηκε το συγκεκριμένο πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού. Από την άλλη σκέπτομαι ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ(κατεστημένο, ντόπιο, ξένο, ευρωπαίοι, εκδοτικά συμφέροντα, επιχειρηματίες) είχαν πέσει επάνω του προκειμένου να τον κάνουν να δεθχεί αυτή τη συγκυβέρνηση που, κατά τη γνώμη μου, τίποτα καλό δεν προμηνύει για τον κοσμάκη. Τι να κάνει κι αυτός υπέκυψε στις αφόρητες πιέσεις.

Theoprovlitos είπε...

Οτι εφαγε πιεση ειναι γεγονος. Αλλα απο οτι βλεπω υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ προθυμοι γενιτσαροι και Γερμανοτσολιαδες στην Νεα Δημοκρατια.

Απο Αβραμοπουλο (ο οποιος ειναι Μασωνος και στο πρωτο του προεκλογικο φυλλαδιο που εφερε την υπογραφη του ειχε και τις γνωστες τρεις τελειες στο τελος) μεχρι το Σπηλιωτοπουλο.

Συνωστισμός στην προκυμαια για τις Μασωνικες γαλερες.

ΥΓ Ουτε στο Σαμαρα εχω εμπιστοσυνη. Ουτε τωρα ουτε πριν. Πληροφοριες μου λενε οτι συνετρωγε προ εβδομαδων με τον Παπανδρεου στην ταβερνα "Τηλεμαχος" στην Κατω Κηφισια.