27/11/11

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ...



ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΛΑΟ 
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 2 / 2011

27/11/2011 ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ;

Ο El Baradei... Ισλαμιστής; Give me a break!

Δηλαδη ένας τύπος που έχει βραβευθεί με βραβείο Nobel; Που ξερουμε πόσος και ποιός άλλος έκλεκτός κόσμος έχει βραβευθεί με το συγκεκριμενο βραβείο, σύμφωνα με τα συμφέροντα της Νέας Τάξης...

Ενας τύπος που εργάζεται για τα Ηνωμενα Έθνη για την Επιτροπή Ατομικής ενέργειας (μπρρρ ανατρίχιασα).

Του οποίου ο πατέρας ηταν μεγαλοδικηγόρος μερος του κλειστού Αμερικανικού Ομίλου δικηγόρων Bar Association και πρωτοστάτησε εναντιον της Αραβικης - Σοσιαλιστικης Επαναστασης - του Νασσερ. Και ήταν υποστηρικτής των "δημοκρατικών" δικαιωμάτων τα οποία ως γνωστόν εμπορεύεται ο Γεώργιος Σώρος.



Ο οποίος Σώρος μάλιστα έδειξε και ιδαίτερο ενδιαφέρον για την πτώση του Μουμπάρακ και μάλιστα φρόντισε και για την ενημέρωσή μας για να μην μένουμε σε άγνοια. Γι' αυτό εξ άλλου και χρηματοδοτεί τα Ανθρωπινα Δικαιώματα.

Και ο οποίος ΕλΜπαραντέι απεστάλη στο Ιραν ως φίλος του Αχμαντινετζαντ (και θα τον αφήναν οι "Άλλοι" στη θέση του;)

Και με αδελφό με μεγαλη εταιρία πληροφορικής και softwear στην Αίγυπτο και αδελφή στο Λονδίνο

Και ξαφνικά ο Αντινασσερικός και δυτικόστροφος ΕλΜπαραντέι εμφανίζεται ως ηγέτης Ισλαμικής οργάνωσης όπως εμφανίστηκε και ο Παπανδρέου ως Σοσιαλιστής τότε ακριβώς που χρειαζόταν.

Και ξαφνικά επεμβαίνει και ο Ομπάμιας και ζητά παραίτηση και μετάβαση του Μουμπαρακ για να επέλθει ετέλος πάντως μια δημοκρατία, opos Ameriki.

Και ξαφνικά ο σκληρός πυρήνας του Σιωνισμου της Αμερικης εμφανιζεται παραμονες εκλογών και για να θολώσει τα νερά και να μανιπουλάρει την κοινη γνώμη των Μουσουλμανων παρουσιάζοντας τον άνθρωπό τους ως φίλο του Ιραν και Ισλαμιστή, σαν να λέει στους Ισλαμιστες σπευσατε ηλίθιοι να τον ψηφίσετε. (κατά το "ψηφίστε σοσιαλισμό" και τον κο "λεφτά υπάρχουν" για να σας πάρουμε και ότι σας έχει απομείνει).

Για να δούμε και τι αναφέρεται και για την ετυμολογία του ονόματος Μπαραντέι...
  • Barad is a Jewish Ashkenazic name derived from the Hebrew patronymic phrase Ben Rabi David "son of Rabbi David".
  • Barad is a Jewish Sephardic name of unknown origin.
Ενώ επώνυμοι της οικογενείας των Barad είναι και η Εβραιοαμερικάνα πρόεδρος της Mattel

Βεβαίως πριν καν ο αλέκτωρ λαλήσαι, πλάκωσαν τα κοράκια. Ο Dominique Strauss Kahn χάρις στην γνωστή μεγαλοψυχία που τον διακρίνει αμέσως προσφέρθηκε να βοηθήσει την Αίγυπτο.

Κριμα παντως τον Μουμπάρακ το παλικάρι.

Τι το ήθελε τον περασμένο Δεκέμβριο να διώξει το τσιράκι και μεγαλοστέλεχος του ΔΝΤ Γιουσεφ Μπουτρος Γκαλι από το υπουργικο συμβούλιο της Αιγύπτου;

1 σχόλιο:

e- είπε...

ενδιαφέρουσα ετυμολογία!