24/11/10

Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΗ ΣΤΕΙΡΕΛΑ, ΤΗ ΣΤΕΙΡΕΛΑ...

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας υπ' όψιν της τις διαφαινόμενες περικοπές κρατικής χρηματοδοτήσεως των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, αλλά και την μεγάλην ζήτησιν του καταναλωτικού κοινού, κατόπιν συνεδριάσεως απεφάσισε ομοφώνως και δια βοής όπως θέσει τον χώρον των ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ εις την διάθεσιν του κοινού δια παντός είδους εκδηλώσεις, όπως:

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ενώ τα παρακείμενα συντριβάνια μετατρέπονται σε "νερά που χορεύουν" την ώρα προσεύλεσης του ζεύγους. (Προαιρετικα για εντυπωσιακούς γάμους που θα μείνουν στην ιστορία, ο εξωτερικός μας συνεργατης Κωνσταντινος Μητσοτάκης για τα καλορίζικα.)

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ εις τον αύλιον χώρον με ιερέα της αρεσκείας σας σε τρία μεγέθη XL, XXL και XXXL (Ενοικιάζεται και η Αλέκα Παπαρήγα ως ανάδοχος mother-figure αν δεν διαθέτετε δική σας - τα έσοδα υπέρ του κομματος).

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ (υπάρχει συνεργασία με υπευθύνους επαγγελματίας, όπως το Poly Party, ο Clown Toto, o Clown Theodoros Pangalos, o θιασος Καραγκιόζη Οικονομέα-Καμπουρακη, Κονφερασιέ η Κατερίνα Παπακώστα, Security Witch-Rich-Bich η Όλγα Τρεμη για να διώχνει τα λιγούρια από τους μπουφέδες κλπ)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΘΕΑΜΑΤΑ (Shows) της Πρωϊνης Ζωνης κατα την θερινην περίοδον παρά τα συντριβάνια (Μενεγάκη, πρωϊνή γυμναστική, Τοπ Μοδελ κλπ)

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΔΑΣ (όπως του Κωστέτσος, Κοντεντος, κλπ) καθως και για κουνιοτραμπαλες επιδείξεις στο πιό βαρβατισμένο κοινό.

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ συνοδία ασμάτων (Στυλιανή Μπεζεντάκου, Άννα Βισση, Εφη Θώδη, κλπ) όπου μπορείτε να πουλήσετε και την μάννα σας

ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ETHNIC ΑΓΟΡΑΣ Τσαντακίων, τσουμπλεκίων, σχοινοβρακίων (string) κλπ

ΙΔΡΥΣΕΙΣ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (το εμβαδόν καλύπτει το πλήρωμα των ψηφοφόρων ακόμα και της κυβερνήσεως)

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ερωτικου περιεχομενου (αι οποίαι δύνανται και να προβάλονται ταυτοχρόνως και με την εξαγγελίαν κάθε νεας δεσμης μετρων του ΔΝΤ.)

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για το θρησκευμά σας ή και την προσωπική σας σέχτα, για σας και την παρέα σας. (Δια τους Δωδεκαθεϊστάς κατεβάζουμε και τα αγάλματα από την ταράτσα). Ομαδικαί αυτοκτονίαι μεθ' υστερίας λόγω της συντελείας της Πιστωτικής σας κάρτας και αυτομαστιγώσεις κατά την επέτειο του θανάτου του ξαδελφου της κουμπάρας της ανηψιάς του Προφήτη, επιτρέπονται. Εξαιρούνται όμως οι λιθοβολισμοί, αι ανθρωποφαγίαι, αι κλειτοριδεκτομαί, αι τελεταί βουντού και τα μηχανήματα αδυνατίσματος.

και τελος, δια

ΜΑΖΙΚΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ και των γονέων

Τις μεταμεσονυχτιες ώρες ο χωρος προσφέρεται και ως πιάτσα ταξί, πιάτσα μαύρης σαρκός, πιάτσα μπάτσων (αντί να τους ψάχνετε πανικόβλητοι στα τηλέφωνα έρχεσθε εσείς ο ίδιος στον χώρο τους και διαλέγετε τον μπάτσο της αρεσκείας σας για να επιβεβαιώσει ότι σας ληστέψανε) αλλά και για ήπια βιοτεχνική δραστηριότητα, όπως συσκευαστήριο-πρατηριο ναρκωτικών, μια πάντα έξυπνη αγορα για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, που δεν αποτελει και τεκμηριο πολυτελούς διαβίωσης.


ΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΙ ΚΑΙ ΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΗΡΧΙΣΑΝ - ΣΑΝ - ΣΑΝ -ΣΑΝ (echo)

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ -ΤΕ -ΤΕ -ΤΕ (echo)

ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΗΣIN, ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΤΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΣ

2 σχόλια:

SkyWatcher είπε...

Καταπληκτικό!!!

Theoprovlitos είπε...

Να σαι καλα (και για όλη αυτην την δουλειά που κάνεις).