3/10/10

Η ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ

Επεσε και η Βρεττανία υπό τον ολοκληρωτικό έλεγχο των Μεγαλοεβραίων, όπως το είχαμε προβλέψει. Ναι, ειναι οι κυριοι αυτοί που καθορίζουν μαζι με τους Μεγαλοεβραιους του ΔΝΤ, της Wall Street, των μονοπωλείων, των παγκοσμιων Οργανισμών τις τυχες των ανθρώπων. Ειναι αυτοί που διαλύουν οικονομίες ή καταστρεφουν χωρες με βομβες με άλλοθι πότε το ένα και πότε το άλλο.

Ο κόσμος περνάει σιγά-σιγά υπό την κατοχή τους μεχρι σε μια παγκοσμιοποιημένη κυβερνηση μας επιβαλλουν τον Μεσσια της Νεας Ταξης τους που θα ειναι ο Αντιχριστος.

David Cameron, πρωτθυπουργος της Βρεττανιας, Ed Milliband, αρχηγος της αξιωματικης αντιπολίτευσης.

Τυχαίο; Ε ΔΕ νομιζω!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι τωρινό φαινόμενο. Οι Ροτσιλντ αγόρασαν την Αγγλία σε μια νύχτα τον 19ο αιώνα! Μόνο και μόνο η Διακήρυξη Μπάλφουρ ήταν αρκετή για να το αποδείξει.

Θα χρειαστεί να ξαναπιάσεις όπλο τώρα στα γεράματα, να το θυμηθείς.

Στέφανος είπε...

Theoprovlite,από τον λεγόμενο δυτικό κόσμο ειδικά η Μ.Βρετανία(όχι ότι και άλλες δεν είναι) εξελίσεται σταδιακά σε κοινωνία αθεϊστική, αντιχριστιανική. Μόλις τώρα το βράδυ άκουσα ότι αναγνωρίζονται οι Δρυίδες παγανιστές σαν θρησκεία! Τα σχέδια της Νέας Τάξης προχωρούν...

Ανώνυμος είπε...

στα εντόπια:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/jumbo_05.html#more

χωρίς σχόλια...

Theoprovlitos είπε...

@Emeritus

Καλα, δεν πεφτω και από τα συννεφα αλλα τουλαχιστον μεχρι τωρα ήταν στα μουλωχτα. Τωρα πια ειναι τοσο πολυ εκτος ελεγχου που δεν κρατουν πια ουτε τα προσχηματα.

Ετοιμαζεται το ιδιο σκηνικο και για Γαλλια.

Επισης και η Σουηδικη οικονομια ελεγχεται από τους εβραιους μεσω των κεφαλαιων του θειου της εβραιας συζυγου το Κοφφι Ανναν, Raul Wallenberg.

@ανωνυμο

Αυτο με το σποτακι το ειχα ανακαλυψει ήδη πριν απαγορευτει από την ιστοσελιδα του Ισραηλιτικου συμβουλιου. Εμενα με ενοχλουσε βεβαια οτι ο Καραγκιοζης χρησιμοποιειται για να διαφημισει το Jumbo την Κινεζοσαβουρα του, αλλα οι αλλοδοδοξοι ενοχληθηκαν μονο για την παρτη τους.

Αλλα η ξεδιαντροπια δνε εχει οριο.
Σε ιστοσελιδα τους ανακαλυψα "καταγγελια" τους οτι το Ελληνικο κρατος με την προσαρτηση της Θεσσαλονικης και την εγκατασταση προσφυγων στην πόλη, εθεσπισε νομο να μενουν κλειστα τα μαγαζια της κυριακες και να καθιερωθει η αργια της Κυριακης από... αντισημιτισμό!

To ξαναβρηκα. Αν ξερεις Αγγλικα διαβασε την παραγραφο

As of 1924 businesses were forced to close on Sunday, obliging Jews to either work Saturday and so to violate their religious convictions or to close both Saturday and Sunday and so damage their livelihoods


Ο συγγραφεας δηλαδη εχει την απαιτηση σε μια Χριστιανικη χωρα να ειναι ανοικτα τα μαγαζια Κυριακη για να πουλανε οι Εβραιοι.

ΑΠΙΘΜΕΝΟ θρασος.

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε,
το βιβλίο το οποίο παραθέτεις με έκανε να ξεράσω!!! Ο εβραίος (και καλά Εγγλέζος) ιστορικός περιγράφει τα γεγονότα με απίστευτο τρόπο! Ο ίδιος ο Κεμάλ Ατατούρκ θα ήταν περισσότερο αντικειμενικός! Η Θεσσαλονίκη ήταν μια εβραϊκή πόλη και το 1923 άρχισε ο ..εξελληνισμός της! Έλεος. Φυσικά ούτε λέξη για τον ραββίνο Κορρέ, τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προδότη των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Μετά την Ισαβέλλα της Ισπανίας, μόνο ΕΝΑΣ έκανε μια κίνηση για να σωθεί η Ευρώπη.

Theoprovlitos είπε...

Αμφιβαλλω αν αυτος που υπονοεις εκανε κατι για να 'σωθει' η Ευρωπη οπως λες ή ηταν εντελως στημενη η δουλεια για να δημιουργησουν το κρατος του Ισραηλ. Εχω συγκεκριμενη επιχειρηματολογια επ αυτου απλα δεν την εχω αναπτυξει εδω.

Παντως ας μην τους δαιμονοποιουμε ολους γιατι οντως ξερω και πολυ καλους ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν να κανουν καμμια σχεση με αυτα τα κυκλωματα και την πληρωσαν αυτοι. Ειδικα οι Ισραηλινοι ειναι και αυτοι θυματα της ιδιας τους της μαφιας. Οπως προανεφερα μπορω να το αναπ[τυξω.

Ας πουμε σκεψου μια ΠΑΣΟΚοκρατουμενη Ελλαδα από μια πρασινη μαφια και ξαφνικα να σε λενε και εσενα κλεφτη μαζι με ολους εκεινους που ψηφισαν ΠΑΣΟΚ εν γνωσει τους ή από συμφερον.

Υπαρχουν κατ αναλογια και τετοιοι Εβραιοι οι οποιοι και ειναι καταπιεσμενοι από την μαφια τους, και δεν τολμουν να μιλησουν και τρωνε και την οργη του κοσμου.

Οσον αφορα το τι γραφονται στα βιβλια τους, δεν θυμαμαι αν ειναι από το ιδιο βιβλιο ή άλλο οπου ειναι προφανες οτι δεν ηθελαν μια Ελληνικη Θεσσαλονικη και προφανως πισω από το Μακεδονικο προβλημα με τους Σκοπιανους ειναι το συγκεκριμενο λομπυ που ονειρευοταν και δευτερο κρατος Ισραηλ.

Αλλαι αι βουλαι του Κυριου όμως. Αλλα οτι μας το φυλαγανε, μας το φυλαγανε.