24/10/10

ΚΑΛΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ NEW AGE.


Κάποτε σφάζονταν παλλικάρια για να πάρουν το πολιτικό χρίσμα. Σήμερα οι διαφοροι Χαράλαμποι Τραμπάκουλες παριστάνουν τους περαστικους που "εβοσκανε τα προβατα εδώ επαραπέρα" και κανουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πείσουν ότι είναι παιδιά του σωλήνα και οτι το "κομμα ΔΕΝ η μητέρα μας" και "ο Χότζας ΔΕΝ είναι ο πατερας μας" - όπως διδάσκονταν παλιά στην Αλβανία:

- Εμεις παιδιά των κομματικών μηχανισμών που έφαγε με χρυσά κουτάλια για να μην τους βλεπει κι ο κοσμος και τους λυπάται;

ΑΠΕΤΑΞΑΜΕΘΑ τον Σατανάν, απεταξάμεθα!
Και εμτπύομεν τους πολιτικους αρχηγούς

Φτου, φτου, φτου!

Οπότε το έχουν γυρίσει στον πολιτικο οικουμενισμό και στο ιδεολογικο New Age.

Τι Ουρανια τόξα στους λογότυπους των συνδυασμών, τι πολυχρωμες παγέτες και στρας σαν να ειναι η Ζωζώ Σαπουντζακη επικεφαλής του συνδυασμού, τι πολυχρωμες ρίγες που χαρίζουν και μπόϊ - που έλεγε η αείμνηστος Κατερινα Γωγου στον επίσης αειμνηστο Ορεστη Μακρη- στους πολιτικούς νάνους, τι μπλε και πράσινοι κόκκοι που όσο και να τριβουν από πανω τους την μπιχλα η μπίχλα δεν φευγει - διότι δεν ειναι μπίχλα αλλά ΛΕΠΡΑ. Απλά δεν το ειχαν πάρει ακομα χαμπάρι γιατι δεν είχε γυριστει ακόμα η σχετική σειρά.

Τωρα που το πήραμε χαμπάρι ομως εμεις, στην Σπιναλόγκα και γρηγορα με όλους τους διανοητικά και ψυχικά λεπρους.

Εκτος αν... Εκτος αν... Αυτες οι πολυχρωμίες και τα Ουρανια τόξα καπου με παραπέμπουν....
Λετε όλοι οι τύποι αυτοί πολυ απλά να ειναι GAY (σε ελεύθερη απόδοση στην Αγγλική). Διότι περί αυτού υπάρχουν ισχυρότατες αποχρωσες ενδειξεις αν κρινω από την αντίστοιχη Ελληνική λέξη που ακουγεται από στόμα σε στόμα για τους πολιτικους.

_________________

ΥΓ. ΨΗΦΙΖΩ-ΜΑΥΡΙΖΩ. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ αν δεν θελετε να καμαρώνει την επαύριον ο Εξω-από-Δω και Μακρυα-Από-μας όπως μας προωθουν 29 κατασκευαστες καναλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: