10/12/11

ETOIMAZOYN ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ"



ΤΟΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ [link]

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 3/6/2010

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: Οι... Συγκεκριμενοι ετοιμαζουν προσχεδιο πανευρωπαϊκού νόμου ΔΙΩΞΗΣ όποιου τολμησει να αρθρωσει λόγο ο οποίος θα θεωρηθεί "αντισιμητικός". [link]

Υποθέτω οτι η εξύβριση ή η περιύβριση νεκρου ή οι επιθετικές ενέργειες κατά της ζωής ή της περιουσίας έτσι κι αλλιώς καλυπτονται από το ήδη υφιστάμενο ποινικό δίκαιο προς ΚΑΘΕ πολίτη. Επομένως γιατι χρειάζεται ενας επιπλέον νόμος;

Και για να το πάρει και να το σηκώσει το ποτάμι κατ αυτούς "αντισημιτισμός" θεωρείται και οτιδήποτε λεχθει κατά του Σιωνισμού και του Ισραηλ [link].

Μπορούν για παράδειγμα οι ίδιοι να λένε οτι δέχθηκαν με ενθουσιασμό την Άλωση της Πόλης και οτι ο Μωάμεθ ο Πορθητής τους γέμισε ασήμι και χρυσάφι και τους χάρισε την καλύτερη γη (άραγε την κερκοπορτα ποιος να την άνοιξε;):

When Mehmet II “the Conqueror” took Constantinople in 1453, he encountered an oppressed Romaniot (Byzantine) Jewish community which welcomed him with enthusiasm. Sultan Mehmet II issued a proclamation to all Jews “… to ascend the site of the Imperial Throne, to dwell in the best of the land, each beneath his Dine and his fig tree, with silver and with gold, with wealth and with cattle...”. [link]

Το ίδιο έγινε και στην Μπούρσα
Jewish communities in Anatolia flourished and continued to prosper through the Turkish conquest. When the Ottomans captured Bursa in 1324 and made it their capital, they found a Jewish community oppressed under Byzantine rule. The Jews welcomed the Ottomans as saviors. Sultan Orhan gave them permission to build the Etz ha-Hayyim (Tree of Life) synagogue which remained in service until 50 years ago [Σημ: To αναφερόμενο  Δενδρο της Ζωης -Tree of Life, που το συναντάμε και ως λογότυπο του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας [link] της κας Ντόρας Μπακογιάννη, είναι καθαρά μέρος της Καμπαλιστικής ιδεολογίας].

Αλλά αν το ισχυρισθεί αυτό κάποιος Έλληνας ή τρίτος, αυτομάτως θεωρείται αντισημίτης. Και φυσικά πού να τολμήσει να κανει κανείς συνειρμούς για το κατα πόσον η ηγεσία ρης ευνοoύμενης εθνότητας της Οθωμανικής Κωνσταντινούπολης διαμεσολάβησε για την εγκατάσταση συμπαγων πληθυσμών ομοεθνών τους από την Ιβηρική χερσόνησο στην Θεσσαλονίκη.

Ευνόητο είναι πάντως το γιατί οι ΗΠΑ χρόνια τώρα στηρίζουν Τουρκία και FYROM σε βάρος της Ελλάδας αφού η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ελέγχεται από ομοιογενες εξωθεσμικό κέντρο εξουσίας που διέλυσε και την Γιουγκοσλαβία.

Το ιδιο κέντρο εξουσίας που χρηματοδοτεί δράσεις διατηρησης με καθε τρόπο της Ιουδαϊκης θρησκείας, κουλτούρας και πολιτισμού (και καλά κάνει) αλλά την ίδια στιγμή χρηματοδοτεί δρασεις θρησκευτικής άμβλυνσης, πολιτισμικού αποχρωματισμού και εθνικής χαλάρωσης των ευρωπαϊκων πολιτισμών μέσω του "πολυπολιτισμού και αποδοχής της διαφορετικότητας" τα οποία εχουν καταστεί και ζητούμενα.

Η νεα παγκόσμια δικτατορία σιγα-σιγα αποκαλύπτεται.

Η δεύτερη πτώση της Ευρώπης στα χέρια τους πρό των πυλών.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εξηγείς κάτι όμως. Αν οι Συγκεκριμένοι κυριαρχούν ούτως ή άλλως, ποιος ο λόγος για να κάνουν νόμους που τους προστατεύουν;Αφού ελέγχουν τις τράπεζες και εμείς οι goyim αδυνατούμε να βγούμε από το παρόν χρηματοπιστωτικό σύστημα, ποια η χρήση ενός παρόμοιου νόμου;

Emeritus

Αγγελος είπε...

Προύσα, παρακαλώ, όχι Μπούρσα! Αφήστε τους Τούρκους να τη λένε έτσι!

Αγγελος είπε...

H εβραϊκή έκφραση "ετς χαγίμ", κυριολεκτικά "δέντρο ζωής", είναι κοινότατη ονομασία συναγωγών και πολύ παλιότερη από οποιαδήποτε καμπαλά. Έτσι λέγεται στη Γένεση (Β΄ 9) το δέντρο που υπήρχε στη μέση του Παραδείσου, δίπλα στο δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού, και που ο καρπός του (Γ΄22) χάριζε την αθανασία. Στις Παροιμίες (Γ΄ 18) παρομοιάζεται με δέντρο ζωής η σοφία. Και δεν περιμένεις βέβαια εμένα να σου θυμίσω το "ξύλον ζωής" που οραματίζεται ο Ιωάννης στη Νέα Ιερουσαλήμ!

e- είπε...

Τι να λέμε;
Ο Χίτλερ ήταν άχρηστος!
Μια δουλειά είχε να κάνει!
κι ούτε αυτή κατάφερε!

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Επειδη η Εβραιοκρατία σιγα σιγα θα αποκαλυπτει το προσωπό της και επειδη εκτος από τον οικονομικο τομεα θα φανερώνει και τον ιδεολογικοπολιτικο, και τον μεταφυσικό ο κοσμος θα αρχισει να αγανακτει.

Αυτοι επειδη το γνωριζουν και επειδη προσχεδιαζουν τα παντα σε βαθος χρονου παιρνουν μετρα για να προστατυεθουν από την παγκοσμια οργη σε βαρος τους.

Μην ξεχνας οτι η προπαγναδα και η αντιπροπαγανδα ήταν εργαλεία στα χερια ολοκληρωτικών καθεστωτων ασχετως του ότι ειχαν ήδη επιβληθει.

Η οικονομικη δικτατορια δεν πιστευω ότι ειναι αυτοσκοπος αλλα το όχημα για να αναδειξουν εαυτους σε υπερανθρωπους. Κατ εμενα ο τελικος στοχος ειναι ο Μεσσιανισμος του Εωσφορου. Ειτε μεταφορικα είτε κυριολεκτικα.

Theoprovlitos είπε...

Αγγελε

Η χρηση των λεξεων ειναι χαρακτηριστικη του ανθελληνισμου τους. Βλεπε μπανανία-Μακεδονια Κλπ

Istanbul, not constantinoupolis που ελεγε και ενα παλιό Αμερικανικο σουξεδακι. Σημειωνω δε οτι το διεθνες ονομα της Πολης άλλαξε επισημα σε Istanbul από Constantinople μολις το 1930.
Την ιδια εποχη μαλλον που ο κωδικος του αεροδρομίου της Θεσσαλονικης καθοριστηκε σε SKG, δηλαδη SelaniK Greece.

Η Χρηση του Ορου του δενδρου της Ζωης σαφως και ειναι στοιχειο και του Ορθοδοξου Εβραϊσμου και του Χριστιανισμού. Όμως η κατα κορον χρηση του σαν φετιχ συνοδευομενη με ξενες προσμιξεις, αλχημείες, κλπ επιβληθηκε με την αναδειξη της Καμπαλα η οποια αρισε σταδικα ανα αλλοτριωνει τον Εβραϊσμο σαν την πανουκλα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Maimonides

Ο εβραϊσμος, από την αρνηση του Χριστου και μετα για λογους εθνοφυλετισμού αφ ετερου λογω της προσδοκιας ενος Μεσσια πλουσιου, ισχυρου και κοσμικα παντοδυναμου εχει διολισθυσει σε διαφορες πλανες.

Εξ αυτων οι χειροτερες ειναι οι σχετιζομενες με Χαλδαϊκες, αιγυπτιακες, Βαβυλωνιες και ελληνιστικες προσμιξεις. Αυτο δηλαδη που ο Γιαχφε ηθελε να αποφυγει δια ροπαλου.

Βεβαια δεν μπορεις να κατηγορησεις συσσωμο τον εβραικο λαο. Αναλφαβητοι ητνα οι περισσοτεροι ανθρωποι ανα τους αιωνες και μανιπουλαριζοντουσαν από το εκαστοτε ιερατείο. Η εβραϊκη ηγεσία όμως ειναι κατι το εωσφορικό. Διοτι ο Μεσσιας που εκεινοι οραματιζονται δεν εχει καμμια σχεση ουτε με δεντρα της Ζωης όυτε με Θεό της Αγαπης.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ προφανώς ο Γιαχβέ που καθαρίζει 5 με 6 αντίπαλες φυλές στην καθησιά του και ο Jeshua Nabi, που σφάζει όποιο γυναικόπαιδο δεν είχε περιτομή, εκφράζουν απόλυτα το δέντρο της ζωής και τον Θεό της αγάπης.

Μεταφορικά νομίζω πως ήδη είναι υπεράνθρωποι. Δεν τους αγγίζει κανένας και τίποτε άσχετα με το αν καταλύουν κράτη, γίνονται παιδεραστές ή αγοράζουν ποδοσφαιρικές ομάδες. Δε νομίζω να υπάρχει περαιτέρω στάδιο αναγνώρισης της κυριαρχίας τους. Για την Καμπάλα έχεις δίκιο, οι λάτρεις της παίζουν σημαντικό ρόλο στο παγκόσμιο σκηνικό.

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Θεωρεις δηλαδη οτι οι αλλες φυλες που ηταν απεναντι στον Γιαχβε ήταν φυλες αγιων; Ποσα αισχη και φρικτα πραγματα δεν ηταν μερος της κουλτουρας τους;

Σκοπος ηταν να σωθει η παρακαταθηκη που ελαβαν μεχρι σημερα. Γι αυτο και ηταν σκληρος πρωτα με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ανθρωπους. Αυτο που λες θα ισχυε αν ηταν επιεικης με τους Ισραηλιτες και σκληρος με τους αντιπαλους του. Εχει δει τι γραφει για την αντιμετωπιση των αποστατων;

Δυστυχως απειρες ηταν οι αποστασιες των εβραιων από τον Γιαχβε παρ ολα τα σκληρα μετρα. Και αν κατηντησε το εθνος τους σημερα σε αυτο το χαλι θετωντας σε κινδυνο και την ανθρωπότητα ειναι γιατι οι αποστατες δεν αντιμετωπίστηκαν αρκετα. Γι αυτο και μη εβραικες δοξασιες εχουν παρεισφυσει στον εβραισμο σημερα.

Οσον αφορα το μακελειο οι σφαγες σε πολεμους ηταν τοτε μεσα στην καθημερινοτητα. Και ο Μεγαλες Αλεξανδρος ισοπεδωσε καποιες πολεις αν δεν κανω λαθος. Τελος οσον αφορα τα παιδιά που και αυτα σφαγιαστηκαν ήταν επειδη χωρις γονεις θα επρεπε να τα φορτωθουν στην πλατη τους.

Τον θανατο θα πρπει να τον δουμε απο αλλη σκοπια. Τα παιδια αυτα υπο μια εννοαι σωθηκαν ενω αν ειχαν ζησει λατρευοντας δαιμονες θα ειχαν οδηγηθει στον ψυχικο και πνευματικο θανατο. Απο τον οποίο δεν γλυτωσε και δεν γλυτωνει μεγαλο μερος ακομα και του ιδιου του λαου του Γιαχβε λογω της αποστασίας του.

Πραγμα που σημαινει οτι αν και ΕΣΥ κι εγω ανηκουμε στους αποστατες της Αληθειας από τον ΟΝΤΑ (=Γιαχβε) και η δικη μας θεση ειναι επισφαλης.

Αυτα που γραφω εδω δεν ειναι ο σκοπος μου να αναλωθω σε εναν υποτιθεμενο εντιεβραϊσμο αλλα να επισημανω οτι ευρισκομαστε στους καιρους που η Αγια Γραφη εκπληρωνεται με την Μεγαλη Αποστασία η οποια δεν αφορα κατ αποκλειστικοτητα το Εβραικο εθνος αλλα τους ΠΑΝΤΕΣ. Το Εβραϊκο εθνος απλα ειναι το οχημα της αποστασιας όπως υπήρξε και το οχημα της Σωτηριας. Και αυτο παλι οχι συσσωμο. Ο καθενας θα σωθει ή θα χαθει ως ΑΤΟΜΟ. Και αυτο θα εξαρτηθει από το κατα ποσον θα αντισταθει ή θα συμπορευθει με τον συρφετο στον οποίο ανηκει.