17/11/08

ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

PROJECT: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Η βαρειά πόρτα με το νούμερο 6 έκλεινε πίσω του καθώς έμπαινε στην τεράστια αίθουσα στρογγυλής τραπέζης στον εξηκοστό έκτο όροφο του γυάλινου ουρανοξύστη του Μανχάτταν.

- Συγγνώμη που άργησα αλλά μόλις τελείωσα τους τελευταίους πίνακες σχετικά με την παραγωγή σιταριού στην Αυστραλία κατά την τελευταία δεκαετία.

- Μμμ, δεν πειράζει, ακούστηκε από το βάθος της Προεδρικής πολυθρόνας. Έτσι κι αλλιώς αυτα είναι λεπτομέρειες. Τα αφήνω όλα επάνω σου. Σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτά. Εξ άλλου εμείς θα πρέπει να κινηθούμε ανεξαρτήτως στατιστικών.

Εδώ με την επιτροπή σοφών συζητάμε για την υλοποίηση του Προγράμματος Μείωσης του Παγκόσμιου Πληθυσμού γιατι η κατάσταση χειροτερεύει γρηγορότερα από ότι περιμέναμε.

Ο Ζεβελών έχει αναλάβει το κομμάτι της Αφρικής. Με το AIDS πάμε καλά εκεί. Όχι μονο έχουμε ξεφορτωθεί αρκετά εκατομμύρια αράπηδων τα τελευταία χρόνια, αλλά έχουμε εξασφαλίσει πως και τα παιδιά τους θα γεννιούνται ετοιμοθάνατα. Η ιδέα σου, της αναμετάδοσης του HIV πριν δύο δεκαετίες μέσω εμβολιασμού του πληθυσμού ήταν καταπληκτική. Μόνο εκείνος ο γιατρουδάκος, ο Χόροβιτζ, έγραψε στο βιβλίο του ότι το AIDS μεταδόθηκε στην Αφρική μέσω εμβολιασμών, αλλά είναι ακίνδυνος γιατι σαν Εβραίο που έγινε Χριστιανός τον παίρουν όλοι στο ψιλό.

Στην Κίνα επίσης καλά πάμε. Οι δικοί μας άνθρωποι κάνουν καλή δουλειά με τις υποχρεωτικές στειρώσεις και εκτρώσεις. Αλλά δεν πιστεύω να έχουν παράπονο. Τους ανοίξαμε τα σύνορα της Ευρώπης.

Στην υπόλοιπη Ασία η ιδέα του Σχαρδώμ για φυσικές καταστροφές πήγε εξ ίσου καλά. Το τσουνάμι αλλά και ο τυφώνας στην Μιανμάρ μας έδωσε περιθώριο για πολλά χρόνια ακόμη.

Τωρα εσύ έχεις αναλάβει την πιό δύσκολη δουλειά, την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική.

Εξαιρετική δουλειά η αύξηση στειρότητας. Πάμε πολύ καλά, αφού το 12% των ανδρών έχουν γίνει στείροι και ένα 30% πάσχει από στητική δυσλειτουργία. 'Ολα αυτά τα Ε στις τροφές κανουν καλή δουλειά όπως και τα συνθετικά υφάσματα, τα εσώρουχα. Και με τις γυναίκες το ίδιο. Καλά πάμε από στειρότητα. Εντάξει, όποιος πλούσιος θέλει παιδί υπάρχουν και τα κέντρα τεχνητής γονιμοποίησης. Θες κυρά μου παιδί; Να το πληρώσεις!

Πάντως, τώρα που θα επιτραπούν ή μάλλον θα απενοχοποιηθούν οι εκτρώσεις στις κοινωνίες των κωλοχριστιανών, ο δείκτης αύξησης πληθυσμού θα είναι αρνητικός.

Οφείλω να ομολογήσω ότι το πρόγραμμα τεχνητής στείρωσης και ατεκνίας μέσω της μαζικής επιβολής της ομοφυλοφιλίας είναι μεγαλοφυές. Εμείς μέσω Ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, δικών μας κομμάτων και Οργανώσεων 'Ανθρωπινων Δικαιωματων" το παλεύουμε σιγά σιγά χάρη και σε εσένα. Μόνο οι Ορθόδοξες χώρες ειναι πρόβλημα. Οι Ρωμαιοκαθολικές λιγότερο. Ένας Almodovar και ήταν αρκετός να αλλάξει την κοινή γνώμη και σε μία ολόκληρη Ρωμαιοκαθολική χώρα.
Δώσαμε και το Oscar σε εκείνο τον Ισπανό για να συνηθίσουν οι μάζες σιγά-σιγά και στην ιδέα της ευθανασίας. Αλλά με τους Ορθόδοξους είναι δυσκολότερο. Ευτυχώς που και στην Ελλάδα οι δικοί μας τα πάνε καλά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Βαλιανάτος κάνει καλή δουλειά. Εκείνο όμως το "Μακεδόνες" τι το ήθελε ο μαλάκας. Να του τραβήξεις το αυτί. Αλλιώς οι επιδοτήσεις κομμένες. Δεν πρέπει να καρφωνόμαστε.

Καλά Νεφρείμ, τι ιδεάρα και αυτη να μπεις μεσα στη φωλιά του φιδιού, στην Ορθόδοξη Σερβία και να τους τσακίσεις με εκείνη τη λεσβία στην Eurovision. 700.000.000 τηλεθεατές δεν είναι και λίγοι. Κατάφερες ότι δεν καταφέραμε με την απονομή των Oscar στους gay καουμπόηδες.

Θα τους στειρώσουμε λοιπόν πρώτα, κάνοντάς τους ομοφυλόφιλους και μετά θα τους βάλουμε να... εμβολιάζει ο ένας τον άλλον με AIDS από... πίσω.

-Χά, χα,χα,χα,χα!

ΛΟΙΠΟΝ! Για να τελειώνουμε και με τους Χριστιανούς! Αυτούς τους ψευτο-άγαμους αρχηγούς των με τις μήτρες και τις πατερίτσες, τούς έχουμε καλά στο χέρι. Ένας να μας κουνηθεί και θα βρεθεί με off shore και ζαρτιέρες στα δικά μας κανάλια. Μετά το θάνατο του Χριστόδουλου βέβαια έχουμε εξασφαλίσει τη σιωπή τους. Ο λαουτζίκος είναι το πρόβλημα.

Άντε, λοιπόν! Back to Work!

Οι εποχές είναι δύσκολες ΚΑΙ για μας. Είπαμε να έχουμε υπηρέτες και δούλους, αλλά όχι να ταϊζουμε και τα παιδιά τους. Χρειάζονται περικοπές άμεσα.

- Χαραφθών, πολύ καλή δουλειά και με το σύστημα ευαισθητοποίησης γεωλογικών ρηγμάτων.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας για τον Χόροβιτς, πρώτη φορά τον ακούω. Μόνο τον διάσημο πιανίστα Βλαντιμίρ Χόροβιτζ ξέρω.

Theoprovlitos είπε...

@Μαρκο

Να σου πω ειχα γραψει αυτην την ανρτηση πριν απο 5-6 μηνες αλλα δεν την ειχα δημοσιευσει. Οποτε δεν θυμαμαι και καλά.

Ο Len ή Leonard Horowitz ισχυρίζεται πως το AIDS είναι εργαστηριακό δημιουργημα το οποιο μαλιστα περασε στους Αφρικανους μαζικα μεσω "εμβολιασμών".

Αληθεια ή ψέμμα, και τα δυο ΠΟΛΥ πιθανά.

http://www.lenhorowitz.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Leonard_Horowitz

http://www.originofaids.com/

pølsemannen είπε...

Δωμάτιο 6 στον 66ο όροφο ε;

Η σημειολογία πάνω από όλα χα χα...
(Αλλά αν δεις το χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου και τα σύμβολα που έχει στην πίσω πλευρά, πυραμίδα, παντεπόπτης οφθαλμός κλπ., μάλλον σου κόβεται το γέλιο. Μασονία και τα μυαλά στο μίξερ...)

Υπάρχουν διάφορες ομάδες, κλίκες και οργανισμοί που ευαγγελίζονται την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως π.χ. αυτοί που ανήγειραν τα Georgia Guidestones. (Πιθανώς Ροδόσταυροι λόγω της "υπογραφής" R.C. Christian).

Σίγουρα πάντα υπάρχει η χρυσή τομή ανάμεσα στο "Γεννοβολάμε και ότι κάτσει και όσοι πεθάνουν από πείνα πέθαναν" και το "Μειώστε και διατηρήστε τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 500 εκ. γιατί ε... γιατί έτσι γουστάρουμε, να σας κάτσουμε στον σβέρκο". Βέβαια, αυτοί που πράγματι κυβερνούν τον κόσμο αυτή την στιγμή, οι μεγαλοτραπεζίτες (Ροκφέλερς, Ρότσιλντς, Μόργκανς κλπ.) και μεγαλοκαπιταλιστές, ΔΕΝ ενδιαφέρονται για χρυσές τομές, για παγκόσμια ΑΠΟΛΥΤΗ εξουσία ενδιαφέρονται.

Για το αν το AIDS είναι τεχνητό, με ιδιαίτερη στόχευση προς την Αφρικανική φυλή, νομίζω ότι δεν μπορεί να αποφανθεί γι' αυτό κανείς από εμάς ασφαλώς, λόγω έλλειψης διασταυρωμένων στοιχείων.

ΟΜΩΣ το ότι πολλοί εύποροι περίεργοι έχουν μια απίστευτη απέχθεια για τους "σκυλάραπες" και πολύ θα γούσταραν μια "γενοκτονιούλα"είναι γεγονός.

Αν κάνει κανείς και μια βόλτα στο φόρουμ του ΝΕΟΣ(νεολαία ΛΑΟΣ) και δει τι γράφεται για τα άτομα μικτών γάμων ή τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα φρίξει. (Για εύπορους αυτούς δεν τους κόβω, για καμένους ναι).

Ενδιαφέρον είναι και αυτό το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Endgame" εδώ με ελληνικούς υπότιτλους, από τον Άλεξ Τζόουνς, αναφορικά με λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Georgia Guidestones και τα συναφή. Βλέπουμε, αλλά πάντα με ΚΡΙΤΙΚΟ πνεύμα, (και ΚΡΗΤΙΚΟ γιατί όχι;) διότι πάντα υπάρχουν σκοπιμότητες...

fvasileiou είπε...

Δες την ταινία "Τα παιδιά των Ανθρώπων": Διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον, όπου δεν γεννιούνται παιδιά. Σε ένα κόσμο χωρίς νόημα και ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

συνταρακτικά όλα αυτά, σαν να διαβάζω blog του Λιακόπουλου :D
δεν το λέω υποτιμητικά. απλά κάποιες φορες δεν καταλαβαίνω ποιο το όφελος
από τέτοιες συνομωσίες. η παγκόσμια εξουσία,δύναμη,άπειρο χρήμα. και λοιπόν? είναι τόσο πλανεμένοι οι "σοφοί" να ζητάνε τόσο μάταια έπαθλα?
ίσως όμως είμαι εγώ ο πλανεμένος που δεν καταλαβαίνω που το πάνε. αναρωτιέμαι μήπως η συνομωσία έχει απώτερο στόχο τη συλλογή ψυχών όπως λένε οι γέροντες όταν μιλάνε για τον "αόρατο" πόλεμο.
αλλιώς δεν καταλαβαίνω, ούτε το ποσο μεγάλο έπαθλο είναι μια ψυχή.
όμως δεν μου αρέσουν όλα τα περί συνομωσιών, με φοβίζουν, με απελπίζουν. θέλω να πιστεύω ότι μονοι μας βγάζουμε τα ματια μας.

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν με αφήνετε να ζω ήρεμα και ειρηνικά μέσα στην ψευδαίσθηση μου?
δεν θέλω να πιστεύω,να ελπίζω και να γνωρίζω τίποτα.
θέλω να είμαι ελεύθερος!

Katerina είπε...

καλή ως σύλληψη αλλά υπερβολική ανάρτηση.

Theoprovlitos είπε...

@Ocean Soul

Καλα υπερβολικο ειναι σιγουρα, αφου το εχω ονομασει και ΑΝεπιστημονικης ΚΑΙ Φαντασιας. Ας πουμε σαν σκοτεινο θριλλερ. Παρ ολα αυτα οπως συχνα γινεται στις ταινιες η αφορμη διδεται απο πραγματικα γεγονοτα

@Ανωνυμε

Μην τα παιρνεις ολα ετσι τοις μετρητοις. Αλλα απο την αλλη το να ζει κανεις σε μια ψευδαισθηση μπορει να ειναι εξ ισου επικινδυνο με το να εχει μανια καταδιωξεως. Σκεψεις για προβληματισμο καταθετω προσπαθωντας να ΕΡΜΗΝΕΥΣΩ αυτα που γινονται γυρω μας.

@Luffy

Μην απελπιζεσαι μεν, αλλα ουτε να εισαι και ανυποψιαστος. Μπορει καποια στιγμη να χρειαστει να παρουμε θεση για διαφορα κοινωνικα ζητηματα όχι με βαση αυτο που θα ΦΑΙΝΕΤΑΙ καλο αλλα με βαση αυτο που πραγματικα ειναι.

@Fvasileiou

καμμια πληροφορια για την ταινια παραπανω;

@Polseman

Τελικα ο κοσμος το χει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι. Ή μηπως ο περισσοτερος κοσμος ζει ανυποψιαστος στην κοσμαρα του και μονο μια μικρη μεριδα ειναι οι υποψιασμενοι;

SkyWatcher είπε...

--"Τα παιδιά των ανθρώπων" :
Βρικόμαστε το έτος 2027 (όχι πολύ μακριά έτσι;)όπου ο κόσμος έχει βυθιστεί στην αναρχία καθώς η γονιμότητα των ανθρώπων έχει φτάσει σε μηδενικά επίπεδα από έναν ιό (οι γεννήσεις έχουν σταματήσει για 19 συνεχόμενα χρόνια) και αυτό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην παγκόσμια ισορροπία και έχει φέρει τον κόσμο στα πρόθυρα του παροξυσμού.
Η ιστορία διδραματίζεται σε ένα καταθλιπτικό και παρακμιακό Λονδίνο (αλλά και μέσα σε ένα "Οργουελιανό" σκηνικό με κάμερες να ξεφυτρώνουν από παντού) με έξαρση της εγκληματικότητας και με χιλιάδες πρόσφυγες να έχουν κατακλύσει την χώρα, οι οποίοι αντιμετωπίζονται από τις Αρχές με σκληρότητα και εκτοπίζονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ οι υπηρεσίες βρίσκονται υπό πλήρη διάλυση και τα πάντα στρατοκρατούνται.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό των ταραχών, ένας πρώην ακτιβιστής θα αναγκαστεί να αναλάβει (ως ο "εκλεκτός") την αποστολή να μεταφέρει τη μοναδική μέσα σε είκοσι χρόνια έγκυο γυναίκα (πρόκειται για Αφρικανή) σε κάποιο ασφαλές μέρος για να γεννήσει.
Η πιο φοβερή σκηνή είναι όταν, ενώ έχει ξεσπάσει ένοπλη σύγκρουση μεταξύ στρατού και ένοπλων εξεγερμένων μεταναστών, τα πάντα σταματάνε και επικρατεί νεκρική σιγή, καθώς όλοι στέκονται με "θρησκευτική ευλάβεια", όταν ο ήρωας περνάει ανάμεσα από τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα έχοντας στην αγκαλιά του το μωρό.

--Καλή ταινία που είδα τελευταία είναι και το Gattaca (1997), όπου κι εκεί, σε ένα όχι και πολύ μακρινό μέλλον, οι έρευνες πάνω στο DNA έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε οι άνθρωποι μπορούν να παραγγέλλουν τα παιδιά τους όπως ακριβώς τα θέλουν...

Theoprovlitos είπε...

@Skywattcher

Τραγικα μου φαινονται αυτα και οχι και τοσο... φανταστικα.

Εχεις ψαξει καθολου σοβαρα το ζητημα της μειωσεις πληθυσμου; Καλα εγω γραφω εδω τις ιστοριες μου με βασει καποιες αφορμες και φημες αλλα αλλο ειναι να παραθετεις και στοιχεια κατοπιν ερευνας.