15/5/11

EUROVISION 2011: AND THE WINNER IS HENRY (ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)


Το ζμπρωξανε από δώ, το ζμπρωξανε από εκεί, τα καταφερανε να βαλουν και τις πετρελαιοπηγες στην Ευρώπη έστω και με μαντηλα light. (Φανταζομαι αι Αζεραι τουριστριαι όταν θα κανουν shopping εις Παρισίους θα βγαζουν την μανδηλα στον έλεγχο διαβατηρίων γιατί ο Σαρκοζής μαλώνjει και όταν θυμώνjει πετάει ρουκέτες.

Το οικοπεδο ειναι δικό μας. Τελείωσε! Οι παλιορώσοι να φύγουν! Να πάνε αλλού! 

Καποιες κακες γλωσσες, ή μαλλον όχι και τοσο κακες, επισημαίνουν ότι το οκτάκτινο αστερι που υιοθετήθηκε με την πτωση της ΕΣΣΔ στην σημαια του Αζερμπαϊτζαν έλκει την καταγωγη του σε αρχαίες βαβυλωνιακες θρησκειες (του Μιθρα, της Ασταρτης) και όχι στο Ισλαμ.

Ντελος πάντω ακολουθεί η αναλυση της νικης του Αζερμπαιτζαν όπως ειχε δημοσιευθεί περσι, το 2010. Δεν ξερω αν αυτη η χρονολογική διαφορά μας καθιστα διορατικούς ή καθυστερημένους,,,

 Εύγε στους Σουηδούς πάντως. Για δευτερη συνεχή χρονιά (μηπως και τρίτη) το τραγούδι που γραψανε για το Αζερμπαιτζαν δεν ήταν κι άσχημο...
______________
Τι θα ψηφίσουν φέτος οι ανώνυμοι κουκουλοφόροι;

Από τότε που εφευρέθηκε το televoting άγνωστος αριθμός ψηφοφόρων υποτίθεται ότι εκφράζει την κοινή γνώμη.

Αποκλείεται λοιπον αυτή η ψηφοφορία να επιρρεάζεται από διαφορα κέντρα τα οποία διαθέτουν είτε οργανωμένους μηχανισμούς ψηφοφορίας είτε έχουν την καταλληλη τεχνογνωσία για πολλαπλά τηλεφωνήματα ώστε να βγει το αποτέλεσμα που θέλουν;

Προσωπικά εχω δεχθει επανειλημμένα τέτοια αυτοματοποιημένα τηλεφωνήματα για διαφημιστικους λόγους ή από εταιρίες δημοσκοπίσεων που με ένα κουμπι αρχιζουν και τηλεφωνούν με βαση μια λίστα τηλεφώνων. Δυσκολο είναι (λεω στην τύχη οι Αμερικανικες πρεσβειες) να προγραμματίσουν μια ή και περισσότερες συσκευές αυτόματης κλίσης στα τηλεφωνικά κέντρα του televoting ώσε να επιρρεάσουν το αποτέλεσμα;

Εδώ τα link για autodialers και robocall

http://en.wikipedia.org/wiki/Autodialer

http://en.wikipedia.org/wiki/Robocall


Γεγονός είναι ότι παρόλο που είχα επικοινωνήσει γραπτώς παλαιότερα τόσο με την ΕΡΤ όσο και με την EBU ζητώντας να μαθω σαν καταναλωτής που πληρώνει τα αναλυτικά αποτελέσματα ψηφοφορίας televoting και η ΕΡΤ και η EBU έκαναν την πάπια.


Ήδη από την καθιέρωση του televoting και εδώ σχεδόν όλες οι νίκες είχαν αδιαμφισβήτητα και πολιτικό με την ευρύτερη έννοια χαρακτήρα.

Χώρες που έπρεπε να κοψουν τον ομφάλιο λώρο από την Ρωσία (Λεττονία, Εσθονία) ή ήταν υπό ένταξη στην ΕΕ, ή ενταχθηκαν στο Αμερικανικό σύστημα (Σερβία, Ελλάδα, Ουκρανία, Τουρκία) ή προέβαλαν θεματα όπως η ομοφυλοφιλία (Σερβία, Ρωσία, Ισραηλ) ή την μετανάστευση (Νορβηγία) τυχαιναν καλύτερης μεταχειρισης ακομα και εαν ηταν περισσοτερο από σιγουρο πως τα τραγουδια τους ήταν μάπα ή μέτρια.

Για φετος λοιπον προβλεπω να κερδιζουν οι... αγωγοί πετρελαίου του Αζερμπαιτζαν. Και πως όχι αφού και το Αζερμπαιτζαν ανήκει στην σφαιρα επιρροής της εβραιοκρατίας των πετρελαιάδων. Και αν αμφιβάλετε ιδου και από την wikipedia:

Azerbaijan has formal involvement with senior ex-US government officials including James Baker and Henry Kissinger as they serve on the Honorary Council of Advisors of the US-Azerbaijan Chamber of Commerce (USACC). USACC is co-chaired by Tim Cejka, President of Exxon Mobil Corporation and Reza Vaziri, President of R.V. Investment Group and Chairman of the Anglo Asian Mining Plc

http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_relations_of_Azerbaijan

Και φυσικά ανήκει στα κρατη-μαριονέτες που πολιορκουν τη Ρωσία

The relations later became sour due to Russia's bilateral relations with Armenia, which is a historical arch-enemy of Azerbaijan, and Azerbaijan's bilateral relations with Turkey, which is also a historical enemy of Armenia. Azerbaijan has played a key role in frustrating Russia’s efforts to control energy export routes in the Caspian Basin to Europe, a new report states.

http://en.wikipedia.org/wiki/Azerbaijan%E2%80%93Russia_relations

Εξ αλλου γιατι να αρχισει να λαμβάνει και το Αζερμπαιτζάν μέρος στην Eurovision εδώ και 2-3 χρόνια, και να στελνει φετος για ερμηνεύτρια την Σαφούρα με ένα τραγούδι που το έγραψαν Σουηδοί, η γνωστή διοργανωτική μαφία της Eurovision -η οποία αποτελεί σχεδόν Σουηδικών συμφερόντων επιχείρηση της showbiz. 

______________
ΥΓ. Το θεμα της επιχειρηματικοτητας του televoting παρουσιαζει ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφερον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: