22/9/09

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ DEBATE ΤΩΝ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


Το Blog Theoprovlitos σημειώνει μια ακόμα μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία με την αποκλειστική παρουσίαση αποσπασμάτων του τηλεοπτικού debate των θέσεων των δυο κομμάτων εξουσίας, opos Ameriki.

Οι δύο αρχηγοί παρουσιάζουν με σαφήνεια τα συγκεκριμένα βήματα που θα πάρουν ώστε να βγει η Ελληνική οικονομία από την κρίση αλλά και τις διαφοροποιήσεις μεταξύ τους ώστε να δει επιτέλους η χώρα και οι πολίτες της στιγμές ανάτασης και ευφορίας (διότι έχουν τρελλαθεί στις στιγμές επίκυψης και εφορίας).



Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πηγές η Ελληνική βουλή με την έναρξη της χειμερινης σεζόν θα ανεβάσει και πάλι, για 20η συνεχή χρονιά την επιθεώρηση-μιουζικαλ Mavro Hully με μερική αλλαγή στο σχήμα του θιάσου, αλλαγή πρωταγωνιστών και χορηγoύς επικοινωνίας το Mega, τον Alpha, τον SKAI, τον Antenna και άλλες κατασκευαστικές εταιρίες.

Σημασία έχει ότι περνάνε καλά μεταξύ τους και αυτό περνάει και προς το κοινό, που πληρώνει για να τους δει και έρχεται για να γελάσει και να ξεσκάσει λιγάκι από τα προβλήματά του.

Εδώ απόσπασματα από συνεδριάσεις της περσινής συνόδου της βουλής και η συζήτηση που διεξήχθη με θέμα το σκάνδαλο Siemens, ενώ ενθουσιασμένοι οπαδοί των κομμάτων (συνταξιούχοι από τα ΚΑΠΗ Κορυδαλλού που ήρθαν να παρακολουθήσουν την παράσταση με κουπόνια από το σουπερμάρκετ) χειροκροτούν ρυθμικά ενθουσιασμένοι.

Encore, μεχρι τελικής πτώσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: