22/9/09

ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τα πρώτα δείγματα γραφής εκποίησης της χώρας τα είχαμε από το Μητσοτακομπακογιανέϊκο.

Τη συνέχισε με υπερβάλλοντα ζήλο ο Σιμίτης με τα μεταλλαγμένα σοσιαλιστικά λαμόγια και τους 29 κατασκευαστές εφημερίδων.

Την ολοκληρώνει συστηματικά πλέον η κυβέρνηση Καραμανλή.

Θα την αποτελειώσει ο Papandreou αλλά με διαφορετικό από τον Καραμανλή πελατολόγιο εσωτερικού (οι 29 κατασκευαστές εφημερίδων πεινάσανε) και κυρίως εξωτερικού.

Τα αφεντικά τρελλάθηκαν και ξεπουλάνε όσο-όσο.

ΥΓ. Όταν όμως η ΕΕ έβρεχε λεφτά μεσω ΚΠΣ, οι Πασοκοι κρατούσαν χωνί για την παρτη τους και ομπρέλα για το λαό. Διοτι τα πονηρούλικα ήταν ΚΑΙ μοναχοφαγούδικα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ χαρακτηριστικό το γραφικό με τον ψηφοφόρο μαριονέτα. έτσι ήμουν και εγώ παλιότερα, μα όχι τώρα...ή μήπως ακόμα έτσι είμαι;
κάπου διάβασα ένα χωρατό για τον ορισμό της δημοκρατίας, ότι δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για το φαγητό :D
το πιο τραγικό όμως είναι όταν 4 πρόβατα και ο ένας λύκος να ψηφίζουν ως 5 λύκοι !!!

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Εισαι.. ο ιδιος ανωνυμος ή αλλος;

Βαλτε ρε παιδια και κανενα ονομα εστω μαϊμου. Τι στην ευχη, οι μισοι γινονται κουκουλοφοροι για να δερνουν και οι αλλοι μισοι κουκουλοφοροι για να μην ΤΟΥΣ δερνουν.

Theoprovlitos είπε...

ΥΓ Ολοι απο καποιο παρελθον προερχομαστε, οικογενειακο ή πολιτικο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ομως ελευθερωνει τον ανθρωπο απο εξαρτησεις και προσκολησεις διοτι δεν ανηκει αποκλειστικα σε κανεναν.

Επομενως φτου ξελευθερια. Εγω ευτυχως το καταλαβα αρκετα νωρις και αφ ενος δεν ανηκω σε κανενα συγκεκριμενο κομματικο ουτε καν πολιτικο ή ιδεολογικο χωρο διοτι αυτα ειναι ΜΑΝΤΡΙΑ. Αλλα απο την αλλη δεν εχω κανενα προβλημα να αναγνωρισω το δικαιο ή το σωστο ή το λογικο ειτε προερχεται από την Παπαρηγα είτε από τον Καραμανλη ή τον Καρατζαφερη. Ακομα και απο τον Τσιπρα και τον Papandreou. Συνοψιζω τα δεδομενα και ψηφιζω παντα κατα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ χωρις να καλυπτομαι παντως πληρως απο τις επιλογες μου αυτες.

Ανώνυμος είπε...

Παπανδρέου είναι, οχι Papandreou...
εκτος και θες να πεις κατι και δεν το λες :D