12/3/09

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ



Πολλά φουστάνια βρε παιδιά...

Πολλά φουστάνια.

Τι διάολο;

Εδώ είναι Ιερά Μηρόπολις, δεν είναι το Λύκειο των Ελληνίδων!

______________________

http://www.youtube.com/watch?v=5AHk4HPDnp8

http://www.youtube.com/watch?v=TIyE3gsV_fg

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Αγίας Σκέπης Κερατέας Αττικής (παλαιό ημερολόγιο) συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’εξακολούθηση. Ο ηγούμενος συνελήφθη μετά από καταγγελίες τεσσάρων νεαρών, ότι κατά το διάστημα από το 1998 έως και το 2007, όταν ήταν στο μοναστήρι ως δόκιμοι μοναχοί, είχαν υποστεί τις ασελγείς επιθέσεις του ηγουμένου σε βάρος τους. Από την έρευνα έχει προκύψει ότι ο ηγούμενος έχει ασελγήσει σε 17 νεαρούς.

________________________________

7 σχόλια:

π Παντελεήμων Kρούσκος είπε...

Αν δεν ήταν για κλάματα το όλο θέμα θα είχα σκάσει στα γέλια.
Καλημέρα.

Theoprovlitos είπε...

Καλημερα πατερ μου.

Φαινεται πως στην Εκκλησια μας εκτος από την Χαρμολύπη θα πρεπει να προσαρμοσθουμε και με τον Κλαυσιγελο.

Ανώνυμος είπε...

ας χωρίσουμε λοιπόν το σιτάρι από το άλλο (πως το λένε) και να κρατουμε μικρό καλάθι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΗΣΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΚΑΘ'ΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
ASLAN

Theoprovlitos είπε...

@Ανωνυμε

Την ηρα απο το σταρι για να την χωρισεις πρεπει πρωτα να παρεις το δρεπανι. Δυστυχως ομελεταα χωρις αυγα δεν γινεται.

@Ασλαν

Οντως κατι πρεπει να κανουμε. Αυτο σκεφτομουν συνεχως. Εγω παντως εστειλα email εντονης διαμαρτυριας σε διαφορους εκκλησιαστικους φορεις, στα ορια του υβριστικου και εδηλωσα πως αν πετυχω τον Νεας Ιωνιας σε καμμια ενορια δεν ξερω αν θα αυτοσυγκρατηθω να μην του φωναξω Αναξιος μεσα στην Εκκλησια.

Αν το εκαναν αυτο κι αλλοι τοτε θα φοβοταν να βγει απο το παλατι με τους υποτακτικους του και θα γλυτωνε ο κοσμος από την παρουσια του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ("ΡΟΪΔΗΔΕΣ ΚΑΙ "ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΙ") ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Τεινω να πιστευω πως ΕΥΤΥΧΩΣ που υπαρχουν και οι Ροϊδηδες οι οποίοι λειτουργουν ως βακτηρια του Κυριου στην ασυδοσια των μεγαλων και στην σιωπή την δικη μας.

Αν λυπαμαι για κατι ειναι για την δικη τους ψυχη. Γιατι ειναι προφανες πως οτι κανουν το κανουν από μισος.

Δεν σου κρυβω πως αν αρχισουν να βγαζουν οι τηλεορασεις σκανδαλα για τους δεσποταδες και το περιβαλον τους, ΑΥΤΗ την φορα θα χαρω.