26/1/09

ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Απτόητη η Alpha Bank στην αφαίμαξη και την εκμετάλλευση του κοσμάκη.

Μετά από επανειλημμένες ΕΓΓΡΑΦΕΣ καταγγελίες για την εκμετάλλευση πελατών και εργαζομένων στο κατάστημα Άνω Πατησίων της Alpha Bank, τα Golden Boys που ΘΑΒΟΥΝ τα παράπονα του κοσμάκη, το μόνο που φρόντισαν να κάνουν είναι αντί να βάλουν περισσότερο προσωπικό για να ελαφρύνει ο φόρτος εργασίας των εργαζομένων, αντ' αυτού από 3 ταμεία που υπήρχαν να αφήσουν 2 ταμεία με μόνο ΜΙΑ έμπειρη ταμία, ενώ το τρίτο να άλλοτε να είναι κενό και άλλοτε να επανδρώνεται από ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ!



ΝΑΙ! Το γνωρίζατε αυτό πως υπάρχουν και ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ μετά τις ενοικιαζόμενες καθαρίστριες;

Στο συγκεκριμένο υποκατάστημα οι ελάχιστοι εργαζόμενοι καλούνται να καλύψουν ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ κίνηση με αποτέλεσμα:

1. ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ 40' ΚΑΙ 50' ΛΕΠΤΑ.

2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΥΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΛΑΤΩΝ.

4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ σε ένα περιορισμένο υποκατάστημα.

Το μόνο που υπάρχει είναι πελάτες με σπασμένα νεύρα και υπάλληλοι εξουθενωμενοι που ακουν και τις διαμαρτυρίες και την οργή των πελατών της Τράπεζας.

Σημερα μαλιστα 26/1/2009 μετά από 50' ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ και ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑΣ, παρά λίγο να είχαμε και ΝΕΚΡΟ, όταν ηλικιωμένος άντρας από την μακρόχρονη ταλαιπωρία ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ και έσκασε στο μαρμαρο με το ΚΕΦΑΛΙ το οποίο ΑΝΟΙΞΕ με αποτέλεσμα να γινει στο υποκατάστημα ΠΑΝΙΚΟΣ, να μην μπορουν να ανοιξουν καμμια πορτα να μπεί λιγος αέρας ο οποίος δεν ανακυκλώνεται ποτέ από τα ΧΝΩΤΑ 40 ΑΤΟΜΩΝ που περιμένουν μονίμως στην ουρά και εκλήθη το 166.

Ο συγκεκριμένος ηλικιωμενος ΔΕΝ ηταν ο μόνος που αισθάνθηκε αδιαθεσία (πίσω μου ακριβως ήταν ζευγαρι ηλικιωμένων και άκουγα την συζήτηση τους)

Σημειώνω ότι έχω κάνει επανειλημμένως γραπτές διαμαρτυρίες προς την Τράπεζα, πλην όμως κάποια Golden Boys είτε τις θάβουν ώστε να μην μαθαίνουν και οι μέτοχοι της τράπεζας το τι γίνεται είτε οι καταγγελίες προωθούνται από από το τμήμα παραπόνων στο αρμόδιο τμήμα το οποίο αδιαφορεί.

Είναι προφανές πως οι Τράπεζες ακόμα και μετά την αγανάκτηση του κόσμου που οδήγησε πολλούς σε εμπρησμούς τραπεζικών καταστημάτων ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ. Τα Golden Boys εξακολουθουν να ζουν στο Βασίλειο τους αδιαφορώντας

α. Για τους Μετόχους που έχουν μετοχές στην Τράπεζα και ζημιώνονται (ήδη εγώ αλλά και πολλοί πελάτες του υποκαταστήματος Alpha Bank Άνω Πατησίων μετέφεραν τους λογαριασμούς τους σε άλλες Τραπεζες).

β. Τους συναδέλφους τους, τούς οποίους και ξεζουμίζουν.

γ. Τους πελάτες τους, τούς οποίους όχι μόνο αρμέγουν αλλά και βασανίζουν σαδιστικά.

Στο υποκατάστημα ALPHA BANK Άνω Πατησίων φτάσαμε να εχουμε και ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ και παρά λίγο νεκρό. Καιρός οι πολίτες να πάρουν ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (καταφεύγοντας σε έγγραφες καταγγελίες προς φορείς και ΜΜΕ κλπ.)

Θα μπει κάποτε φραγμός στην ασυδοσία;

Φωτο: Κοροϊδεύαμε τις Σοβιετικές ουρές; Ας φάμε τώρα στη μάπα τις καπιταλιστικές!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν σε προλαβαίνω φιλε μου. μπράβο που γραφεις και για τα τόσο "μικρά" τοπικά καθημερινά προβλήματα μας. η μήπως δεν είναι μικρά-τοπικά?
έχω μονο εγώ την αίσθηση ότι όλα έχουν τον σκοπό τους? δηλαδή να υποχρεωθούμε να συναλλασσόμαστε μέσω internet και έτσι να μειώνουν τις θέσεις εργασίας. και σιγά σιγά να
γίνονται όλα ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, βάλε και το τσιπάκι στο χέρι και στο κούτελο για να μην σε κλέβουν οι ηλεκτρονικοί εγκληματίες κλπ.
τα υπερατλαντικά μηνύματα που έρχονται από τον "μαυρούλη" κάτι τέτοιο μου λένε. πολύ τεχνολογία ξαφνικά από τον "πλανητάρχη".

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ luffy,

όλα τα χρόνια παραμονής μου εδώ στην Κεντροδυτική Ευρώπη, πήγα μόνο μια φορά στην τράπεζα, για να ανοίξω λογαριασμό. Όλες οι υπόλοιπες συναλλαγές μου, όλων των ειδών, γίνονται μέσω Διαδικτύου (άντε, ίσως και κάποιο τηλέφωνο)και σε διαβεβαιώ πως δεν έχω τσιπάκι στο χέρι μου. Εκτός από τους Illuminati υπάρχει και η εξυπηρέτηση πελατών.

Θεοπρόβλητε,
αναδεικνύεις βασικές πτυχές της κατάστασης στην Ελλάδα. Χαίρομαι που καταγγέλεις αυτά τα "μικρά" διότι ίσως αλλάξει και κάτι "μεγάλο" με αυτόν τον τρόπο. Η αίσθηση του καθήκοντος ίσως, η αξιοπρέπεια προς τον συνάνθρωπο-συνεργάτη-υπάλληλο-πελάτη κλπ...

Theoprovlitos είπε...

@vaterpanajiotis

που να δειτε ποσα γραμματα επσιτολες διαμαρτυριας εχω κανει για τον εκσυγχρονισμο της Alpha. Στον καλαθο των αχρηστων πηγαν. Ουραγοι στα παντα. Και εγω μεσω internet κανω οσες κινησεις μου δινεται η δυνατοτητα. Για πολλες αλλες πρεπει να παω ο ίδιος εκει.

Παντως οταν εκανα την πρωτη καταγγελια πριν από κανενα τριμηνο τα Golden boys με τροπο προσπαθησαν να φορτωσουν το προβλημα στους εργαζομενους και τοτε τους εστειλα μια ακομα πιο επιθετικη επιστολη. Οταν ξαναπηγα στο υποκαταστημα λεω τωρα θα με κοιτρουν ολοι με μισο ματι. Αντ αυτου ηρθε ενας εκ των εργαζομενων με τροπο εξω δηθεν να φτιαξει το ATM και μου λεει με τροπο για τον φοβο των Ιουδαίων Τραπεζιτων "κε Θεορποβλητε τα θερμα μας συγχαρητηρια".

Αλλα ενας κούκος δεν φερνει την άνοιξη!

Cacofonix είπε...

Αν άλλαζες τράπεζα:
1. Θα τιμωρούσες άμεσα τα Golden Boys
2. Θα έλυνες ΑΜΕΣΑ τα προβλήματά σου...

Η Alpha έχει ξεπεράσει και την Εθνική σε ταλαιπωρία. Άκου τι θα κάνεις:

Θα πας στο κατάστημα και θα στηθείς στην ουρά. Όταν έρθει η σειρά σου θα ζητήσεις να κλείσεις το λογ/σμό σου, παραδίνοντας ταυτόχρονα μια επιστολή στο διευθυντή του καταστήματος όπου θα εξηγείς τους λόγους που κλείνεις το λογ/σμό σου. Θα επιφυλάσσεσαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά σου που τυχόν θα προκύψει από αυτή την αλλαγή.
Το γράμμα θα απευθύνεται στον περιφερειακό διευθυντή του κατ/μος και στον πρόεδρο της τράπεζας. Στην τελευταία παράγραφο θα τονίζεις το γεγονός ότι μια παρόμοια επιστολή έχει απευθύνει και στον Διατραπεζικό διαμεσολαβητή, ενώ θα τους τονίσεις και το γεγονός ότι εξετάζεις με δικηγόρο κάθε νόμιμο δικαίωμά σου από τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων μεταξύ της τράπεζας και της αφεντομουτσουνάρας σου.

Κι απο εκεί κι ύστερα δεν θα ξαναπατήσεις στην Alpha, ενώ ακόμη και με αυτούς που συναλλάσεσαι οικονομικά θα τους τονίζεις το γεγονός ότι δεν θες να έχεις δοσοληψίες με τη συγκεκριμένη τράπεζα.

Πίστεψε με τσούζει περισσότερο από ότι μπορείς να φανταστείς...

Theoprovlitos είπε...

Cacofonix

Δυστυχως δεν ειναι ευκολο να αλλαξω τραπεζα. Και αυτο γιατι σε αλλες υποφερτες τραπεζες, οπως η Εurobank δεν δινουν πλεον ανοκτο επαγγελματικο δανειο λογω της κρισης. Και ετσι μπορεσα να μεταφερω μονο τις καταθεσεις μου αλλα οχι τα δανεια μου. Αναγκαζομαι τωρα και αναλαμβανω από την μια τραπεζα και μετα τρεχω και στην αλλη να πληρωσω.

Οσον αφορα τις διαμαρτυριες ο μεν τραπεζικος διαμεσολαβητης εκανε την παπια οτι "δεν ασχολειται με αυτα τα θεματα" σχετικα δε με την διευθυνση εμαθα οτι τα ιδια τα στελεχη που παιρνουν τα παραπονα τα θαβουν.