30/7/08

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!

ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ

-Ναι Μίτση μου, κρίμα που δεν ήρθες. Ήταν υπέροχα!

Ήταν και η Μαριάννα και η Αγάπη. Κάποια στιγμή είδα και την Χατζηαλεύρη αλλά έκανα πως δεν την πρόσεξα. Πρέπει να "τραβήχτηκε" κι όλας. Ναι αυτή πάει καθε χρόνο Βραζιλία τάχα μου για διακοπές αλλά όλο και κάτι φτιάχνει.

Η Νατάσα καλή ήταν, αλλά τι να κάνει και αυτή, έπρεπε να είναι ευγενική με όλους. Μέχρι και με εκείνο το τσόκαρο την μικρή που σέρνει ο τέως της Βάνας αναγκάστηκε να πιάσει κουβέντα. Τι να πω Μίτση μου, το δράμα που περνάμε και εμείς οι κοσμικές λίγοι το καταλαβαίνουν. Βαρέα και ανθυγεινά θα έπρεπε να μας κολάνε. Να πρέπει μιλάμε στην κάθε τσοκαρία και στον κάθε σαπιοκοιλιά.

Ε τώρα τι φάγαμε, που να σου τα λέω. Δες και εσύ και λίγο ειδήσεις καϋμένη. Το λένε πάντα όλο το μενού αναλυτικά.

Αλλά το μπαμ της βραδυάς το έκανε ο Αλέξης.

Ποιός Γεωργούλης αγάπη μου, ο Τσίπρας.

Κατ' αρχήν ένας κούκλος! Αυτόν να είχαμε πρωθυπουργό και θα δεις αν θα λυνόντουσαν τα Μακεδονικά.'Ηρθε με μια μαυρούκα για συνοδό.

Όχι δεν ήταν μπάζο, συμπαθέστατη ήταν και ωραία κοπέλα. Όλα τα φώτα επάνω της και στον Τσίπρα! Αφού μέχρι και τον Παπούλια τον κλάσανε οι δημοσιογράφοι. Έ τον τράβηξαν κανά δυό πλάνα εκεί που διάβαζε το ποιηματάκι του, αλλά οι κάμερες ήταν στραμένες στην κοπέλα! Η έκπληξη της βραδυάς. Σαν να βγήκε από την τούρτα! Να δεις λεω, μια μέρα θα γίνει και αυτή Τάμτα. Θα βγάλει κανά CD και κανά ντουετάκι με τον Τσίπρα και τρέμε Whitney Huston!

Μπορεί και γι αυτό να την καλοκοίταζε και ο Μίνως. Στην Heaven κρα κάνουν για νέα ταλέντα.
Αλλά τι CD να βγάλεις αγάπη μου, που πριν βγει στα δισκοπωλεία θα το έχουν κυκλοφορήσει οι μαύροι στις καφετέριες. Τέλος πάντων ήταν ταιριαστό ζευγάρι.

Λέω και εγώ επιτέλους γίναμε Αμερική, γίναμε Γαλλία, γίναμε Αγγλία, γίναμε Ολλανδία. Όλες οι προηγμένες χώρες έχουν και μαύρους!

'Ασε που και εμάς μας βολεύει αφάνταστα να νομιμοποιηθούν όλοι αυτοί.

Διαφωνείς; Γιατί;

Κατ' αρχήν έχεις σκεφθεί πως δεν θα χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να τρέχεις - τέλος πάντων, ο δικηγόρος σου, με εξουσιοδοτήσεις - στα αλλοδαπών την μια για την βοηθό, την άλλη για την νταντά των παιδιών, την άλλη για τον κηπουρό, την άλλη για τον οδηγό, την άλλη για την μαγείρισσα. Θα ξενοιάσουμε!


Μετά πάλι και τον Μήτσο τον βολεύει να παίρνει αλλοδαπούς γιατί λίγο να κουνηθούν, δρόμο! Και όπως είναι και πολλοί και σκοτώνονται για το μεροκάματο, ο βασικός μισθός του ανειδίκευτου, και έξω από την πόρτα. Θα δείτε κωλοέλληνες τώρα, να έχετε συνεχώς απαιτήσεις και διεκδικήσεις και δικαιώματα. Κηφήνες παιδί μου κηφήνες. Ενώ ο αλλοδαπός ένα πιάτο φαί να του δώσεις σου γλύφει και τα πόδια. Άσε που δεν απεργεί ποτέ.

Της Τζένης έχει πάρει εργολαβία την καθαριότητα των σταθμών του ΗΣΑΠ και χρησιμοποιεί μόνο αλλοδαπούς! Βρήκε την υγειά του!

Δεν είδες τον άλλο που ανέλαβε να κτίσει στα καμμένα, ένα χωριό. Κατάλαβες ποιός! Ε, ούτε έναν ντόπιο εργάτη δεν πήρε. Όλοι Πακιστανοί και τέτοιοι. Το κατήγγειλε μάλιστα ο Νομάρχης Ηλείας, ο αχάριστος! Γαϊδαρο τους χαρίζανε και τον κοιτάνε και στα δόντια.

Ποια ανασφάλεια στους δρόμους αγάπη μου; Μιλάς και εσύ που σας φυλάνε 3 αστυνομικοί και όποτε χρειασθεί με ένα τηλέφωνο στον Υπουργό και θα σου στείλουν και άλλον με απόσπαση;

Κατ' αρχήν όλοι αυτοί οι ξένοι δεν μένουν στις περιοχές που μένουμε εμείς, ο Αλέκος, ο Αλέξης και οι υπόλοιποι βουλευτές. Μένουν εκεί στο κέντρο, σαν τα ζώα, μαζί με κάτι ανεπρρρόκοπους δικούς μας, ανίκανους να μετακομίσουν λίγο παρά έξω. Πα, πα, πα, έχω να κατέβω προς τα εκεί από τότε που αναγκάστηκα με τον Μήτσο να πάμε σε μια προεκλογική ομιλία, στο Ε' Διαμέρισμα της Α' Αθηνών. Υποχρεώσεις βλέπεις...

Καλέ όχι, μόνο στις εκλογές κατεβαίνουν στην Α'.
Καλέ έχεις δει εσύ κανέναν υποψήφιο της Α' Αθηνών να είναι και μόνιμος κάτοικος Αθηνών; Όλοι στα βόρεια και στα νότια προάστεια μένουν. Απλά κάνουν εκεί ομιλίες σαν υποψήφιοι, για κάτι γριές και για τους παλιούς κατοίκους που μαζεύονται και αυτοί από αλλού. Κάτι σαν reunion ας πούμε.

Πάντως ο Μήτσος σε μια κουβέντα που είχε με τον Μπόμπολα και τον Τεγόπουλο συμφωνήσανε να ασκήσουν πίεση για να μονιμοποιηθούν όλοι αυτοί, για να έχουμε φτηνά χέρια. Tώρα που μοιράζεται ξανά η τράπουλα και ο Αλογοσκούφης ολοκληρώνει το έργο τού Σημίτη έχουν βγει πολλές νέες δουλειές, εθνικές οδοί, λιμάνια κλπ. Γι' αυτό και στηρίζουν από τα κανάλια τους τον Αλέξη και τον ΣΥΡΙΖΑ. Βούτυρο στο ψωμί τους. Αν γίνουν δε και χιλιάδες ελληνοποιήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνά επ' άπειρον. Όχι, θα κρεμόμαστε από το τι θα πει ο κάθε κρετίνος και το κάθε βλαχαδερό στο ΠΑΣΟΚ που ροκανίζει τον Γιωργάκη. Οι αχάριστοι! Δαγκώνουν τα χέρια που τους τάϊζαν επί δύο τετραετίες.

Ε, τώρα για τις μαύρες και αδήλωτες δουλειές θα έχουμε και τους παράνομους βρε αδελφέ. Γι αυτό και αγωνίζεται ο Αλέξης να πάρουν καθεστώς πολιτικού ασύλου αυτοί οι Κούρδοι και οι Αφγανοί. Για να κάνουν τις σαβουροδουλειές χωρίς φόβο να τους απελάσουνε. Και θα τους ταϊζει και το κράτος.

Κομμουνιστές;
Καλά Μίτση μου είσαι εντελώς UFO. Αφού ο Αλαβάνος αγάπη μου ειναι ο βουλευτής με την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία. Ξέρεις πόσα χέρια χρειάζονται για να την συντηρήσεις; Αλλα και ο Αλέξης το αγόρι μου. Δεν το βλέπεις φρέσκο και αριτίδιαστο. Φαίνεται ο άνθρωπος που δεν τον τρώνε τα μεροκάματα. Μοσχοβολάει λακοστίλα ο καλός μου. Δικοί μας ειναι καλή μου, απλά να, πως να το πω, είναι πιό... διανοούμενοι, έχουν και κοινωνικές ευαισθησίες - όχι ότι και εμείς δεν έχουμε.

Αχ αγάπη μου ιδεάρα:

Τώρα που η Μαριάννα είναι φουλ απασχολημένη με τα παιδιά με καρκίνο, η Μητσοτάκη με την Action Aid και η Κεσίσογλου με την Ακτή Ελεφαντοστού, είσαι να κάνουμε και εμείς μία Οργάνωση κατά του Ρατσισμού; Όλα τα άλλα ειναι καπαρωμένα. Άσε που πέφτει και χοντρό χρήμα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Αχ, και δεύτερη ιδεάρα!

Λές να φέρουμε μεθαύριο στο πάρτυ σου μαζί μας και την μαυρούκα του Τσίπρα; Θα εντυπωσιαστούν οι καλεσμένοι σου! Θα τα βρω εγώ τα στοιχεία της. Θα γίνει μπαμ! Θα ξαναγράφει μια βδομάδα η Espresso και το Χάι! Θα σκάσει απ' το κακό της και η Χατζηαλεύρη. Μόνο μην σου ξεφύγει τσιμουδιά!

Κάτσε να σου βρω το τηλέφωνο και της εταιρίας που νοικιάζει Πακιστανούς σερβιτόρους για το catering και θα κλείσω γιατί κτυπά το κινητό. Ναι είναι πολύ καλοί! Θα νομίζεις πως βρίσκεσαι στο Λονδίνο...

___________________
ΥΓ Προς Διδα Καντίτζα Σάνκο: Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας