3/6/08

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ

Λόγω της ιδιότητάς μας του εξομολόγου, μας εξετέθη μέσω της πνευματικοκόρης μας Βλόνδης επιστολή οικείου προσώπου της, με ερωτήματα σχετικά με το θέμα του τι εστί οικογένεια και γάμος. Αλλά επειδή ως γνωστόν αυτά τα πράγματα δεν αφορούν πλέον την Εκκλησίαν, ήτις περιορίζεται εις τον πραγματικόν της στόχον, ο οποίος έγκειται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο "Πολύ το Κύριε Ελέησον", αλλά και επειδή το ίμαντζ και η δημοφιλία δυσκόλως κτίζεται και ευκόλως καταστρέφεται, ηρνήθημεν να λάβωμεν θέσην.

Πλην όμως, με την σειρά μας ενθαρρύναμε τον επιστολογράφον-ενδιαφερόμενον [βλέπε άνω δεξιά] να αποτανθεί προς τον Δήμαρχον της Τήλου κον Αλιφέρην [βλέπε πολύ κάτω], ο οποίος κατόπιν συμβουλών της Ανεξέλεγκτης Αρχής "το Χαμόγελο του Παιδόφιλου" και του προέδρου της κου Βαλλιανάτου [βλέπε έξω από δω], θα δύναται να απαντήσει εις τας ερωτήσεις του ως καθ΄ ύλην αρμόδιος καί να αναλάβει ΠΛΗΡΩΣ και την ηθική ευθύνη των όποιων κοσμοϊστορικών αποφάσεων του. Και εμείς, όταν κάποτε εκδημήσει, εδώ είμεθα να του διαβάσουμε και κανένα τρισάγιον δημοσία δαπάνη, ως επίτιμον εκδημότην.

Παραθέτομεν την επιστολήν:

________________________________________

Κυριε Δήμαρχε,

Είμαι ερωτευμενος με την 20χρονη κόρη μου. Θα μπορέσετε να με παντρέψετε και εμένα; Γιατί οι άλλοι οι κακοί εμποδίζουν τον ερωτά μας.

Επίσης ο αδελφός μου ειναι αμφισεξουαλικός και γουστάρει και άντρες και γυναικες. Θα μπορέσετε να τον παντρέψετε και με άντρα και με γυναίκα ταυτόχρονα, για να μην έχει μόνο τη μιση χαρα και κοιμάται μονόπλευρα;

Τα αγοράκια σας στην Τήλο μάλλον θα ειναι όμορφα και γυμνασμένα, ένεκα του περιβάλλοντος στο οποίο ανδρώνονται.
Εχω κατι φίλους Ολλανδούς που τρελλλλαίνονται για αγοράκια και θα περίμεναν υπομονετικά μεχρι να γινουν 18+. Να τους φέρνω για διακοπες στο νησι σας να γνωριστουνε απο τώρα καλύτερα; Και εαν αρεσει ο ενας στον αλλον όταν μεγαλώσουν ας παρθούν τα παιδια. Αφήστε που με όλα αυτα τα μπρος-πίσω όλο και κάποιο συνάλλαγμα θα μένει στο νησί.

Τέλος εχω και στην Αμερική δύο φίλους παντρεμένους μεταξύ τους, αλλα βεβαια δεν εχουν παιδί. Έχετε μήπως κανενα φτωχό ή ορφανο παιδακι στο νησί σας που να μην το θέλετε, να το δωσετε για υιοθεσία; Δεν θα εχει βεβαια μάννα το παιδάκι, αλλα θα έχει ΔΥΟ πατεράδες που θα το μεγαλώνουν σαν μάννες.

Ευχαριστώ

Blood (Εκ του Βλαδίμηρος)

ΤΗΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ

7 σχόλια:

Cacofonix είπε...

Άψογος. Και πρόσεχε τώρα που "μπήγεις" το παλούκι από το αντίσκηνο γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς. Που μου δήλωνες και φανατικός της Τήλου... ;-) Και μην πεις ότι δε σε προφύλαξα...

expaganus είπε...

Χα χα χα χα μ' έκανες και γέλασα! Δυστυχώς όμως το θέμα δεν είναι για γέλια... Γιατί αν δεν τακτοποιηθούν κάπως οι ομοφυλόφιλοι όσον αφορά θέματα κληρονομικά, μέσω του "συμφώνου συμβίωσης", αλλά αντιθέτως τους επιτραπεί να "παντρεύονται" (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν θεωρώ ότι μπορούν ουσιαστικά να παντρευτούν δυο του ίδιου φύλου) τότε ανοίγει ο δρόμος για να υιοθετούν παιδιά... Και τότε αλίμονο στα παιδιά.
Δες και μια παλιότερη δημοσίευσή μου για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους:
http://expaganus.blogspot.com/2006/07/blog-post_115417481628119317.html

expaganus είπε...

Ουπς... το έφαγε:
http://expaganus.blogspot.com/
2006/07/blog-post_
115417481628119317.html

Ανώνυμος είπε...

ποιός θα μου πεί ποιό είναι το όρια του ηθικά αποδεκτού και θεωρητικά σωστού.αν η ομοφυλοφυλία είναι ατομικό δικαίωμα, τότε γιιατί να μην είναι ατομικό δικαίωμα και η παιδεραστία, η σεξουαλική κακοποίηση, η βιαιοπραγία, η αλητεία, η κλεψιά,το εμπόριο ναρκωτικών κλπ. Αν κάθε επιθυμία είναι και ατομικό δικαίωμα, τότε ας μην βάζουμε ανθρώπους που έκαναν απάτες,δικαίωμα τους που τα έκαναν αφού τα κατάφεραν, και για κάθε άλλη παράβαση νόμου. ΅Ετσι και αλλοιώς ο δήμαρχος της Τήλου έγραψε την Πολιτεία στα παλιά του παπούτσια, αρα νομιμοποιούμε και εγω να χέσω μπροστά στο Δημαρχείο του και να μην μου κάνει τίποτα, την ανάγκη μου έκανα, υπάρχει κανένας νόμους που μου ορίζει πως πρέπει σώνει και καλά να τα κάνω σε τουαλλέτα???και αν υπάρχει, με βάση την ερμηνεία του Συντάγματος δεν μπορεί να μου ορίσει κάποιος που θα κανω την ανάγκη μου γιατι το Δημαρχείο είναι ο χώρος όπου οι πολίτες βρίσκουν λύσεις για τις ανάγκες τους, σωστά?

Ανώνυμος είπε...

Στὀν 1.38.Βιἀζεσαι,σιγἀ-σιγἀ θἀ φθἀσουμε καἰ εκεἰ.Τὀ χἀλι μας...μἐσα.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με τους παραπανω σχολιαστες.
Ακολουθουν την πεπατημενη των καναλιων και των εφημεριδων με τα απαραδεχτα επιχειρηματα τους, που μονο επιχειρηματα δεν ειναι, αλλα απλουστατες σκεψεις (που μονο αμορφωτα κοινωνικα στρωματα δικαιολογω να εχουν) που "τσουβαλιαζουν" τα παντα νομιζοντας πως κινδυνευουν απο εναν αορατο εχθρο.
Σκορπανε τον φοβο και τον τρομο, λεγοντας πως κινδυνευει ο "θεσμος της οικογενειας" ενω αν καθησουν και τα βαλουν κατω, θα δουνε πως ο εν λογω θεσμος, κινδυνευει απο χιλια 2 αλλα πραγματα.
Που ενοχλησε Ελληνα αν θα παντρευτουν στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ομοφυλοφιλοι? Τι φοβασαι?
Μην παρουν τα παιδια σου το κακο παραδειγμα? ΕΛΕΟΣ
Πραγματικα δεν εχω καταλαβει τι φοβαστΕ

Ενας κοινος ετεροφιλοφυλος...

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

Τον Βαλλιανατο φοβαμαι. Όχι τους ομοφυλόφιλους, αλλα τον Βαλλιανατο και τον καθε Βαλλιανατο.

Γιατι ειναι ανθρωπος χωρις φραγμο και ηθική. Υβριστης, αλλαζόνας, ασεβης, επιθετικός τον ενδιαφερει μονο το άτομο του και αγνοει επιδεικτικα την κοινη γνωμη και την κοινωνια. Ηδονιστης και διοργανωτης φεστιβαλ πορνό. Ακόλαστος.

Εχει καπελωσει καποιες δυστυχισμενες ψυχες που ΟΝΤΩΣ οπως λες δεν ενοχλουν κανενα και συμπεριφέρεται σαν τον ΝΟΝΟ της ομοφυλοφιλίας. Και με το αζημιωτο βεβαια διοτι πληροφορουμαι πως και διαθετει επιχειρησεις gay και κονομαει και κατι επιδοτησεις της ΕΕ κυκλοφορουν για την προώθηση των δικαιωματων των μειονοτητων.

Δεν ειναι μονο ο Βαλλιανατος ετσι βεβαια, αλλα ουτε και η πλειοψηφια των ομοφυλοφιλων ειναι ετσι.

Αλλα η συγκεκριμενη Βαλλιανατικη ομοταξία έχει αρρωστημενο υπερεγω. Πως να το δικαιλογησεις οταν καθεσαι με τα ανηλικα παιδια σου αλλα και χωρις αυτα, να δεις το διαγωνισμο της eurovision και ξαφνικα τρως στη μαπα σε ενα ΜΟΥΣΙΚΟ διαγωνισμο ενα γαμο Λεσβιων και ένα προκλητικα ερμαφρόδιτο μπαλετο επειδη το ΑΠΑΙΤΗΣΕ η τραγουδιστρια και το ΕΠΕΒΑΛΕ σε νια ολοκληρη κρατικη τηλεοραση να μας επιδειξει το βιτσιο της. Ειναι αυτο προκληση και τσαμπουκας ή δεν είναι;

Οταν λοιπον ΤΩΡΑ και εχουν ξεφυγει φαντασου μετα.

Εκει δε που ειμαι οριοντιως και καθετως αντιθετος ειναι στην υιοθεσια παιδιών το οποιο δρομολογουν ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΜΑ αμεσως μετα, βασιζομενοι και παλι στα δηθεν ισα δικαιωματα και θεωρουν τα παιδια λιγο πολυ σαν τα σκυλια που παιρνουμε στο σπιτι για να μαας καλυψουν τις ΔΙΕΚΣ μας συναισθηματικες αναγκες.

Τα παιδια εχουν δικαιωμα να εχουν ΜΑΝΝΑ. Τι πιο ιερό από αυτο και τι πιό αρρωστημενο καποιος να τους στερει αυτο το δικαιωμα για να ικανοποιηθει ο ιδιος.

Οταν λοιπον καποια στιγμη τα πραγματα μπουν σε καποια ισορροπια η κοινωνια δεν θα αισθανεται απειλουμενη από τους κους Βαλλιανατους. Αλλα επειδη αυτος ο ανθρωπος ειναι βασικα ανισορροπος (περα απο την σεξουαλικοτητά του) ισορροπια με αυτους δεν θα επελθει ποτε.

Αν κανω καπου λαθος πες μου την γνωμη σου.