4/6/08

ΗΡΘΑΝ ΟΙ GAY NAZI

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ

Βασικά το παιδομάζωμα τι ήταν;

Επειδή κάποια κρατούσα, συνήθως τυραννίδα τάξη είχε ανάγκη από νέο αίμα και νέα σάρκα είτε για να καλύψει τις όποιες ανάγκες θεωρούσε η ίδια ως ανάγκες είτε για να επιβληθεί και να επικρατήσει με την ψυχολογική και σωματική βία, και επειδή για διάφορους λόγους οι "ανάγκες" αυτές δεν μπορούσαν να καλυφθούν εξ ιδίων, θεσμοθετούσαν το παιδομάζωμα.

Έστελναν έξω λοιπόν στις πολιτείες και τα χωριά τους τηλετελάληδες από τα Τηλεσαράια και τις Τelecommandatur και προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι δήθεν οι ίδιοι ενδιαφέρονται για τα παιδιά περισσότερο και από τους ίδιους τους γονείς τους, και ότι για να πάει η κοινωνία μπροστά, είναι απαραίτητο να τους παραδώσουν οικειοθελώς τα παιδιά τους για να τα διαπαιδαγωγήσουν και να τα μορφώσουν όπως οι ίδιοι νομίζουν καλύτερα.

Οι γονείς φυσικά δεν επείθοντο να δουν το παιδί τους να καταλήγει ευνούχος ή παλλακίδα στο παλάτι κάποιου πασά, αξιωματούχου, δημάρχου ή σύμβουλου Παιδείας του ΠΑΣΟΚ ούτε φυσικά να το καμαρώσουν νεογενίτσαρο του ΣΥΡΙΖΑ. Και αντιδρούσαν.

Τότε λοιπον έβγαιναν έξω τα μαχαίρια και τα χατζάρια. Τότε αρπάζονταν τα παιδιά από τις μανάδες τους που έβλεπαν το σπλάχνο τους να καταλήγει να μεγαλώνει όχι με την γλώσσα, την ιστορία, την πίστη, την κουλτούρα, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα των προπατόρων τους αλλά με κάποια άλλα καινοφανή και αρρωστημένα, τα οποία τα επιβάλει άνωθεν κάποια φασιστικά επιβεβλημένη πολιτιστική ολιγαρχία, η οποία ΜΟΝΟ με το παιδομάζωμα μπορεί να αναπαραχθεί.

Μήν φοβάσαι αγοράκι. Θα είμαι καλή μητέρα. Μή μου κουνιέσαι πάντως και πολύ γιατί έχω το δικαίωμα να σε υιοθετήσω.


Something is rotten in the island of Tilos

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς που ανταλλάσσονται στα blogs.
Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος,ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.
Γι'αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος,τη Κυριακή 15-6-2008,στις 6 το απόγευμα,ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα,σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

--ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--

Theoprovlitos είπε...

Ετσι και αλλιώς δεν υπαρχει και αλλως τρόπος ελευθερης διατυπωσης των ιδεων από τα blogs και διαμαρτυριας προς την πλήση εγκεφαλου.

Αλλα βρε παιδί μου απογοητευθηκα. Ετσι που εχει καταντησει το πραγμα έχουν ξεφτιλισθει ΚΑΙ οι διαμαρτυριες.

Ανώνυμος είπε...

Με ποιό τρόπο δηλαδή θα "φιλτράρονται" οι ιδέες και οι σκέψεις;...

Cacofonix είπε...

Έμαθες τι είπε για το θέμα ο Αρχιεπίσκοπος;

Theoprovlitos είπε...

Μπα, μίλησε;

Cacofonix είπε...

Ξέρω 'γω; Ρωτάω. Εσύ τον άκουσες;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει δικαίωμα λόγου για όσους δεν νιώθουν ποίμνιο της Εκκλησίας. Οι πολίτες της Ελλάδος δεν ανήκουν όλοι στο ποίμνιο της Εκκλησίας.Φανερό είναι πως οι ομοφυλόφιλοι της Τήλου θέτουν εαυτούς εκτός Εκκλησίας.Οπότε,ας είναι καλά και ας κάνουν ό,τι θέλουν.

Theoprovlitos είπε...

Ε τοτε π. Παναγιωτη να σταματησω κι εγω να αισθανομαι πολίτης αυτης της χωρας είτε να αισθανομαι πως βρισκομαστε υπο κατοχη, όπου μια τραγικη μειοψηφία επιβαλλει ΣΑΝ νομο του κρατους και όχι ΜΕ νομο του κρατους την αντικοινωνική της επιθυμια.

Να υποθεσω δε ότι το τι θεωρειται οικογενεια και τι οχι, το τι ειναι ηθικο και τι ειναι ανηθικο και τι αρρωστημενο ΔΕΝ αφορα το ποίμνιο της εκκλησιας. Δεν αποτελουμε άπαντες μελη της κοινωνιας; Η Εκκλησια δεν θα πρπει να εχει λογο για το πως θα πρεπει η δεν θα πρεπει να ειναι η κοινωνια αυτη;

Και επειδη ο ρόλος του κουμπαρου ή του μαρτυρα, ανευ των οποίων γαμος δεν γινεται, είναι να αντιπροσωπευσει το ΣΥΝΟΛΟ της κοινωνιας και επειδη για τον ιδιο λογο δημοσιευεται εστω και τυπικα στον τυπο η αναοικωση του γαμου ωστε να προβληθουν ενστασεις, ο Αρχιεπισκοπος όπως και όλοι εμεις δεχομαστε να γινουμε με το ζορι μαρτυρες-κουμπαροι σε εναν τετοιο γαμο; Ο Αρχιεπισκοπος δεν ειναι και πολιτης; Εχει στερηθει των πολιτικών του δικαιωμάτων; Και εγω που ειμαι ποιμνιο της Εκκλησιας και αισθανομαι οτι βιαζεται βαναυσα η συνειδησή μου να ανατρεξω στην Εκκλησια η να σταματησω να ασχολουμαι μαζι της πιά;

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χρυσόστομε!

Cacofonix είπε...

Τόσο βολικό Αρχιεπίσκοπο δεν ματαξαναθυμάμαι! Έτσι για το ονόρε που λέμε μια κουβέντα ρε αδερφέ...

Theoprovlitos είπε...

Ξέεεερουν φαίνεται οι εκλέκτορες ποιον εξέλεγαν. Θα τους συμβούλεψαν και κάποιοι.

Μία στο χώμα (ο Αττικής Παντελεήμων) οι άλλες στον αγώνα.
Με πιάνηεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλἀ δἐν εἰπε ὀτι ἠ εκκλησἰα δἐν εἰναι ηθικοπλαστικὀ σχολεἰο?

Theoprovlitos είπε...

Προφανώς είναι σκέτα ΠΛΑΣΤΙΚΟ σχολείο, Ανώνυμε.

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλήθηκε και ο γελοίος χριστιανός μαλάκας από τους γάμους των gay;;
Τι πλάκα που έχεις... Μήπως είσαι κρυφόπουστας και δεν το λες ούτε στον εαυτό σου;
Για δοκίμασε να σε δούμε..

Γελοίο υποκείμενο.

Theoprovlitos είπε...

Ανώνυμη αγαπούλα μου,

Σε τσουζ, σε τσουζ; Ε δεν πειράζει αφού σ' αρέσει.

Καλύτερα πούστης πάντως ακόμα και κρυφόπουστας, παρά φασιστόμουτρο που με πραξικοπήματα, σκοτεινες μεθοδεύσεις, κενά νόμου, νονούς της gay νυχτας και ενα καλοστημενο κομματικό παρακράτος που επιβάλλει σε ένα λαό αυτό που ΕΚΕΙΝΟΣ θεωρεί ως δικαίωμα και καλο της κοινωνίας, επικαλούμενος μάλιστα την αυταρχική εξουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μόλις κατήργησε και το 48ωρο των εργαζομένων.

Σου θυμίζω πως τετοιες μεθοδευσεις έκανε η Χούντα των συνταγματαρχών, οι στρατηγοί στην Τουρκία, ο Χότζα στην Αλβανία, ο Τσαουσεσκου και έλλοι εκλεκτοι δημοκρατες σαν και του λόγου σου και τον... συνδικαλιστή-επιχειρηματία της gay νύχτας Βαλλιανάτο που επεβαλαν στην κοινωνια και της πιπίλιζαν το μυαλό μεχρι διωγμου, αυτο που ΕΚΕΙΝΟΙ θεωρούσαν ως καλό και μάλιστα ΚΑΙ "δημοκρατικό".

Οι πούστηδες μια χαρά είναι. Από τους GAY να φυλάγεσαι. Γιατί ντρέπονται να πουν αυτό που είναι. Και γιατί κυκλοφορουν καμουφλαρισμενοι προσποιούμενοι πως είναι άνθρωποι που περπατούνε στα 2, ενώ στην πραγματικότητα είναι μονίμως σαν τα ζώα σκυμένοι στα 4, σαν και εσένα.

Άσε δε που είναι και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. Από που νομίζεις πως βγηκε η βρισιά "εισαι πούστης"; Από τους παλιόπουστες που καρφώνουν στη google οποιον διαφωνεί μαζι τους.

Ανώνυμος είπε...

Α, έτσι πες λοιπόν, είσαι κρυφόπουστας.
Κι ας πιστεύεις ότι δεν είσαι φασιστόμουτρο (αλλά τι περιμένει κανείς από νεο-χριστιανό). Έλεος σκηνοθέτη!

Theoprovlitos είπε...

Κοίτα ΚΡΥΦΟ δεν ειμαι τίποτα. Έχω τους όρχεις ότι είμαι να είμαι ΦΑΝΕΡΟ. Προφανώς γι αυτο γραφω επώνυμα σε αντιθεση με εσενα που γραφεις ΑΝΩΝΥΜΑ. Και προφανως τα βαζω με ένα νέο ΣΥΣΤΗΜΑ που προσπαθει να μας επιβληθεί ΑΝΩΘΕΝ και γι αυτο την μια ΦΙΜΩΝΕΙ και την αλλη κανει ΜΑΖΙΚΗ προπαγανδα μεσω Eurovision πως είμαστε όλοι με το ζορι ερμαφρόδιτοι.

Οπότε ή θα ήμουν κανονική, φανερή και ολοκληρωμένη πουστρα ή πατέρας που αναρρωτιέται καθε μέρα σε τι κοσμο θα ζησουν μεθαυριο τα παιδιά του σε μια κοινωνια όπου ο καθενας κανει Ο,ΤΙ του γουστάρει και υπό μια ΑΟΡΑΤΗ εξουσια των Βρυξελλών που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ αυτο που θεωρείται ως σωστό.

Αν σσου αρεσω πάντως μπορεις να μου την πέσεις και πιό ευθέως, αλλά δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ γιατι σαν Χριστιανό με πιάνει το αμάρτημα της μοιχείας. Το ξέρω πως είμαι ωραίος άντρας και κάνω γκελ και στις αδελφούλες, αλλά άργησες.

Cacofonix είπε...

Προς ανώνυμο
Συγχαρητήρια γιατί έδωσες ξεκάθαρα αυτό που υπονεί ο τίτλος:
GAY NAZI.
Ο Theoprovlitos πέτυχε διάνα στον τίτλο...

Ανώνυμος είπε...

Sorry αν σε απογοητεύω, αλλά σκατόφατσα είσαι, ούτε για να σε φτύσω..

Κι αν θεωρείς ότι επειδή υπογράφεις 'Theoprovlitos' γράφεις 'επώνυμα', αυτό είναι άλλο πρόβλημα..

Theoprovlitos είπε...

Ρε συ ανωνυμε,

Τελικα εχεις χοντρο προβλημα. Ουτε τα σοβαρά μπορεις να πιάσεις ουτε τα αστεια.

Καταλαβαίνεις αυτα που θελεις να καταλαβεις αλλα τα καταλαβαινεις και λαθος.

Εγω μιλαω για κατάλυση των νόμων, για καπέλωμα της δημοκρατίας, για ανύπαρκτα κενά νόμου, για μαζικη προπαγανδα και για φίμωμα οποιουδήποτε έχει αντιθετη γνώμη και εσύ εκεί, στο κόλλημα σου με τους gay. Τις ιερές αγελάδες της Νέας Τάξης.

Δείχνω το πως πανε να μας κρυψουν το φεγγαρι και εσύ περνάς το φεγγάρι για κωλομέρι.

Αν εχεις ΣΟΒΑΡΑ επιχειρηματα να πεις, να σε ακουσω και να σου απαντησω. Αν γουσταρεις διαλογο να τον κανουμε. Αν εισαι gay ακομα καλυτερα (για μενα όχι για σενα).

Οσο για την ανωνυμια που λες, το συγκεκριμενο blog το διαβαζει η οικογενειά μου, το διαβαζουν οι κουμπαροι μου, το διαβαζουν οι φίλοι μου, το διαβαζουν γνωστοί, το διαβαζουν επαγγελματικοι συνεργάτες, το διαβαζουν και κάποιοι επώνυμοι του πολιτικού χώρου από όλα τα κόμματα.

Αγοράκι μου, ψευδεπίγραφη δημόσια εικόνα ΔΕΝ έχω για να την καταστρέψω. Η ζωή ειναι μικρη για να παίζεις μονίμως κάποιο ρόλο για να ικανοποιείς τον καθένα. Αν είσαι ομοφυλόφιλος καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Ένας όρος μονο υπάρχει που ειναι ΒΑΣΙΚΟΣ κανονας του αλληλοσεβασμου: Να μην προκαλείς και σκανδαλίζεις την κοινωνία.

Όταν καταλαβεις πως γκριζο χρωμα ΔΕΝ υπάρχει και οι προσωπικότητες σχηματιζονται από φωτοσκιάσεις του άσπρου και του μαύρου θα βγεις από την ζώνη του γκριζου που κρυβεσαι.

Ζουμε στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ.

"Καλύτερα να ήσουν ζεστός ή κρυος. Αλλα επειδή είσαι χλιαρός θα σε ξεράσω", λεει η Αποκάλυψη.

Οπότε και εσυ κανονισε την πορεία σου. Είτε είσαι gay είτε όχι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.