2/2/12

ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΚAI ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

ο Δήμαρχός μας, ο κος Γιωργος Καμίνης ήταν μια φιλελεύθερη προσφορά με την μασονική χορηγία των κοραλό-πορτοκαλο-μπουρδελοροζ κομματων:

Φιλελευθερη Αριστερα  (as seen on Mega Channel)

Ανιερη Συμμαχια  (as seen on NET)


Υπογεια Δραση  (as seen on SKAI TV)


και του Παρατηρητηριου της Ανθρωπινης Κωλότρυπας.



[S.S. Λόγω της σκληρότητας της εικόνας που αφορά στον κο Κουβέλη και στο κακοποιημένο πτώμα της Αριστερας έχει τοποθετηθεί μωσαϊκό από σεβασμό στους αναγνώστες μας]







22 σχόλια:

e- είπε...

''μωσα'ι'κό στο πτώμα της Αριστεράς''
Να 'σαι καλά!
ακόμα γελάω!
και γελάω πολύ τελευταία...
σε καλό μου κι εμένα!

Theoprovlitos είπε...

Ατιμουλα,
όλα τα παρατηρείς βλέπω...

Ανώνυμος είπε...

Από Νίκος Κ.

Αδέλφια μην υποτιμάτε το φαινόμενο Ροιδης και Λασκαρησμένος.
Ο φίλος στο προηγούμενο άρθρο έχει δίκιο.
Χρειάζονται απαντήσεις από ειδικούς θεολόγους και επιστήμονες ιστορικούς.
Έχουν πίσω τους ολόκληρο επιτελείο από πράκτορες που τους προμηθεύουν πληροφορίες.
Κάνουν τεράστια ζημιά, αν δείτε έχουν πάνω από 2.700 followers.
Τους πληρώνουν αδρά ανθελληνικά και αντιορθόδοξα κεντρα των Αμερικανοεβραίων. Έχουν πάρει στα χέρια τους την υπόθεση του Γέροντά μας.
Όχι εφησυχασμός.

Ανώνυμος είπε...

Για δες τι συναντήσεις κορυφής γίνονται και δεν αναφέρονται στα ΜΜΕ.
http://twelfthbough.blogspot.com/2012/01/track-two-treachery.html

ΥΓ. Ο Κίσσιγκερ μήπως βρήκε το ελιξήριο της νιότης;Δεν τον πιάνει ούτε...πιτυρίδα!!!

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Νικο Κ

Μην ανησυχεις περισσοτερο από οτι πρεπει. Δεν δημιουργουν αυτοι το προβλημα. Το αποτυπωνουν. Και μαλιστα χαρις αυτους εχει γινει δυνατο να αποτυπωθουν τα σκοτεινα κεντρα που περιγραφεις. Οι διασυνδεσεις τους ειναι καταγεγραμμενες χαρις στο blog. Όπως και οι απόχεις τους. Κανεις δεν παρασυρεται τοσο ευκολα αν δε το εχει μεσα του να παρασυρθει.

Οι followers που λες ειναι σαν τα μελη μιας ανιερης συμμαχιας.

Εγω το δικτυο τους που το εχω ξεσκεπασει αρκετα ειναι χαρι στο blog του Ροιδη και σε κανα δυο άλλα που συνδεονται υπογειως όπως το Παραατηρητηριο του Ελσινκι, τον Ιο της Ελευθεροτυπίας και την Ισραηλινη πρεσβεια. Μονοι τους πανε και προδιδονται.

Νομιζεις οτι μονο εγω τους διαβαζω ή και οτι μονο εσυ με διαβαζεις εδω.

Εγραψα π.χ για το Μπαξεβανη πριν μηνες. Σημερα επιβεβαιωθηκα με την προβολη "ρεπορταζ" στη ΝΕΤ. Ο Κουλογλου παλι εκανε ρεπορταζ εναντιον της Κουβας. Στοχευμενο. Παρουσιασε ολα τα αρνητικα. Δεν πηγε και στις γυρω καπιταλιστικες χωρες να δειξει τι γινεται εκει από φτωχεια και εξαθλιωση.

Καποια στιγμη θα ελθει το τελος τους ξαφνικα.

Περιπτωση Α. Σεργιανοπουλος που εφυγε παραδειγματικα τοτε που ετοιμαζοταν να περασουν το συμφωνο συμβιωσης και ο βιος και η πολιτεια του εξευτελισε πανελλαδικα τους ομοφυλοφιλους ως ατομα με προβληματικη ψυχολογια.

Περιπτωση Β. Αγγελοπουλος. (Με επιβεβαιωσε ο Τατσοπουλος από τηλεορασεως). Πηγαν να τον χρησιμοποιησουν οι Ανθελληνες μασόνοι για να κανει μια κατα παραγγελία ανθελληνικη ταινια για το μετανασταυτικο. Και ο Θεος τον πηρε ακαριαια πριν την ολοκληρωσει για να μην εξευτελιστει και ο ίδιος. Και μαλιστα από ειδικο φρουρο.

Τωρα ο Εφραιμ καλογερος ειναι. Αν θελει να αγιασει ας φαει και μερικα χαστουκια να ξεπληρωσει και τις οποιες αμαρτιες του. Το τελος του Μπαξεβανη ειναι αυτο που περιμενω να δω και των χρηματοδοτων του...

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Ζουμαρισε προσεκτικα στην καρφιτσα που φορα στη φωτογραφια η εβραιομασόνα του κερατά.

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε μιλάς με ασέβεια για τον Γέροντα Εφραίμ.
Και μόνο που έχει μπει στο σημάδι από τους πράκτορες του σιωνισμού ροιδιδες έπρεπε να ομίλεις διαφορετικά. Γνωρίζω μια κυρία στην ενορία μου που αν καιπολύ καλή χριστιανή μπαίνει στον διαβάζη ροιδη και έχει επηρεαστεί.
Τους συχαίνεται αλλά την τρώγει η γυναικεία περιέργεια. Μου έλεγε πωςο Γέρων Εφραίμ έκανε λάθη.Αυτό εγώ δεν το δέχομαι, μην πειράζεσαιλοιπόν και εσύ λέγοντας τα ίδια σχεδόν. Με αντιλαμβάνεσαι;

Στέφανος είπε...

Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το ήπιο, συναινετικό και χωρίς κραυγές προφίλ του Φ.Κουβέλη και της Δημ. Αριστεράς. Γίνεται σταδιακά ο αγαπημένος των καθεστωτικών ΜΜΕ και δεκανίκι του συστήματος. Δε χρειάζεται βέβαια να υπενθιμίσω ότι στο κόμμα του, που το προορίζουν για αξιωματική αντιπολίτευση, βρίσκονται οι πιο ύπουλοι εθνομηδενιστές και εκκλησιαμάχοι.

Theoprovlitos είπε...

Aνωνυμε,

Γιατι μιλαω με ασεβεια για το γεροντα? Πνευματικα μιλαω. Αγιος δεν ηταν σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση. Συμφωνα με την αποψη πολλων γεονταδων οταν διωκομαστε ξεπληρωνουμε. Και μαλιστα επειδη τωρα τον εχουν βαλει κατω και τον κοπανανε σιωπω και δεν λεγω και αυτα που ξερω κι εγω. Σου θυμιζω οτι εχω συνεργαστει μαζι τους και επαγγελματικα και μπορω να συγκιρνω διαφορες μεταξυ μονων και μονων. Ποιες δηλαδη ειναι οντως πνευμαιτκες και αγαπητικες και ποιες κυνηγανε τη δοξα και τον παρά.

Αν η κα αυτη δεν στηριζε την πιστι της στο Χριστο τοτε δεν θα επιρρεαστει. ΑΝ τη στηριζε σε ανθρωπους , ε τοτε ας προσεχε.

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε

Γνωστο αυτο. Φαινεται και από τα στημενα γκαλοπ. Οι εθνομηδενιστες δεν ανηκουν μονο στο χωρο του. Πονταρουν σε διαφορετικα άλογα. Ενα απο αυτ αειναι και ο ΚΟυβελης με την συνοδεια του. ΟΙ αντιχριστοι δεν κατεβαινουν ΜΟΝΟ σε ενα κομμα αλλα σε διαφορετικά για να μην μεινουν απεξω. Μετεκλογικα ωωωωπ θα συνεργαστουν όπως εκαναν και με το Καμινη και το Μπουταρη.

Ανώνυμος είπε...

Με έκανες να μεγενθύνω τη φάτσα της μασωνόγριας και έπαθα ένα ταράκουλο!! πολύ ωραία η καρφίτσα, οι άνθρωποι δεν κρύβονται πια όπως παλιά.

Ο Κουβέλης θα είναι ο ιδρυτής του νεοΠΑΣΟΚ. Το παλαιό ΠΑΣΟΚ κάηκε και όλοι προσπαθούν να πηδήξουν σαν ποντίκια από το καράβι! Ο Κουβέλης προσφέρεται ως η εναλλακτική λύση για απογοητευμένους ΠΑΣΟΚους και αντιμνημονιακούς αριστερόφρονες. Το σπρώξιμο των ΜΜΕ είναι μεγαλύτερο από εκείνο των Οικωλόγων.

Emeritus

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό το blog σας , μαθαίνω πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν . Που να το φανταστώ ότι ο Θεός σκοτώνει σκηνοθέτες αν δεν συμφωνεί με τις ταινίες που θέλουν να γυρίσουν? Έχω ακούσει για σκληρή κριτική ταινιών αλλα αυτό παίρνει το βραβείο.
Και εγώ ήθελα να γυρίσω ταινία αλλα τώρα που μου ανοίξατε τα ματια σιγά μην γυρίσω , βλάκας είμαι? Να μου στείλει ο πανάγαθος άγγελο - μοτοσικλετιστή - εκδικητή και να με στείλει αδιάβαστο? Δεν σφάξανε. Να σας έχει καλά ο Θεός με σώσατε.

Theoprovlitos είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε
και αθεολόγητε
(ελπίζω όχι και αβαπτιστε)

Προφανως άπαντες, σκηνοθετες και κομπαρσαρία, celebrities και μη celebrities, επώνυμοι και ανώνυμοι -καλή ώρα- ειναι σιγουρο ότι θα πεθανουν. Συνεπως με το θανατο του δεν αδικείται κανεις.

Ο Αγγελόπουλος εφυγε κατοπιν της δικης του ανοησίας να διασχισει το δρόμο περαν των προστατευτικών που ειχαν τεθέί. Επόμενως φερει ο ιδιος στο ακεραιο την ευθυνη ή αν όχι αυτος το συνεργείο του.

Το γιατι αφεθηκε να συμβει αυτό, ειναι επειδη ο Θεός αγαπουσε τον Αγγελοπουλο και έσωσε την υστεροφημια του (παρ όλο που ειχε δεχθει και αφορισμό) η οποία θα ηταν εξευτελιστικη για τον ίδιο αφου θα τον ειχε υποβιβασει στο κλαμπ των νεοταξικών, παρακρατικών ανθελληνικων σκυλιών που συνδεονται με τη μασονία και την εβραιοτραπεζικη παγκοσμιοποίηση καμουφλαρισμενη ως "αριστερα". (Επ αυτου μπορω να γραφω ώρες ατελειωτες).

Αυτους που ο Θεός όντως αντιπαθεί ειναι αυτοι που εμειναν με το "αυτό" στο χερι. Τα λυσσασμενα σκυλια εκεινα της επιχειρηματικής παγκοσμιοποιησης τα οποία με την εξουσια και το χρημα που διαθετουν εξαγοραζουν καλλιτεχνες, υπολήψεις και ψυχες για να τις καταστησουν κωπηλάτες των ιδιων για να τους μεταφερουν προς τον πατερα τους το διαολο ή "διαφωτιστη" Εωσφόρο -στο πιο chic.

Εκείνοι είναι που παθανε νταρακουλο που εμεινε η... κινηματογραφική μεταφορα των συντεταγμένων 300 της Υπατιας ημιτελής (μεχρι και ο αριθμος 300, το εβραικο αριθμητικο Shin (W) εχει σημασία, όπως και ο ξαφνικος πόνος του Hollywood να κανουν με εβραιο σκηνοθετη την εθνικιστικη ταινία 300 κατά των τυραννων εξ... ΙΡΑΝ.

Και οι τυποι αυτοι ειναι τόσο σιχαμεροι και γλοιώδεις, τοσο αηδιαστικοί, που στην ουσία ο μεν Θεός τους αφηνει να ζουν για να βρασουν καλά-καλά στο ζουμι του μισους, της κακίας και της αλαζονείας τους ο δε διαολος τους παραμενει με ανοιχτες αγκαλες αλλα τους θελει καλοψημενους. Γιατι ωμοί ουτε για την κολαση δεν κανουν.

Ανώνυμος είπε...

Προσχωρήσεις σήμερα(9-2-2012) έλαβαν χώρα στη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη. Όλα τα εθνομηδενιστικά ρετάλια του ΠΑΣΟΚικού εκσυχρονισμού αποχωρούν σαν τα ποντικία από πλοίο που βουλιάζει και καταφεύγουν στον Κουβέλη. Τυχαίο ;

Theoprovlitos είπε...

Μα θυγατρικη του Μητσοτακαικου ειναι και αυτη. Σαν το Κυρκο ο οποίος προερεχοταν από το κομμα φιλελευθερων και μετα παριστανε τον αριστερο για να διασπασει τν αριστερα και να μαζεψει την πλεον μισαλλοδοξη πλευρα της. Σηφουνακηδες και σια.

Δεν θυμασαι και τον Κωνσταντοπουλο που τον προτειναν οι καρχαριες για προεδρο του ΠαναθηναΙκου. Εχει φαει ξυλο η γυναικα του... Μεχρι καταφυγης της στο Ιδρυμα Κακοποημενων ΓΥναικων. Αριστερα πραγματα.

Και το Nosotros φιλελευθερη γιαφκα ειναι. Απλα ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

e- είπε...

Φίλε έχω καυτά νέα!
σε μπερδεύουν με άλλον!
και δεν μπορώ να πω και τίποτα!
ευτυχώς που η σύγχυσις αυτή!
δεν αδικεί κανέναν εκ των δυο σας...

Ανώνυμος είπε...

Ένας παπάς Χ που γράφει στο σατανιστικό σάητ των Ροιδολασκαρισμένων είναι αρχιμανδρίτης σε μεγάλη ενορία, έτσι μούχουν πεί άνθρωποι δικοί μου ψαγμένοι. Είναι μεγάλο ψώνιο επειδή έχει δυο πτυχία και έχει σπουδάσει στην Γερμανία και χεστήκαμε. Προτεσταντικό στοιχείο είναι και κάνει το καρφί στο σάητ πως δήθεν είσε ο Periklhs.
Το Χ δεν είναι το αρχικό του το έχει βάλει έτσι για να χύνει το μελάνι του η σουπιά.

Theoprovlitos είπε...

e

Χα, χα, χα. Νομιζεις δεν τους παρακολουθω; Από που νομιζεις αντλω τις πληροφοριες μου;

Ευτυχως που γραφεις και εσυ και ο Περικλης -αυτον δεν εννοείς; -για να υπαρχει καποια ισορροπία. Καλο κανει και στους ιδιους γιατι χωρις αντίλογο εκει μεσα ειναι σαν να μπαίνεις στα κεντρικα γραφεία των μαρτυρων του Ιαχωβα- από ευρύτητα πνεύματος εννοώ.

Τελος παντων θα μπορουσα να σχολιασω κι εγω από δίπλα μαζι με σας αλλα μετα θα ειναι σαν αυτο το αίσχος που καυτηριαζω, που πεφτει γραμμη και πλακωνουν όλοι και σχολιαζουν ομοθυμαδόν. Ασε που εμενα θα με κοψουν.

Εγω με αυτους τους ανθρωπους ασχοληθηκα εντελως καρδιακα στην αρχη. Απηυθυνα και ολοκληρο αρθρο μου στο Ροίδη στο φιλικο. Αλλα παιζονται αλλες καταστασεις. Αυτοι δεν προκειται να "πεταξουν τα ρασα" της αθεϊας ποτέ γιατι ειναι πολλαπλώς δεσμευμενοι.

ΥΓ Ξερεις ποιος ειναι ο Περικλης; Γνωριζεστε; Πρεπει να ειναι δημοσιογραφος.

Theoprovlitos είπε...

Aνωνυμε

Απ οτι παρακολουθώ γίνεται χαμός.

Κατ αρχην αργία μητηρ πασης κακιας. Οσο επεφτε ο μισθουλάκος από την Φιλελευθεροτυπία καποιες ισορροπιες βρισκοντουσαν. Σαφέστατα βέβαια η γιάφκα καπέλωνε και τους υπόλοιπους καθότι επί Φυντανιδη ειδικα ταξιδευε και πρώτη θέση.

Αλλά τώρα που οι κρουνοί έκλεισαν αρχιζει η γιαφκα και επιτιθεται στους άλλους επειδη διεφυγαν της κηδεμονίας της και κακολουγουν οι... "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" τους συναδελφους τους.

Στο Ροϊδη διαβασα για τον Ταρζανάκο που έκανε επίθεση στο Στάθη επείδη βγηκε λιγάκι από το γύψο και το ιδεολογικό μανιφέστο τους. Ωραιοι συναδελφοι! Αριστεροτατοι.

Κατ αρχην δεν ξερω αν θα συμφωνησω με το Σταθη. Ή μαλλον δεν συμφωνω για συγκεκριμενους λογους. Παντως όχι δογματικους. Ο Σταθης μπορει να το σκεφτηκε αλλιως. Αλλα και να μην το σκεφτηκε αλλιως και να ειναι το σχόλιο... εργοδοτική ντιρεκτίβα. Παει ο συναδελφφος του και τον καρφωνει στο χωρο που αρθρογραφει σε εποχες ανεργίας; Και τα ζωδια να εγραφε από την γκλαβα του για να τα διαβαζουν οι κερατωμενες καμπαλίστριες κυρατσες να δουν αν θα βρουν γκομενο μεσα στο 2012 πας εσευ και τον εγκαλείς ως ιδεολογικη αστυνομία;

Ε δεν αντεξα και τον έκραξα.

Εν τω μεταξυ πεταχτηκε ο ιερεας Χ σαν να μη πω τι να με καταγγείλει στο Ταρζανακο οτι δηθεν ειμαι ο σχολιαστης Περικλής. Και ναναι καλα τον εκανε ρομπα. Ετσι κι αλλιως εμενα με εχουν αποκλείσει επειδη δηθεν μιλησα απρεπώς οταν αλλοι μπλογκερ με εχουν λουσει με χειροτερα επιθετα. Κανα δυο φορες που εγραψα με εκοψαν. Απορω πως αφηνουν το Περικλη και την eklag.

Σε ποια ενορία υπηρετει ο πάπαρδος; Μπας και ξερω και αλλα γι αυτον.

Μηπως η ενορια του έχει σχεση με... κουτσους και στραβους αλλά και με μιούζικαλ;

Στειλε μου email.

e- είπε...

Δεν ξέρω αν ο περί ου ο λόγος είναι
δημοσιογράφος,θα μπορούσε κάλλιστα
να είναι κι από τους καλούς μάλιστα!
καθώς έχει όχι μόνο άποψη και λόγο,
αλλά και γνώσεις για ό,τι λέει.
Τέτοια άτομα θεωρώ πως μόνο θετικά
συμβάλλουν στον όποιο διάλογο,ο οποίος
δεν προωθείται ουσιαστικά, με δογματισμούς και ύβρεις,στις οποίες
εμφανώς κάποιοι καταφεύγουν ελλείψει
επιχειρημάτων και εντελώς στρεψόδικα,αποδίδουν στους προηγούμενους τις ιδιότητές τους αυτές...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 7 και 53
Δεν ξέρω ποιός είναι ο Περικλής, μου είπανε όμως για τον παπά του μη χέσω Ροιδη και σου λέγω.
Εγώ δεν είπα ποιός είναι Συ είπας αδελφέ Θεοπρόβλητε αγαπητέ και ΔΙΟΡΑΤΙΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ώστε έχουν και υποστηρικτές οι ροϊδολασκαράτοι και μέσα στις τάξεις του κλήρου και από εκεί αντούν πολλές πληροφορίες. Μάλιστα! Έτσι εξηγούνται πολλά. Και γιατί δεν παραιτείται ο αρχιμανδρίτης Χ από την ιεροσύνη να κάνει κάποια άλλη δουλειά; Δεν θα ήταν πιο τίμιο;