14/12/11

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΔΕΣΘΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ


ΠΡΩΤΟΚΛάΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΥΡΙΣΤήΣ

Δεν μας φτανει η πρωτοφανής επίθεση διαφoρων ξενων κεντρων που ακουν στο όνομα Trilateral Commission, G20, ΔΝΤ, Goldman Sachs, Bilderberg καθως και των διεθνων καιροσκόπων, των αρπαχτικών, και όλου του υπόκοσμου με γραββατα που καταπίνει την μια χωρα μετα την άλλη αλλοτριωνοντας παραλληλα ήθη και έθιμα και καταστρεφοντας τον κοινωνικο ιστό, επιστρατευονται διαφορα παπαγαλακια του εκσυγχρονισμου και της καθεστηκυίας ταξης για να μας βρισουν: 

Ότι όχι μονο μας αξιζουν αυτα που μας κάνουν -οδηγώντας ένα τεράστιο ποσοστό του λαού σε αθλιότητα που θυμίζει την Ρουμανία του '89, αλλα ότι είμαστε και φαντασιόπληκτοι και πως αυτα τα ξενα κεντρα τα φαντασιωνόμαστε. Κι ας εχουν και επίσημη ιστοσελίδα. Kαι ας μιλουν γι αυτα καθημερινα τα δελτία ειδησεων. Και ας εχουν αρχίζει να ανοιγουν στοματα και στο εξωτερικό. Και ας τραβανε περίπου τα ίδια με εμας και άλλοι λαοι, λιγότερο "διεφθαρμενοι" όπως οι Ισλανδοί ή οι Ιρλανδοί. Αυτά, προσποιούνται πως δεν τα βλεπουν ο πρόεδρος, ο δάσκαλος, ο παπάς και ο δημοσιογραφος του Κωσταλεξίου παριστανοντας τους κατοίκους άλλου διαμερίσματος του Καποδιστριακού Δήμου Γοργοποτάμου. Την ώρα του ξυλοδαρμου έβλεπαν την Γιαδικιάρογλου που μιλούσε με την Παπασταύρου και την Αλεξίου και νομισαν πως ο ήχος από τα χαστούκια ήταν από την  τηλεόραση.

Κωστης Στεφανόπουλος, Γιώργος Παπαχρήστος -της Αρχιεπισκοπής της Διαπλοκης και Πασης Ελλαδος του ΔΟΛ, π. Βασίλειος Θερμός -της Αρχιεπισκοπής Κωφαλάλων, η Νανα Μουσχουρη, οι παρατρεχαμενοι της παρδαλής Λερναιας Υδρας του Φιλελευθερισμου που μιλα με εννεα κεφαλια μεσα από το στομα του Κουβελη, του Μανου, της Μπακογιαννη, του Παπαχελά και άλλων επαναστατημένων πουρών που θελουν να ολοκληρωθεί η Επανασταση των Rolex γιατι εχουν βαλει στο ματι και μια Ferrari.

Αυτοι που τοσα χρονια όχι μονο δεν εκαναν τιποτα για να μας προστατεψουν από την διαφθορα και την διαπλοκη μιας κλειστης καστας, αλλα διεπλακησαν και οι ιδιοι με αυτην προκειμενου να αποκομίσουν ποικίλα οφελη, εξαργυρώνοντας την ειδωλολατρια και την ιδεοληψία καποιων αφελών ή την ανάγκη τους για επιβίωση σε ένα κρατος στο οποίοι οι ίδιοι φρόντισαν να καταστεί σαφές στους πολίτες του ότι η επιβίωση περνά μέσα από βουλευτικά γραφεία, καλλιτεχνικά κρεββάτια και σκοτεινές στοές.

Και τώρα, οι ίδιοι λιθοβολουν την πόρνη και δικαιώνουν τον νταβατζή ο οποίος πουλά την σαρκα της στις ξενες αγορές. Με τεσσερα ευρώ την ώρα η Δημοσία Yπάλληλος θα τα κάνει όλα στους πελάτες του Red District της Ευρωπης των pigs. Αν δε, φορέσει και... ποδίτσα θα εξασφαλίσει και μεγαλύτερη πελατεία για kinky πελάτες που τους αρεσουν οι καμαριέρες και που φορουν και οι ίδιοι ποδιές -όταν δεν ντύνονται αρχηγοί κομμάτων.

Αν και εδώ που τα λέμε, ολοένα και περισσότεροι εις την πεφωτισμένη αλλοδαπήν έχουν και τα γούστα του Dutroux. Ο Roman Polanski αθωώνεται από τον ομόδοξό του διευθυντή του Φεστιβαλ Καννων για την παιδοφιλία του και ο Υπουργος Πολιτισμου (!) της Γαλλιας Frederic Mitterand συγγραφει αριστουργηματα περί παιδοφιλίας. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, αρκει να ευημερούν οι δείκτες αναπτυξης της Ευροζώνης αγνότητος. Η Αθήνα, το μονο που οφείλει να κανει είναι να στελνει επτά νέους και επτά νέες, βορά στον Μινωταυρο της Ευρωπαϊκης ολοκληρωσης.

Όσο για τους "δικους" μας; Τοτε που γινόταν ο βιασμός εξαργυρωναν την σιωπή τους. Τώρα που ο λαος οδευει προς τον Γολγοθα εξαργυρώνουν τον λόγο τους και ως λυκοι βαρεις με στολη προβάτου φωνάζουν "Σταυρωσον αυτόν και απόλυσον τον Βαραβάν".

Μου θυμιζουν, οι ανόητοι, εκείνον που την αμολά στα μουλωχτα και πριν αρχισουν να αναρωτιούνται οι παρισταμενοι για το ποιος να ειναι ο ένοχος της αναδυόμενης μπόχας σπευδει να αναφωνήσει: 

Κάποιος την αμόλησε!

Πρωτοκλάστης και πρωτομυριστής -που λέει και μια banal και vulgaire έκφραση. Μόνο που όλοι ξερουμε ποιός τρεφόταν, και τότε και τωρα, με πτωματοφαγία η οποία ως γνωστόν δημιουργεί και τις σχετικές  παρενέργειες.


10 σχόλια:

e- είπε...

Επιτέλους!
λίγο γέλιο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!
η Γιαδικιάρογλου τα φταίει!
έτσι κι αλλιώς!

Theoprovlitos είπε...

Συγκεντρώνομαιιι...

By the way,

Επειδή παρακολούθω από καιρου εις καιρόν το γνωστο κακοφημο blog υπεπεσε στην αντιληψή μου το θεμα για την καυση των νεκρων. Και εκει καποιος σχολιαστης -ονοματι Περικλής νομιζω, γιατι τον καλεσες να τα βρει με το Ροιδη- τους ξεμπορστασιε οτι οτι γραφουν οι αθλιοι παπαγαλοι το γραφουν για το θεμα των αποτεφωτηρων και της διαχειρησης νοσοκοειακων αποβλητων.

Ε λοιπον, πρωτοκλαστης και πρωτομυριστης.

Σημερα το πρωί ο ΣΚΑΪ (το καναλι που διαπλεκεται με τους bloggers που επιτιθενται στην Εκκλησια για την καυση των νεκρων) παρουσιασε στημενο ρεπορταζ "σκανδαλο" στο οποίο ειχαν επομονώσει νοσοκομιακα απόβλητα, υπολείματα ζώων μεχρι και ενα πεταμενο πτωμα Πακιστανου στη χωματερη Ανω Λιοσίων.

Φυσικα δεν μπορει να ελεγχθει το κατα πόσον τα συγκεκριμενα αποβλητα ειναι στημενη φωτογραφηση ή αν όντως βρεθηκαν στην χωματερη, η επιμελης συλλογη των φωτογραφιων όμως και η αναδειξη του θεματος από το ΣΚΑΙ παραπεμπει στην εγκατασταση αποτεφρωτηρων.

Καποιος θελει να βγαλει λεφτα μεχρι και απο το πτωμα μας.

Τι κριμα όμως ο κος Φυσσας να μετατρεπεται σε... ΚΛΑΝΙΑ και η Athens Voice σε ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ. (Όπως εχω κατ επαναληψιν επισημανει).

e- είπε...

Καλά το πας!
συγκεντρώσου κι άλλο!
Ωραίος τυπάκος ο Περικλής!
χτυπάει και φεύγει!
θα είχε πλάκα να τον ακούσουμε ξανά!
Πέρα απ'την πλάκα η καύση έχει όσους
κινδύνους κι η δωρεά οργάνων,
στη χώρα μας τουλάχιστον...
υπάρχουν δηλ. πιθανότητες να ζεις
όταν σου ξεκολλάνε π.χ.καρδιά
ή σε κάνουν παρανάλωμα...
Εδώ χρειάζεται πολλή σοβαρότητα!
αλλά ποιος την έχασε;
όχι πάντως το ελληνικό κράτος!

e- είπε...

ps
από δημοσιογράφους τι περιμένεις;
όχι ν'αλλάξουν τον κόσμο όπως είπε
ο κος Τσίμας!
(τσίμα=λιμνίσιο ψαράκι)
Θα συμφωνήσω κι εγώ που διαβάζω lifo
τρομάρα μου!

Theoprovlitos είπε...

Καλα η δωρεα οργανων ειναι ετερη πονεμενη ιστορια. Και αυτο με το παραναλωμα εγκυμονει κινδυνους. Αλλα καλυτερο θα ηταν να σε θαψουν ζωντανό;

Ισως γι αυτο σε μερικες κουλτουρες το θαψιμο των νεκρων γινεται μετα από μερικες ημερες.

Εχω καταλήξει παντως οτι οι δημοσιογραφοι ειναι μεγαλυτερα καθαρματα από τους πολιτικους. ΟΙ μεν πολιτικοι ειναι διαχρονικες αξιες οι δημοσιογραφοι ομως μεταλλασονται. Ασε που εκτελουν συμβολαια θανατου. Βλεπε Ζαχοπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Περικλής τα είπε πρεπούμενα στους εβραιοροιδιδες και μασωνολασκαράτους. Υποψιάζομαι πως του εξαφανίζουνε τα σχόλια γιατί δεν ξαναεμφανίστηκε. Οι Ροιδολασκαράτοι δίνουν γραμμή στο Σκαι και σε κάθε παγκοσμιοποιητικό λούκι.
Είναι Κόμβος τα παλληκάρια αυτά..

Theoprovlitos είπε...

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Πρακτορες της εβραιομασωνιας ειναι. Καποια στιγμη θα βγουν και αλλα ποστ σχετικα με τη διαπλοκη τους με ξενα κεντρα.

Απο τη στιγμη που δουλεουν για την εβραιομασωνια (Μανος, Μητσοτακης, κλπ) δεν εχουν ιερο ουτε όσιο.

Προφανως και ο Περικλης καταλαβε που οι ανθρωποι και σοβαροι δεν ειναι και εμμισθοι ειναι. Εξ ου και η διαπλοκη τους με το Athens Voice και την LIFO.

Ασε δε ολους αυτους τους psycho που εχουν περιμαζεψει σα σχολιαστες. Οι περισσοτεροι στερουνται εφηυιας ενω παριστανουν τους εξυπνους. Τους δειχνεις το φεγγαρι και κοιτανε το δακρτυλο.

Βεβαια μου ειπε ενα πουλακι οτι πολλοι από τους σχολιαστες τους ειναι οι ιδιοι ο Λασκαρατος και ο Ροιδης που αλλαζουν ονμα και παριστανουν τους κλακαδορους τους για να βλεπουν τα Μεγαλα Αφεντικα οτι γινεται καλη δουλεια.

Ανώνυμος είπε...

Σεξ θα έχει;

Ο κρατουμενος θα κανει αγριο σεξ με ακτιβιστή της Οργανωσης Ανθρωπίνων δικαιωμάτων "Παρατηρητηριο του Ελσινκι" (της οποίας προίσταται ο Βαλλιανατος) που επισκεπτεται τακτικά τις φυλακές για να ελεγξει προσωπικά αν περνάνε καλά οι κρατούμενοι, την ώρα που του πέφτει το σαπούνι.

Και πανω που θα αρχισει να μαθαινει από τον ακτιβιστη Σλαβομακεδονικα (Што правам со тебе, мајка ми = ouat am ai douing tou you my mather) επεμβαινει η supervisor της οργανωσης, Lady Dora, και μετα από ένα φλογερό αίσθημα τον φερνει στον ισιο (straight) δρόμο και παντρευονται με πολιτικό γάμο με κουμπαρο τον Soros.

Ειναι να μην παρει ο Soros φόρα με τον γάμο του κου Στελιου Ζαββου. Σε λιγακι όλους θα μας... παντρέψει.

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι βρε Theoprovlitos εσύ και η εβραιομασονια σου ?
Μας έλειψες εκεί στο antinews , που χάθηκες ?
Είναι βαρετά να μην έχω να απαντάω σε καμια συνωμοσία για τους Rothschild , τους Rockefeller , τον Snoopy και τον Mickey Mouse.

Theoprovlitos είπε...

Anonymos

Δεν εχετε δικαιον. Εσχολίασα στο antinews στο αρθρο για την κα-τα-πλη-κτι-κη ταινια από την Republic from Macedonia.

Αλλα να σας πω, και εκει με περνανε από εγκριση πριν δημοσιευτουν τα σχολια μου. Κανα δυο τα εφαγε η μαρμαγκα. Μην τους βλεπετε ετσι καλους, καλους...

Αμα τους πατησεις τον καλο λογοκρινουν.

Εκείνοι παντως που ειναι κακοί αλλα παριστανουν τους καλους ειναι κακοί ειναι ο Ροιδης και ο Λασκαρατος (του κυρ-Στεφανου και της κυρα-Ντορας). Απο εκει με κοψανε.
Γιατι δεν σχολιαζετε σε αυτους που ανηκουν στον κυκλο των Rothschild, των Rockefeller, του Snoopy και του Mickey Mouse, αλλα δεν το λένε από σεμνότητα;