7/12/10

JEWISH MONEY AT FORBES 400



Ο μονασχος Ναθαναήλ προέρχεται από Εβραϊκή Αμερικανική οικογενεια. Ηταν αρκετά θρησκος μεν, αλλά αντιδουσε στον επιθετικό εβραϊσμό και την συγκεντρωση του παγκοσμιου χρηματος σε μια κάστα η οποία θα επιβάλλει παγκοσμια διακυβερνηση, παγκοσμιο οικονομικό έλεγχο, παγκόσμια Ταξη και Ασφάλεια και φυσικά θα ορίσει εναν πραγματικό πλανητάρχη (πήραμε μια προγευση με τον Ομπάμα) ως Μεσσία που θα επιβληθεί σε όλα τα έθνη της γης.

Ο Ναθαναήλ έγινε Χριστιανός Ορθόδοξος και τώρα κανει εναν αγωνα ξεμπροστιάσματος των σχεδίων της Σιωνιστικής Νέας Ταξης.

5 σχόλια:

Vater Panajiotis είπε...

Ο Ναθαναήλ είναι "σόλο" μοναχός (άνευ μοναστηριού) συνεχίζοντας τον εκφυλισμό του ρωσικού μοναχισμού που θέλει να υπάρχουν μοναχοί που μονάζουν σε...πολυκαταστήματα και διαμερίσματα. Μερικοί έγιναν και άγιοι (the russian way). Δεν έγινε ορθόδοξος λόγω πίστης αλλά λόγω πνευματικού κενού στη ζωή του. Άλλωστε δεν έχει καθόλου μοναχικό ήθος όπως δήλωσαν ο επίσκοπος στον οποίον υπαγόταν το μοναστήρι και ο ηγούμενος.

Φυσικά δεν πολεμάει την Νέα Τάξη. Απλά ενοχλεί όσο μια μύγα.

Παρά την κριτική μου όμως παραδέχομαι απόλυτα το σθένος του να μιλάει δημόσια για θέματα που η πλειοψηφία των Αμερικάνων σωπαίνει ή φοβάται να αγγίξει.

Γιώργος Βλάχος είπε...

Βρε συμπτώσεις...παρακαλουθώ και εγώ το site του! Είναι διαφωτιστικός σε πολλά ζητήματα.

Theoprovlitos είπε...

@Vaterpanajiotis

Μα δεν κρινω τον ιδιο ουτε τον γνωριζω για να ξερω τι ρολο βαραει αλλα και κατα ποσο ειναι σωστος Ορθοδοξος. Αν και με ολα οσα εχουν δει τα ματακια μου (εχθες ειδα σετ κρασιων με την μουρη του Ζακυνθου τυπωμενη σαν τα νομισματα του Ιουλιου Καισαρα για να μοιραζει στους VIP φιλους του) νομιζω πως ενας παλαβος που ενδεχεται να αγγιζει τα ορια της σαλοτητας δεν ειναι και οτι χειροτερο κυκλοφορει. Ασε που το οτι τον κατηγορει ο επισκοπος του μπορει να ειναι και... προσον. Η μπορω και να φανταστω γιατι ενας ιερομοναχος καταλήγει να μην ανηκει σε καποιο μοναστηρι της περιοχης του, εκτος αν μιλαμε για την εκκοσμικευση των αρχιμανδριτων που δυστυχως ειναι και ελληνικοτατο φαινομενο.

Εν πασει περιπτωσει και εχθρος μου να ηταν θα τον ακουγα με προσοχη και θα εβγαζα τα δικα μου συμπερασματα. Οτι ειναι βαρεμενος παντως χωρις να το θεωρω κατ αναγκην κατακριση, μαλλον ειναι. Αλλα τελικα η πιστη μας τοσα χρονια από τους ανισορροπους δεν διασωθηκε εν αντιθεσει με τους συμβιβασμενους; Χρειαζονται και τετοιες φωνες.

Theoprovlitos είπε...

Γιωργο Βλαχο

ενα αλλο blog που θα σε ενδιαφερει ειναι και το

http://snippits-and-slappits.blogspot.com/

Ειναι εξαιρετικο στον τομεα του. Δεν μου αρεσει ομως η πληρης ανωνυμια του. Τα αρθρα του ειναι εξαιρετικα και τεκμηριωμενα.

Απο οσο εχω διαβασει κρατα μια ισορροπημενα αντι-Σιωνιστικη σταση χωρις να διολισθαινει σε ρατσιτικα σχολια.

Υποψιαζομαι μηπως ειναι Παλαιστινιοι Ορθοδοξοι ή κατι σχετικό.

Γιώργος Βλάχος είπε...

Προς Πατέρα Παναγιώτη:
Αυτό που βλέπετε στον μοναχό Ναθαναήλ είναι η παράδοση του αμερικανικού ακτιβισμού.
Δηλαδή η πεποίθηση των ανθρώπων αυτών ότι ο καθένας χωριστά μπορεί να συμβάλλει στην σωτηρία του κόσμου και ότι πρέπει να κάνει κάτι γι' αυτό. Γι' αυτό το πράγμα και μόνο τους βγάζω το καπέλλο (και φυσικά βγάζω το καπέλλο μου στον Αδελφό Ναθαναήλ - Brother Nathaniel στο site του).
Μακάρι να' μασταν και εμείς κάπως έτσι. Διότι και εμείς θα είμασταν καλύτερα και η Πατρίδα μας.
Συγκρίσεις τώρα με τους Αγίους δια Χριστόν σαλούς δεν είμαι σε θέση να κάνω εγώ προσωπικά καθ' ότι πολύ λίγος για κάτι τέτοιο.