16/12/10

EPXOY KAI EIΔΕ / ΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥ


Ενω συμμετέχει ως μαϊντανός εις όλας τα κυβερνητικάς πρωτοβουλίας, με κορύφωση το φιλανθρωπικό γκαλά για τους Μασώνους στον Αγιο Παντελεήμονα (αφου ούτε οι Χριστιανοί ούτε οι Μουσουλμανοι πάτησαν μέσα) με συμμετέχοντα τον ακατανόμαστο συζυγο της υφυπουργου εθνοκτονίας και ανεργιας, και παρουσία της εγκαθετης Εβραϊκης ηγεσίας του Οργανισμου Μεγαρου Μουσικής, ο πανταχού απών David Copperfield Αθηνων και Τέως Ελλαδος, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ακομα μια φορά όχι μονο από τους αγωνες των αδικημενων, των ποδοπατημένων και των ανησυχουντων για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλα μεχρι και από τις διαδηλωσεις επιβίωσης των ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.

Οχι στην αντισυλληψη και στην έκτρωση μεν, αλλα οταν το ποιμνιο σας στο οποίο φορτώνετε βαρη δυσβάστακτα πενεται, άφαντος πολυχρονεμένε μου. Ουτε εναν παπά για δείγμα δεν στείλατε κι ας ήταν και αχυρένιος σαν τον Ιούδα το Πάσχα. Φοβηθηκατε μην καεί κι αυτός από τις μολώτωφ; Και για τα 30 αργυρια μη φοβάστε. Ειναι κρυμενα στο σεντουκι της Αρχιεπισκοπής.

Γι αυτό αναθέσατε στον Κουασιμόδο της Μεσσηνίας να παρει απο τηλεοράσεως θέση υπερ των εκτρώσεων; Για να χαρούν και οι σουφραζέτες αμφοτέρων των φύλων;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εμφάνιση του Μεσσηνίας σε τηλεοπτική εκπομπή υπέρ των εκτρώσεων ήταν πράγματι τραγική. Ο π.Στυλιανός Καρπαθίου που ήταν παρών έπαθε μια στιγμιαία κρίση ακούγοντας ορθόδοξο ιεράρχη να λέει: "εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τις αμβλώσεις". Αλλά από την Ιεραρχία ακούσαμε πάλι τον γνωστό ήχο της...Βαρβάρας, διότι η κριτική, και μάλιστα η αυτοκριτική, είναι λέξη άγνωστη για τους ιεράρχες. Νομίζω πως θα αλλάξουν στάση μόνο όταν απαξιωθούν πλήρως από το λαό.

Γιώργος Βλάχος είπε...

Σε ποιά εκπομπή είπε αυτά που είπε ο Μεσσηνίας; Υπάρχει κανά βιντεάκι;

Στέφανος είπε...

Παρ' όλα αυτά η Ιερά Σύνοδος κυκλοφόρησε φυλλάδιο με θέμα : "Η Εκκλησία απέναντι στη σύχρονη κρίση". Λέγεται μάλιστα ότι θα το μοίραζαν σε ναούς μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας(εγώ προσωπικά που εκκλησιάστηκα σε Ναό των νοτιών προαστίων δεν είδα να μοιράζουν τέτοιο έντυπο, ας είναι καλά το internet). Σε αυτό το έντυπο γράφεται ότι η χώρα μας είναι κάτω από μία ιδιότυπη κατοχή. Το περίμενες αυτό από τον Ιερώνυμο και τους συν αυτώ Ιεράρχες? Να είναι άραγε πρωτοβουλία "Χριστοδουλικών Ιεραρχών" που δεν μπόρεσε να σταματήσει? Το διάβασα και το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον...

Theoprovlitos είπε...

@Ανωνυμε
Το ειδα κι εγω εμ τα ματια μου καιαλλοι γνωστοι και πολυς κοσμος. Η Εκκλησια σε χερια αθεων...

@Στεφανε
Ουτε κι εγω ειδα τιποτα.
Αυτο που ειδα ειναι τον π. Τιμοθεο Ανθη ( με την δηλωση οτι ο Αγ Νικολαος ηταν Τουρκος σχετικα με την συναυλια στον Αγιο Παντελεημονα) οτι ειναι διορισμενος στην Φιλοθεη!